Chantal Janzen is in coronatijd gestopt met alle behandelingen aan haar gezicht. De presentatrice vertelt in gesprek met VROUW dat ze zichzelf nu met rimpels mooier vindt dan toen ze nog fillers gebruikte.

In het interview vertelt Janzen dat ze weleens is doorgeslagen in de onzekerheid over haar uiterlijk. "Op een gegeven moment heb ik een moedervlekje op mijn wang laten weghalen dat van kleur begon te veranderen. Daar bleef een deukje achter en ik dacht: dat zie je op beeld. Ik kreeg het advies om het op te vullen, maar dan moet je dus ook meteen je andere wang doen", vertelt ze.

"Vervolgens kreeg ik de tip om crème met vitamine A-zuur te gebruiken om mijn pigmentvlekken te verminderen. Dat leek me een goed idee, want ik vond mijn sproeten altijd al stom. Alleen smeerde ik die crème overdag, wat absoluut niet mag, met als gevolg dat mijn hele gezicht onder de zwellingen en vlekken zat."

Ze nam tijdens de eerste lockdown de beslissing om niets meer aan haar gezicht te laten doen. "Eerlijk gezegd vind ik mezelf er nu veel beter uitzien, ook al heb ik nu meer rimpels en die deuk. Het is zo zonde van je tijd om je druk te maken over je uiterlijk; dat besef je helaas pas als je ouder bent", zegt ze over tijd dat ze nog dacht dat ze fillers nodig had.

Janzen is vanaf 3 maart te zien in Chantals Beauty Camper, een programma waarin ze met Fred van Leer en Leco van Zadelhoff in een camper door het land reist om mensen een make-over te geven.