Bekende Nederlanders en buitenlandse beroemdheden geven via sociale media regelmatig een inkijkje in hun levens. NU.nl deelt de hele dag door updates die de sterren plaatsen.

een paar seconden geleden
Makkelijke baby
Sammie, de zoon van Marlijn Weerdenburg die in april is geboren, is een makkelijker slaper. "Mijn baby slaapt werkelijk overal", schrijft Weerdenburg bij een foto waarop ze haar baby in een draagzak draagt. "Inzingen in de studio doen we samen."
2 uur geleden
Trotse moeder
Estavana Polman heeft iets te vieren: dochter Jesslynn is vandaag vier geworden. De handbalster viert het met een reeks foto's van zichzelf en haar dochter en schrijft erbij dat ze een trotse mama is.
5 uur geleden
Avondje uit
In het leven van Estelle Cruijff en Koen Kardashian is er altijd ruimte voor een foto en waar kun je dat beter doen dan op het toilet? De twee vrienden zijn bij een restaurant op Ibiza dat bekendstaat om de donkere belichting en dan is een selfie maken wel heel lastig. In de wc's is gelukkig wel genoeg licht aanwezig.
gisteren om 18:59
Richard Groenendijk deelt foto met eerste verkering 
Richard Groenendijk deelt een foto met zijn "eerste verkering". "Het is een beetje stukgelopen op de uiteenlopende kledingstijl en die kleine handjes", grapt de cabaretier. "Doodeng die pop", sluit hij zijn bericht af. 

Groenendijk is al tien jaar samen met zijn echtgenoot Marko, die een betere match bleek te zijn.
gisteren om 13:57

Roxeanne Hazes is stem kwijt na repetities
Nu er op het gebied van concerten steeds meer mogelijk wordt, maakt ook Roxeanne Hazes zich met haar band op om weer meer te gaan optreden. Om geen valse noten te raken, is de zangeres druk bezig met repeteren. Maar dat heeft enkele kleine gevolgen: op Instagram laat ze weten dat ze haar stem een beetje is kwijtgeraakt. 

gisteren om 11:33
Jubileumkoffie
Ellie Lust is dinsdag zestien jaar getrouwd met Boukje. Op Instagram plaatst de voormalige politieofficier een foto waarop ze proosten met een kop koffie. Onder anderen Jeroen Kijk in de Vegte, Splinter Chabot en Patrick Martens feliciteren het stel.
gisteren om 06:53
Nu even niet 
Ook bekende oud-voetballers moeten eraan geloven: constant foto's maken van je partner voor sociale media. Orlando Trustfull had er even genoeg van toen zijn vrouw Quinty vroeg er eentje van haar te maken in haar nieuwe jurk. Maar toen hij hoorde dat de jurk door zijn dochter Mo√Įse¬†ontworpen is, gaf hij toch toe.
gisteren om 04:42
Geen kaarsjes, wel taart
Lana Del Rey is 36 jaar geworden en viert dat feestelijk. Voor de zangeres geen kaarsjes, maar wel een pop midden in de roze taart.
maandag om 18:39
Jan Dulles is in studio voor 'geheime opnames'
Het lijkt erop dat Jan Dulles nieuwe muziek aan het opnemen is. De Volendamse zanger spreekt op Instagram van "geheime opnames".
maandag om 11:05
Eindelijk vakantie
Tim Hofman heeft hard doorgewerkt en heeft na 26 maanden voor langere tijd vrij. Helaas zit het weer hem niet erg mee. "Ik ben heel eerlijk gezegd in een hevige expectation vs. reality-mood", aldus de presentator, die had gehoopt op wat meer zon.
maandag om 07:10
Een fijne verjaardag
Talitha Muusse viert vandaag haar dertigste verjaardag. Daarom plaatst de presentatrice een feestelijke foto van zichzelf op sociale media.
maandag om 04:11
Jezelf in taart
Lionel Richie had dubbel feest: niet alleen waren al zijn kinderen op bezoek voor Vaderdag, hij was ook nog jarig. De zanger kreeg een wel heel bijzonder cadeau, want er werd hem een stuk van zijn eigen gezicht geserveerd. Een banketbakker had hard gewerkt op het evenbeeld van de zanger in een taartvorm.
zondag om 12:50
Monique Westenberg geeft André Hazes cadeautje voor Vaderdag
Hoewel hun relatie enkele maanden geleden is gestrand, heeft Monique Westenberg toch een vaderdagcadeau gegeven aan André Hazes. De zanger kreeg van zijn ex een armbandje met daarin het handschrift van hun vierjarige zoontje Dré gegraveerd.

Voor het sieraad schreef het jongetje het woord 'papa' en tekende hij een hartje. "Speciaal voor papa geschreven. Fijne Vaderdag", schrijft Monique in haar Instagram Stories bij een foto waarop te zien is dat André het armbandje draagt.
zondag om 07:51
Roxeanne Hazes zet vriend Erik in het zonnetje
Roxeanne Hazes zet haar vriend Erik in het zonnetje op Vaderdag. "Omdat je alles bent dat wij nodig hebben, het beste in ons naar boven haalt en er altijd bent."
zaterdag om 16:53

Meeuw pikt eten van Marije Knevel
Er gaat amper iets boven lekker eten op het strand, ook al is het maar een vette hap. Dat dacht Marije Knevel ook, toen ze een bittergarnituur bestelde met haar voeten in het zand. Op Instagram laat de 33-jarige journalist echter weten dat ze een ongenodigde tafelgast had. Een meeuw sprong op haar tafel en pikte een bitterbal. 

zaterdag om 13:54

Miljuschka Witzenhausen voelt zich schuldig
Als succesvolle, werkende moeder moet Miljuschka Witzenhausen vaak opvang zoeken voor haar kinderen. Dat vindt ze in een land als Nederland niet heel eenvoudig, schrijft ze op Instagram. "Ons land is niet ingericht voor vrouwen om te werken. Opvang is zo belachelijk duur. Pas als dit ooit echt wordt vergoed, wordt het gelijk." De 35-jarige presentatrice en kookboekenschrijver huurt mensen in om voor haar kinderen te zorgen, maar dan voelt ze zich telkens schuldig.

zaterdag om 09:52
Kim Kötter deelt familiemoment
Kim Kötter en Jaap Reesema zijn heerlijk met het hele gezin op vakantie naar Corfu. De presentatrice deelt een familiemoment met haar volgers op Instagram. 'Familie van vijf', schrijft ze bij de foto.
vrijdag om 14:49
Tony Junior deelt voorproefje op Bachelor-avontuur
Tony Junior is vanaf volgende week te zien in De Bachelor, waarin hij op zoek gaat naar de ware liefde. Op Instagram deelt hij alvast een voorproefje, waarin te zien is hoe hij diverse dames het hoofd op hol brengt.
vrijdag om 11:58
Britney weet het niet
Britney Spears heeft geen idee of ze ooit nog op het podium zal staan, zei de Amerikaanse zangeres tijdens een vragenuurtje op Instagram tegen een fan. Spears heeft in 2018 voor het laatst opgetreden. Enkele maanden na haar laatste show blies ze haar geplande concertreeks in Las Vegas af vanwege mentale problemen en sindsdien doet ze het rustig aan.

"Zal ik ooit nog op het podium staan? Ik heb geen idee", aldus de 39-jarige Spears. "Ik heb het nu naar mijn zin. Ik zit in een overgangsfase in mijn leven en ik vermaak me prima."
vrijdag om 07:37
Jarige Irene
Irene Moors is vrijdag 54 jaar geworden. De presentatrice vindt het helemaal niet erg om ouder te worden. "Ik hou zo van jarig zijn", schrijft Moors, die wordt gefeliciteerd door collega's als Jan Kooijman en William Rutten. "Alweer 54. Ik blijf heerlijk die slingers ophangen hoor."
vrijdag om 05:13
Volgende ronde
Het is Oranje weer gelukt: het Nederlands elftal wist donderdagavond te winnen van Oostenrijk en is daarmee al verzekerd van een plek in de achtste finales. "Eerste in onze poule", schrijft Frenkie de Jong. "Ben trots op ons team."
donderdag om 18:07
Nikkie wil in een film
Nu ze heeft gezien wat er mogelijk is met een cartoon-app, ziet Nikkie de Jager zichzelf wel in een Pixar-film. "Hoi Pixar, eh, moeten we niet eens praten?", grapt de make-upartiest. "Stel je voor!"
donderdag om 13:00
Jezelf tegenkomen
Laura Jansen maakt wel iets heel bijzonders mee: de zangeres ziet haar eigen gezicht terug op Times Square in New York.
donderdag om 10:09
Vlinders in de lucht
Zowel Marco als Leontine Borsato deelde woensdagavond op Instagram een Story met daarin rondfladderende vlinders, met daarbij de tekst: "Ze zijn overal." Volgens het management van de zanger is er van een offici√ęle hereniging nog geen sprake.¬†"Ze hebben het leuk, gezellig en romantisch, maar zijn nog niet officieel terug samen", delen zij met Shownieuws. "Marco deelt deze posts omdat hij dat leuk vindt om te doen."
donderdag om 08:37
Een bijzonder feestje
Jurri√ęn Timber en zijn tweelingbroer Quinten zijn vandaag twintig geworden. Jurri√ęn viert dat op een bijzondere plek: in de Johan Cruijff ArenA waar het Nederlands elftal het vanavond opneemt tegen Oostenrijk.
donderdag om 04:38
En weg is ze
Coco, de tien maanden jonge dochter van Katja Schuurman, heeft een avontuurlijke inborst. De presentatrice was woensdag met haar dochter op het strand en laat zien dat Coco op eigen houtje richting de zee kroop. "Voor de duvel niet bang", schrijft Schuurman op Instagram.
woensdag om 20:45
Kim Kardashian haalt uit
Kim Kardashian, die dinsdag de achtste verjaardag van haar dochter North vierde, maakt zich klaar voor een confrontatie. "Ik hou tegenwoordig van lange nagels", grapt de realityster bij een foto van een stel groengelakte nagels.
woensdag om 17:04
Annemarie Keizer is dankbaar voor gelukswensen
Simon en Annemarie Keizer maakten een paar dagen geleden bekend dat zij hun tweede kind verwachten en worden sindsdien overspoeld met lieve reacties. "Alle superlieve reacties en felicitaties die wij hebben gekregen zijn overweldigend", schrijft de aanstaande moeder. "Bedankt bedankt bedankt! Het maakt deze tijd nóg een stukje specialer!"
woensdag om 13:34
Oesters en champagne voor Jan Versteegh 
Jan Versteegh viert vakantie. De presentator poseert met champagne en oesters bij een zwembad.
woensdag om 11:48
Wennen aan het normale leven
Bibi Breijman heeft even een nostalgisch moment: het afgelopen anderhalf jaar heeft ze bijna al haar tijd doorgebracht met haar dochter Teddy en haar vriend Waylon. Nu wordt alles weer normaler en merkt ze dat ze het toch een beetje spannend vindt om uit die cocon te komen.
woensdag 16 juni om 09:20

DJ Paul Elstak en Kristel Melissa vieren trouwdag
Omdat hij al vijf jaar is getrouwd met Kristel Melissa, zet DJ Paul Elstak zijn echtgenote op zijn Instagram-profiel in het zonnetje. De 55-jarige gabberlegende noemt haar niet alleen bijzonder, maar erkent ook gekscherend dat het enigszins een prestatie is dat ze nog bij hem is: "Respect dat je het zo lang met me weet vol te houden. We gaan er een onvergetelijke dag/avond van maken."

woensdag 16 juni om 08:47
Weer vrijgezel
Lars uit Married At First Sight vond de liefde uiteindelijk niet bij Lizzy, maar ontmoette na het programma wel Lieve. De twee deelden hun liefdesgeluk al snel op sociale media, maar inmiddels is daar niets meer van over: Lars laat aan Shownieuws weten dat hij en Lieve hebben besloten uit elkaar te gaan.
woensdag 16 juni om 04:53
Tijd voor een feestje
Candy-rae Fleur haalt op Instagram herinneringen aan een bijzondere dag op: twee jaar geleden gaven zij en Daley Blind elkaar het jawoord.
dinsdag 15 juni om 20:40
Geen spijt
De crisis binnen het CDA zorgt er niet voor dat voormalig presentatrice Lucille Werner spijt heeft van haar carri√®reswitch. "Ik denk niet: was ik maar bij de Lingo-ballen gebleven", zei het in maart be√ędigde lid van de Tweede Kamer in de talkshow Humberto.

Wel erkent Werner dat het een uitdaging is. "Ik moet je wel zeggen: iedere dag verwonder je je weer en dan gebeurt er weer dit en dat."
dinsdag 15 juni om 20:26
Italiaanse avond
Robert ten Brink en zijn vrouw Roos genieten dinsdagavond van een heerlijk Italiaans diner op Vlieland. "Una bella spaghettata", schrijft de presentator bij een foto waarop zijn half-Italiaanse echtgenote spaghetti opschept. "De lekkerste pasta."
dinsdag 15 juni om 17:28
Ali B boekt ticket naar Marokko
Het reisadvies voor Marokko is gewijzigd naar 'oranje' en dat betekent dat reizigers weer welkom zijn in het land. Ali B heeft zijn tickets al geboekt, vertelt hij in de uitzending van RTL Boulevard. "Ik ben blij om weer te gaan en dat mijn moeder haar zussen weer kan zien", aldus de rapper en presentator.
dinsdag 15 juni om 14:36
Leontine en Marco proosten op de liefde
Leontine en Marco kijken sinds een tijdje of ze hun relatie weer nieuw leven kunnen inblazen, en dinsdag proosten de twee met een bevriend stel op vriendschap en de liefde.
dinsdag 15 juni om 11:48

Natasja Froger viert haar verjaardag
Om haar 56e verjaardag op te luisteren, heeft Natasja Froger een foto op haar Instagram-profiel geplaatst. Op de foto poseert de presentatrice met een retroshirt van het Nederlands elftal en het rugnummer 56. In het bijschrift schrijft Froger dat ze op haar verjaardag alleen haar naasten nodig heeft om gelukkig te zijn.

dinsdag 15 juni om 09:59
Vriendin van Dave Roelvink is op de helft
Jazzlyn, de vriendin van Dave Roelvink, heeft dinsdag een twintigwekenecho gehad. De twee lieten eind april weten dat ze begin november hun eerste kind verwachten.
dinsdag 15 juni om 07:37
De hele wereld zien
Maxime Meiland geniet van haar vakantie, maar haar telefoon is de echte globetrotter: het toestel heeft ze laten liggen in het vliegtuig en vanaf haar vakantieadres kan de realityster zien dat haar iPhone al bezoekjes aan de Franse stad Lyon en Polen heeft gebracht.
dinsdag 15 juni om 05:15
David Beckham heeft zijn tijd tijdens de lockdowns goed besteed: de voormalige voetballer heeft met zijn pup gewerkt aan allerlei trucjes. Helemaal begrijpen doet het hondje het niet altijd.
Nieuwe trucjes leren
Nieuwe trucjes leren
maandag 14 juni om 20:46
Verwaarloosd account
Sanne Vogel is de laatste tijd wat minder aanwezig op sociale media en dat zorgt voor bezorgdheid onder haar volgers. De actrice stelt haar fans gerust: haar gezin had even meer prioriteit. "Samen met Melchior uitvogelen hoe we op een zo effectief mogelijke manier dit huishouden van Jan Steen kunnen runnen", luidt de verklaring van Vogel, die samen met haar vriend een tweeling van anderhalf jaar heeft.

"Langzamerhand begint alles op zijn plek te vallen en gaan de dingen steeds meer vanzelf."
maandag 14 juni om 18:57
Vakantie, maar toch thuis
Nikkie de Jager geniet momenteel van een welverdiende vakantie, samen met haar verloofde Dylan. "Waar we ook zijn, bij jou voel ik me thuis", schrijft de Songfestival-presentatrice.