CTM Management heeft de samenwerking met acteur Ferry Doedens beëindigd, bevestigt het bureau dinsdag in gesprek met NU.nl na berichtgeving van RTL Boulevard.

Waarom de samenwerking beëindigd is, wil de woordvoerder niet zeggen. Doedens bevestigt het einde van de samenwerking dinsdag via Instagram.

"Ik hoop dat jullie respecteren dat ik er op dit moment voor kies om even nergens op in te gaan", aldus de acteur over zijn mediastilte. "Ik wil alles rustig laten bezinken en als het moment daar is voor mij, zal ik van mij laten horen."

Shownieuws bracht maandagavond naar buiten dat Doedens zelf naaktvideo's en -foto's op de website OnlyFans publiceert. De voormalige Goede Tijden, Slechte Tijden-acteur vraagt zijn abonnees hier geld voor.

Doedens twee keer uit zijn functie gezet door RTL 4

De publicatie van de beelden lijkt op dit moment de voornaamste inkomstenbron van Doedens. Afgelopen zomer werd hij ontslagen door RTL 4. Dat was de tweede keer dat de zender de dertigjarige acteur uit zijn functie zette.

De eerste keer zou hij productionele afspraken hebben geschonden. Zijn tweede gedwongen vertrek zou te maken hebben gehad met het niet in acht nemen van de coronaregels.

Doedens was in totaal twaalf jaar als Lucas Sanders in Goede Tijden, Slechte Tijden te zien.