Donderdag 6 oktober 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl
Sharon Stone

Sharon Stone zegt seksueel misbruikt te zijn door haar opa

Sharon Stone en haar jongere zus Kelly zijn als kind misbruikt door hun opa, schrijft de 63-jarige actrice in haar autobiografie The Beauty of Living Twice.
Door ANP

De grootvader van Stone, Clarence Lawson, was degene die zich vergreep aan de meisjes, waarbij hij werd "geholpen" door zijn vrouw, die eveneens misbruikt en daarbij mishandeld werd.

De vrouw sloot de meisjes met haar man op in een kamer wanneer ze op bezoek kwamen, iets wat begon toen de actrice en haar zus slechts kleuters waren. Toen Lawson overleed aan een hartaanval, porde Stone hem in zijn lichaam dat in kist lag. "Ik was toen veertien jaar oud. Ik wilde zeker weten dat hij dood was en deze nachtmerrie voorbij was. Kelly was toen elf jaar, maar die begreep me meteen", aldus Stone.

Ze zegt dat ze geen spijt heeft van de dingen die ze in haar leven heeft gedaan. "Daarom ben ik ook letterlijk een open boek in mijn boek: dit is de waarheid, dit is wat er is gebeurd. Misschien heb ik mijn leven meer meegemaakt dan sommige mensen ooit zullen beleven, maar ik ben nu wel op het punt gekomen waarop ik heel zen en boeddhistisch ben geworden. Ik heb rust in mijn lijf gekregen."


Lees meer over:

Achterklapsharon stone

Aanbevolen artikelen