Zondag 2 oktober 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl
Ruud de Wild

Ruud de Wild wordt dinsdag weer geopereerd na complicaties

Radio-dj Ruud de Wild wordt dinsdag opnieuw geopereerd nadat maandag complicaties zijn ontstaan na een eerdere darmkankerbehandeling.
Door NU.nl

"Afgelopen 24 uur waren heel zwaar, er zijn toch complicaties en mijn allerliefste wordt nu naar de operatiekamer gebracht", schrijft zijn vriendin Olcay Gulsen in haar Instagram Story. "Het is een reis vol hobbels, maar het komt echt goed."

Maandagochtend werd nog naar buiten gebracht dat De Wild het ziekenhuis mocht verlaten na zijn tweede operatie. Hij zou drie maanden moeten gaan revalideren vanuit huis. Later op de dag kampte de radio-dj toch met complicaties waardoor hij zich genoodzaakt voelde terug te gaan. Gulsen vertelde dat het om een heftige bloeding zou gaan.

De Wild maakte onlangs zelf in zijn radioshow bekend dat hij is gediagnosticeerd met darmkanker. Zijn show op NPO Radio 2 wordt de komende maanden overgenomen door collega Eddy Keur.

Olcay Gulsen laat in een Instagram Story weten dat Ruud de Wild weer geopereerd moet worden. (Foto: Instagram/Olcay Gulsen)

Lees meer over:

AchterklapRuud de Wild

Aanbevolen artikelen