Paris Hilton wil met haar vriend Carter Reum een gezin stichten. De realityster vertelde dinsdag in podcast The Trend Report with Mara dat ze al concrete stappen hebben gezet voor gezinsuitbreiding.

"We zijn bezig met ivf", aldus Hilton. Ze lijkt daar een specifieke reden voor te hebben: "Want dan kan ik voor een tweeling kiezen als ik dat wil."

Ze vertelt dat haar voormalige assistente Kim Kardashian haar daar het een en ander over heeft uitgelegd. Eerder liet ze al eens weten dat Kardashian haar had aangeraden haar eitjes in te vriezen. "Ik vind dat elke vrouw dat moet doen, want dan hou je de controle en hoef je niet alleen daarom een man te vinden en te trouwen", zei Hilton daar destijds over.

Hilton, die volgende maand veertig wordt, heeft dat probleem naar eigen zeggen niet. Ze zegt in Reum haar droomman te hebben gevonden. "Hij is 100 procent de ware. We hebben het er de hele tijd over hoe we onze bruiloft gaan plannen en bespreken ook al babynamen. Ik heb er heel veel zin in om de volgende fase van mijn leven in te gaan en eens echt een leven te hebben."