Na maanden van geruchten heeft Khloé Kardashian bevestigd dat zij en Tristan Thompson weer bij elkaar zijn. De realityster deelt op zaterdag een liefdesbetuiging aan de basketballer en feliciteert hem met zijn dertigste verjaardag.

"Degenen die voorbestemd zijn voor elkaar, zijn degenen die alles overwinnen en er sterker uitkomen", schrijft de 36-jarige Kardashian bij een serie foto's van het verjaardagsfeestje, waarop ook haar dochtertje True staat. "Bedankt voor de vader die je bent en voor de beste vriend die je voor mij bent. Wij kunnen samen helemaal niets doen en toch voelt dat als alles."

Kardashian feliciteert Thompson vervolgens met zijn verjaardag. "Ik kan niet wachten op alle herinneringen die gaan komen. Nu wordt het leven pas echt mooi."

De hereniging volgt na verschillende speculaties over de herstelde relatie van Kardashian en Thompson. De twee zouden elkaar weer hebben gevonden toen ze afgelopen jaar samen in quarantaine gingen.

Het koppel was van 2016 tot 2019 eerder bij elkaar. In april 2018 werd dochter True geboren. Hun relatie strandde toen bleek dat Thompson vreemd was gegaan met de beste vriendin van Khloé's zus Kylie Jenner.