Hoewel de roddel over zijn relatie met Gerard Joling langer duurde dan Tino Martin beviel, kon hij er wel om lachen. De zanger en zijn collega voedden de geruchten tijdens hun verblijf op Curaçao, vertelt Martin dinsdag in Bij Andy in de auto!.

"Ik heb er wel van genoten en gelukkig mijn meisje ook", aldus Martin over de roddel die ontstond nadat hij en Joling samen een nummer hadden opgenomen. "Joling en ik waren vorig jaar december allebei op Curaçao. Toen gingen we juist met zijn tweeën de zee in en foto's maken. Dat stond de week erop dan weer in zo'n blaadje."

Volgens Martin, die eigenlijk Eduard Martinus Kattenberg heet, is er sprake van een wisselwerking tussen hem en de roddelpers. "Die verhalen verkopen natuurlijk het beste. Tegelijkertijd: als ik een nieuw concert geef en ik moet een hele berg kaartjes verkopen, dan benader ik die bladen ook. Om te vragen of ze er een leuk stukje over willen maken. Als je Ziggo Dome of het Olympisch Stadion doet, dan moet je alles naar buiten klappen."

In februari bevestigde Martin na zes maanden weer samen te zijn met zijn vriendin Kimberley Kruiter. In de tussentijd gingen er diverse geruchten over het liefdesleven van de 36-jarige zanger. Zo werd beweerd dat hij iets had met Monique Westenberg, op dat moment de ex-vriendin van André Hazes, en dus met Joling.

Vlak voor de relatiebreuk had Kruiter het nieuwe huis waar ze met Martin woonde ingericht. "Ik kon er niet van genieten. Toen was ik echt naar de klote", herinnert de zanger zich over de periode waarin hij alleen in het huis woonde. "Toen wist ik één ding: dit moet ik goedmaken. En als dit goed komt, dan laat ik haar nooit meer gaan. En dat gaat nu al een hele tijd goed."

Tino Martin & Gerard Joling - Laat me leven
244
Tino Martin & Gerard Joling - Laat me leven