Bekende Nederlanders en buitenlandse beroemdheden geven via sociale media regelmatig een inkijkje in hun levens. NU.nl deelt de hele dag door updates die de sterren plaatsen.

over 5 dagen
Weinig contact en geen bezoek
Connie Witteman zit met zorgen thuis: haar zoon Marvin is dit weekend opgenomen in het ziekenhuis na een week met covid-19 in bed te hebben gelegen. Marvin heeft een longaandoening en was extreem voorzichtig, maar heeft het virus toch opgelopen en ligt nu constant aan de beademing. Witteman heeft nu weinig contact: Marvin mag geen bezoek ontvangen en is te moe voor al te veel appen. Gelukkig zijn de artsen heel liefdevol, schrijft Witteman.
over 5 dagen
Dave Roelvink neemt duik in zee
Hoewel er nog geen sprake was van langdurig warm lenteweer, besloot Dave Roelvink toch om een duik te nemen in zee. De temperatuur van het water bedraagt in deze periode zo'n 8 graden en in de buitenlucht was het zondagmiddag zelfs nog kouder. Daarom voorziet Roelvink zijn duik ook met het bijschrift: "Man, man, man wat was dit afzien."
over 4 dagen
Wittebroodsweken bevallen Pip Pellens goed 
Pip Pellens en haar vriend Pim Wessels genieten volop van hun wittebroodsweken, deelt de actrice op Instagram. "Mega bedankt voor al jullie lieve reacties. Onze wittebroodsweken bevallen ons goed. Zeker omdat ik erachter ben gekomen dat we tijdens deze periode niet gestoord mogen worden door verzekeringsmaatschappijen. Geniet van jullie zondag!"
over 4 dagen
Hugh Jackman viert zilveren huwelijk
Acteur Hugh Jackman is zondag 25 jaar getrouwd met zijn collega Deborra-Lee Furness en laat zijn liefde blijken via Instagram. "Met jou getrouwd zijn is net zo natuurlijk als ademen", aldus de van onder meer de superheldenfilms X-Men bekende Australiër, die zijn vrouw ontmoette op de set van de Australische show Correlli. "Vanaf het moment waarop we elkaar ontmoetten, wist ik dat we voorbestemd waren om samen te zijn." Het echtpaar heeft twee kinderen.
over 4 dagen
Duncan Laurence viert 27e verjaardag met jeugdfoto
Duncan Laurence blaast 27 kaarsjes uit en deelt een jeugdfoto met zijn volgers. De winnaar namens Nederland van het Songfestival van 2019 doet dit op de dag dat het opbouwen van het decor van het door Nederland georganiseerde songfestival is begonnen.
over 4 dagen
Samantha Steenwijk feliciteert jarig nichtje
Chelisiana, het nichtje van Samantha Steenwijk, viert haar achtste verjaardag. "Lieve Ché, je weet niet half hoeveel ik van je hou", aldus de zangeres en presentatrice. "Ik zal er altijd voor je zijn."
over 4 dagen

Teasende 'The Rock' krijgt steun voor mogelijk presidentschap
Volgens een onderzoek door Piplsay - waarvan de betrouwbaarheid niet valt vast te stellen - zou 46 procent van de Amerikaanse volwassenen een gooi naar het presidentschap van Dwayne 'The Rock' Johnson steunen. De acteur voelt zich vereerd, laat hij zijn landgenoten weten. "Ik denk niet dat de oprichters van de Verenigde Staten ooit zouden hebben gedacht dat een ruim 1,90 meter lange, kale, getatoeëerde, half zwarte, half Samoaanse, tequiladrinkende, pick-uptruck rijdende, heuptasjes dragende kerel bij hun club zou komen. Maar als het gebeurt, zou het voor mij een eer zijn om jullie te dienen."

'The Rock' hint al enkele jaren op een gooi naar het presidentschap van de Verenigde Staten in 2024. Volgens hetzelfde onderzoek zouden ook actrice Angelina Jolie (30 procent), presentatrice Oprah Winfrey (27 procent) en acteur Tom Hanks (22 procent) van de ruim 30.000 ondervraagden een poging mogen wagen.

over 3 dagen
Lena Dunham is drie jaar nuchter 
Lena Dunham is drie jaar nuchter, deelt ze zaterdag op Instagram. "Dat zijn geen woorden waarvan ik dacht dat ik ze ooit zou zeggen." De Girls-actrice deelt een foto van zaterdag én een selfie die ze maakte in de afkickkliniek. 

De Amerikaanse zei eerder verslaafd te zijn geraakt aan clonazepam, een medicijn tegen onder meer paniekaanvallen.
over 3 dagen
Christina Curry plaatst foto uit oude doos met moeder Patricia Paay 
Christina Curry feliciteert haar moeder Patricia Paay op Instagram. "Een paar dagen te laat, maar gefeliciteerd mam. Kijk hoe mooi je was (en nog steeds bent) en hoe maf ik was (en nog steeds ben) in 2002", schrijft ze bij een oude foto van haar en Paay.
over 3 dagen

Bettina wilde duidelijkheid
Jim Bakkum en Bettina Holwerda hebben zaterdag iets te vieren. De 33-jarige zanger en 42-jarige actrice zijn precies veertien jaar samen en vieren die mijlpaal op Instagram

Holwerda weet nog goed hoe het veertien jaar geleden begon. De twee hadden daarvoor "al een tijdje iets", maar de relatie was nog niet officieel en in die vrijblijvendheid was de actrice niet zo goed. "Dus ik kapte het af, gewoon, duidelijkheid. Ik was stapelgek op hem, dus vond het echt wel moeilijk, maar duidelijkheid is beter. Dat 'uit elkaar zijn' duurde welgeteld een paar uur en toen belde Jim dus. Vanaf toen was het aan."

over 3 dagen
Rico knutselt met Photoshop
Rico Verhoeven deelt zijn verjaardag met prinses Ariane en mag zaterdag 32 kaarsjes uitblazen. Een groot feest zit er in coronatijden niet in, maar daar heeft de kickbokser een creatieve oplossing voor gevonden. Op Instagram deelt hij een fotoreeks waarin meerdere dubbelgangers van Verhoeven zijn 'geshopt'.
over 2 dagen
Zwangere Halsey vergelijkt babybuik met basketbal
De babybuik van de 26-jarige zangeres Halsey heeft naar eigen zeggen inmiddels de omvang van een basketbal aangenomen.

"Die zoek-de-verschillenspelletjes worden iedere dag lastiger", grapt Halsey bij een Instagram-foto van zichzelf. Zittend in een fauteuil houdt de Amerikaanse in haar rechterhand een basketbal vast om te laten zien hoe groot haar babybuik ondertussen is.
over 2 dagen
Britney Spears en haar vriend Sam Asghari hebben hun coronaprik gehad. In een video vertelt de zangeres dat ze er niets van gevoeld heeft, ondanks dat anderen haar hier wel voor waarschuwden.
Britney blij met vaccinatie
Britney blij met vaccinatie
over één dag
Ex-vrouw Armie Hammer heeft tijd nodig om te herstellen
Elizabeth Chambers is de laatste tijd stil geweest op sociale media, omdat ze tijd nodig heeft om te herstellen, schrijft ze in haar Instagram Stories. Haar ex-man Armie Hammer wordt door verschillende vrouwen beschuldigd van seksueel misbruik en zou gewelddadige seksuele voorkeuren hebben. "Er is een hoop dat ik wil delen, maar de tijd is daarvoor nog niet rijp", aldus Chambers.
over één dag
Wolverine kan Hugh Jackman niet beschermen
Hugh Jackman beseft dat de helende krachten van Wolverine hem niet beschermen tegen COVID-19. "Maar het vaccin wel", aldus de Australische acteur, die in verschillende X-Men-films de rol van Wolverine vertolkte.
over één dag
De wondere wereld van make-up
Leco van Zadelhoff laat iedereen zien hoe zijn werk er op dagelijkse basis uitziet: hij deelt op Instagram twee foto's van Caroline Tensen. De presentatrice is te zien zonder en met make-up en Van Zadelhoff vertelt precies wat hij gedaan heeft.
over 21 uur
Samen naar de boerderij
Monique Westenberg en André Hazes zijn uit elkaar, maar dat betekent niet dat Roxeanne Hazes niet meer met de ex-vriendin van haar broer omgaat. De twee ex-schoonzussen zijn met Roxeannes verloofde Erik en neefjes André en Fender naar de boerderij voor een middagje buitenspelen.
een paar seconden geleden
Linda Hakeboom krijgt nog een half jaar chemotherapie
Linda Hakeboom krijgt toch aanvullende chemotherapie, vertelt ze in haar Instagram Stories. Bij de documentairemaker, bij wie vorig jaar borstkanker werd ontdekt, zijn nog enkele kwaadaardige cellen gevonden. Ze is zich momenteel aan het voorbereiden op een maand bestralingen. Daarna volgt nog een half jaar chemotherapie. "Er is heel weinig kwaadaardigs gevonden, maar ze zeggen toch bij mijn leeftijd en type kanker alles te willen doen om te voorkomen dat het ooit nog terugkomt."
een paar seconden geleden
De familie Meiland is ongekend populair en dat levert Martien Meiland een leuk klusje op: kaartjes terugschrijven aan alle fans. Op een druilerige dag is dat heerlijk, maar als iedereen een handgeschreven kaartje terug verwacht, hebben hij en Erica er een dagtaak aan.
Niet meer voor iedereen een brief
Niet meer voor iedereen een brief
één uur geleden
72 kaarsjes uitblazen
Patricia Paay is jarig en dat moet gevierd worden, al vindt ze het zelf niet nodig een feestje te organiseren. Haar 72e verjaardag is een "gewone woensdag", maar ze zit vanmiddag wel bij de 5 Uur Show.
3 uur geleden
Als tweejarige moet je je spullen kunnen meenemen en hoe doe je dat beter dan in een tas van Chanel of Fendi? Dat moet rapper Cardi B gedacht hebben toen ze voor dochter Kulture de tassen in deze video kocht. Voor duizenden euro's aan tassen staat klaar op een kastje, zodat Kulture haar speelgoed overal met zich mee kan brengen.
Voor duizenden euro's aan tassen
Voor duizenden euro's aan tassen
gisteren om 16:37
Duncan Laurence dankbaar voor optreden bij Ellen DeGeneres
De Nederlandse zanger Duncan Laurence mocht optreden in de talkshow van Ellen DeGeneres en laat op Instagram weten hier heel blij mee te zijn. Laurence bracht samen met Fletcher zijn winnende Songfestival-nummer Arcade ten gehore. "Dit is zo'n bijzonder moment in mijn leven", zegt Laurence in het bijschrift van een aantal video's en een foto op zijn profiel.
gisteren om 15:02
Rots in de branding
Roxeanne Hazes zet haar tourmanager Keanu in het zonnetje. Dat doet ze niet zomaar: veel artiesten schenken aandacht aan de mensen die normaal gesproken bij festivals en optredens achter de schermen een handje helpen. "Keanu is onze tourmanager, onze rots in de branding, een goede vriend. Zelden leerde ik zo'n gedreven en enthousiaste persoon kennen, die vóór, tijdens en na de show keihard werkt, zodat de band, techniek en ik zorgeloos een fantastische show kunnen geven."
gisteren om 11:24
'Mijn oprechte excuses'
Victoria Koblenko plaatst in een paar dagen tijd dezelfde foto en doet dat met een belangrijke reden: de actrice werd door volgers aangesproken op haar ingevlochten haren op deze foto. Zij attendeerden haar erop dat dit niet alleen culturele toe-eigening is, maar ook dat het als een belediging gezien kan worden. "Het invlechten van wit haar wordt soms als intens pijnlijk ervaren, omdat zwarte vrouwen jarenlang werden geacht dit te bedekken. Daarom is het voor witte mensen not done om deze haardracht te dragen, ongeacht of ze daarmee hun waardering en inspiratie willen uiten", schrijft Koblenko, die ook haar oprechte excuses aanbiedt.
gisteren om 08:54
Nog steeds nagenieten
Pasen is voorbij, maar Freek Bartels zit met zijn hoofd nog vol bij Witte Donderdag. De zanger trad toen op als Jezus in The Passion en blijft nog even hangen in het goede gevoel dat hij daaraan overhield.
gisteren om 04:40
Een beste vriend
Justin Bieber is niet alleen getrouwd met Hailey Bieber: het model is ook zijn beste vriendin. De zanger vertelt regelmatig over de bijzondere band die de twee hebben.
maandag om 15:16
Ruud de Wild voelt zich 'iedere dag een beetje beter'
Ruud de Wild herstelt goed van de tweede darmoperatie die hij vorige week onderging. "Iedere dag een beetje beter en sterker. Maakt mij heel blij", laat zijn vriendin Olcay Gulsen vanuit het ziekenhuis weten.

NPO Radio 2-dj De Wild, die eind maart bekendmaakte dat hij darmkanker heeft, werd dinsdag geopereerd vanwege complicaties na de eerste operatie. Woensdag liet Gulsen weten dat hij voorlopig nog even in het ziekenhuis moet blijven.
maandag om 10:26
Chris Hemsworth feliciteert Avengers-collega Robert Downey jr.
Robert Downey jr. is vandaag 56 jaar geworden. Chris Hemsworth, met wie hij in de Avengers-films speelde, laat deze gebeurtenis niet ongemerkt voorbijgaan en deelt een zoet eerbetoon aan de acteur op Instagram. "Fijne verjaardag voor dit zeer speciale mens", schrijft Hemsworth. "Ik hou van je, vriend."
zondag om 14:34
Gravin Eloise vindt poseren in het openbaar ongemakkelijk
Gravin Eloise heeft naar eigen zeggen moeite met het op de foto gaan in het openbaar, zegt ze bij de paaswensen voor haar volgers op Instagram. "Ik ben denk ik een van de ongemakkelijksten als het gaat om foto's in het openbaar maken", aldus de achttienjarige oudste dochter van prins Constantijn en prinses Laurentien. "Ik heb er bijvoorbeeld een goeie vijftien minuten over gedaan om een leuke foto te maken in het park zonder dat ik moest lachen omdat er mensen langs liepen."
zondag om 13:08
Jochem Myjer vindt oude liedtekst
Tijdens het opruimen kwam Jochem Myjer de ruwe tekst van het nummer De geur van oude mannetjes uit zijn show Adem in, adem uit tegen. "Volslagen anders dan het uiteindelijk is geworden", aldus de cabaretier. "Ik weet nog dat ik hem opschreef op de parkeerplaats van het benzinestation! Aan de stijl en spelfouten te zien heel heel heel snel!"
zaterdag om 17:53
Nienke Plas viert karma van 35e verjaardag
"Ik weet nog dat ik op 22-jarige leeftijd naar 35-plussers keek als 'oude' mensen", herinnert presentatrice en YouTuber Nienke Plas zich op haar 35e verjaardag. "Karma is zo'n leuk mens."
zaterdag om 17:29
Fred van Leer grapt over zijn foodie skills
Fred van Leer neemt zijn kookkunsten niet serieus, blijkens de poging van de stylist en presentator tot het verkrijgen van meer volgers via zijn creatie die lijkt te bestaan uit biologische veganistische knakworst met gefermenteerde currysaus.
zaterdag om 14:31
Angela Schijf staat stil bij sterfdag Frédérique Huydts
Angela Schijf denkt terug aan haar Goede Tijden, Slechte Tijden- en Meiden van De Wit-tegenspeelster Frédérique Huydts, die zaterdag precies vijftien jaar geleden overleed. "Een sprankelende persoonlijkheid, indrukwekkend knappe vrouw en mooi actrice", aldus Schijf. Huydts overleed op 38-jarige leeftijd aan de gevolgen van kanker.
zaterdag om 12:03
Genieten als Buzz
De zoon van Chantal Janzen, Bobby, heeft het goed bekeken: hij viert het weekend in het zonnetje in zijn Buzz Lightyear-pak. En voor de oplettende volgers: de sokken van Bobby zijn zo vies doordat hij graag zonder schoenen de tuin ingaat. De presentatrice vindt het belangrijk te benadrukken dat het niets met haar waskunsten te maken heeft.
zaterdag om 08:30
Wat kan die man niet?
Kickbokser, acteur en nu visagist: Rico Verhoeven kan het allemaal! Kalvijn heeft er alle geloof in en laat zijn haar eens flink onder handen nemen.
zaterdag om 06:01
Een fijn lenteplaatje
Ook de Britse koninklijke familie viert dit weekend op een coronaveilige manier Pasen en ze wenst iedereen hetzelfde toe. Koningin Elizabeth en haar zoon prins Charles zijn een wandelingetje gaan maken en hebben meteen wat lenteplaatjes geschoten.
vrijdag om 20:40

Cilly Dartell kan weer naar Nederland
Cilly Dartell hoopt binnenkort weer naar Nederland te reizen. De voormalige presentatrice van Hart van Nederland heeft haar tweede dosis van het coronavaccin binnen en dat opent veel nieuwe deuren. "Twee weken na m'n tweede (Moderna-)vaccin kan ik voor het eerst sinds ruim een jaar geleden weer een winkel in", schrijft ze blij op Instagram. "Deze vrijheid betekent heel veel voor me."

De 63-jarige Dartell, die met haar man in de Verenigde Staten woont, voegt eraan toe dat haar volgende stap de reis naar Nederland is, om haar kleinzoon voor het eerst te kunnen zien. Ze behoort tot de risicogroep doordat ze aan longkanker lijdt.

vrijdag om 19:46
Ruud spreekt andere taal
Ruud de Wild, die deze week opnieuw werd opgenomen in het ziekenhuis, ziet de humor van zijn nare situatie in. De radio-dj, die onlangs bekendmaakte darmkanker te hebben, rust momenteel uit nadat hij is behandeld wegens complicaties na een operatie. In een door zijn vriendin Olcay Gulsen gedeelde video spreekt De Wild plotseling met een ander accent. "Stel je toch eens voor, dat je ineens heel anders praat. Of Frans praat", grapt hij.
vrijdag om 14:34
Eloise viert Pasen bij haar ouders
Eloise is onderweg naar huis voor de paasdagen, laat de 'gravinfluencer' weten op Instagram. "Terug naar huis voor Pasen", schrijft de achttienjarige gravin bij een video, waarin is te zien dat ze in de trein zit. Eloise woont in Amsterdam, waar ze studeert aan de hotelschool. Haar ouders, prins Constantijn en prinses Laurentien, wonen met hun jongste dochter Leonore in Den Haag.
vrijdag om 11:36
Giel Beelen deelt gratis webinars uit
Radio-dj Giel Beelen praat in zijn podcast Kukuru al een tijdje over thema's als zelfliefde en persoonlijke groei en vond het nu tijd voor een webinar rond deze thema's. "Soms heb je een goede vrijdag en ben je de hele dag connected, en soms ben je gewoon een paar dagen weg", aldus Beelen. "Het is dan ook een terugkerend thema in de Kukuru-gesprekken die ik heb. Ik leer daar veel in, maar wilde meer… En daarom heb ik besloten een heel weekend hiervoor te organiseren!"
vrijdag om 06:06
Nicolette Kluijver erg blij met vaccinatie
Nicolette Kluijver heeft de tweede dosis van haar vaccinatie gekregen en dat stemt haar gelukkig. "Ik moet eerlijk bekennen dat ik er best even een beetje positief emotioneel van ben", schrijft de 36-jarige presentatrice, die in 2017 de diagnose longkanker kreeg. "Ik kreeg zo vaak de vraag of ik extra bang ben voor corona met mijn geschiedenis van tuberculose en longkanker. Mijn antwoord: niet meer of minder, ik ben altijd bang voor mijn gezondheid."
donderdag om 20:19
Kim Kardashian geniet van vakantie
Kim Kardashian, van wie onlangs bekend werd dat zij gaat scheiden van Kanye West, geniet van een zonnige vakantie. Ze deelt donderdag een set foto's waarop ze te zien is met haar kinderen. "Het leven als moeder op vakantie", schrijft de realityster erbij.
donderdag om 17:25
Olcay geeft update over Ruud
Olcay Gulsen heeft donderdagmiddag laten weten hoe het gaat met haar vriend Ruud de Wild, die begin deze week opnieuw werd opgenomen in het ziekenhuis. "Hij ligt lekker te slapen. Hij is gesloopt door twee heftige operaties in één week. De artsen zijn overtuigd dat hij weer helemaal de oude gaat worden. Tijd en rust heeft hij nodig."
donderdag om 10:10
Verrassingen van Anna Nooshin
Fred van Leer, Chantal Janzen, Koen Kardashian: allemaal zijn ze door Anna Nooshin verrast met een pakketje van haar eigen producten. De influencer gaat ook bij niet-bekende Nederlanders langs, want het pakketje gaat ook naar volgers van haar productlijn.
donderdag om 05:34
Zoontje Kim Kötter en Jaap Reesema blaast drie kaarsjes uit
Youp, het tweede zoontje van Kim Kötter en Jaap Reesema, is woensdag drie geworden. "Mijn ouders kwamen met cadeautjes", schrijft het model. "Youp: 'Cadeautjes, dat hoeft niet hoor. Ik heb al cadeautjes gehad hoor, dankjewel.'"