Joe Germanotta, de vader van Lady Gaga, wil dat de dieven van de honden van zijn dochter worden berecht voor mishandeling en poging tot moord. De honden werden woensdag tijdens een wandeling op gewelddadige manier gestolen van hondenoppas Ryan Fischer, die hierbij werd neergeschoten.

"Ik wil dat ze worden aangehouden, zodat ze worden berecht voor mishandeling en poging tot moord", vertelt Germanotta aan Fox News. "Koji en Gustav ongedeerd laten gaan was aardig, maar ze moeten gestraft worden voor wat ze Ryan hebben aangedaan."

Fischer liet Lady Gaga's honden Koji, Miss Asia en Gustavo uit in West Hollywood toen hij plotseling werd neergeschoten. De daders probeerden de viervoeters alle drie te stelen, maar een van de honden wist uiteindelijk uit hun handen te blijven. Op foto's is te zien dat een beveiliger van de zangeres de ontsnapte hond heeft opgevangen.

Fischer ligt momenteel in het ziekenhuis. Zijn toestand is stabiel.

Volgens entertainmentsite TMZ werden Gustavo en Koji door een vrouw afgeleverd bij een politiebureau in Los Angeles. De dieren zouden het goed maken en inmiddels weer terug zijn bij het team van de 34-jarige zangeres.