Vrijdag 30 september 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

Zwangere Ellie Goulding zegt steun te krijgen van prinses Eugenie

Ellie Goulding zoekt tijdens haar zwangerschap steun bij prinses Eugenie, die eerder dit jaar haar eerste kindje verwelkomde. Dat vertelt de zangeres in een interview met de Britse ochtendkrant The Telegraph.
Door ANP/NU.nl

Samen met haar man Caspar Jopling is Goulding in verwachting van haar eerste kind. Prinses Eugenie beviel in februari van een zoon.

"Ze is een geweldige vriendin in dit hele proces", vertelt ze over haar vriendschap met de Britse prinses. "We hebben eindeloze gesprekken over zwangerschap."

Goulding en Eugenie raakten bevriend op de bruiloft van prins William en Catherine Middleton, waar Goulding een optreden gaf. Een paar jaar later stelde Eugenie haar voor aan Jopling, met wie ze in 2019 trouwde.

'Eugenie is erg inspirerend'

De prinses is voor Goulding een bron van inspiratie voor de manier waarop ze deze spannende periode wil aanpakken. "Ze is heel erg inspirerend, omdat ze het allemaal heel rustig en wijs aanpakt", legt ze uit.

Goulding maakte haar zwangerschap in februari bekend met een fotoshoot in Vogue, toen ze al dertig weken zwanger was. "Ik had tijd nodig om alles te bevatten", vertelt de zangeres, die vorig jaar haar vierde album uitbracht.

Pas toen ze verhuisden naar hun nieuwe huis voelde het voor Goulding als het juiste moment om iets te zeggen. "Ook had ik toen net een nieuw bad, dat ik heel graag wilde laten zien op de foto's!"


Lees meer over:

AchterklapEllie Goulding

Aanbevolen artikelen

NUjij-reacties


nujij comment 0 reacties