Shia LaBeouf heeft toegegeven zijn ex-vriendin te hebben mishandeld en gaat op zoek naar hulp. Dat vertelt zijn advocaat aan Variety.

De ex-vriendin van LaBeouf, zangeres FKA Twigs, klaagde de acteur eerder deze maand aan vanwege fysieke en mentale mishandeling. "Wat ik heb meegemaakt met Shia was het ergste dat ik ooit heb meegemaakt in mijn hele leven", vertelde Barnett. "Ik denk niet dat mensen ooit zouden denken dat het mij zou overkomen."

Volgens zijn advocaat Shawn Holley erkent LaBeouf de beschuldigingen en is hij van plan om hulp te gaan zoeken. "Shia heeft hulp nodig en hij weet dat", vertelde de advocaat. "We zijn actief aan het zoeken naar een intensief en langetermijnhulptraject dat hij erg nodig heeft."

FKA Twigs en LaBeouf hadden een relatie van iets minder dan een jaar. De zangeres stelde achteraf dat zij destijds veelvuldig is mishandeld, zowel fysiek als emotioneel. Ze kreeg bijval van zangeres Sia, die onthulde dat zij ook slecht werd behandeld door LaBeouf tijdens hun relatie.