Bekende Nederlanders en buitenlandse beroemdheden geven via sociale media regelmatig een inkijkje in hun levens. NU.nl deelt de hele dag door updates die de sterren plaatsen.

een paar seconden geleden
Gwyneth Paltrow feliciteert jarige echtgenoot met Abraham
Brad Falchuk viert maandag zijn vijftigste verjaardag en zijn vrouw Gwyneth Paltrow feliciteert de scenarioschrijver, acteur en televisieproducent. "Ik wil altijd bij je blijven, op zijn minst de volgende vijftig jaar", aldus de actrice.
een paar seconden geleden
Tanja Jess traint voor perzikheupen en tegen 'hip dips'
Tanja Jess heeft de ideale oefening tegen hip dips gevonden, zegt ze. "Ja hip dips, die kuiltjes tussen je bekken en je heup", legt de actrice uit. Volgens Jess krijgen heupen door de oefeningen "de curves van een perzik".
een paar seconden geleden
Nicolette van Dam en Bas Smit ontvangen eerste exemplaar boek ongeneeslijk zieke Melissa
Nicolette van Dam en haar partner Bas Smit hebben van de door kanker ongeneeslijk zieke Melissa Kremer het eerste exemplaar van haar boek Mijn kwaad bloed in ontvangst mogen nemen. "Melissa is een voorbeeld voor ons allemaal!" aldus Smit. In december nodigde Smit de 24-jarige Kremer uit in zijn tot winterparadijs omgetoverde achtertuin.
een paar seconden geleden
Jim Bakkum deelt foto van jarige dochter
Molly, de dochter van Jim Bakkum en Bettina Holwerda, is maandag twee geworden. "Wat ik niet vaak genoeg kan benadrukken is wat voor een ontzettend liefdevol kind dit is", aldus de acteur.
een paar seconden geleden
Ellemieke voelt zich sterker na scheiding
Ellemieke Vermolen kijkt met gemengde gevoelens terug op haar scheiding met Sergio Herman, laat de presentatrice op haar Instagram Stories weten. "Een scheiding is niet gemakkelijk, maar ondanks al het verdriet word ik er sterker van”, is het antwoord van Vermolen op een vraag van een volger. "Ik geloof dat bepaalde dingen moeten gaan zoals ze moeten gaan. Loslaten en vertrouwen hebben."
een paar seconden geleden
Ger(aldine) in een ger
Geraldine Kemper is voor BNNVARA op heel bijzondere plekken geweest en ook nu ze bij RTL werkt, zit ze niet stil. Afgelopen weekend sliep de presentatrice in een zogeheten ger.
3 uur geleden
Toch niet bij de Nonnen
Twee weken geleden kreeg Kelly Weekers het flink te verduren: de vrouw van John Ewbank zei even helemaal offline te willen en een cursus te gaan volgen bij de Nonnen van Vught, maar al snel kwamen er verhalen dat ze lekker in het buitenland zou zitten. Haar echtgenoot bleek voor zaken naar Curaçao te moeten en Weekers is meegegaan. Inmiddels kan ze lachen om de ophef, zo is te zien op sociale media. Bij een foto van het eiland schrijft ze: "Als ik had geweten dat Vught zo mooi was, was ik echt eerder gegaan hoor."
gisteren om 17:56
Katja Schuurman wordt wildplassend vastgelegd 
Katja Schuurman wordt door haar dochter op de foto gezet terwijl ze aan het wildplassen is. "Als je dochter je fotografeert als je stiekem zit te plassen naast een carpoolplek...", schrijft Schuurman op Instagram.
gisteren om 13:09
Jarige Boef feliciteert zichzelf
Boef mag zondag 28 kaarsjes uitblazen en de rapper staat daarbij stil op Instagram. Estelle Cruijff is een van de eersten die Boef feliciteert.
gisteren om 10:46
Rachel Hazes dolblij na online meezingconcert André
Rachel Hazes laat via Instagram weten dolblij te zijn met het meezingconcert met hits van André Hazes dat zaterdag online plaatsvond. "We zijn weken dag en nacht voor je bezig geweest maar wat hebben we de mensen thuis een geweldige avond gegeven via een waanzinnig meezingconcert", aldus de weduwe van de in 2004 overleden volkszanger. "We hadden zeventien jaar geleden niet hardop tegen elkaar durven zeggen dat jij nu weer ineens een Livestreamconcert zou gaan doen." Onder anderen Tino Martin, Trijntje Oosterhuis, Willeke Alberti, Lil' Kleine en OG3NE brachten zaterdag vanuit het Concertgebouw in Amsterdam hits van Hazes ten gehore.
gisteren om 06:41
Kim Kötter emotioneel door broederliefde zoons
Presentatrice Kim Kötter wordt naar eigen zeggen emotioneel doordat haar twee oudste zoons vanaf het eerste moment zoveel liefde geven aan hun vrijdag geboren kleine broertje. "Eerlijk gezegd had ik niet verwacht dat jongens hier ook zo mee bezig zouden zijn. Dat ze zoveel liefde vanaf moment één aan hun broertje geven. En dat ze het zo goed begrijpen dat dit in de buik zat."

Vrijdag kregen Kötter en zanger Jaap Reesema hun derde zoon Ted.
zaterdag om 17:40
Katja Schuurman stookt vuurtje in de tuin
Katja Schuurman deelt op Instagram hoe ze een vuurtje maakt in haar tuin. "Lekker weer voor een fikkie!", schrijft ze bij de foto.
zaterdag om 08:47
Freek durft Suzan niet wakker te maken
Freek werd vanochtend wakker met zijn vriendin Suzan die op mijn arm ligt te slapen. "Ik heb dus al een uur een slapende arm. Wat zal ik doen? Wakker maken of kiezen voor een gezellige dag?", vraagt de zanger aan zijn volgers.
vrijdag om 21:55
Lady Gaga treurt om ontvoerde honden
Lady Gaga roept haar volgers in een emotioneel bericht op Instagram op om uit te kijken naar haar honden Koji en Gustav, die woensdagavond zijn meegenomen toen ze werden uitgelaten. Ryan Fischer, de oppas van de honden, werd daarbij neergeschoten. De zangeres spreekt vol lof over hem: "Ik blijf van je houden, Ryan Fischer. Je hebt je leven geriskeerd voor onze familie. Je bent voor altijd een held."
vrijdag om 20:05
Hans Klok mag eindelijk weer optreden
Hans Klok treedt woensdag op tijdens de uitreiking van de Gouden Loeki, en daar heeft hij bijzonder veel zin in. "Volgende week mag ik eindelijk weer een keer echt optreden! Dat doe ik bij de uitreiking van de Gouden Loeki", zo schrijft Klok vrijdag op Instagram. "Voor mij en mijn team voelt het goed om weer naar een optreden toe te leven en ons voor te bereiden op wat we het liefst doen."

In januari zei hij nog te willen stoppen als illusionist, om zich op zijn televisiecarrière te kunnen richten. De 51-jarige Klok was toen net terug uit Las Vegas, waar zijn poging om internationaal door te breken als illusionist niet was gelukt.
vrijdag om 11:27
Madonna blij dat kleding nog past
Na tien maanden is Madonna eindelijk hersteld van haar knieblessure. Voor het eerst in lange tijd kan de zangeres weer moeiteloos haar kostuums aantrekken. "En ze passen nog steeds", reageert de zangeres opgelucht.
Madonna past outfits na maanden op krukken gelopen te hebben
Madonna past outfits na maanden op krukken gelopen te hebben
vrijdag om 09:55

Jenna Fischer weet het niet
The Office-actrice Jenna Fischer vond een foto uit de oude doos, maar heeft geen idee wat ze erover moet zeggen. "Ik weet echt niet welk bijschrift erbij past."

donderdag om 21:01

Duur pakketje Eddy Zoëy is binnen
De presentator heeft eindelijk zijn wekkerradio uit Japan binnen, waarvoor hij in eerste instantie door een administratiefout ruim 72.000 euro aan invoerkosten moest betalen. "Dit is deel vier, en tegelijkertijd het laatste deel van dit bizarre verhaal", vertelt hij op Instagram.

donderdag om 15:41

Hond Douwe Bob aan het roer
De zanger plaatst een foto van zijn hond Tammy, die schijnbaar zijn boot mag besturen. "Co-captain Tammy ready for duty!", schrijft hij erbij.

donderdag om 09:53
Blij met het gezin
Danielle Oerlemans geeft haar volgers een inkijkje in het dagelijkse gezinsleven van haarzelf en haar man Reinout. In een paar foto's uit de oude doos zien we hoe het stel en hun kinderen in de loop der jaren zijn veranderd.
woensdag om 21:19

Dave geeft zijn moeder een auto voor haar verjaardag
"Fijne verjaardag, mama", schrijft hij bij een foto van een auto met een grote strik eromheen. 

woensdag om 15:49
Jarige Britt baalt dat haar moeder en oma in isolatie zitten
Britt Dekker viert woensdag haar 29e verjaardag, maar kan geen taartje eten met haar moeder en oma. Zij zitten namelijk allebei in isolatie, omdat ze besmet zijn met het coronavirus. "Net bij oma onder aan de flat wezen zwaaien en van mama een luchtknuffel gekregen door het glas." Dekkers moeder werkt in een ziekenhuis met coronapatiënten, maar "door gekke keuzes" heeft de helft van het personeel daar nog geen vaccinatie gehad. Onder anderen haar moeder is nog niet gevaccineerd.
woensdag om 12:35
Monique geeft niet op
Monique Smit gaf haar goede vriend Mick maanden geleden op voor Married at First Sight en dat heeft hij geweten: hij trouwde met Daisy, maar het huwelijk heeft niet lang standgehouden. De zangeres geeft het niet op en zoekt nu naar een nieuwe vriendin voor Mick. Maar ze wil hem vooral laten weten dat ze onwijs trots op hem is.
woensdag om 09:35
Dat is lekker wakker worden
Gordon is blij: niet alleen werd hij naast zijn hondje Toto wakker, ook kreeg hij vanochtend mee dat zijn actie tegen online haat op Mediacourant heeft geholpen. De mediasite stopt vanaf vandaag met de mogelijkheid om op artikelen te reageren. Er is dus een einde gekomen aan de beledigende opmerkingen die soms onder artikelen staan.
dinsdag om 20:10
Quinty Trustfull kan niet wachten om naar de kapper te gaan
Quinty Trustfull snakt ernaar om onder handen genomen te worden door een kapper. De 49-jarige presentatrice is dan ook blij dat de kapperszaken vanaf 3 maart hun deuren weer mogen openen. Met een foto op Instagram bewijst ze de noodzaak van het aanstaande bezoek.
dinsdag om 13:41
David Guetta bedankt zijn gestopte idolen van Daft Punk
Maandag werd bekend dat het Franse electroduo Daft Punk er na 28 jaar mee ophoudt. Dj David Guetta denkt terug aan die keer in 1997 dat hij regelde dat Daft Punk kwam optreden op Ibiza. "Voor het eerst was ik trots dat ik een Franse dj was", richt Guetta zich tot het duo. "Bedankt voor al jullie geweldige muziek en de inspiratie die jullie mij gaven. Behalve jullie had ik nooit idolen."
dinsdag om 11:06

Maik de Boer gaat terug in de tijd
De stylist laat zien welke munten hij vroeger verzamelde in de hoop dat hij later miljonair zou worden. "Didn't happen", schrijft hij op Instagram. "Mijn vader reisde veel en gaf me altijd het kleine geld dat hij overhad."

dinsdag om 09:12
Bijna weer naar de kapper
Valerio Zeno vat samen wat veel mensen willen: even naar de kapper. Het lijkt er sterk op dat het binnenkort weer kan, maar voor de presentator hoeft het eigenlijk niet zo. Zijn vader is kapper en dus kan hij zijn haar altijd laten bijknippen, zo schrijft hij in zijn hashtags.
dinsdag om 06:09
Lachen als een boer met kiespijn
Kim Kötter kijkt reikhalzend uit naar de geboorte van haar derde kind, maar inmiddels heeft ze meer aan haar hoofd dan dat ze al een week geleden uitgerekend was. De vrouw van Jaap Reesema heeft door een wortelkanaalbehandeling pijn in haar mond.
maandag om 19:57
Imanuelle Grives rouwt om overleden make-upartiest
"Je laat heel veel mensen verdrietig achter, die enorm naar je opkeken, van je hielden en van je bijzondere levenslessen wilden leren", neemt actrice Imanuelle Grives afscheid van Jaysira Ravenberg. Maandag werd bekend dat de 35-jarige make-upartiest van onder anderen Grives afgelopen vrijdag samen met een Nederlandse man en vrouw om het leven is gekomen bij een verkeersongeval in Ghana.
maandag om 18:09
Jan de Hoop herdenkt overleden hond na toevallige ontmoeting
Tijdens een wandeling kwam Jan de Hoop maandag een hond tegen van hetzelfde ras als zijn twee jaar geleden overleden boxer Bob. "Ik mis haar nog elke dag", aldus de presentator over zijn huisdier.
maandag om 11:00
Diederik laat zijn nieuwe vriendin zien
Diederik Jekel heeft sinds een tijdje een nieuwe relatie en voor het eerst deelt de presentator en wetenschapper een foto met zijn vriendin. "Je weet nooit welke liefde of leuke dingen je niet had gevonden als het leven anders was gelopen", schrijft Jekel. "Ik probeer bij ellende altijd te focussen op en dankbaar te zijn voor wat voor moois erbij komt en dat heeft me altijd veel plezier en troost gebracht."
maandag om 09:48

Miley heeft een nieuwe hond
Bijna twee maanden na het overlijden van haar pitbull Mary Jane heeft Miley Cyrus een nieuwe hond genomen. De zangeres legt uit waarom ze deze pitbull Angel genoemd heeft. "Ik weet namelijk zeker dat Mary voor haar komst gezorgd heeft."

Cyrus vertelt verder dat ze het jammer vindt dat mensen vanwege het vooroordeel denken dat pitbulls agressief zijn. Angel zat drie maanden in een asiel voordat de zangeres haar adopteerde. "Ik ben tot over mijn oren verliefd."

maandag 22 februari om 05:52
Ruim twintigduizend ondertekenaars
Gordon is dankbaar: in drie dagen tijd hebben twintigduizend mensen zijn petitie ondertekend. De zanger riep op een einde te maken aan anonieme online haat en veel mensen zijn het met hem eens. Gordon heeft alweer een nieuw doel voor ogen, want nu wil hij graag 40.000 ondertekeningen halen.
zondag 21 februari om 17:08
Patricia Paay blikt terug op jurytijd
Paay blikt op Instagram terug op haar tijd als jurylid van het programma Popstars. "Ik zat samen met Maurice Wijnen en Henkjan Smits in de jury", weet Paay nog. "Toentertijd waren er nog niet zo veel talentenshows als nu en vond ik het heel leuk al dat jonge en nieuwe talent te horen."

Helaas voor Paay zat ze "maar twee jaar in de jury en is het programma na het derde seizoen dan ook gestopt". Als het zou kunnen, zou ze haar taken als jurylid dan ook zo weer oppakken. "Als iemand aan mij vraagt: wat vind je nu het allerleukst om te doen? Dan is dat nog steeds jureren, dus wie weet komt dat nog eens."
zondag 21 februari om 12:06
René Froger herdenkt overleden moeder op haar verjaardag
Zanger René Froger brengt op Instagram een eerbetoon aan zijn moeder, die in 2009 overleed. Mien van Es zou vandaag 79 jaar geworden zijn. Samen met de vader van René, Jan Froger, vormde ze het Amsterdamse zangduo Jan & Mien. "Ik doe nog steeds alles met jou in mijn hart", schrijft Froger bij een foto waarop hij samen met zijn moeder te zien is.
zondag 21 februari om 07:39
Jim Bakkum en Bettina Holwerda verloofd op 'lelijkste parkeerplaats ooit'
Bettina Holwerda denkt op haar Instagram-pagina terug aan het moment dat Jim Bakkum haar ten huwelijk vroeg, zo'n tien jaar geleden. Naar eigen zeggen gebeurde dit op "een spuuglelijke parkeerplaats, naast een glasbak" op Hawaï, waar de twee op vakantie waren. Het weinig sfeervolle decor deed volgens Holwerda niets af aan de romantiek van het moment. "Ineens gaat hij op z'n knieën. Ik weet niet wat hij zei, alleen dat het het liefste, oprechtste moment ooit was, en dat hij vroeg of ik met hem wilde trouwen. Ik hoefde er geen seconde over na te denken."
zaterdag 20 februari om 18:48
Freek Vonk komt zijn moeder in het wild tegen
Tijdens een zonnige wandeling door natuurgebied de Biesbosch kwam Freek Vonk zijn moeder tegen. "Toen maar samen verder gelopen", grapt de bioloog, wetenschapper en presentator van natuurserie Freek in het wild met de hashtag #mamainhetwild.
zaterdag 20 februari om 17:35
Jeroen Kijk in de Vegte zoekt fotograaf portretfoto uit 2000
"Toen je nog gewoon mocht roken in de studio", herinnert presentator Jeroen Kijk in de Vegte zich bij een foto uit 2000 van hem en collega-dj Ruud de Wild. Kijk in de Vegte roept de bij hem onbekende fotograaf op zich te melden.
zaterdag 20 februari om 15:38
Sylvana Simons (50) grapt: 'Ik ga Surinaams leren'
"Nu ik vijftig ben kan ik eindelijk mijn moerstaal leren lezen en schrijven!", grapt Sylvana Simons bij een foto van boekjes om Surinaams te leren. De boekjes zijn eigenlijk voor de kleindochter van de voormalige presentatrice en politica, maar volgens de in Paramaribo geboren Simons kan ook zij nog altijd bijleren.
zaterdag 20 februari om 10:52
Waylon legt uit waarom hij The voice-kandidaten naar huis stuurde
Waylon heeft zaterdag zijn keuze verdedigd om kandidaten Senja en Sezina in The voice of Holland weg te sturen. "Misschien heb ik keuzes gemaakt die sommige mensen niet begrijpen. Ik zal me nader verklaren", schrijft hij op Instagram.

"Ik gun haar (Sezina, red.) een toekomst gevuld met goud en platina en aan de reacties te zien hoeft ze zich daar geen zorgen over te maken. Toch? Wat ik haar vooral gun, is dat ze een meisje van zestien kan zijn en zich even los kan wrikken van alles wat er van haar verwacht wordt, want aan die verwachting kan ze naar mijn mening nog niet voldoen."

Over Senja zegt Waylon dat ze The voice of Holland niet nodig heeft. "Achter het stuur bepaal jij je bestemming. Senja zit achter het stuur en weet waar ze moet zijn. Dat heb ik goed gezien en gelukkig heb ik een aantal keer per week contact met haar en zijn we bezig om een plaat te maken. Ze schrijft geweldige liedjes! Ik gun iedereen het allerbeste, maar gun eenieder vooral datgene wat ze zelf het beste vinden."
zaterdag 20 februari om 08:17
Baby dwingt Amber Brantsen zich om te kleden
NOS-nieuwslezer Amber Brantsen is enkele weken geleden voor het eerst moeder geworden en ziet zich geconfronteerd met allerlei praktische bezwaren, bijvoorbeeld dat haar baby zich niets aantrekt van de schone kleren van haar moeder als ze wat melk morst.