Bekende Nederlanders en buitenlandse beroemdheden geven via sociale media regelmatig een inkijkje in hun levens. NU.nl deelt de hele dag door updates die de sterren plaatsen.

een paar seconden geleden
Sharon Stone krijgt tweede coronavaccinatie
Actrice Sharon Stone heeft haar tweede coronaprik naar eigen zeggen niet gevoeld. De 63-jarige actrice raadt iedereen aan om zich te laten vaccineren tegen het coronavirus.
Sharon Stone krijgt tweede vaccinatie
Sharon Stone krijgt tweede vaccinatie
een paar seconden geleden
Bettina Holwerda verwijst bewonderaars van 'sexy' Jim Bakkum naar diens sokken
Actrice Bettina Holwerda wijst de mensen die haar man Jim Bakkum zo sexy vinden op de sokken- en badslipperkeuze van de acteur.
een paar seconden geleden
Kim Feenstra heeft meer respect voor eigen moeder nu ze zelf een kind heeft
Nu Kim Feenstra zelf moeder is, heeft ze nog meer respect gekregen voor haar eigen moeder. Dat deelt de actrice op Instagram.

"Ik heb meer respect voor mijn eigen moeder omdat ik nu des te meer besef, wat ik eigenlijk al wist, dat moeder zijn behalve een fulltime job ook een emotionele reis is. Van het zwanger zijn tot aan de dag dat je kind het huis uit gaat. Elke dag die we samen meemaken leer ik om nog meer lief te hebben en toch ook al een beetje los te laten."

Ook wist Feenstra niet dat "echte liefde zo kon zijn. Zo puur en eerlijk."
een paar seconden geleden
André Hazes feliciteert schoonvader
André Hazes feliciteert de vader van zijn vriendin Sarah van Soelen zaterdag op Instagram. "Dankbaar voor onze vriendschap, jouw steun en vertrouwen, maar vooral voor wie je bent. Gefeliciteerd schoonpa", schrijft de zanger bij een foto samen met Rudolf van Soelen.
gisteren om 12:40
De nieuwe kat van Nicolette Kluijver
Nicolette Kluijver en haar dochters hebben sinds een paar dagen een nieuwe huisgenoot: kat Cookie. De kitten komt uit het asiel, maar wordt in huize Kluijver behandeld als een ware luxepoes.
gisteren om 09:25
Tien jaar alweer
Richard Groenendijk is inmiddels gelukkig getrouwd, maar toen hij zijn man tien jaar geleden ontmoette, was hij er zeker van: hij wilde nu even geen relatie. Gelukkig had Marko veel geduld en zijn ze inmiddels al heel lang gelukkig samen. Vandaag viert het stel tien jaar samen.
gisteren om 06:00
Een privéfoto
De Britse koningin Elizabeth begraaft vandaag haar echtgenoot Philip en laat haar medewerkers op Instagram een nooit eerder verschenen foto delen. Het gaat om privébeeld, gemaakt door schoondochter Sophie. De foto is genomen in 2003, tijdens een uitstapje van de familie in Schotland.
vrijdag om 18:00

Patricia Paay wil Martien Meiland weer zien
Patricia Paay wil Martien Meiland graag weer zien. Op Instagram vertelt ze dat ze hem al jaren kende voordat hij bekend werd met het programma Chateau Meiland. Paay kocht namelijk regelmatig spullen voor haar huis in de winkel die Meiland had. "Ik ben ontzettend trots op hem, wat hij en zijn familie allemaal hebben bereikt", schrijft ze. "Helaas door corona hebben wij elkaar al even niet gezien, maar zodra het weer mag, ga ik snel een koffiedate inplannen." Meiland heeft daar wel oren naar. "Gaan we zeker doen, lieverd", reageert hij.

vrijdag om 12:59
Gravin Eloise viert Instagram-mijlpaal
Eloise kan niet geloven dat ze al 250.000 volgers heeft op Instagram. "Dank jullie wel, dit is echt niet te geloven." De gravin kondigt daarnaast aan "iets speciaals" te gaan doen vanwege de mijlpaal.
vrijdag om 07:25
Amanda Gorman kijkt terug
De dichteres kijkt terug naar de momenten waarop ze jaren geleden haar eerste gedichten ten gehore bracht ondanks haar spraakgebrek, en zet die naast het heden. Gorman voert al twee weken de bestsellerlijst van The New York Times aan met The Hill We Climb, het gedicht dat ze ten gehore bracht bij de inauguratie van Joe Biden. "Tegen alle jonge schrijvers wil ik zeggen: blijf schrijven, blijf doorgaan. Jouw dag komt."
vrijdag om 04:44
Ik hou van je
Camila Cabello en Shawn Mendes worden nog altijd weggezet als het koppel dat bij elkaar is voor de publiciteit, maar op sociale media laten ze een heel ander beeld zien. De zangeres vertelt haar volgers dat ze van de zanger houdt.
donderdag om 21:04
Chantal Janzen en zoontje zijn Spiderman
Chantal Janzen heeft er veel voor over om haar zoontje gelukkig te maken. De presentatrice hulde zich in een Spiderman-pak voor een fotoshoot in haar blad &C. "Bob's wens is uitgekomen, z'n moeder als Spiderman", schrijft ze bij de foto. Janzen doopte zichzelf al meteen om tot 'spidermam'. Hoewel ze het pak "best lekker" vond zitten, heeft ze het toch maar niet mee naar huis genomen.
donderdag om 11:18
Leco haalt herinneringen op aan Mies
Leco van Zadelhoff deelt een foto van de in 2018 overleden Mies Bouwman, een van de vrouwen die hij vaak mocht opmaken. "Wat denk ik vaak aan je wijze en duidelijke woorden over het gekke wereldje waar we in zitten", schrijft de visagist op Instagram. "Aan onze gesprekken tijdens het make-uppen en aan de talloze brieven die je me schreef."
donderdag om 05:28
Weer Elvis Presley
De Instagram Stories van André Hazes staan er de laatste dagen vol mee: foto's van Elvis Presley en zijn Priscilla. Ook Sarah van Soelen deelde wat plaatjes van het stel en beiden schreven ze er "soulmates" (zielsverwanten) onder. Tags bleven toen uit, maar nu heeft Hazes zijn nieuwe vriendin wel getagd in een foto van het stel. Of ze zichzelf vergelijken met het toch iconische stel, zegt hij er niet bij.
woensdag om 20:31

Nieuw gebit voor Claudia
Claudia de Breij heeft zichzelf een nieuwe look aangemeten. De cabaretière heeft ineens een mond vol gouden tanden. "Geen make-up, wel een grill (een bitje, red.)", aldus De Breij. 

woensdag om 17:24
Nieuwe foto van Philip en Elizabeth
Prins William en zijn vrouw Kate Middleton hebben woensdag niet eerder gedeelde foto's laten zien van prins Philip en koningin Elizabeth. Op een van de twee foto's is het koninklijk echtpaar te zien met zeven van hun achterkleinkinderen: George, Charlotte, Louis (van William en Kate), Mia en Lena (van Zara Phillips en Mike Tindall) en Isla en Savannah (van Peter en Autumn Phillips). De foto is in 2018 gemaakt door Middleton.
woensdag om 15:20

Ruud de Wild kreeg dinsdag goed nieuws: zijn ontstekingswaardes zijn gedaald en de kanker is weg uit zijn lichaam. Bij thuiskomst werd hij verrast door een enorme hoeveelheid beterschapskaarten. "En ik maar denken dat post zóóóó 1990 was. Wat een verrassing", aldus de radio-dj.

Radio-dj Ruud de Wild ontvangt berg aan beterschapskaarten
Radio-dj Ruud de Wild ontvangt berg aan beterschapskaarten
woensdag om 13:48
Prinses Eugenie herdenkt haar opa prins Philip
In een bericht op Instagram staat de Britse prinses Eugenie stil bij het overlijden van prins Philip. "Ik herinner me nog dat ik leerde om te koken, om te schilderen en wat ik moest lezen", aldus de prinses over haar vrijdag op 99-jarige leeftijd overleden grootvader. "Ik herinner me dat ik moest lachen om je grapjes en je vroeg naar jouw bijzondere leven en tijd bij de marine."

Eugenie weet nog goed hoe ze worstjes bijna liet aanbranden en dat Philip gauw ingreep. "Ik herinner me je handen en je lach en je favoriete bier."

De prinses zegt dat zijn herinnering voort zal leven in Philips kinderen, kleinkinderen en achterkleinkinderen. "Bedankt voor je toewijding aan ons allemaal en in het bijzonder aan oma, voor wie we namens jou allemaal zullen zorgen."
woensdag om 07:47
Jarige Jan Kooijman (40) weigert te lachen
Bij een grappende Jan Kooijman kan er geen lachje af op zijn veertigste verjaardag.
woensdag om 05:15
Halina is al gevaccineerd
In Nederland had het waarschijnlijk nog even geduurd, maar nu Halina Reijn voor werk in New York is, heeft ze zich direct laten vaccineren tegen COVID-19. Op Instagram schrijft de actrice en regisseur dat het dagelijks leven in de Amerikaanse stad alweer zo goed als normaal is.
dinsdag om 19:23

Thuisstudio Marieke is klaar
Nadat iemand van het team van het Qmusic-programma Mattie & Marieke op de bouw positief testte op het coronavirus, moesten alle collega's in quarantaine. Presentatoren Mattie Valk en Marieke Elsinga hebben hun thuisstudio inmiddels geïnstalleerd en hervatten vanaf woensdag hun radioprogramma. "Wij zijn er klaar voor", schrijft het duo op Instagram.

dinsdag om 14:37
Feest in huize Rooijakkers
Een vrolijke stemming in het huis van Art Rooijakkers: zijn tweeling is jarig. Puk en Keesje zijn vier jaar geworden. "Alles in huis is roze vandaag", schrijft de presentator op Instagram.
dinsdag om 09:54
Sylvie Meis laat haar 43e verjaardag niet ongemerkt voorbijgaan. Op Instagram deelt ze beelden van de grote verjaardagstaart die ze kreeg.
Sylvie Meis viert 43e verjaardag met grote taart
Sylvie Meis viert 43e verjaardag met grote taart
dinsdag om 05:16
Marieke Elsinga hoeft niet vroeg op te staan
Door een coronabesmetting in het team van de Qmusic-ochtendshow Mattie en Marieke moeten dj Marieke Elsinga en haar collega's enkele dagen in thuisisolatie. De ochtendshow wordt dinsdag daarom eenmalig overgenomen door Kai Merckx. Op Instagram laat Elsinga zien dat haar kat nog niet zo goed begrijpt waarom ze vandaag niet de deur uitgaat om te werken.
maandag om 18:34
Nasrdin Dchar wenst mensen die gaan vasten alle goeds met de ramadan
Dinsdag begint de islamitische vastenmaand de ramadan, waar de meesten van de 900.000 moslims in Nederland aan meedoen. Acteur Nasrdin Dchar wenst de mensen die tijdens de ramadan een maand gaan vasten sterkte toe. "Veel geduld, bezinning, zelfreflectie, discipline, liefde, gezondheid, barmhartigheid en geluk toegewenst aan alle mensen die vasten", schrijft Dchar op Instagram. "Maak er een mooie maand van!"
maandag om 16:06
Heleen van Royen en Bart Meeldijk acht jaar verliefd
Heleen van Royen en Bart Meeldijk vieren vandaag dat hun liefde acht jaar oud is. De drummer verklaart zijn liefde voor de schrijfster onder een foto van het stel.
maandag om 14:40
Jeroen Kijk in de Vegte kijkt naar zichzelf als zeventienjarige
Geïnspireerd door het nummer Seventeen van Krezip deelt Jeroen Kijk in de Vegte een foto van zichzelf als zeventienjarige. "Dat polderkind met de grote dromen", herinnert de presentator en radiomaker zich. "Kei onzeker, maar vastberaden. En echt vele malen knapper dan ik mezelf destijds vond."
maandag om 11:07
35 worden met sneeuw
Samantha Steenwijk is vandaag 35 jaar geworden. Met haar verjaardag in april had de zangeres vast niet verwacht dat ze 'm ooit met een laagje sneeuw in de tuin zou vieren.
maandag om 07:15
Weinig contact en geen bezoek
Connie Witteman zit met zorgen thuis: haar zoon Marvin is dit weekend opgenomen in het ziekenhuis na een week met COVID-19 in bed te hebben gelegen. Marvin heeft een longaandoening en was heel voorzichtig, maar heeft het virus toch opgelopen en ligt nu constant aan de beademing. Witteman heeft nu weinig contact met hem. Marvin mag geen bezoek ontvangen en is vaak te moe om te appen. Gelukkig zijn de artsen heel liefdevol, schrijft Witteman.
maandag om 05:13
Dave Roelvink neemt een duik
Hoewel het nog niet echt lekker weer is, besloot Dave Roelvink toch in zee te gaan zwemmen. Het water heeft nu een temperatuur van zo'n 8 graden en in de buitenlucht was het zondagmiddag zelfs nog kouder. Daarom voorziet Roelvink zijn duik ook van het bijschrift: "Man, man, man, wat was dit afzien."
zondag om 17:55
Wittebroodsweken bevallen Pip Pellens goed 
Pip Pellens en haar vriend Pim Wessels genieten volop van hun wittebroodsweken, deelt de actrice op Instagram. "Mega bedankt voor al jullie lieve reacties. Onze wittebroodsweken bevallen ons goed. Zeker omdat ik erachter ben gekomen dat we tijdens deze periode niet gestoord mogen worden door verzekeringsmaatschappijen. Geniet van jullie zondag!"
zondag om 11:26
Hugh Jackman viert zilveren huwelijk
Acteur Hugh Jackman is zondag 25 jaar getrouwd met zijn collega Deborra-Lee Furness en laat zijn liefde blijken via Instagram. "Met jou getrouwd zijn is net zo natuurlijk als ademen", aldus de van onder meer de superheldenfilms X-Men bekende Australiër, die zijn vrouw ontmoette op de set van de Australische show Correlli. "Vanaf het moment waarop we elkaar ontmoetten, wist ik dat we voorbestemd waren om samen te zijn." Het echtpaar heeft twee kinderen.
zondag om 10:33
Duncan Laurence viert 27e verjaardag met jeugdfoto
Duncan Laurence blaast 27 kaarsjes uit en deelt een jeugdfoto met zijn volgers. De winnaar namens Nederland van het Songfestival van 2019 doet dit op de dag dat het opbouwen van het decor van het door Nederland georganiseerde songfestival is begonnen.
zondag om 07:56
Samantha Steenwijk feliciteert jarig nichtje
Chelisiana, het nichtje van Samantha Steenwijk, viert haar achtste verjaardag. "Lieve Ché, je weet niet half hoeveel ik van je hou", aldus de zangeres en presentatrice. "Ik zal er altijd voor je zijn."
zondag 11 april om 05:29

Teasende 'The Rock' krijgt steun voor mogelijk presidentschap
Volgens een onderzoek door Piplsay - waarvan de betrouwbaarheid niet valt vast te stellen - zou 46 procent van de Amerikaanse volwassenen een gooi naar het presidentschap van Dwayne 'The Rock' Johnson steunen. De acteur voelt zich vereerd, laat hij zijn landgenoten weten. "Ik denk niet dat de oprichters van de Verenigde Staten ooit zouden hebben gedacht dat een ruim 1,90 meter lange, kale, getatoeëerde, half zwarte, half Samoaanse, tequiladrinkende, pick-uptruck rijdende, heuptasjes dragende kerel bij hun club zou komen. Maar als het gebeurt, zou het voor mij een eer zijn om jullie te dienen."

'The Rock' hint al enkele jaren op een gooi naar het presidentschap van de Verenigde Staten in 2024. Volgens hetzelfde onderzoek zouden ook actrice Angelina Jolie (30 procent), presentatrice Oprah Winfrey (27 procent) en acteur Tom Hanks (22 procent) van de ruim 30.000 ondervraagden een poging mogen wagen.

zaterdag 10 april om 18:08
Lena Dunham is drie jaar nuchter 
Lena Dunham is drie jaar nuchter, deelt ze zaterdag op Instagram. "Dat zijn geen woorden waarvan ik dacht dat ik ze ooit zou zeggen." De Girls-actrice deelt een foto van zaterdag én een selfie die ze maakte in de afkickkliniek. 

De Amerikaanse zei eerder verslaafd te zijn geraakt aan clonazepam, een medicijn tegen onder meer paniekaanvallen.
zaterdag 10 april om 13:14
Christina Curry plaatst foto uit oude doos met moeder Patricia Paay 
Christina Curry feliciteert haar moeder Patricia Paay op Instagram. "Een paar dagen te laat, maar gefeliciteerd mam. Kijk hoe mooi je was (en nog steeds bent) en hoe maf ik was (en nog steeds ben) in 2002", schrijft ze bij een oude foto van haar en Paay.
zaterdag 10 april om 09:30

Bettina wilde duidelijkheid
Jim Bakkum en Bettina Holwerda hebben zaterdag iets te vieren. De 33-jarige zanger en 42-jarige actrice zijn precies veertien jaar samen en vieren die mijlpaal op Instagram

Holwerda weet nog goed hoe het veertien jaar geleden begon. De twee hadden daarvoor "al een tijdje iets", maar de relatie was nog niet officieel en in die vrijblijvendheid was de actrice niet zo goed. "Dus ik kapte het af, gewoon, duidelijkheid. Ik was stapelgek op hem, dus vond het echt wel moeilijk, maar duidelijkheid is beter. Dat 'uit elkaar zijn' duurde welgeteld een paar uur en toen belde Jim dus. Vanaf toen was het aan."

zaterdag 10 april om 06:38
Rico knutselt met Photoshop
Rico Verhoeven deelt zijn verjaardag met prinses Ariane en mag zaterdag 32 kaarsjes uitblazen. Een groot feest zit er in coronatijden niet in, maar daar heeft de kickbokser een creatieve oplossing voor gevonden. Op Instagram deelt hij een fotoreeks waarin meerdere dubbelgangers van Verhoeven zijn 'geshopt'.
vrijdag 9 april om 15:51
Zwangere Halsey vergelijkt babybuik met basketbal
De babybuik van de 26-jarige zangeres Halsey heeft naar eigen zeggen inmiddels de omvang van een basketbal aangenomen.

"Die zoek-de-verschillenspelletjes worden iedere dag lastiger", grapt Halsey bij een Instagram-foto van zichzelf. Zittend in een fauteuil houdt de Amerikaanse in haar rechterhand een basketbal vast om te laten zien hoe groot haar babybuik ondertussen is.
vrijdag 9 april om 06:04
Britney Spears en haar vriend Sam Asghari hebben hun coronaprik gehad. In een video vertelt de zangeres dat ze er niets van gevoeld heeft, ondanks dat anderen haar hier wel voor waarschuwden.
Britney blij met vaccinatie
Britney blij met vaccinatie
donderdag 8 april om 19:04
Ex-vrouw Armie Hammer heeft tijd nodig om te herstellen
Elizabeth Chambers is de laatste tijd stil geweest op sociale media, omdat ze tijd nodig heeft om te herstellen, schrijft ze in haar Instagram Stories. Haar ex-man Armie Hammer wordt door verschillende vrouwen beschuldigd van seksueel misbruik en zou gewelddadige seksuele voorkeuren hebben. "Er is een hoop dat ik wil delen, maar de tijd is daarvoor nog niet rijp", aldus Chambers.
donderdag 8 april om 14:24
Wolverine kan Hugh Jackman niet beschermen
Hugh Jackman beseft dat de helende krachten van Wolverine hem niet beschermen tegen COVID-19. "Maar het vaccin wel", aldus de Australische acteur, die in verschillende X-Men-films de rol van Wolverine vertolkte.
donderdag 8 april om 10:02
De wondere wereld van make-up
Leco van Zadelhoff laat iedereen zien hoe zijn werk er op dagelijkse basis uitziet: hij deelt op Instagram twee foto's van Caroline Tensen. De presentatrice is te zien zonder en met make-up en Van Zadelhoff vertelt precies wat hij gedaan heeft.
donderdag 8 april om 05:24
Samen naar de boerderij
Monique Westenberg en André Hazes zijn uit elkaar, maar dat betekent niet dat Roxeanne Hazes niet meer met de ex-vriendin van haar broer omgaat. De twee ex-schoonzussen zijn met Roxeannes verloofde Erik en neefjes André en Fender naar de boerderij voor een middagje buitenspelen.