Bekende Nederlanders en buitenlandse beroemdheden geven via sociale media regelmatig een inkijkje in hun levens. NU.nl deelt de hele dag door updates die de sterren plaatsen.

over één dag
André Hazes maakt nummer met 'verloren broer' Lil' Kleine
André Hazes heeft een nummer opgenomen met Lil' Kleine. De zanger vertelt op Instagram dat hij al jaren iets met zijn "verloren broer" wilde opnemen. "We hebben een derde partij gevonden, waarvan we nog niet gaan zeggen wie het is, die onze song echt zo bijzonder heeft gemaakt", aldus Hazes.

De zanger spreekt vol lof over zijn collega. "Ik ben trots om met deze kleine mafkees/held te werken. Want over honderd jaar weet heel Nederland nog steeds wie deze man was!"
over één dag
Kim Kötter vindt eerste dagen met zoontje te snel gaan
Kim Kötter beviel vorige week van haar derde zoon met Jaap Reesema. Ze noemden de jongen Ted. Kötter blikt op Instagram terug op de bevalling en schrijft dat ze de eerste week van Teds leven veel te snel vindt gaan. Ze denkt dat dit wellicht komt door het besef dat dit echt de allerlaatste zwangerschap was. 

Dankzij foto's beleeft ze de momenten na de bevalling opnieuw. "Het ongeloof en de verwondering dat de baby er is, dat ik hem echt ter wereld heb gebracht (samen met een top team en de beste papa op aarde) en dat ik hem zelf het laatste stukje uit mij heb gehaald en op mijn borst heb gelegd", schrijft ze.
over één dag
Georgina Verbaan toont sportschool in woonkamer
Georgina Verbaan deelt op Instagram een foto van haar zelfgemaakte sportschool in haar woonkamer. "De gezelligste sportschool van Nederland", aldus de actrice. "Sorry sportscholen."
over één dag
Jesse Klaver naar de kapper
Ook Jesse Klaver was al maanden niet meer naar de kapper geweest en kreeg via sociale media veel commentaar op zijn wilde 'coronakapsel'. Woensdag mochten de kappers eindelijk weer open en de GroenLinks-politicus nam meteen plaats in de kappersstoel. "Oké, nu mogen jullie ophouden met DM's sturen dat m'n haar te lang is, bedankt."
over één dag
Dolly Parton kreeg dinsdag het Moderna-vaccin toegediend. Voor de gelegenheid herschreef de countryzangeres de lyrics van haar bekende nummer Jolene. Zo verving ze Jolene door vaccine.
Dolly Parton krijgt vaccin en herschrijft lyrics Jolene voor de gelegenheid
Dolly Parton krijgt vaccin en herschrijft lyrics Jolene voor de gelegenheid
over één dag
Fidan Ekiz feliciteert jarige moeder
Aan de foto te zien viert de moeder van Fidan Ekiz woensdag haar 69e verjaardag. "Fijne verjaardag, mama", schrijft de 45-jarige presentatrice.
over 20 uur
Daphne Deckers steekt joggingbroek Richard Krajicek liefst in brand
"Richard heeft een driekwart joggingbroek met camouflageprint", reageert schrijfster Daphne Deckers in Veronica Magazine op de vraag welk kledingstuk van haar echtgenoot Richard Krajicek ze het liefst in de fik zou steken. "Ik hoop dat er een moment komt dat dat ding de prullenbak in kan."
over 18 uur
Jarige Rebel Wilson blij met verrassingsfeestje
Rebel Wilson werd op haar 41e verjaardag verrast door haar vriendinnen. De Australische actrice deelt haar blijdschap op sociale media.
een paar seconden geleden
Ilse DeLange heeft een lange dag
Ilse DeLange heeft er een goede, maar lange dag op zitten. De zangeres doet momenteel mee aan de Duitse editie van Let's Dance. Op Instagram plaatst ze een foto waarop ze samen met haar danspartner Evgeny Vinokurov ligt uit te rusten na een dag repeteren.
een paar seconden geleden
Candy-rae Fleur maakt naam van haar tweede kind met Daley Blind bekend
Candy-Rae Fleur deelt een foto van haar in februari geboren dochter. De vrouw van voetballer Daley Blind maakt dinsdag bekend dat het meisje Lemae Lourdes heet. Fleur en Blind hebben samen ook een eenjarige zoon: Lowen Dace.
één uur geleden
Rob Kemps herdenkt dertigste sterfdag Serge Gainsbourg
Precies dertig jaar geleden overleed Serge Gainsbourg op 62-jarige leeftijd. De Franse dichter, zanger, componist, acteur en regisseur werd wereldberoemd door het duet Je T'aime,...Moi Non Plus met Jane Birkin. Snollebollekes-voorman Rob Kemps herdenkt het Franse multitalent. "Zijn huis in Parijs is een bedevaartsoord waar ik ieder jaar trouw een bezoekje aan breng", aldus De slimste mens-winnaar Kemps, die een grote liefde voor Frankrijk heeft.
3 uur geleden
Zweedse prins Oscar viert vijfde verjaardag
Het Zweedse hof deelt foto's van prins Oscar. De zoon van kroonprinses Victoria en prins Daniel is dinsdag vijf jaar geworden.
5 uur geleden
Ed Sheeran neemt afscheid van overleden platenbaas
Ed Sheeran reageert dinsdag op het overlijden van Michael Gudinski. De Australische platenbaas en tourpromotor overleed maandag op 68-jarige leeftijd in zijn slaap, zo heeft zijn label Mushroom Records bekendgemaakt. "Ik ga je missen, maat", schrijft de singer-songwriter bij een foto van hen samen.

Gudinski maakte gedurende zijn carrière artiesten als Kylie Minogue en Jimmy Barnes groot. De platenbaas was sterk gefocust op lokaal talent, maar haalde ook grote acts als The Rolling Stones en Frank Sinatra naar Australië. Recenter werkte hij met onder anderen Bruce Springsteen en Sheeran. Beiden bewezen via sociale media hun laatste eer.
7 uur geleden
Trotse mama
Britney Spears is trots op haar zoons Sean Preston en Jayden James, maar plaatst amper foto's met ze op Instagram. Aan haar volgers laat ze weten dat de tieners het niet altijd even leuk vinden als hun bekende moeder een foto van ze plaatst. Nu hebben ze een uitzondering gemaakt: de zangeres schrijft dat haar zoons erg onder de indruk waren van de fotobewerking die ze heeft gemaakt.
gisteren om 21:37
Gwyneth Paltrow feliciteert jarige echtgenoot met Abraham
Brad Falchuk viert maandag zijn vijftigste verjaardag en zijn vrouw Gwyneth Paltrow feliciteert de scenarioschrijver, acteur en televisieproducent. "Ik wil altijd bij je blijven, op zijn minst de volgende vijftig jaar", aldus de actrice.
gisteren om 21:16
Tanja Jess traint voor perzikheupen en tegen 'hip dips'
Tanja Jess heeft de ideale oefening tegen hip dips gevonden, zegt ze. "Ja hip dips, die kuiltjes tussen je bekken en je heup", legt de actrice uit. Volgens Jess krijgen heupen door de oefeningen "de curves van een perzik".
gisteren om 19:01
Nicolette van Dam en Bas Smit ontvangen eerste exemplaar boek ongeneeslijk zieke Melissa
Nicolette van Dam en haar partner Bas Smit hebben van de door kanker ongeneeslijk zieke Melissa Kremer het eerste exemplaar van haar boek Mijn kwaad bloed in ontvangst mogen nemen. "Melissa is een voorbeeld voor ons allemaal!" aldus Smit. In december nodigde Smit de 24-jarige Kremer uit in zijn tot winterparadijs omgetoverde achtertuin.
gisteren om 18:00
Jim Bakkum deelt foto van jarige dochter
Molly, de dochter van Jim Bakkum en Bettina Holwerda, is maandag twee geworden. "Wat ik niet vaak genoeg kan benadrukken is wat voor een ontzettend liefdevol kind dit is", aldus de acteur.
gisteren om 14:57
Ellemieke voelt zich sterker na scheiding
Ellemieke Vermolen kijkt met gemengde gevoelens terug op haar scheiding met Sergio Herman, laat de presentatrice op haar Instagram Stories weten. "Een scheiding is niet gemakkelijk, maar ondanks al het verdriet word ik er sterker van”, is het antwoord van Vermolen op een vraag van een volger. "Ik geloof dat bepaalde dingen moeten gaan zoals ze moeten gaan. Loslaten en vertrouwen hebben."
gisteren om 09:54
Ger(aldine) in een ger
Geraldine Kemper is voor BNNVARA op heel bijzondere plekken geweest en ook nu ze bij RTL werkt, zit ze niet stil. Afgelopen weekend sliep de presentatrice in een zogeheten ger.
gisteren om 05:54
Toch niet bij de Nonnen
Twee weken geleden kreeg Kelly Weekers het flink te verduren: de vrouw van John Ewbank zei even helemaal offline te willen en een cursus te gaan volgen bij de Nonnen van Vught, maar al snel kwamen er verhalen dat ze lekker in het buitenland zou zitten. Haar echtgenoot bleek voor zaken naar Curaçao te moeten en Weekers is meegegaan. Inmiddels kan ze lachen om de ophef, zo is te zien op sociale media. Bij een foto van het eiland schrijft ze: "Als ik had geweten dat Vught zo mooi was, was ik echt eerder gegaan hoor."
zondag om 17:56
Katja Schuurman wordt wildplassend vastgelegd 
Katja Schuurman wordt door haar dochter op de foto gezet terwijl ze aan het wildplassen is. "Als je dochter je fotografeert als je stiekem zit te plassen naast een carpoolplek...", schrijft Schuurman op Instagram.
zondag om 13:09
Jarige Boef feliciteert zichzelf
Boef mag zondag 28 kaarsjes uitblazen en de rapper staat daarbij stil op Instagram. Estelle Cruijff is een van de eersten die Boef feliciteert.
zondag om 10:46
Rachel Hazes dolblij na online meezingconcert André
Rachel Hazes laat via Instagram weten dolblij te zijn met het meezingconcert met hits van André Hazes dat zaterdag online plaatsvond. "We zijn weken dag en nacht voor je bezig geweest maar wat hebben we de mensen thuis een geweldige avond gegeven via een waanzinnig meezingconcert", aldus de weduwe van de in 2004 overleden volkszanger. "We hadden zeventien jaar geleden niet hardop tegen elkaar durven zeggen dat jij nu weer ineens een Livestreamconcert zou gaan doen." Onder anderen Tino Martin, Trijntje Oosterhuis, Willeke Alberti, Lil' Kleine en OG3NE brachten zaterdag vanuit het Concertgebouw in Amsterdam hits van Hazes ten gehore.
zondag om 06:41
Kim Kötter emotioneel door broederliefde zoons
Presentatrice Kim Kötter wordt naar eigen zeggen emotioneel doordat haar twee oudste zoons vanaf het eerste moment zoveel liefde geven aan hun vrijdag geboren kleine broertje. "Eerlijk gezegd had ik niet verwacht dat jongens hier ook zo mee bezig zouden zijn. Dat ze zoveel liefde vanaf moment één aan hun broertje geven. En dat ze het zo goed begrijpen dat dit in de buik zat."

Vrijdag kregen Kötter en zanger Jaap Reesema hun derde zoon Ted.
zaterdag om 17:40
Katja Schuurman stookt vuurtje in de tuin
Katja Schuurman deelt op Instagram hoe ze een vuurtje maakt in haar tuin. "Lekker weer voor een fikkie!", schrijft ze bij de foto.
zaterdag om 08:47
Freek durft Suzan niet wakker te maken
Freek werd vanochtend wakker met zijn vriendin Suzan die op mijn arm ligt te slapen. "Ik heb dus al een uur een slapende arm. Wat zal ik doen? Wakker maken of kiezen voor een gezellige dag?", vraagt de zanger aan zijn volgers.
vrijdag om 21:55
Lady Gaga treurt om ontvoerde honden
Lady Gaga roept haar volgers in een emotioneel bericht op Instagram op om uit te kijken naar haar honden Koji en Gustav, die woensdagavond zijn meegenomen toen ze werden uitgelaten. Ryan Fischer, de oppas van de honden, werd daarbij neergeschoten. De zangeres spreekt vol lof over hem: "Ik blijf van je houden, Ryan Fischer. Je hebt je leven geriskeerd voor onze familie. Je bent voor altijd een held."
vrijdag om 20:05
Hans Klok mag eindelijk weer optreden
Hans Klok treedt woensdag op tijdens de uitreiking van de Gouden Loeki, en daar heeft hij bijzonder veel zin in. "Volgende week mag ik eindelijk weer een keer echt optreden! Dat doe ik bij de uitreiking van de Gouden Loeki", zo schrijft Klok vrijdag op Instagram. "Voor mij en mijn team voelt het goed om weer naar een optreden toe te leven en ons voor te bereiden op wat we het liefst doen."

In januari zei hij nog te willen stoppen als illusionist, om zich op zijn televisiecarrière te kunnen richten. De 51-jarige Klok was toen net terug uit Las Vegas, waar zijn poging om internationaal door te breken als illusionist niet was gelukt.
vrijdag om 11:27
Madonna blij dat kleding nog past
Na tien maanden is Madonna eindelijk hersteld van haar knieblessure. Voor het eerst in lange tijd kan de zangeres weer moeiteloos haar kostuums aantrekken. "En ze passen nog steeds", reageert de zangeres opgelucht.
Madonna past outfits na maanden op krukken gelopen te hebben
Madonna past outfits na maanden op krukken gelopen te hebben
vrijdag om 09:55

Jenna Fischer weet het niet
The Office-actrice Jenna Fischer vond een foto uit de oude doos, maar heeft geen idee wat ze erover moet zeggen. "Ik weet echt niet welk bijschrift erbij past."

donderdag om 21:01

Duur pakketje Eddy Zoëy is binnen
De presentator heeft eindelijk zijn wekkerradio uit Japan binnen, waarvoor hij in eerste instantie door een administratiefout ruim 72.000 euro aan invoerkosten moest betalen. "Dit is deel vier, en tegelijkertijd het laatste deel van dit bizarre verhaal", vertelt hij op Instagram.

donderdag om 15:41

Hond Douwe Bob aan het roer
De zanger plaatst een foto van zijn hond Tammy, die schijnbaar zijn boot mag besturen. "Co-captain Tammy ready for duty!", schrijft hij erbij.

donderdag om 09:53
Blij met het gezin
Danielle Oerlemans geeft haar volgers een inkijkje in het dagelijkse gezinsleven van haarzelf en haar man Reinout. In een paar foto's uit de oude doos zien we hoe het stel en hun kinderen in de loop der jaren zijn veranderd.
woensdag om 21:19

Dave geeft zijn moeder een auto voor haar verjaardag
"Fijne verjaardag, mama", schrijft hij bij een foto van een auto met een grote strik eromheen. 

woensdag om 15:49
Jarige Britt baalt dat haar moeder en oma in isolatie zitten
Britt Dekker viert woensdag haar 29e verjaardag, maar kan geen taartje eten met haar moeder en oma. Zij zitten namelijk allebei in isolatie, omdat ze besmet zijn met het coronavirus. "Net bij oma onder aan de flat wezen zwaaien en van mama een luchtknuffel gekregen door het glas." Dekkers moeder werkt in een ziekenhuis met coronapatiënten, maar "door gekke keuzes" heeft de helft van het personeel daar nog geen vaccinatie gehad. Onder anderen haar moeder is nog niet gevaccineerd.
woensdag om 12:35
Monique geeft niet op
Monique Smit gaf haar goede vriend Mick maanden geleden op voor Married at First Sight en dat heeft hij geweten: hij trouwde met Daisy, maar het huwelijk heeft niet lang standgehouden. De zangeres geeft het niet op en zoekt nu naar een nieuwe vriendin voor Mick. Maar ze wil hem vooral laten weten dat ze onwijs trots op hem is.
woensdag om 09:35
Dat is lekker wakker worden
Gordon is blij: niet alleen werd hij naast zijn hondje Toto wakker, ook kreeg hij vanochtend mee dat zijn actie tegen online haat op Mediacourant heeft geholpen. De mediasite stopt vanaf vandaag met de mogelijkheid om op artikelen te reageren. Er is dus een einde gekomen aan de beledigende opmerkingen die soms onder artikelen staan.
dinsdag om 20:10
Quinty Trustfull kan niet wachten om naar de kapper te gaan
Quinty Trustfull snakt ernaar om onder handen genomen te worden door een kapper. De 49-jarige presentatrice is dan ook blij dat de kapperszaken vanaf 3 maart hun deuren weer mogen openen. Met een foto op Instagram bewijst ze de noodzaak van het aanstaande bezoek.
dinsdag om 13:41
David Guetta bedankt zijn gestopte idolen van Daft Punk
Maandag werd bekend dat het Franse electroduo Daft Punk er na 28 jaar mee ophoudt. Dj David Guetta denkt terug aan die keer in 1997 dat hij regelde dat Daft Punk kwam optreden op Ibiza. "Voor het eerst was ik trots dat ik een Franse dj was", richt Guetta zich tot het duo. "Bedankt voor al jullie geweldige muziek en de inspiratie die jullie mij gaven. Behalve jullie had ik nooit idolen."
dinsdag 23 februari om 11:06

Maik de Boer gaat terug in de tijd
De stylist laat zien welke munten hij vroeger verzamelde in de hoop dat hij later miljonair zou worden. "Didn't happen", schrijft hij op Instagram. "Mijn vader reisde veel en gaf me altijd het kleine geld dat hij overhad."

dinsdag 23 februari om 09:12
Bijna weer naar de kapper
Valerio Zeno vat samen wat veel mensen willen: even naar de kapper. Het lijkt er sterk op dat het binnenkort weer kan, maar voor de presentator hoeft het eigenlijk niet zo. Zijn vader is kapper en dus kan hij zijn haar altijd laten bijknippen, zo schrijft hij in zijn hashtags.
dinsdag 23 februari om 06:09
Lachen als een boer met kiespijn
Kim Kötter kijkt reikhalzend uit naar de geboorte van haar derde kind, maar inmiddels heeft ze meer aan haar hoofd dan dat ze al een week geleden uitgerekend was. De vrouw van Jaap Reesema heeft door een wortelkanaalbehandeling pijn in haar mond.