Een rechter heeft een verzoek van Nicole Young, de ex-vrouw van Dr. Dre, voor een omgangsverbod afgewezen, schrijft TMZ. Ze vroeg om het contactverbod nadat de rapper haar in een nummer "een inhalige bitch" had genoemd en ze hierdoor vreesde voor haar veiligheid.

Young vroeg specifiek om een spoedomgangsverbod met betrekking tot huiselijk geweld, nadat de ondernemer zich zo duidelijk over haar uitsprak. "In feite zegt hij in dit nummer: je houdt je mond of anders zal je er spijt van krijgen. Dat is gewoon een regelrecht dreigement aan mijn adres."

Dr. Dre's advocaat liet de rechter weten dat hij zijn ex slechts een keer heeft gezien sinds Young de scheiding aanvroeg in juni 2020. Dat was toen ze hem bezocht in het ziekenhuis nadat hij een herseninfarct kreeg. Verder hebben de twee geen contact gehad en heeft hij daar ook geen enkele behoefte aan.

De twee maakten in het afgelopen voorjaar bekend dat ze na 24 jaar huwelijk gaan scheiden. De rapper en producer heeft met zijn muziekcarrière en elektronicamerk Beats By Dr. Dre een vermogen van zo'n 820 miljoen dollar opgebouwd. Young wil daar de helft van.

Dr. Dre en Young hebben twee kinderen samen: zoon Truce en dochter Truly.