AMSTERDAM - Oud-voetballers en Bekende Nederlanders hebben woensdagavond in Amsterdam de voorpremière bijgewoond van de nieuwe voetbalfilm Goal: Kick Off. Onder meer Aron Winter, Bryan Roy en Mike Starink passeerden de revue. NU.nl stond bij de 'rode' loper - voor de gelegenheid een groene grasmat.

Bekijk video: Modem/ Breedband

De film speelt zich af in de wereld van het internationale voetbal. Het aanstormende Latino-talent Kuno Becker speelt de hoofdrol. Het is een unieke mix van voetbalbeelden, opgenomen tijdens echte wedstrijden in de grote Europese voetbal stadia en het persoonlijke drama. In de film komen dan ook een aantal van bekende namen uit het internationale voetbal voorbij, waaronder David Beckham, Zinédine Zidane, Raul en de aanvoerder van Newcastle, Alan Shearer.


Fotografen van roddelbladen en cameraploegen waren aanwezig om de gasten te fotograferen en interviewen

De gehele A-selectie van Ajax zou aanvankelijk ook bij de voorstelling aanwezig zijn. Wegens het teleurstellende resultaat tegen Heracles ging dat feest voor de Ajacieden echter niet door. "De technische staf van Ajax heeft na de wedstrijd tegen Heracles Almelo besloten de commerciële en sociale activiteiten op een laag pitje te zetten in het belang van de sportieve resultaten", aldus persvoorlichter Simon Keijzer van Ajax.


Verdediger Maxwell Cabelino Andrade was wel aanwezig bij de voorpremière, en wordt hier aangesproken door Ajax-coryfee Bobby Haarms


Oud-Ajacied John van den Brom wordt geïnterviewd door SBS6-presentatrice Nada van Nie


Van Nie mocht zelf ook op de foto met haar geliefde Bryan Roy, oud-voetballer voor Ajax


Mister Belspelletje Mike Starink was ook van de partij