Bekende Nederlanders en buitenlandse beroemdheden geven via sociale media regelmatig een inkijkje in hun levens. NU.nl deelt de hele dag door updates die de sterren plaatsen.

over 3 dagen
Jan Dulles is in studio voor 'geheime opnames'
Het lijkt erop dat Jan Dulles nieuwe muziek aan het opnemen is. De Volendamse zanger spreekt op Instagram van "geheime opnames".
over 3 dagen
Eindelijk vakantie
Tim Hofman heeft hard doorgewerkt en heeft na 26 maanden voor langere tijd vrij. Helaas zit het weer hem niet erg mee. "Ik ben heel eerlijk gezegd in een hevige expectation vs. reality-mood", aldus de presentator, die had gehoopt op wat meer zon.
over 3 dagen
Een fijne verjaardag
Talitha Muusse viert vandaag haar dertigste verjaardag. Daarom plaatst de presentatrice een feestelijke foto van zichzelf op sociale media.
over 3 dagen
Jezelf in taart
Lionel Richie had dubbel feest: niet alleen waren al zijn kinderen op bezoek voor Vaderdag, hij was ook nog jarig. De zanger kreeg een wel heel bijzonder cadeau, want er werd hem een stuk van zijn eigen gezicht geserveerd. Een banketbakker had hard gewerkt op het evenbeeld van de zanger in een taartvorm.
over 2 dagen
Monique Westenberg geeft André Hazes cadeautje voor Vaderdag
Hoewel hun relatie enkele maanden geleden is gestrand, heeft Monique Westenberg toch een vaderdagcadeau gegeven aan André Hazes. De zanger kreeg van zijn ex een armbandje met daarin het handschrift van hun vierjarige zoontje Dré gegraveerd.

Voor het sieraad schreef het jongetje het woord 'papa' en tekende hij een hartje. "Speciaal voor papa geschreven. Fijne Vaderdag", schrijft Monique in haar Instagram Stories bij een foto waarop te zien is dat André het armbandje draagt.
over 2 dagen
Roxeanne Hazes zet vriend Erik in het zonnetje
Roxeanne Hazes zet haar vriend Erik in het zonnetje op Vaderdag. "Omdat je alles bent dat wij nodig hebben, het beste in ons naar boven haalt en er altijd bent."
over één dag

Meeuw pikt eten van Marije Knevel
Er gaat amper iets boven lekker eten op het strand, ook al is het maar een vette hap. Dat dacht Marije Knevel ook, toen ze een bittergarnituur bestelde met haar voeten in het zand. Op Instagram laat de 33-jarige journalist echter weten dat ze een ongenodigde tafelgast had. Een meeuw sprong op haar tafel en pikte een bitterbal. 

over één dag

Miljuschka Witzenhausen voelt zich schuldig
Als succesvolle, werkende moeder moet Miljuschka Witzenhausen vaak opvang zoeken voor haar kinderen. Dat vindt ze in een land als Nederland niet heel eenvoudig, schrijft ze op Instagram. "Ons land is niet ingericht voor vrouwen om te werken. Opvang is zo belachelijk duur. Pas als dit ooit echt wordt vergoed, wordt het gelijk." De 35-jarige presentatrice en kookboekenschrijver huurt mensen in om voor haar kinderen te zorgen, maar dan voelt ze zich telkens schuldig.

over één dag
Kim Kötter deelt familiemoment
Kim Kötter en Jaap Reesema zijn heerlijk met het hele gezin op vakantie naar Corfu. De presentatrice deelt een familiemoment met haar volgers op Instagram. 'Familie van vijf', schrijft ze bij de foto.
een paar seconden geleden
Tony Junior deelt voorproefje op Bachelor-avontuur
Tony Junior is vanaf volgende week te zien in De Bachelor, waarin hij op zoek gaat naar de ware liefde. Op Instagram deelt hij alvast een voorproefje, waarin te zien is hoe hij diverse dames het hoofd op hol brengt.
een paar seconden geleden
Britney weet het niet
Britney Spears heeft geen idee of ze ooit nog op het podium zal staan, zei de Amerikaanse zangeres tijdens een vragenuurtje op Instagram tegen een fan. Spears heeft in 2018 voor het laatst opgetreden. Enkele maanden na haar laatste show blies ze haar geplande concertreeks in Las Vegas af vanwege mentale problemen en sindsdien doet ze het rustig aan.

"Zal ik ooit nog op het podium staan? Ik heb geen idee", aldus de 39-jarige Spears. "Ik heb het nu naar mijn zin. Ik zit in een overgangsfase in mijn leven en ik vermaak me prima."
2 uur geleden
Jarige Irene
Irene Moors is vrijdag 54 jaar geworden. De presentatrice vindt het helemaal niet erg om ouder te worden. "Ik hou zo van jarig zijn", schrijft Moors, die wordt gefeliciteerd door collega's als Jan Kooijman en William Rutten. "Alweer 54. Ik blijf heerlijk die slingers ophangen hoor."
5 uur geleden
Volgende ronde
Het is Oranje weer gelukt: het Nederlands elftal wist donderdagavond te winnen van Oostenrijk en is daarmee al verzekerd van een plek in de achtste finales. "Eerste in onze poule", schrijft Frenkie de Jong. "Ben trots op ons team."
gisteren om 18:07
Nikkie wil in een film
Nu ze heeft gezien wat er mogelijk is met een cartoon-app, ziet Nikkie de Jager zichzelf wel in een Pixar-film. "Hoi Pixar, eh, moeten we niet eens praten?", grapt de make-upartiest. "Stel je voor!"
gisteren om 13:00
Jezelf tegenkomen
Laura Jansen maakt wel iets heel bijzonders mee: de zangeres ziet haar eigen gezicht terug op Times Square in New York.
gisteren om 10:09
Vlinders in de lucht
Zowel Marco als Leontine Borsato deelde woensdagavond op Instagram een Story met daarin rondfladderende vlinders, met daarbij de tekst: "Ze zijn overal." Volgens het management van de zanger is er van een offici√ęle hereniging nog geen sprake.¬†"Ze hebben het leuk, gezellig en romantisch, maar zijn nog niet officieel terug samen", delen zij met Shownieuws. "Marco deelt deze posts omdat hij dat leuk vindt om te doen."
gisteren om 08:37
Een bijzonder feestje
Jurri√ęn Timber en zijn tweelingbroer Quinten zijn vandaag twintig geworden. Jurri√ęn viert dat op een bijzondere plek: in de Johan Cruijff ArenA waar het Nederlands elftal het vanavond opneemt tegen Oostenrijk.
gisteren om 04:38
En weg is ze
Coco, de tien maanden jonge dochter van Katja Schuurman, heeft een avontuurlijke inborst. De presentatrice was woensdag met haar dochter op het strand en laat zien dat Coco op eigen houtje richting de zee kroop. "Voor de duvel niet bang", schrijft Schuurman op Instagram.
woensdag om 20:45
Kim Kardashian haalt uit
Kim Kardashian, die dinsdag de achtste verjaardag van haar dochter North vierde, maakt zich klaar voor een confrontatie. "Ik hou tegenwoordig van lange nagels", grapt de realityster bij een foto van een stel groengelakte nagels.
woensdag om 17:04
Annemarie Keizer is dankbaar voor gelukswensen
Simon en Annemarie Keizer maakten een paar dagen geleden bekend dat zij hun tweede kind verwachten en worden sindsdien overspoeld met lieve reacties. "Alle superlieve reacties en felicitaties die wij hebben gekregen zijn overweldigend", schrijft de aanstaande moeder. "Bedankt bedankt bedankt! Het maakt deze tijd nóg een stukje specialer!"
woensdag om 13:34
Oesters en champagne voor Jan Versteegh 
Jan Versteegh viert vakantie. De presentator poseert met champagne en oesters bij een zwembad.
woensdag om 11:48
Wennen aan het normale leven
Bibi Breijman heeft even een nostalgisch moment: het afgelopen anderhalf jaar heeft ze bijna al haar tijd doorgebracht met haar dochter Teddy en haar vriend Waylon. Nu wordt alles weer normaler en merkt ze dat ze het toch een beetje spannend vindt om uit die cocon te komen.
woensdag om 09:20

DJ Paul Elstak en Kristel Melissa vieren trouwdag
Omdat hij al vijf jaar is getrouwd met Kristel Melissa, zet DJ Paul Elstak zijn echtgenote op zijn Instagram-profiel in het zonnetje. De 55-jarige gabberlegende noemt haar niet alleen bijzonder, maar erkent ook gekscherend dat het enigszins een prestatie is dat ze nog bij hem is: "Respect dat je het zo lang met me weet vol te houden. We gaan er een onvergetelijke dag/avond van maken."

woensdag om 08:47
Weer vrijgezel
Lars uit Married At First Sight vond de liefde uiteindelijk niet bij Lizzy, maar ontmoette na het programma wel Lieve. De twee deelden hun liefdesgeluk al snel op sociale media, maar inmiddels is daar niets meer van over: Lars laat aan Shownieuws weten dat hij en Lieve hebben besloten uit elkaar te gaan.
woensdag om 04:53
Tijd voor een feestje
Candy-rae Fleur haalt op Instagram herinneringen aan een bijzondere dag op: twee jaar geleden gaven zij en Daley Blind elkaar het jawoord.
dinsdag om 20:40
Geen spijt
De crisis binnen het CDA zorgt er niet voor dat voormalig presentatrice Lucille Werner spijt heeft van haar carri√®reswitch. "Ik denk niet: was ik maar bij de Lingo-ballen gebleven", zei het in maart be√ędigde lid van de Tweede Kamer in de talkshow Humberto.

Wel erkent Werner dat het een uitdaging is. "Ik moet je wel zeggen: iedere dag verwonder je je weer en dan gebeurt er weer dit en dat."
dinsdag om 20:26
Italiaanse avond
Robert ten Brink en zijn vrouw Roos genieten dinsdagavond van een heerlijk Italiaans diner op Vlieland. "Una bella spaghettata", schrijft de presentator bij een foto waarop zijn half-Italiaanse echtgenote spaghetti opschept. "De lekkerste pasta."
dinsdag om 17:28
Ali B boekt ticket naar Marokko
Het reisadvies voor Marokko is gewijzigd naar 'oranje' en dat betekent dat reizigers weer welkom zijn in het land. Ali B heeft zijn tickets al geboekt, vertelt hij in de uitzending van RTL Boulevard. "Ik ben blij om weer te gaan en dat mijn moeder haar zussen weer kan zien", aldus de rapper en presentator.
dinsdag om 14:36
Leontine en Marco proosten op de liefde
Leontine en Marco kijken sinds een tijdje of ze hun relatie weer nieuw leven kunnen inblazen, en dinsdag proosten de twee met een bevriend stel op vriendschap en de liefde.
dinsdag om 11:48

Natasja Froger viert haar verjaardag
Om haar 56e verjaardag op te luisteren, heeft Natasja Froger een foto op haar Instagram-profiel geplaatst. Op de foto poseert de presentatrice met een retroshirt van het Nederlands elftal en het rugnummer 56. In het bijschrift schrijft Froger dat ze op haar verjaardag alleen haar naasten nodig heeft om gelukkig te zijn.

dinsdag om 09:59
Vriendin van Dave Roelvink is op de helft
Jazzlyn, de vriendin van Dave Roelvink, heeft dinsdag een twintigwekenecho gehad. De twee lieten eind april weten dat ze begin november hun eerste kind verwachten.
dinsdag om 07:37
De hele wereld zien
Maxime Meiland geniet van haar vakantie, maar haar telefoon is de echte globetrotter: het toestel heeft ze laten liggen in het vliegtuig en vanaf haar vakantieadres kan de realityster zien dat haar iPhone al bezoekjes aan de Franse stad Lyon en Polen heeft gebracht.
dinsdag om 05:15
David Beckham heeft zijn tijd tijdens de lockdowns goed besteed: de voormalige voetballer heeft met zijn pup gewerkt aan allerlei trucjes. Helemaal begrijpen doet het hondje het niet altijd.
Nieuwe trucjes leren
Nieuwe trucjes leren
maandag om 20:46
Verwaarloosd account
Sanne Vogel is de laatste tijd wat minder aanwezig op sociale media en dat zorgt voor bezorgdheid onder haar volgers. De actrice stelt haar fans gerust: haar gezin had even meer prioriteit. "Samen met Melchior uitvogelen hoe we op een zo effectief mogelijke manier dit huishouden van Jan Steen kunnen runnen", luidt de verklaring van Vogel, die samen met haar vriend een tweeling van anderhalf jaar heeft.

"Langzamerhand begint alles op zijn plek te vallen en gaan de dingen steeds meer vanzelf."
maandag om 18:57
Vakantie, maar toch thuis
Nikkie de Jager geniet momenteel van een welverdiende vakantie, samen met haar verloofde Dylan. "Waar we ook zijn, bij jou voel ik me thuis", schrijft de Songfestival-presentatrice.
maandag om 15:56
Kim feliciteert vriend Chris
Chris Appleton, de hairstylist en een van de beste vrienden van Kim Kardashian, is maandag jarig. De realityster feliciteert haar vriend met een reeks foto's op Instagram. "Een vriend die me altijd stimuleert om nieuwe kapsels te proberen. Je snapt me gewoon", schrijft Kardashian.
maandag om 12:41

Dave Roelvink baalt van lekkage in huis
Maandagochtenden zijn meestal al niet de makkelijkste ochtenden, maar voor Dave Roelvink en zijn zwangere vriendin werd deze ochtend ook nog eens grondig verpest door een lekkage in hun huis. Op Instagram geeft Roelvink te kennen dat hij ontzettend baalt. Het stel zit de komende drie dagen midden in de herstelwerkzaamheden.

maandag om 10:26
Luizenmoeder-cast mag bioscoopfilm alvast bekijken
Gewone bioscoopgangers zullen zeer waarschijnlijk tot het einde van de maand juli moeten wachten om de verfilming van de populaire serie De Luizenmoeder te kunnen zien. De cast van de film mocht hem echter nu al bekijken tijdens een speciale screening. Actrice Jennifer Hoffman laat op Instagram weten dat het een zeer gezellige voorvertoning was.
maandag om 08:13
Geen partner, wel vrienden
De deelnemers van Married At First Sight blijven lang niet allemaal getrouwd, maar ze houden er wel vrienden aan over. Rein, Monique, Sylvia en Bert zijn gezellig met elkaar uit eten om hun vriendschap te vieren.
maandag om 04:20
Welkom bij de familie
Kevin Bacon en Kyra Sedgwick hebben naar eigen zeggen het gezin uitgebreid: het stel heeft er twee geiten bij. De dieren heten Hocus en Little Man.
zondag om 17:57
Olcay Gulsen vindt verrassing in koffer
Olcay Gulsen is op vakantie naar Turkije met haar moeder en zussen. Haar vriend Ruud de Wild mist haar erg, en stopte een verrassing in haar koffer. "Allerliefste van me, daar ga je. Lekker op vakantie met mama en de meiden", aldus De Wild op een handgeschreven briefje. "Missen is dus ook iets moois."
zondag om 15:09
Bridget Maasland en broer laten zich samen vaccineren
Bridget Maasland en haar broer Bryan hebben zich vandaag allebei laten vaccineren, zo deelt de presentatrice op Instagram. "Voel je niets van", schrijft ze bij de foto. De twee spraken elkaar jarenlang niet, maar hebben het contact hersteld. Tijdens de eerste maanden van de coronacrisis ontfermden ze zich samen over de cadeauwinkel van hun ouders, vertelde Maasland eerder aan NU.nl.
zaterdag om 06:18
Hoofdrolspeelsters Sex and the City herenigd voor reboot
Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon en Kristin Davis zijn begonnen met de eerste voorbereidingen voor de reboot van Sex and the City die gemaakt wordt voor HBO Max. "Weer samen", schrijft Parker bij een foto van de drie actrices.