Bridget Maasland heeft de hoop op 'de ware' niet opgegeven na haar veelbesproken relatie met André Hazes. Ze vertelt in gesprek met Grazia dat ze een enorme romanticus is en hoopt op een man die beter bij zijn gevoel kan en daardoor meer begrip heeft voor vrouwen.

"Dus iemand die op het emotionele vlak wat meer ontwikkeld is", aldus de 46-jarige presentatrice, die daaraan toevoegt dat ze een iets rustigere man wil vinden.

Toch weet Maasland dat verliefdheid anders loopt. "Als je verliefd wordt, dan word je verliefd. Dus dan hoop ik dat ik uiteindelijk andere keuzes maak in het traject. Maar ik kan natuurlijk niet gaan zeggen: ik word alleen nog maar verliefd op zo'n type man. Was het maar zo makkelijk."

Ondanks de kritiek en zelfs doodsbedreigingen naar aanleiding van haar relatie met Hazes, is Maasland niet verbitterd of verzuurd. "Het is niet zo dat ik denk: ik wil lekker alleen blijven. Dus misschien wil je dan ook wel makkelijker ergens in geloven. Ik ben er ook blij om dat ik daarin niet ben veranderd, zeker na alles wat ik heb meegemaakt op liefdesgebied."

"De liefde is iets waar je in moet blijven geloven, want wat is er zonder liefde? Dan heb ik het niet zozeer over de liefde in romantische zin, maar op elk gebied: vriendschappen, familie."