Bekende Nederlanders en buitenlandse beroemdheden geven via sociale media regelmatig een inkijkje in hun levens. NU.nl deelt de hele dag door updates die de sterren plaatsen.

2 minuten geleden

Kris Jenner feliciteert kleindochter Chicago (3)

Kris Jenner is in de wolken met haar kleindochter Chicago, de dochter van Kim Kardashian en Kanye West, die vrijdag haar derde verjaardag viert. "Gefeliciteerd kleine engel", schrijft ze op Instagram. "Je bent de beste dochter, de beste kleindochter, de beste zus en het beste nichtje en ik ben ontzettend trots op je."

5 uur geleden
Gerard Joling op de koffie bij herstelde moeder

Gerard Joling doet vrijdag een bakje koffie bij zijn moeder Janny. Gelukkig gaat het weer goed met haar, sinds ze eind december in het ziekenhuis werd opgenomen wegens een gebroken borstbeen. "Gezellig bij mijn lieve moedertje op de koffie geweest", aldus de zanger.
10 uur geleden
Céline Dion richt zich tot vijf jaar geleden overleden echtgenoot

Céline Dion staat er op Instagram bij stil dat haar echtgenoot René Angélil precies vijf jaar geleden overleed. "Er gaat geen dag voorbij dat we niet aan jou denken", schrijft de zangeres. "We hebben het nu meer dan ooit nodig dat je ons leidt, beschermt en over ons waakt. We bidden dat jouw licht over de hele wereld zal schijnen en vooral over hen die op dit moment zware tijden doormaken. Je bent voor altijd in ons hart en leven."
gisteren om 18:40

Nick Carter geeft kijkje achter de schermen

De familiefoto die Nick Carter met zijn vrouw en kinderen maakte, kwam niet zomaar tot stand. De Backstreet Boy, die onlangs bekendmaakte dat zijn vrouw weer zwanger is, laat op Instagram zien hoe lastig het is om met twee kinderen een kiekje te nemen.

gisteren om 13:23
Macaulay Culkin vindt verwijderen scène van Trump in Home Alone 2 goed idee

Macaulay Culkin heeft positief gereageerd op tweets waarin het idee wordt geopperd om een scène van Donald Trump te verwijderen uit Home Alone 2: Lost in New York (1992).

In de film is de Amerikaanse president kort te zien wanneer hoofdpersonage Kevin (Culkin) hem de weg vraagt naar de lobby van het Plaza Hotel, waar Trump destijds zelf eigenaar van was. 

Op een bericht waarin wordt geëist dat de cameo van Trump digitaal wordt verwijderd en vervangen wordt door een oudere versie van Culkin zelf, reageert de veertigjarige acteur met een goedkeurend "Verkocht". Op een fotobewerking waarop Trump simpelweg vervangen is door lege ruimte reageerde Culkin met "Bravo".
gisteren om 08:19
Niet boos, wel bang

Fien Vermeulen heeft kanker gehad en krijgt weleens de vraag of ze boos was op haar lijf. Ze is eerlijk: niet boos, wel bang. Lange tijd heeft de radio-dj een heel slechte relatie met haar lichaam gehad, maar door therapie en de opdrachten die ze daar meekreeg is de liefde weer gegroeid. Vorig jaar heeft ze de periode afgesloten met een intieme fotoshoot waarvan ze de beelden wel zou willen delen, maar toch maar niet doet.
gisteren om 05:27
Maan oefent voor 'duet met John Mayer'

Maan droomt groot. Ze deelt op Instagram een foto van zichzelf met haar gitaar, waarbij ze schrijft dat ze aan het oefenen is voor haar duet met John Mayer. "Als die ooit komt. Denk het niet. Maar zou wel leuk zijn", aldus de 23-jarige zangeres die in ieder geval goed voorbereid is voor het geval haar droom ooit uitkomt.
woensdag om 20:06

Fred van Leer denkt terug aan goede oude tijd met Nikkie de Jager

Fred van Leer gaat in gedachten terug naar andere tijden met zijn goede vriendin Nikkie de Jager. "Weet je nog Nikkie, toen kon dit nog...", schrijft hij bij een foto waarop de twee dicht bij elkaar zitten.

woensdag om 13:58

Ali B pareert gerucht over vechtpartij met Waylon

In een post op Instagram weerspreekt Ali B het gerucht dat hij en Waylon tijdens de opnames van The Voice met elkaar op de vuist zijn gegaan. Naast een foto waarop de ondernemer en presentator zijn collega knuffelt, schrijft hij: "Don't believe the lies."

woensdag om 13:07
Dochter van Rico Verhoeven alweer zes jaar

Jazzy, de dochter van Rico Verhoeven, is alweer zes jaar geworden. De 31-jarige kickbokser vindt dat de afgelopen jaren snel voorbij zijn gegaan. "Ik heb letterlijk geen idee waar de tijd is gebleven, maar je bent alweer zes jaar geworden. Ik hou ontzettend veel van je en kan niet trotser zijn."
woensdag om 09:58
Gefeliciteerd Orlando!

Katy Perry heeft iets te vieren: Orlando Bloom, haar partner en de vader van haar kind, is jarig. De acteur wordt 44 jaar en om dat te vieren plaatst de zangeres een fotoreeks op Instagram. Zo weten haar volgers ook meteen hoe het eruitziet als het stel samen tanden poetst.
woensdag om 07:07
Gigi Hadid geeft Zayn Malik speelhal cadeau

Gigi Hadid heeft de 28e verjaardag van haar vriend Zayn Malik niet ongemerkt voorbij laten gaan. Het model laat op haar Instagram Stories zien dat ze in hun eigen garage een speelhal met allerlei verschillende spelletjes voor de zanger heeft gecreëerd. Ook feliciteert ze hem met een foto op het sociale medium. "Ik hou van je. Bedankt dat je me moeder hebt gemaakt van het beste meisje ooit. Ik wens je iedere dag het allerbeste", schrijft het model, dat in september beviel van een dochter.
dinsdag om 21:16
Lars Veldwijk ligt voor onderzoek in ziekenhuis

Voetballer Lars Veldwijk ligt sinds maandag in het ziekenhuis. De ex van Monica Geuze zegt dat zijn opname niets met corona te maken heeft. Ook heeft hij geen last van zijn knie. De precieze reden voor zijn ziekenhuisverblijf noemt Veldwijk echter niet. Hij zegt alleen dat er enkele onderzoeken worden uitgevoerd.
dinsdag om 16:06

Nicole Richie plaatst babyfoto van jarige dochter

Nicole Richie plaatst een foto waarop haar dochter Harlow, die net dertien is geworden, nog maar drie maanden oud is. "Niets is mooier dan zien hoe jij opgroeit tot een jonge vrouw. Ik ben zo blij dat ik je moeder mag zijn", aldus Richie op Instagram. 

dinsdag om 13:27
Spice Girls feliciteren jarige Mel C

Melanie Chisholm, oftewel Sporty Spice, mag dinsdag alweer 47 kaarsjes uitblazen. Haar Spice Girls-collega's feliciteren hun bekende vriendin met lieve berichten op Instagram. Ook Victoria Beckham, die de groep al jaren terug verlaten heeft, wenst Mel C een fijne verjaardag. "Op vele mooie herinneringen samen. Vanavond proost ik op je."
dinsdag om 11:39
Weinig om het lijf

Waar de meeste mensen hun thuiswerkdagen doorbrengen in joggingbroek, pakt Olcay Gulsen het heel anders aan: zij werkt graag in lingerie. Bij een foto schrijft ze dat ze maar wat dankbaar is dat ze in deze tijd geen kinderen les hoeft te geven vanuit huis. Dan had ze waarschijnlijk ook iets anders aangetrokken.
dinsdag om 08:28
Met de Franse vriendinnen

Estelle Cruijff kon volgens haar advocaat maandag niet in de rechtbank aanwezig zijn omdat ze voor werk in Dubai is. Op sociale media zien we de voormalig voetbalvrouw vooral genieten van dure diners, enorme jachten en gezellige onderonsjes zonder 1,5 meter afstand te houden. Ook met haar Franse vriendinnen, onder wie de ex van David Guetta, brengt ze graag restaurantbezoekjes.
maandag om 21:58
Yolanda Hadid mist haar moeder op verjaardag

Yolanda Hadid vierde vandaag haar 57e verjaardag en miste haar moeder vreselijk op deze "speciale dag", schrijft ze bij een foto van zichzelf en haar kleinkind. "Ik mis mijn moeder heel erg op deze speciale dag die vroeger van ons was. Het eerste telefoontje van mijn dag, twee vrouwen die herinneringen ophalen over het leven en over hoe de dag eruitzag in 1964."

Ook doet haar eerste kleinkind haar beseffen hoeveel haar moeder van haar kinderen hield. "Ik heb altijd geweten dat ze gek was op haar kleinkinderen, maar dit is de eerste keer dat ik echt begrijp hoeveel ze van mijn kinderen hield en hoe gezegend ze waren met haar invloed op hun leven."
maandag om 12:44
Even uitrusten na hard werken

Veel ouders zullen de heftige dagen van Bracha van Doesburgh herkennen: werken combineren met thuis lesgeven kan best pittig zijn. Gelukkig zijn er bij de actrice thuis ook rustmomenten en kan ze even lekker op de bank liggen.
maandag om 10:06
Frans Bauer knuffelt met ezel

Door de coronamaatregelen wordt er tegenwoordig een stuk minder geknuffeld, maar daar heeft Frans Bauer iets op gevonden. De zanger poseert zondag knuffelend met een ezel, die zijn kop op de schouder van de 47-jarige artiest heeft gelegd.
maandag om 05:39
Verdrietig maar ook goed

Een emotioneel moment voor de familie Trustfull: zoon Kayne gaat weer terug naar de Verenigde Staten. Vanwege de coronapandemie was de zoon van Quinty en Orlando tijdelijk in Nederland, maar gelukkig kan hij nu eindelijk terug om weer te gaan studeren in Florida.
zondag om 16:11

Wendy van Dijk deelt op Instagram hoe ze met haar dochter danst in een TikTok-video. "Een liefdevol groetje van ons op deze zondag", schrijft de presentatrice bij de video.
Wendy van Dijk danst met dochter in TikTok-video
Wendy van Dijk danst met dochter in TikTok-video
zaterdag om 18:57
Kelly Weekers viert verjaardag dochter met thema Frozen

Scottie, de oudste dochter van voormalig Miss Nederland Kelly Weekers en John Ewbank, is vier jaar geworden. Haar ouders hebben voor haar een feestje georganiseerd met als thema Frozen, naar de twee Disney-animatiefilms. "Einde van een fase met zó veel mooie momenten", aldus Weekers. "Zo trots dat dit heerlijk eigenwijze, slimme, lieve, gevoelige en grappige meisje mijn dochter is."
zaterdag om 16:01
Marlijn Weerdenburg bakt weer traditionele Moltalk-taart

Het is traditie dat bij iedere editie van Wie is de Mol?-napraatprogramma Moltalk een ander redactielid taart bakt. Volgens presentatrice Marlijn Weerdenbrug, die zaterdag aan de beurt was, is het ontvangen van complimenten van haar collega's leuker dan het bakken zelf.
zaterdag om 15:49
Justin Timberlake herdenkt overleden honkbalmanager
Justin Timberlake staat stil bij de dood van Tommy Lasorda, die donderdag op 93-jarige leeftijd overleed. "Ik prijs me gelukkig dat ik tijd met je heb mogen doorbrengen", aldus de zanger over de in de Verenigde Staten legendarische honkbalmanager, die vanwege zijn jarenlange verdiensten voor honkbalclub Los Angeles Dodgers in 1997 werd opgenomen in de National Baseball Hall of Fame.
zaterdag om 14:18
Kate Middleton viert verjaardag

De Britse hertogin Kate Middleton viert zaterdag haar 39e verjaardag. Het Britse koninklijk huis is dankbaar voor de felicitaties die de echtgenote van prins William heeft ontvangen.
zaterdag om 11:33
Bridget Maasland koopt woning voor ouders

Bridget Maasland heeft een woning in Amsterdam gekocht voor haar ouders. De 46-jarige presentatrice laat het appartement in een video op Instagram aan haar vader en moeder zien. De woning bevindt zich in Amsterdam-Zuid, in de buurt van het Beatrixpark en het zakendistrict op de Zuidas.
zaterdag om 08:12

Loiza Lamers stelt haar verjaardag uit

Loiza Lamers is zaterdag 26 jaar oud geworden. Het Nederlandse model kan haar verjaardag door de coronamaatregelen echter niet vieren zoals ze wil, daarom heeft ze besloten om het volgend jaar maar dubbel zo hard te gaan vieren.

vrijdag om 21:48
Kim Kötter vindt thuis lesgeven pittig

Kim Kötter vindt haar zoontjes thuis lesgeven pittiger dan tijdens de eerste lockdown, schrijft ze op Instagram. "Het kan te maken hebben met dat ik hoogzwanger ben en we niet echt naar buiten kunnen. Of dat twee jongens elkaar steeds in de haren vlogen. Letterlijk." Wel vindt Kötter het leuk om te zien waar haar kinderen aan werken op school. "Dat krijg je in dit coronatijdperk zo weinig mee. Muck is erg leergierig. Heel leuk om te zien."
vrijdag 8 januari om 12:46
Nu al een fotomodel

Heleen van Royen is afgelopen jaar oma geworden en geniet ontzettend van de wandelingen met haar kleinzoon. Op Instagram plaatst de auteur een foto waarop te zien is dat Spencer al een echt fotomodel aan het worden is: hij weet precies de camera te vinden.
vrijdag 8 januari om 10:06
Lunchen met de Kluiverts

In Nederland zijn de restaurants al maanden gesloten, maar Maik de Boer kan wel uit lunchen. De stylist zit namelijk in zijn woning in Barcelona en daar kon hij maandag gewoon een hapje eten met goede vrienden. Rossana en Patrick Kluivert zitten ook in Spanje en dus zochten ze elkaar op voor een gezellige lunch.
vrijdag 8 januari om 08:07
Waar gaat de tijd heen?

Victoria Koblenko heeft iedere avond hetzelfde ritueel met haar man Evgeniy Levchenko en hun zoon Kiy: ze vertellen een verhaal en praten over wat ze die dag allemaal hebben meegemaakt. De vragen die Kiy donderdagavond stelde zijn er bij Koblenko ingeslagen: haar zoon vindt dat de tijd wel heel snel gaat. Maar waar gaat de tijd dan heen? De presentatrice is er emotioneel van.
vrijdag 8 januari om 05:20
Pink viert huwelijksjubileum

Pink (41) is donderdag precies vijftien jaar getrouwd met haar echtgenoot, motorcoureur Carey Hart (45). Op Instagram staat de zangeres stil bij dit jubileum. "Soms betaalt koppig zijn zich terug", schrijft Pink. "Sinds we hebben geleerd hoe we samen moeten racen, is het één wilde rit geweest."
donderdag 7 januari om 13:31
Aan de bak na vakantie

Kees Tol heeft erg genoten van zijn vakantie, maar is stiekem ook een beetje blij dat hij dinsdag weer aan het werk gaat. In zijn hashtags zegt hij uitgezopen, uitgegeten en uitgelegen te zijn.
donderdag 7 januari om 10:21
Wat een uitzicht

Waar de meeste mensen op het strand genieten van het mooie uitzicht op zee, kijkt Chantal Janzen liever naar haar zoon. Het schattige gezicht van Bobby is voor zijn moeder het fijnste om naar te kijken.
donderdag 7 januari om 08:01
Jan Versteegh trekt voor het eerst een broek aan na fietsongeluk

Jan Versteegh heeft voor het eerst een broek kunnen aantrekken, nadat hij enkele dagen eerder een ongeluk met zijn racefiets had. De 35-jarige presentator liep daarbij een forse schaafwond aan zijn bovenbeen op, maar kan nu weer een wijde joggingbroek dragen.
woensdag 6 januari om 16:31
Enzo Knol laat zijn nieuwe huis zien

Vlogger Enzo Knol liet onlangs al aan zijn volgers weten dat hij een nieuw huis heeft gekocht. Nu laat hij op Instagram zien hoe de woning er van de buitenkant uitziet. "Handen op mijn hoofd, want ik kan het nog moeilijk geloven, maar dit is het huis", schrijft hij erbij. Knol krijgt eind maart de sleutel van zijn vrijstaande woning.
woensdag 6 januari om 11:04

Een blunder van het Belgische dagblad Metro: in een bericht over Nikkie de Jager, die een van de presentatoren van het Eurovisie Songfestival wordt, haalden ze de YouTuber aan als 'transgender' en lieten ze haar naam in de kop volledig achterwege. Het medium werd overspoeld door negatieve reacties en heeft de tekst inmiddels aangepast, tot grote vreugde van De Jager.

"Jullie gingen er vol tegenin", vertelt ze in een Instagram Story aan haar fans. "We zijn geschiedenis aan het maken."
Nikkie de Jager over pijnlijke nieuwskop van Metro
Nikkie de Jager over pijnlijke nieuwskop van Metro
woensdag 6 januari om 05:30
Kate is er weer

Kate Upton vertelt op sociale media dat ze in 2020 even een pauze heeft genomen van alle platforms. Wanneer dat was, is niet helemaal duidelijk: het model heeft het hele jaar door plaatjes online gezet. Ze is in ieder geval blij aan een nieuw jaar te kunnen beginnen en vertelt dat er allerlei nieuwe projecten aankomen in 2021.
dinsdag 5 januari om 21:54
Jim Bakkum ontroerd door briefje van zijn dochter

Jim Bakkum vond dinsdag een briefje dat zijn vijfjarige dochter Posy de week ervoor had geschreven. "Vind dit zo intens lief", aldus de acteur en zanger. "Voor jullie zullen dit misschien gewoon wat lettertjes op papier zijn, maar zoiets zou ik nog permanent op mijn lijf zetten."
dinsdag 5 januari om 19:18
Ilse DeLange heeft eerste nummer van 2021 af

"Klassieke combinatie, altijd goed", beoordeelt singer-songwriter Ilse DeLange de samenwerking met twee collega-muzikanten die tot haar eerste nummer van 2021 heeft geleid. "Er is nog niets te zeggen over een nieuw album, Ilse is altijd bezig met nieuwe muziek", aldus DeLange's management dinsdag tegen NU.nl.
dinsdag 5 januari om 16:11
André Hazes neemt weer zangles

André Hazes heeft weer zangles genomen. "Ik heb helaas niet de discipline gehad om mijn stem te onderhouden", aldus de zanger. "Nu is het tijd om met de man die mij alles geleerd heeft verder te gaan waar we gestopt waren. Investeren in de toekomst zodat we, wanneer we weer kunnen, jullie de avond van je leven kunnen bezorgen", richt Hazes zich tot zijn fans.
dinsdag 5 januari om 09:29
In vorm met Yolanthe

Door corona heeft Yolanthe Cabau veel meer tijd gekregen, want allerlei projecten gingen ineens niet door. Het heeft haar de ruimte gegeven aan iets nieuws te werken, maar wat dat is, wil ze nog niet zeggen. Het zal in elk geval iets te maken hebben met haar gezonde leefstijl, zoveel wordt duidelijk uit het bericht.