Zaterdag 24 september 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

Klaasje Meijer wil niet solo verder na vertrek uit K3

Vertrekkend K3-lid Klaasje Meijer ambieert geen solocarrière als haar tijd bij de groep er straks op zit. De 26-jarige zangeres wil eerst andere aspecten in de media verkennen, vertelt ze zaterdag in een interview met Het Nieuwsblad.
Door NU.nl

"Ik hoop dat ik nog op tijd ben", aldus Meijer. "Ik heb het gevoel dat ik nog middenin mijn ontwikkeling zit. Ik wil ontdekken wat er nog in me zit en ik wil meer creatief bezig zijn dan louter uitvoerend."

De zangeres blijft realistisch. "Misschien is er geen mediacarrière voor mij weggelegd. Misschien willen de mensen mij niet. En dan wordt het gewoon totaal iets anders. Dan ga ik misschien weer dwarsfluitles geven, wat ik gedaan heb voor ik bij K3 kwam. Ik ben er realistisch in. Succes kun je niet afdwingen."

Begin februari kondigde Meijer aan dat ze dit jaar afscheid neemt van K3. De komende maanden wordt met onder meer een tournee afscheid van haar genomen. Studio 100 is ondertussen op zoek naar een opvolger van Meijer, waarvoor al duizenden mensen zich hebben aangemeld.


Lees meer over:

AchterklapK3

Aanbevolen artikelen