Bekende Nederlanders en buitenlandse beroemdheden geven via sociale media regelmatig een inkijkje in hun levens. NU.nl deelt de hele dag door updates die de sterren plaatsen.

gisteren om 21:01

Duur pakketje Eddy Zoëy is binnen

De presentator heeft eindelijk zijn wekkerradio uit Japan binnen, waarvoor hij in eerste instantie door een administratiefout ruim 72.000 euro aan invoerkosten moest betalen. "Dit is deel vier, en tegelijkertijd het laatste deel van dit bizarre verhaal", vertelt hij op Instagram.

gisteren om 15:41

Hond Douwe Bob aan het roer

De zanger plaatst een foto van zijn hond Tammy, die schijnbaar zijn boot mag besturen. "Co-captain Tammy ready for duty!"

gisteren om 09:53
Blij met het gezin
Danielle Oerlemans geeft haar volgers een inkijkje in het dagelijkse gezinsleven van haarzelf en haar man Reinout. In een paar foto's uit de oude doos zien we hoe het stel en hun kinderen in de loop der jaren zijn veranderd.
woensdag om 21:19

Dave geeft zijn moeder een auto voor haar verjaardag
"Fijne verjaardag, mama", schrijft hij bij een foto van een auto met een grote strik eromheen. 

woensdag om 15:49
Jarige Britt baalt dat haar moeder en oma in isolatie zitten
Britt Dekker viert woensdag haar 29e verjaardag, maar kan geen taartje eten met haar moeder en oma. Zij zitten namelijk allebei in isolatie, omdat ze besmet zijn met het coronavirus. "Net bij oma onder aan de flat wezen zwaaien en van mama een luchtknuffel gekregen door het glas." Dekkers moeder werkt in een ziekenhuis met coronapatiënten, maar "door gekke keuzes" heeft de helft van het personeel daar nog geen vaccinatie gehad. Onder anderen haar moeder is nog niet gevaccineerd.
woensdag om 12:35
Monique geeft niet op
Monique Smit gaf haar goede vriend Mick maanden geleden op voor Married at First Sight en dat heeft hij geweten: hij trouwde met Daisy, maar het huwelijk heeft niet lang standgehouden. De zangeres geeft het niet op en zoekt nu naar een nieuwe vriendin voor Mick. Maar ze wil hem vooral laten weten dat ze onwijs trots op hem is.
woensdag om 09:35
Dat is lekker wakker worden
Gordon is blij: niet alleen werd hij naast zijn hondje Toto wakker, ook kreeg hij vanochtend mee dat zijn actie tegen online haat op Mediacourant heeft geholpen. De mediasite stopt vanaf vandaag met de mogelijkheid om op artikelen te reageren. Er is dus een einde gekomen aan de beledigende opmerkingen die soms onder artikelen staan.
dinsdag om 20:10
Quinty Trustfull kan niet wachten om naar de kapper te gaan
Quinty Trustfull snakt ernaar om onder handen genomen te worden door een kapper. De 49-jarige presentatrice is dan ook blij dat de kapperszaken vanaf 3 maart hun deuren weer mogen openen. Met een foto op Instagram bewijst ze de noodzaak van het aanstaande bezoek.
dinsdag om 13:41
David Guetta bedankt zijn gestopte idolen van Daft Punk
Maandag werd bekend dat het Franse electroduo Daft Punk er na 28 jaar mee ophoudt. Dj David Guetta denkt terug aan die keer in 1997 dat hij regelde dat Daft Punk kwam optreden op Ibiza. "Voor het eerst was ik trots dat ik een Franse dj was", richt Guetta zich tot het duo. "Bedankt voor al jullie geweldige muziek en de inspiratie die jullie mij gaven. Behalve jullie had ik nooit idolen."
dinsdag om 11:06

Maik de Boer gaat terug in de tijd
De stylist laat zien welke munten hij vroeger verzamelde in de hoop dat hij later miljonair zou worden. "Didn't happen", schrijft hij op Instagram. "Mijn vader reisde veel en gaf me altijd het kleine geld dat hij overhad."

dinsdag om 09:12
Bijna weer naar de kapper
Valerio Zeno vat samen wat veel mensen willen: even naar de kapper. Het lijkt er sterk op dat het binnenkort weer kan, maar voor de presentator hoeft het eigenlijk niet zo. Zijn vader is kapper en dus kan hij zijn haar altijd laten bijknippen, zo schrijft hij in zijn hashtags.
dinsdag om 06:09
Lachen als een boer met kiespijn
Kim Kötter kijkt reikhalzend uit naar de geboorte van haar derde kind, maar inmiddels heeft ze meer aan haar hoofd dan dat ze al een week geleden uitgerekend was. De vrouw van Jaap Reesema heeft door een wortelkanaalbehandeling pijn in haar mond.
maandag om 19:57
Imanuelle Grives rouwt om overleden make-upartiest
"Je laat heel veel mensen verdrietig achter, die enorm naar je opkeken, van je hielden en van je bijzondere levenslessen wilden leren", neemt actrice Imanuelle Grives afscheid van Jaysira Ravenberg. Maandag werd bekend dat de 35-jarige make-upartiest van onder anderen Grives afgelopen vrijdag samen met een Nederlandse man en vrouw om het leven is gekomen bij een verkeersongeval in Ghana.
maandag om 18:09
Jan de Hoop herdenkt overleden hond na toevallige ontmoeting
Tijdens een wandeling kwam Jan de Hoop maandag een hond tegen van hetzelfde ras als zijn twee jaar geleden overleden boxer Bob. "Ik mis haar nog elke dag", aldus de presentator over zijn huisdier.
maandag om 11:00
Diederik laat zijn nieuwe vriendin zien
Diederik Jekel heeft sinds een tijdje een nieuwe relatie en voor het eerst deelt de presentator en wetenschapper een foto met zijn vriendin. "Je weet nooit welke liefde of leuke dingen je niet had gevonden als het leven anders was gelopen", schrijft Jekel. "Ik probeer bij ellende altijd te focussen op en dankbaar te zijn voor wat voor moois erbij komt en dat heeft me altijd veel plezier en troost gebracht."
maandag om 09:48

Miley heeft een nieuwe hond
Bijna twee maanden na het overlijden van haar pitbull Mary Jane heeft Miley Cyrus een nieuwe hond genomen. De zangeres legt uit waarom ze deze pitbull Angel genoemd heeft. "Ik weet namelijk zeker dat Mary voor haar komst gezorgd heeft."

Cyrus vertelt verder dat ze het jammer vindt dat mensen vanwege het vooroordeel denken dat pitbulls agressief zijn. Angel zat drie maanden in een asiel voordat de zangeres haar adopteerde. "Ik ben tot over mijn oren verliefd."

maandag om 05:52
Ruim twintigduizend ondertekenaars
Gordon is dankbaar: in drie dagen tijd hebben twintigduizend mensen zijn petitie ondertekend. De zanger riep op een einde te maken aan anonieme online haat en veel mensen zijn het met hem eens. Gordon heeft alweer een nieuw doel voor ogen, want nu wil hij graag 40.000 ondertekeningen halen.
zondag om 17:08
Patricia Paay blikt terug op jurytijd
Paay blikt op Instagram terug op haar tijd als jurylid van het programma Popstars. "Ik zat samen met Maurice Wijnen en Henkjan Smits in de jury", weet Paay nog. "Toentertijd waren er nog niet zo veel talentenshows als nu en vond ik het heel leuk al dat jonge en nieuwe talent te horen."

Helaas voor Paay zat ze "maar twee jaar in de jury en is het programma na het derde seizoen dan ook gestopt". Als het zou kunnen, zou ze haar taken als jurylid dan ook zo weer oppakken. "Als iemand aan mij vraagt: wat vind je nu het allerleukst om te doen? Dan is dat nog steeds jureren, dus wie weet komt dat nog eens."
zondag om 12:06
René Froger herdenkt overleden moeder op haar verjaardag
Zanger René Froger brengt op Instagram een eerbetoon aan zijn moeder, die in 2009 overleed. Mien van Es zou vandaag 79 jaar geworden zijn. Samen met de vader van René, Jan Froger, vormde ze het Amsterdamse zangduo Jan & Mien. "Ik doe nog steeds alles met jou in mijn hart", schrijft Froger bij een foto waarop hij samen met zijn moeder te zien is.
zondag om 07:39
Jim Bakkum en Bettina Holwerda verloofd op 'lelijkste parkeerplaats ooit'
Bettina Holwerda denkt op haar Instagram-pagina terug aan het moment dat Jim Bakkum haar ten huwelijk vroeg, zo'n tien jaar geleden. Naar eigen zeggen gebeurde dit op "een spuuglelijke parkeerplaats, naast een glasbak" op Hawaï, waar de twee op vakantie waren. Het weinig sfeervolle decor deed volgens Holwerda niets af aan de romantiek van het moment. "Ineens gaat hij op z'n knieën. Ik weet niet wat hij zei, alleen dat het het liefste, oprechtste moment ooit was, en dat hij vroeg of ik met hem wilde trouwen. Ik hoefde er geen seconde over na te denken."
zaterdag om 18:48
Freek Vonk komt zijn moeder in het wild tegen
Tijdens een zonnige wandeling door natuurgebied de Biesbosch kwam Freek Vonk zijn moeder tegen. "Toen maar samen verder gelopen", grapt de bioloog, wetenschapper en presentator van natuurserie Freek in het wild met de hashtag #mamainhetwild.
zaterdag om 17:35
Jeroen Kijk in de Vegte zoekt fotograaf portretfoto uit 2000
"Toen je nog gewoon mocht roken in de studio", herinnert presentator Jeroen Kijk in de Vegte zich bij een foto uit 2000 van hem en collega-dj Ruud de Wild. Kijk in de Vegte roept de bij hem onbekende fotograaf op zich te melden.
zaterdag om 15:38
Sylvana Simons (50) grapt: 'Ik ga Surinaams leren'
"Nu ik vijftig ben kan ik eindelijk mijn moerstaal leren lezen en schrijven!", grapt Sylvana Simons bij een foto van boekjes om Surinaams te leren. De boekjes zijn eigenlijk voor de kleindochter van de voormalige presentatrice en politica, maar volgens de in Paramaribo geboren Simons kan ook zij nog altijd bijleren.
zaterdag om 10:52
Waylon legt uit waarom hij The voice-kandidaten naar huis stuurde
Waylon heeft zaterdag zijn keuze verdedigd om kandidaten Senja en Sezina in The voice of Holland weg te sturen. "Misschien heb ik keuzes gemaakt die sommige mensen niet begrijpen. Ik zal me nader verklaren", schrijft hij op Instagram.

"Ik gun haar (Sezina, red.) een toekomst gevuld met goud en platina en aan de reacties te zien hoeft ze zich daar geen zorgen over te maken. Toch? Wat ik haar vooral gun, is dat ze een meisje van zestien kan zijn en zich even los kan wrikken van alles wat er van haar verwacht wordt, want aan die verwachting kan ze naar mijn mening nog niet voldoen."

Over Senja zegt Waylon dat ze The voice of Holland niet nodig heeft. "Achter het stuur bepaal jij je bestemming. Senja zit achter het stuur en weet waar ze moet zijn. Dat heb ik goed gezien en gelukkig heb ik een aantal keer per week contact met haar en zijn we bezig om een plaat te maken. Ze schrijft geweldige liedjes! Ik gun iedereen het allerbeste, maar gun eenieder vooral datgene wat ze zelf het beste vinden."
zaterdag om 08:17
Baby dwingt Amber Brantsen zich om te kleden
NOS-nieuwslezer Amber Brantsen is enkele weken geleden voor het eerst moeder geworden en ziet zich geconfronteerd met allerlei praktische bezwaren, bijvoorbeeld dat haar baby zich niets aantrekt van de schone kleren van haar moeder als ze wat melk morst.
vrijdag om 15:00
Winston Gerschtanowitz krijgt schaatsles van Marianne Timmer
Winston Gerschtanowitz heeft de smaak te pakken na het winterse weer van vorige week. De presentator sprak vrijdagochtend om 7.30 uur af met Marianne Timmer bij de ijsbaan van Haarlem, om schaatsles te krijgen. Ook voormalig tennisser Richard Krajicek sloot aan voor een les van de olympisch schaatskampioene.

Enkele volgers van Gerschtanowitz vragen zich af hoe het kan dat de presentator op de schaatsbaan staat terwijl de meeste sportgelegenheden de deuren moesten sluiten in verband met de coronacrisis. De ijsbaan van Haarlem is echter wel geopend voor mensen die vooraf een tijdslot hebben geboekt.
vrijdag om 10:07
Sylvie in alle talen
Sylvie Meis moet zich van vele kanten laten zien op sociale media: de Nederlandse presentatrice is populair in Duitsland, maar heeft volgers over de hele wereld. Veel van haar berichten schrijft ze daarom in het Engels. Gezien het niet haar moedertaal is, kruipen er nog weleens wat foutjes in: 'startet' moet 'started' zijn, zo vertellen haar volgers haar.
vrijdag om 05:52
Een mooie avond
Ruben van der Meer heeft een mooie avond achter de rug: met zijn vader en poes Beertje heeft hij voetbal gekeken.
donderdag 18 februari om 21:26
Gijs Staverman deelt zijn haartransplantatie

Gijs Staverman heeft een haartransplantatie ondergaan. Op Instagram vertelt de radio-dj bij foto's van de behandeling dat hij er maanden over heeft getwijfeld, maar uiteindelijk toch de knoop heeft doorgehakt. "Natuurlijk zag ik er tegenop, maar gelukkig valt het heel erg mee."
donderdag 18 februari om 20:07
Rebel Wilson verkleedt zich als Cruella

Rebel Wilson moet geïnspireerd zijn geraakt door de trailer van de film Cruella met Emma Stone die gisteren verscheen. De Australische actrice verkleedt zich op Instagram namelijk nu ook als de slechterik uit Disney's Dalmatiër-films.
donderdag 18 februari om 13:52
Gaby blij met imitatie van Elise

In de laatste uitzending van het TV Kantine-seizoen kruipt Elise Schaap donderdagavond in de huid van Gaby Blaaser. Laatstgenoemde vindt dat "fantastisch". "Elise als mij, me, moi in De TV Kantine!"
donderdag 18 februari om 11:36
Pas maar op
Anouk waarschuwt haar volgers: als je haar vraagt eerlijk te zijn, is ze dat ook. De zangeres zegt het zelf: soms is het beter nee te zeggen als ze vraagt of je haar eerlijke mening wil.
donderdag 18 februari om 09:17
Even naar m'n broertje luisteren
Marly van der Velden is zwanger en dat is voor haar twee dochters heel spannend. Sammy-Rose en Jackie-Rey krijgen er een broertje bij en zijn nu al erg geïnteresseerd in hoe het met hem gaat.
donderdag 18 februari om 06:27
Lil' Kleine rapt over lockdown
Rapper Lil' Kleine is de studio ingedoken om aan nieuwe muziek te werken. In een kort fragment op Instagram vertelt de artiest wat hij in de afgelopen maanden tijdens de lockdown heeft gedaan.
woensdag 17 februari om 21:03
'Monica' speelt piano

Courteney Cox, vooral bekend van haar rol als Monica in Friends, laat op Instagram regelmatig wat van haar pianokunsten zien. Woensdag deelt de actrice haar vertolking van I'll be there for you, het themaliedje van Friends. Haar optreden met gitarist Joel Taylor valt in de smaak: zo laat onder meer David Beckham een enthousiaste reactie achter op de muziekvideo.
Friends-actrice Courteney Cox speelt I'll be there for you op de piano
Friends-actrice Courteney Cox speelt I'll be there for you op de piano
woensdag 17 februari om 19:21
Vals alarm

Kim Kötter is hoogzwanger en dacht vannacht dat het moment daar was. "De bakjes en de zeiltjes en het kraamverband hadden we er al bij. Jaap zat spontaan weeën weg te puffen. Maar na twee uur was het (bij mij) allemaal weg", vertelt de presentatrice.

Kötter hoopt dat het niet te lang meer duurt, zodat ze thuis kan bevallen. "Ik ga in ieder geval wel lekker op tijd naar bed vandaag! Je weet nooit wanneer Jaap weer weeën gaat krijgen natuurlijk."
woensdag 17 februari om 10:23

Jim Bakkum feliciteert zijn jarige vrouw
Bettina Holwerda viert woensdag haar 42e verjaardag en dat laat haar man Jim Bakkum niet onopgemerkt voorbijgaan. "Mijn allerliefste. Degene die me iedere dag weer laat zien hoe je het glas halfvol ziet. Me iedere dag laat lachen. Me iedere dag laat zien hoe een geweldige moeder eruitziet. Me iedere dag weer haar kleding van de grond laat oprapen", schrijft de zanger op Instagram. Grappend voegt hij eraan toe: "Vandaag wordt ze 64."

woensdag 17 februari om 08:34
Abirv en sodeln
Terwijl de hele wereld het over de documentaire over Britney Spears heeft, speelt de zangeres zelf een potje Scrabble. Daarbij gebruikt ze allerlei niet-bestaande woorden: nog meer voer voor fans, die hopen op een geheime boodschap van Spears.
woensdag 17 februari om 05:22
Kleine voetjes
Voormalig Boer zoekt Vrouw-deelneemster Steffi Verhagen weet het zeker: de voetjes van haar dochter Sterre zijn nog klein, maar de avonturen die ze gaat beleven zijn groots.
dinsdag 16 februari om 20:37
Victoria weer terug na werkreis
Victoria Koblenko is wegens opnames in Oekraïne twee maanden van huis geweest. En dat is even wennen, deelt de actrice op Instagram. "De routine is uit m'n systeem. Ik ben de kleur van m'n tandenborstel vergeten. Ik doe er dubbel zo lang over om ontbijt te maken voor die kleine omdat ik niet meer precies weet waar alles ligt."
dinsdag 16 februari om 18:06
Geraldine heeft een nieuwe liefde
Geraldine Kemper heeft een nieuwe vriend, onthult Art Rooijakkers dinsdag in RTL Boulevard. Hij is bezig met de opnames van een nieuw seizoen van Rooijakkers over de vloer en gaat hiervoor op bezoek bij de presentatrice, die het nieuwtje met hem heeft gedeeld. "Ze vertelt er honderduit over", aldus de presentator.