Ellen DeGeneres zegt dat haar vrouw Portia de Rossi haar erdoorheen heeft gesleept toen ze vorig jaar veel kritiek over zich heen kreeg vanwege de ongezonde werksfeer op de set van haar talkshow. Dat zegt DeGeneres woensdag in een interview met People.

"Ik was er kapot van, toen deze verhalen aan het licht kwamen. Echt, ik zat helemaal stuk, ik vond het zó erg. Zonder Portia weet ik niet hoe ik die maanden zou zijn doorgekomen, ze was letterlijk mijn rots in de branding. Het was een vreselijke tijd, maar zij liet me dagelijks dingen in een bepaald perspectief zien", aldus de 63-jarige talkshowhost.

De Rossi denkt dat de twee als koppel nog meer naar elkaar zijn toegegroeid. "Door alles wat er is gebeurd, beseffen we eens te meer dat onze liefde en relatie het meest belangrijkst voor ons is. Want vanuit die liefde kunnen we alles aan."

DeGeneres is het eens met haar vrouw. "We zijn nu zo solide samen, dat ik me niet kan voorstellen ooit met iemand anders samen te zijn. We denken hetzelfde, we zeggen hetzelfde en eten elkaars broodjes op."