Bekende Nederlanders en buitenlandse beroemdheden geven via sociale media regelmatig een inkijkje in hun levens. NU.nl deelt de hele dag door updates die de sterren plaatsen.

over één dag
Edwin Spee denkt terug aan veerkrachtige Bibian Mentel
Veel mensen putten kracht en hoop uit de manier waarop de eind maart overleden Bibian Mentel lange tijd omging met verschillende vormen van kanker. Haar echtgenoot Edwin Spee denkt met een video van Mentel terug aan een moment waarop haar veerkracht duidelijk te zien was. "Slechts twee weken na de zoveelste zware nek operatie hadden we alweer de grootste lol. Dat is hoe ik me jou herinner. Dat is hoe ik je altijd zal herinneren."
over één dag
Yolanda Hadid bedankt jarige dochter Gigi
Met een serie foto's van hun tweeën staat Yolanda Hadid stil bij de verjaardag van haar dochter Gigi, die vrijdag 26 geworden is. "Ik ben altijd zo trots geweest op de jonge vrouw die je bent geworden", aldus de Nederlandse Yolanda. "Maar meemaken hoe jij zelf moeder werd heeft een heel andere betekenis gegeven aan het woord trots. Je bent fantastisch. Dankjewel dat je me dit geweldige cadeau hebt gegeven", schrijft ze over haar kleindochter Khai, die nu zo'n zeven maanden oud is.
over één dag
De tijd vliegt voor jonge vader Giel de Winter
"Inderdaad, alle clichés zijn waar. De tijd vliegt voorbij, aldus presentator Giel de Winter over het vaderschap van zijn in juni geboren zoon Fedde. "Ik zeg het soms te weinig maar wat hou ik van deze vriend."
over 21 uur
Laura Ponticorvo ontroerd door felicitaties zwangerschap
Laura Ponticorvo is naar eigen zeggen overladen met lieve berichtjes, nadat ze donderdag aankondigde samen me haar man Ryan hun eerste kind te verwachten. "Traantjes rollen over m’n wangen", aldus de musicalactrice en vlogger. "Wat bijzonder om te lezen en voelen dat jullie zo ongelooflijk blij voor ons zijn."
over 18 uur
Prins William en hertogin Catherine vieren verjaardag zoon Louis (3)
Prins William en zijn vrouw Catherine hebben op Instagram een schoolfoto gedeeld van hun jongste zoon Louis. De foto werd gedeeld in het kader van de derde verjaardag van Louis op vrijdag.

"Eerder deze week genomen door de hertogin vlak voordat hij richting zijn eerste peuterschooldag vertrok", schrijft het koppel onder de foto van Louis op een rood fietsje. "Daarom delen we graag deze nieuwe foto."

Louis werd op 23 april 2018 geboren. Hij is het jongste kind van William en Catherine en het jongere broertje van zijn broer George en zus Charlotte. Hij is de vijfde in lijn voor de Britse troonopvolging.
een paar seconden geleden
Carice van Houten en haar zipline-avontuur
Carice van Houten denkt op deze 'earth day' terug aan die keer dat ze met licht trillende benen maar vol doorzettingsvermogen over een zipline ging in Toscane, volgens de actrice een van de mooiste plekjes op aarde.
17 minuten geleden

Linda Hakeboom geniet van fietstochtje door het park
Omdat de bestralingen haar best wat energie kosten, fietst Linda Hakeboom op weg naar de behandelingen in het ziekenhuis en weer terug door het park. De 35-jarige documentairemaakster laat op Instagram zien dat ze geniet van een tochtje op haar oude fiets door de natuur. 

4 uur geleden
Eigen magazine voor Rik
Rik van de Westelaken is donderdag vijftig jaar geworden en heeft van geliefden een speciaal cadeau gekregen. Hij is verrast met een eigen tijdschrift RIK., een variant op de LINDA. "Vanochtend coronaproof in het zonnetje gezet met een prachtig tijdschrift vol persoonlijke anekdotes en foto's. Iedereen die bijgedragen heeft: ik ben ontroerd, dankbaar en heel erg blij."
7 uur geleden
Katja terug in de tijd
Het is donderdag alweer elf jaar geleden dat Sammie geboren werd, de dochter van Katja Schuurman. Op Instagram staat de presentatrice stil bij de komst van haar dochter. "Wat ben ik trots op wie jij bent. En wat een raar, mooi en lief besef dat jij in deze bolle buik gewoond hebt. Al mijn liefde is voor jou."
gisteren om 19:46
'Beste vriend' sleept Tim Douwsma door moeilijke tijden
Zanger Tim Douwsma heeft het af en toe best zwaar, maar zijn zoon Dez sleept hem er altijd doorheen. "Soms zit ik er echt even doorheen, en dan komt 'ie ineens weer met een big smile op me aflopen En dat maakt mijn dag, elke dag opnieuw." Ondanks dat Dez een " grote boef" is, noemt Douwsma hem ook zijn "allerbeste vriend". "Blijf genieten van die kleine (grote) dingen in het leven."
gisteren om 14:38
Geraldine Kemper heeft bijzonder object
De presentatrice deelt op Instagram een foto van een borst van, zo lijkt het, papier-maché. "Beter één tiet in de hand dan...", schrijft ze.
gisteren om 11:56

Alex Klaasen is 'verhuisd' naar woonwagen
Alex Klaasen heeft 'vervelende' gevolgen ervaren van de coronacrisis, deelt hij woensdag op Instagram. "Ik kon m'n huis niet meer betalen, dus ben iets kleiner gaan wonen", grapt de acteur en komiek. "Kom je bij me eten? Ik maak asperges met boerderijdropsaus."

gisteren om 08:11
Dochter Bettina Holwerda 'frankeert' zichzelf
Molly, de tweejarige dochter van Bettina Holwerda en Jim Bakkum, heeft woensdagochtend een postzegel op haar nek geplakt. De 42-jarige Holwerda heeft er een foto van gemaakt en op haar Instagram-profiel gedeeld. In het bijschrift van de foto zegt Holwerda gekscherend te hopen dat haar dochter voldoende gefrankeerd is. Molly is het jongste kind van het stel, dat ook nog een oudere zoon en dochter heeft.
dinsdag om 20:39
Waylon viert verjaardag met gezin
Om zijn 41e levensjaar in te luiden, heeft Waylon zijn verjaardag samen met zijn gezin gevierd. De Nederlandse zanger staat afgebeeld op een foto op het profiel van zijn partner Bibi Breijman. Op haar profiel staat ook een foto van de dochter van Breijman en Waylon, die op deze speciale dag per se haar feestjurk aan wilde trekken.
dinsdag om 14:02

Olcay Gulsen vraagt buurtbewoner mee op 'sup-date'
Binnenkort gaat Olcay Gulsen suppen met een wijkgenote. De 40-jarige Gulsen zag de vrouw op de gracht voor haar huis suppen, een vorm van peddelsurfen, en vroeg haar of ze een keertje mee mocht. Dat vond de vrouw geen enkel probleem. Wanneer de surfdate zal plaatsvinden is niet bekend.

dinsdag om 10:50

Carice mist Halina
Ze zijn op televisie elke week samen te zien in hun serie Red Light, maar in 'het echt' moet Halina Reijn haar beste vriendin Carice van Houten missen. Halina zit momenteel in New York voor werk. "Ik mis je Halina", schrijft Carice bij een vrolijke foto van hen samen. "Ik jou ook", luidt het antwoord van haar collega en vriendin. "Gekmakend."

dinsdag om 05:13
Oma Wahlberg wordt gemist
Mark Wahlberg schrijft op Instagram een kort berichtje namens zijn kinderen na het overlijden van zijn moeder: ze missen hun oma. De acteur schreef eerder al hoe hij zijn moeder mist.
maandag om 20:54
Zoon Marlijn Weerdenburg knuffelt ongeboren broertje
De oudste zoon van Marlijn Weerdenburg knuffelt zijn broertje dat nog geboren moet worden. "Grootste geluk", geniet de actrice van de knuffel van de broertjes.
maandag om 14:09
Samantha Steenwijk nachtbraker vanwege zwangere merrie
Samantha Steenwijk maakt momenteel korte nachten, omdat ze erbij wil zijn als een hoogzwangere merrie bevalt van een veulentje. "Bloedspannend! Ik hoop dat ik het mee mag maken!", aldus de zangeres.
maandag om 04:52
Nicolette en Bas in de asperges
Nicolette van Dam en haar gezin hebben de afgelopen dagen doorgebracht in Limburg. Ze hebben van de lokale culinaire lekkernijen genoten en zelfs hun eigen asperges gestoken. "Wat is Limburg een heerlijke provincie", schrijft de in Noord-Holland wonende presentatrice.
zondag om 17:48
Kim Kardashian feliciteert jarige zus Kourtney
Kim Kardashian feliciteert haar oudere zus Kourtney met haar 42e verjaardag. "De persoon op deze planeet die ik het langst ken", aldus de realityster over haar zus en collega. "Je trekt altijd je eigen plan en dat bewonder ik enorm."
zondag om 16:53
Dwayne 'The Rock' feliciteert jarige dochter
Tia Giana Johnson viert zondag haar derde verjaardag en haar vader Dwayne Johnson staat daarbij stil. "Mijn grootste vreugde is om jouw papa te zijn", richt de acteur zich tot zijn dochter.
zondag om 14:59
Sharon Stone krijgt tweede coronavaccinatie
Actrice Sharon Stone heeft haar tweede coronaprik naar eigen zeggen niet gevoeld. De 63-jarige actrice raadt iedereen aan om zich te laten vaccineren tegen het coronavirus.
Sharon Stone krijgt tweede vaccinatie
Sharon Stone krijgt tweede vaccinatie
zondag om 13:25
Bettina Holwerda verwijst bewonderaars van 'sexy' Jim Bakkum naar diens sokken
Actrice Bettina Holwerda wijst de mensen die haar man Jim Bakkum zo sexy vinden op de sokken- en badslipperkeuze van de acteur.
zondag om 11:16
Kim Feenstra heeft meer respect voor eigen moeder nu ze zelf een kind heeft
Nu Kim Feenstra zelf moeder is, heeft ze nog meer respect gekregen voor haar eigen moeder. Dat deelt de actrice op Instagram.

"Ik heb meer respect voor mijn eigen moeder omdat ik nu des te meer besef, wat ik eigenlijk al wist, dat moeder zijn behalve een fulltime job ook een emotionele reis is. Van het zwanger zijn tot aan de dag dat je kind het huis uit gaat. Elke dag die we samen meemaken leer ik om nog meer lief te hebben en toch ook al een beetje los te laten."

Ook wist Feenstra niet dat "echte liefde zo kon zijn. Zo puur en eerlijk."
zondag om 08:14
André Hazes feliciteert schoonvader
André Hazes feliciteert de vader van zijn vriendin Sarah van Soelen zaterdag op Instagram. "Dankbaar voor onze vriendschap, jouw steun en vertrouwen, maar vooral voor wie je bent. Gefeliciteerd schoonpa", schrijft de zanger bij een foto samen met Rudolf van Soelen.
zaterdag om 12:40
De nieuwe kat van Nicolette Kluijver
Nicolette Kluijver en haar dochters hebben sinds een paar dagen een nieuwe huisgenoot: kat Cookie. De kitten komt uit het asiel, maar wordt in huize Kluijver behandeld als een ware luxepoes.
zaterdag om 09:25
Tien jaar alweer
Richard Groenendijk is inmiddels gelukkig getrouwd, maar toen hij zijn man tien jaar geleden ontmoette, was hij er zeker van: hij wilde nu even geen relatie. Gelukkig had Marko veel geduld en zijn ze inmiddels al heel lang gelukkig samen. Vandaag viert het stel tien jaar samen.
zaterdag om 06:00
Een privéfoto
De Britse koningin Elizabeth begraaft vandaag haar echtgenoot Philip en laat haar medewerkers op Instagram een nooit eerder verschenen foto delen. Het gaat om privébeeld, gemaakt door schoondochter Sophie. De foto is genomen in 2003, tijdens een uitstapje van de familie in Schotland.
vrijdag om 18:00

Patricia Paay wil Martien Meiland weer zien
Patricia Paay wil Martien Meiland graag weer zien. Op Instagram vertelt ze dat ze hem al jaren kende voordat hij bekend werd met het programma Chateau Meiland. Paay kocht namelijk regelmatig spullen voor haar huis in de winkel die Meiland had. "Ik ben ontzettend trots op hem, wat hij en zijn familie allemaal hebben bereikt", schrijft ze. "Helaas door corona hebben wij elkaar al even niet gezien, maar zodra het weer mag, ga ik snel een koffiedate inplannen." Meiland heeft daar wel oren naar. "Gaan we zeker doen, lieverd", reageert hij.

vrijdag om 12:59
Gravin Eloise viert Instagram-mijlpaal
Eloise kan niet geloven dat ze al 250.000 volgers heeft op Instagram. "Dank jullie wel, dit is echt niet te geloven." De gravin kondigt daarnaast aan "iets speciaals" te gaan doen vanwege de mijlpaal.
vrijdag om 07:25
Amanda Gorman kijkt terug
De dichteres kijkt terug naar de momenten waarop ze jaren geleden haar eerste gedichten ten gehore bracht ondanks haar spraakgebrek, en zet die naast het heden. Gorman voert al twee weken de bestsellerlijst van The New York Times aan met The Hill We Climb, het gedicht dat ze ten gehore bracht bij de inauguratie van Joe Biden. "Tegen alle jonge schrijvers wil ik zeggen: blijf schrijven, blijf doorgaan. Jouw dag komt."
vrijdag om 04:44
Ik hou van je
Camila Cabello en Shawn Mendes worden nog altijd weggezet als het koppel dat bij elkaar is voor de publiciteit, maar op sociale media laten ze een heel ander beeld zien. De zangeres vertelt haar volgers dat ze van de zanger houdt.
donderdag om 21:04
Chantal Janzen en zoontje zijn Spiderman
Chantal Janzen heeft er veel voor over om haar zoontje gelukkig te maken. De presentatrice hulde zich in een Spiderman-pak voor een fotoshoot in haar blad &C. "Bob's wens is uitgekomen, z'n moeder als Spiderman", schrijft ze bij de foto. Janzen doopte zichzelf al meteen om tot 'spidermam'. Hoewel ze het pak "best lekker" vond zitten, heeft ze het toch maar niet mee naar huis genomen.
donderdag 15 april om 11:18
Leco haalt herinneringen op aan Mies
Leco van Zadelhoff deelt een foto van de in 2018 overleden Mies Bouwman, een van de vrouwen die hij vaak mocht opmaken. "Wat denk ik vaak aan je wijze en duidelijke woorden over het gekke wereldje waar we in zitten", schrijft de visagist op Instagram. "Aan onze gesprekken tijdens het make-uppen en aan de talloze brieven die je me schreef."
donderdag 15 april om 05:28
Weer Elvis Presley
De Instagram Stories van André Hazes staan er de laatste dagen vol mee: foto's van Elvis Presley en zijn Priscilla. Ook Sarah van Soelen deelde wat plaatjes van het stel en beiden schreven ze er "soulmates" (zielsverwanten) onder. Tags bleven toen uit, maar nu heeft Hazes zijn nieuwe vriendin wel getagd in een foto van het stel. Of ze zichzelf vergelijken met het toch iconische stel, zegt hij er niet bij.
woensdag 14 april om 20:31

Nieuw gebit voor Claudia
Claudia de Breij heeft zichzelf een nieuwe look aangemeten. De cabaretière heeft ineens een mond vol gouden tanden. "Geen make-up, wel een grill (een bitje, red.)", aldus De Breij. 

woensdag 14 april om 17:24
Nieuwe foto van Philip en Elizabeth
Prins William en zijn vrouw Kate Middleton hebben woensdag niet eerder gedeelde foto's laten zien van prins Philip en koningin Elizabeth. Op een van de twee foto's is het koninklijk echtpaar te zien met zeven van hun achterkleinkinderen: George, Charlotte, Louis (van William en Kate), Mia en Lena (van Zara Phillips en Mike Tindall) en Isla en Savannah (van Peter en Autumn Phillips). De foto is in 2018 gemaakt door Middleton.
woensdag 14 april om 15:20

Ruud de Wild kreeg dinsdag goed nieuws: zijn ontstekingswaardes zijn gedaald en de kanker is weg uit zijn lichaam. Bij thuiskomst werd hij verrast door een enorme hoeveelheid beterschapskaarten. "En ik maar denken dat post zóóóó 1990 was. Wat een verrassing", aldus de radio-dj.

Radio-dj Ruud de Wild ontvangt berg aan beterschapskaarten
Radio-dj Ruud de Wild ontvangt berg aan beterschapskaarten
woensdag 14 april om 13:48
Prinses Eugenie herdenkt haar opa prins Philip
In een bericht op Instagram staat de Britse prinses Eugenie stil bij het overlijden van prins Philip. "Ik herinner me nog dat ik leerde om te koken, om te schilderen en wat ik moest lezen", aldus de prinses over haar vrijdag op 99-jarige leeftijd overleden grootvader. "Ik herinner me dat ik moest lachen om je grapjes en je vroeg naar jouw bijzondere leven en tijd bij de marine."

Eugenie weet nog goed hoe ze worstjes bijna liet aanbranden en dat Philip gauw ingreep. "Ik herinner me je handen en je lach en je favoriete bier."

De prinses zegt dat zijn herinnering voort zal leven in Philips kinderen, kleinkinderen en achterkleinkinderen. "Bedankt voor je toewijding aan ons allemaal en in het bijzonder aan oma, voor wie we namens jou allemaal zullen zorgen."
woensdag 14 april om 07:47
Jarige Jan Kooijman (40) weigert te lachen
Bij een grappende Jan Kooijman kan er geen lachje af op zijn veertigste verjaardag.
woensdag 14 april om 05:15
Halina is al gevaccineerd
In Nederland had het waarschijnlijk nog even geduurd, maar nu Halina Reijn voor werk in New York is, heeft ze zich direct laten vaccineren tegen COVID-19. Op Instagram schrijft de actrice en regisseur dat het dagelijks leven in de Amerikaanse stad alweer zo goed als normaal is.
dinsdag 13 april om 19:23

Thuisstudio Marieke is klaar
Nadat iemand van het team van het Qmusic-programma Mattie & Marieke op de bouw positief testte op het coronavirus, moesten alle collega's in quarantaine. Presentatoren Mattie Valk en Marieke Elsinga hebben hun thuisstudio inmiddels geïnstalleerd en hervatten vanaf woensdag hun radioprogramma. "Wij zijn er klaar voor", schrijft het duo op Instagram.

dinsdag 13 april om 14:37
Feest in huize Rooijakkers
Een vrolijke stemming in het huis van Art Rooijakkers: zijn tweeling is jarig. Puk en Keesje zijn vier jaar geworden. "Alles in huis is roze vandaag", schrijft de presentator op Instagram.