Zondag 2 oktober 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

Hondenoppas van Lady Gaga na gewapende hondendiefstal ontslagen uit ziekenhuis

Ryan Fischer, de hondenuitlater van Lady Gaga, heeft na meer dan een maand het ziekenhuis mogen verlaten. Eind februari werd hij tijdens het uitlaten van de drie honden van de zangeres in Hollywood door twee gewapende mannen overvallen en neergeschoten. Sindsdien lag hij in stabiele toestand in het ziekenhuis.
Door ANP

Fischer raakte gewond aan zijn borstkas en longen en moest geopereerd worden. Als gevolg van complicaties duurde zijn ziekenhuisopname langer dan gedacht.

Nu hij ontslagen is uit het ziekenhuis, begint voor hem de verwerking van wat hij eerder een bijna-doodervaring noemde. "Het verwerken van een trauma is veel meer dan omgaan met een ongelukkig moment in het leven", zei hij eerder op Instagram.

Tijdens de schietpartij in februari wisten de gewapende mannen twee viervoeters van Lady Gaga mee te nemen. Haar derde hond, Asia, kon ontsnappen. Fischer zei daarover later dat zij zijn beschermengel was.

"Terwijl de auto weg snelde en het bloed uit mijn schotwond gutste, kwam er een engel aan die naast me ging liggen. Mijn paniek verminderde en ik werd rustiger toen ik naar haar keek, zelfs toen ik besefte dat het bloed rond haar kleine lichaam van mij was", zei hij toen.

De honden werden later ongedeerd teruggevonden, maar de verdachten zijn nog altijd niet gepakt.


Lees meer over:

AchterklapLady Gaga

Aanbevolen artikelen