Bekende Nederlanders en buitenlandse beroemdheden geven via sociale media regelmatig een inkijkje in hun levens. NU.nl deelt de hele dag door updates die de sterren plaatsen.

een paar seconden geleden
Renate Gerschtanowitz viert jarenlange vriendschap

"Al een jarenlange vriendschap met deze twee chicks. Love you girls", aldus Renate Gerschtanowitz bij een foto waarop zij en haar vriendinnen 'Horen Zien en Zwijgen' uitbeelden.
een paar seconden geleden
Dochter Bettina Holwerda uiteindelijk enthousiast over step-idee

De dochter van Bettina Holwerda en Jim Bakkum had haar twijfels toen haar moeder voorstelde om samen op de step naar de winkel te gaan. Maar nadat moeder en dochter dezelfde jas aantrokken, riep Posy volgens de musicalactrice trots "Mama, nu zijn we net een tweeling!"
4 uur geleden
De levenslessen van Kylie Jenner
Instagram staat vol met inspirerende teksten en ook Kylie Jenner kan niet achterblijven. Ze kleedt de tekst "overhaast niet wat je voor altijd wil laten duren" aan met een foto van haar achterwerk. Wat de foto en de tekst met elkaar te maken hebben, vertelt ze er niet bij.
gisteren om 20:22
Op TikTok werd deze week een video gedeeld waarin iemand het bekende riedeltje uit Britney Spears' hit Toxic nadoet, door met haar neus tegen de douchewand te wrijven. De virale video is ook Spears zelf niet ontgaan en samen met haar vriend Sam komt ze met een eigen parodie.
Britney in de douche
Britney in de douche
gisteren om 17:17
Lieke wil naar de maan
Lieke van Lexmond heeft zich ingeschreven voor een reis naar de maan, zo laat de presentatrice op Instagram weten. De Japanse miljardair Yusaku Maezawa vroeg zijn volgers woensdag wie in 2023 met hem mee wil. Van Lexmond en haar zus, die samen een maankalender hebben gemaakt, hebben daar wel oren naar en meldden zich aan. "Wij zijn er klaar voor en willen haar graag van heel dichtbij ervaren", aldus de presentatrice.
gisteren om 14:43

Boerin Bertie helpt Yvon
Boerin Bertie maakt in het nieuwe seizoen van Onze Boerderij haar opwachting en zal Yvon Jaspers vergezellen op de reizen die ze gaat maken. In het programma bezoekt het duo boeren in Europa en bestuurt Bertie hun bus. Hiervoor haalde de bekende oud-deelneemster van Boer zoekt Vrouw speciaal haar vrachtwagenrijbewijs.

"Binnen twee maanden had ze het op zak en stond ze klaar voor vertrek. Wat een stunt", zegt Jaspers.

gisteren om 09:32
Rico Verhoeven dacht het goed voor elkaar te hebben: zijn dochter wast de auto. De kickbokser had duidelijk niet bedacht dat ook het wassen van de auto in een spelletje kan eindigen.
Een wasbeurt voor Rico
Een wasbeurt voor Rico
gisteren om 06:01

Amber Brantsen en vriend blikken terug op eerste maand ouderschap
NOS-nieuwslezer Amber Brantsen en haar vriend Rachid Finge staan op Instagram stil bij het feit dat hun eerste kind een maand oud is geworden. Brantsen voorziet de foto van het gezin van het bijschrift: "Eén maand bij ons. Voor eeuwig in ons hart."

woensdag om 21:46
André Hazes maakt nummer met 'verloren broer' Lil' Kleine
André Hazes heeft een nummer opgenomen met Lil' Kleine. De zanger vertelt op Instagram dat hij al jaren iets met zijn "verloren broer" wilde opnemen. "We hebben een derde partij gevonden, waarvan we nog niet gaan zeggen wie het is, die onze song echt zo bijzonder heeft gemaakt", aldus Hazes.

De zanger spreekt vol lof over zijn collega. "Ik ben trots om met deze kleine mafkees/held te werken. Want over honderd jaar weet heel Nederland nog steeds wie deze man was!"
woensdag om 18:23
Kim Kötter vindt eerste dagen met zoontje te snel gaan
Kim Kötter beviel vorige week van haar derde zoon met Jaap Reesema. Ze noemden de jongen Ted. Kötter blikt op Instagram terug op de bevalling en schrijft dat ze de eerste week van Teds leven veel te snel vindt gaan. Ze denkt dat dit wellicht komt door het besef dat dit echt de allerlaatste zwangerschap was. 

Dankzij foto's beleeft ze de momenten na de bevalling opnieuw. "Het ongeloof en de verwondering dat de baby er is, dat ik hem echt ter wereld heb gebracht (samen met een top team en de beste papa op aarde) en dat ik hem zelf het laatste stukje uit mij heb gehaald en op mijn borst heb gelegd", schrijft ze.
woensdag om 13:53
Georgina Verbaan toont sportschool in woonkamer
Georgina Verbaan deelt op Instagram een foto van haar zelfgemaakte sportschool in haar woonkamer. "De gezelligste sportschool van Nederland", aldus de actrice. "Sorry sportscholen."
woensdag om 12:29
Jesse Klaver naar de kapper
Ook Jesse Klaver was al maanden niet meer naar de kapper geweest en kreeg via sociale media veel commentaar op zijn wilde 'coronakapsel'. Woensdag mochten de kappers eindelijk weer open en de GroenLinks-politicus nam meteen plaats in de kappersstoel. "Oké, nu mogen jullie ophouden met DM's sturen dat m'n haar te lang is, bedankt."
woensdag om 10:26
Dolly Parton kreeg dinsdag het Moderna-vaccin toegediend. Voor de gelegenheid herschreef de countryzangeres de lyrics van haar bekende nummer Jolene. Zo verving ze Jolene door vaccine.
Dolly Parton krijgt vaccin en herschrijft lyrics Jolene voor de gelegenheid
Dolly Parton krijgt vaccin en herschrijft lyrics Jolene voor de gelegenheid
woensdag om 10:23
Fidan Ekiz feliciteert jarige moeder
Aan de foto te zien viert de moeder van Fidan Ekiz woensdag haar 69e verjaardag. "Fijne verjaardag, mama", schrijft de 45-jarige presentatrice.
woensdag om 08:48
Daphne Deckers steekt joggingbroek Richard Krajicek liefst in brand
"Richard heeft een driekwart joggingbroek met camouflageprint", reageert schrijfster Daphne Deckers in Veronica Magazine op de vraag welk kledingstuk van haar echtgenoot Richard Krajicek ze het liefst in de fik zou steken. "Ik hoop dat er een moment komt dat dat ding de prullenbak in kan."
woensdag om 06:42
Jarige Rebel Wilson blij met verrassingsfeestje
Rebel Wilson werd op haar 41e verjaardag verrast door haar vriendinnen. De Australische actrice deelt haar blijdschap op sociale media.
dinsdag om 17:43
Ilse DeLange heeft een lange dag
Ilse DeLange heeft er een goede, maar lange dag op zitten. De zangeres doet momenteel mee aan de Duitse editie van Let's Dance. Op Instagram plaatst ze een foto waarop ze samen met haar danspartner Evgeny Vinokurov ligt uit te rusten na een dag repeteren.
dinsdag om 13:58
Candy-rae Fleur maakt naam van haar tweede kind met Daley Blind bekend
Candy-Rae Fleur deelt een foto van haar in februari geboren dochter. De vrouw van voetballer Daley Blind maakt dinsdag bekend dat het meisje Lemae Lourdes heet. Fleur en Blind hebben samen ook een eenjarige zoon: Lowen Dace.
dinsdag om 11:34
Rob Kemps herdenkt dertigste sterfdag Serge Gainsbourg
Precies dertig jaar geleden overleed Serge Gainsbourg op 62-jarige leeftijd. De Franse dichter, zanger, componist, acteur en regisseur werd wereldberoemd door het duet Je T'aime,...Moi Non Plus met Jane Birkin. Snollebollekes-voorman Rob Kemps herdenkt het Franse multitalent. "Zijn huis in Parijs is een bedevaartsoord waar ik ieder jaar trouw een bezoekje aan breng", aldus De slimste mens-winnaar Kemps, die een grote liefde voor Frankrijk heeft.
dinsdag om 09:35
Zweedse prins Oscar viert vijfde verjaardag
Het Zweedse hof deelt foto's van prins Oscar. De zoon van kroonprinses Victoria en prins Daniel is dinsdag vijf jaar geworden.
dinsdag om 07:46
Ed Sheeran neemt afscheid van overleden platenbaas
Ed Sheeran reageert dinsdag op het overlijden van Michael Gudinski. De Australische platenbaas en tourpromotor overleed maandag op 68-jarige leeftijd in zijn slaap, zo heeft zijn label Mushroom Records bekendgemaakt. "Ik ga je missen, maat", schrijft de singer-songwriter bij een foto van hen samen.

Gudinski maakte gedurende zijn carrière artiesten als Kylie Minogue en Jimmy Barnes groot. De platenbaas was sterk gefocust op lokaal talent, maar haalde ook grote acts als The Rolling Stones en Frank Sinatra naar Australië. Recenter werkte hij met onder anderen Bruce Springsteen en Sheeran. Beiden bewezen via sociale media hun laatste eer.
dinsdag om 05:57
Trotse mama
Britney Spears is trots op haar zoons Sean Preston en Jayden James, maar plaatst amper foto's met ze op Instagram. Aan haar volgers laat ze weten dat de tieners het niet altijd even leuk vinden als hun bekende moeder een foto van ze plaatst. Nu hebben ze een uitzondering gemaakt: de zangeres schrijft dat haar zoons erg onder de indruk waren van de fotobewerking die ze heeft gemaakt.
maandag om 21:37
Gwyneth Paltrow feliciteert jarige echtgenoot met Abraham
Brad Falchuk viert maandag zijn vijftigste verjaardag en zijn vrouw Gwyneth Paltrow feliciteert de scenarioschrijver, acteur en televisieproducent. "Ik wil altijd bij je blijven, op zijn minst de volgende vijftig jaar", aldus de actrice.
maandag om 21:16
Tanja Jess traint voor perzikheupen en tegen 'hip dips'
Tanja Jess heeft de ideale oefening tegen hip dips gevonden, zegt ze. "Ja hip dips, die kuiltjes tussen je bekken en je heup", legt de actrice uit. Volgens Jess krijgen heupen door de oefeningen "de curves van een perzik".
maandag om 19:01
Nicolette van Dam en Bas Smit ontvangen eerste exemplaar boek ongeneeslijk zieke Melissa
Nicolette van Dam en haar partner Bas Smit hebben van de door kanker ongeneeslijk zieke Melissa Kremer het eerste exemplaar van haar boek Mijn kwaad bloed in ontvangst mogen nemen. "Melissa is een voorbeeld voor ons allemaal!" aldus Smit. In december nodigde Smit de 24-jarige Kremer uit in zijn tot winterparadijs omgetoverde achtertuin.
maandag om 18:00
Jim Bakkum deelt foto van jarige dochter
Molly, de dochter van Jim Bakkum en Bettina Holwerda, is maandag twee geworden. "Wat ik niet vaak genoeg kan benadrukken is wat voor een ontzettend liefdevol kind dit is", aldus de acteur.
maandag om 14:57
Ellemieke voelt zich sterker na scheiding
Ellemieke Vermolen kijkt met gemengde gevoelens terug op haar scheiding met Sergio Herman, laat de presentatrice op haar Instagram Stories weten. "Een scheiding is niet gemakkelijk, maar ondanks al het verdriet word ik er sterker van”, is het antwoord van Vermolen op een vraag van een volger. "Ik geloof dat bepaalde dingen moeten gaan zoals ze moeten gaan. Loslaten en vertrouwen hebben."
maandag om 09:54
Ger(aldine) in een ger
Geraldine Kemper is voor BNNVARA op heel bijzondere plekken geweest en ook nu ze bij RTL werkt, zit ze niet stil. Afgelopen weekend sliep de presentatrice in een zogeheten ger.
maandag om 05:54
Toch niet bij de Nonnen
Twee weken geleden kreeg Kelly Weekers het flink te verduren: de vrouw van John Ewbank zei even helemaal offline te willen en een cursus te gaan volgen bij de Nonnen van Vught, maar al snel kwamen er verhalen dat ze lekker in het buitenland zou zitten. Haar echtgenoot bleek voor zaken naar Curaçao te moeten en Weekers is meegegaan. Inmiddels kan ze lachen om de ophef, zo is te zien op sociale media. Bij een foto van het eiland schrijft ze: "Als ik had geweten dat Vught zo mooi was, was ik echt eerder gegaan hoor."
zondag om 17:56
Katja Schuurman wordt wildplassend vastgelegd 
Katja Schuurman wordt door haar dochter op de foto gezet terwijl ze aan het wildplassen is. "Als je dochter je fotografeert als je stiekem zit te plassen naast een carpoolplek...", schrijft Schuurman op Instagram.
zondag om 13:09
Jarige Boef feliciteert zichzelf
Boef mag zondag 28 kaarsjes uitblazen en de rapper staat daarbij stil op Instagram. Estelle Cruijff is een van de eersten die Boef feliciteert.
zondag om 10:46
Rachel Hazes dolblij na online meezingconcert André
Rachel Hazes laat via Instagram weten dolblij te zijn met het meezingconcert met hits van André Hazes dat zaterdag online plaatsvond. "We zijn weken dag en nacht voor je bezig geweest maar wat hebben we de mensen thuis een geweldige avond gegeven via een waanzinnig meezingconcert", aldus de weduwe van de in 2004 overleden volkszanger. "We hadden zeventien jaar geleden niet hardop tegen elkaar durven zeggen dat jij nu weer ineens een Livestreamconcert zou gaan doen." Onder anderen Tino Martin, Trijntje Oosterhuis, Willeke Alberti, Lil' Kleine en OG3NE brachten zaterdag vanuit het Concertgebouw in Amsterdam hits van Hazes ten gehore.
zondag om 06:41
Kim Kötter emotioneel door broederliefde zoons
Presentatrice Kim Kötter wordt naar eigen zeggen emotioneel doordat haar twee oudste zoons vanaf het eerste moment zoveel liefde geven aan hun vrijdag geboren kleine broertje. "Eerlijk gezegd had ik niet verwacht dat jongens hier ook zo mee bezig zouden zijn. Dat ze zoveel liefde vanaf moment één aan hun broertje geven. En dat ze het zo goed begrijpen dat dit in de buik zat."

Vrijdag kregen Kötter en zanger Jaap Reesema hun derde zoon Ted.
zaterdag om 17:40
Katja Schuurman stookt vuurtje in de tuin
Katja Schuurman deelt op Instagram hoe ze een vuurtje maakt in haar tuin. "Lekker weer voor een fikkie!", schrijft ze bij de foto.
zaterdag om 08:47
Freek durft Suzan niet wakker te maken
Freek werd vanochtend wakker met zijn vriendin Suzan die op mijn arm ligt te slapen. "Ik heb dus al een uur een slapende arm. Wat zal ik doen? Wakker maken of kiezen voor een gezellige dag?", vraagt de zanger aan zijn volgers.
vrijdag om 21:55
Lady Gaga treurt om ontvoerde honden
Lady Gaga roept haar volgers in een emotioneel bericht op Instagram op om uit te kijken naar haar honden Koji en Gustav, die woensdagavond zijn meegenomen toen ze werden uitgelaten. Ryan Fischer, de oppas van de honden, werd daarbij neergeschoten. De zangeres spreekt vol lof over hem: "Ik blijf van je houden, Ryan Fischer. Je hebt je leven geriskeerd voor onze familie. Je bent voor altijd een held."
vrijdag om 20:05
Hans Klok mag eindelijk weer optreden
Hans Klok treedt woensdag op tijdens de uitreiking van de Gouden Loeki, en daar heeft hij bijzonder veel zin in. "Volgende week mag ik eindelijk weer een keer echt optreden! Dat doe ik bij de uitreiking van de Gouden Loeki", zo schrijft Klok vrijdag op Instagram. "Voor mij en mijn team voelt het goed om weer naar een optreden toe te leven en ons voor te bereiden op wat we het liefst doen."

In januari zei hij nog te willen stoppen als illusionist, om zich op zijn televisiecarrière te kunnen richten. De 51-jarige Klok was toen net terug uit Las Vegas, waar zijn poging om internationaal door te breken als illusionist niet was gelukt.
vrijdag om 11:27
Madonna blij dat kleding nog past
Na tien maanden is Madonna eindelijk hersteld van haar knieblessure. Voor het eerst in lange tijd kan de zangeres weer moeiteloos haar kostuums aantrekken. "En ze passen nog steeds", reageert de zangeres opgelucht.
Madonna past outfits na maanden op krukken gelopen te hebben
Madonna past outfits na maanden op krukken gelopen te hebben
vrijdag 26 februari om 09:55

Jenna Fischer weet het niet
The Office-actrice Jenna Fischer vond een foto uit de oude doos, maar heeft geen idee wat ze erover moet zeggen. "Ik weet echt niet welk bijschrift erbij past."

donderdag 25 februari om 21:01

Duur pakketje Eddy Zoëy is binnen
De presentator heeft eindelijk zijn wekkerradio uit Japan binnen, waarvoor hij in eerste instantie door een administratiefout ruim 72.000 euro aan invoerkosten moest betalen. "Dit is deel vier, en tegelijkertijd het laatste deel van dit bizarre verhaal", vertelt hij op Instagram.

donderdag 25 februari om 15:41

Hond Douwe Bob aan het roer
De zanger plaatst een foto van zijn hond Tammy, die schijnbaar zijn boot mag besturen. "Co-captain Tammy ready for duty!", schrijft hij erbij.

donderdag 25 februari om 09:53
Blij met het gezin
Danielle Oerlemans geeft haar volgers een inkijkje in het dagelijkse gezinsleven van haarzelf en haar man Reinout. In een paar foto's uit de oude doos zien we hoe het stel en hun kinderen in de loop der jaren zijn veranderd.
woensdag 24 februari om 21:19

Dave geeft zijn moeder een auto voor haar verjaardag
"Fijne verjaardag, mama", schrijft hij bij een foto van een auto met een grote strik eromheen. 

woensdag 24 februari om 15:49
Jarige Britt baalt dat haar moeder en oma in isolatie zitten
Britt Dekker viert woensdag haar 29e verjaardag, maar kan geen taartje eten met haar moeder en oma. Zij zitten namelijk allebei in isolatie, omdat ze besmet zijn met het coronavirus. "Net bij oma onder aan de flat wezen zwaaien en van mama een luchtknuffel gekregen door het glas." Dekkers moeder werkt in een ziekenhuis met coronapatiënten, maar "door gekke keuzes" heeft de helft van het personeel daar nog geen vaccinatie gehad. Onder anderen haar moeder is nog niet gevaccineerd.