Katy Perry kan naar eigen zeggen een stuk beter prioriteiten stellen sinds de geboorte van haar dochter Daisy. De zangeres, die zich voorheen sneller liet meeslepen door haar werk, wil nu vooral een moeder zijn voor haar vijf maanden oude dochter.

"Ze heeft mijn leven veranderd en doet dat elke dag nog steeds", vertelt Perry donderdag op Instagram Live.

Door de komst van Daisy heeft de artiest geleerd prioriteiten te stellen. "In mijn privéleven geef ik vaker mijn grenzen aan. Als je moeder wordt, moet al je aandacht daarheen gaan. En dat betekent dan niet dat je niet meer geeft om je geliefden of andere dingen. Je wil gewoon een geweldige moeder zijn."

Hierdoor heeft Perry zaken laten vallen. "Veel valt weg. Maar moeder zijn is de beste 'baan' die er is. Als je er klaar voor bent, dan raad ik het van harte aan."

Ook heeft de Fireworks-zangeres dankzij de geboorte van haar dochter geleerd om meer stil te staan bij dingen en hiervan te genieten. "Daisy is de afgelopen maanden al zo enorm veranderd. Als ik naar foto's kijk, zie je hoe de tijd is verstreken. Daardoor wil ik nog meer stilstaan bij dingen en elke dag extra waarderen."

Perry en haar vriend Orlando Bloom werden eind augustus de ouders van dochter Daisy. De 35-jarige zangeres heeft sinds 2016 een relatie met de 44-jarige acteur. In 2019 verloofde het stel zich. Bloom heeft uit zijn eerdere huwelijk met het Australische model Miranda Kerr al een zoontje: Flynn (9).