Jennifer Lopez en haar verloofde Álex Rodríguez zijn teleurgesteld, omdat ze hun bruiloft sinds mei twee keer hebben moeten uitstellen vanwege de coronacrisis. Omdat de zangeres en de voormalige honkballer beiden eerder getrouwd waren, vroegen ze zich eerder juist af of een huwelijk iets zou toevoegen, zegt Lopez maandag in de uitzending van Radio Andy.

"Eerder hebben we besproken of we überhaupt moesten trouwen", aldus de 51-jarige Lopez over gesprekken met de 45-jarige Rodríguez. "Op onze leeftijd vroegen we ons af wat trouwen voor ons zou toevoegen."

Lopez legt niet uit wat het stel heeft doen besluiten om toch in het huwelijksbootje te stappen. Ze laat wel weten geen haast te hebben met de bruiloft.

"In maart of april keken we naar het door de coronapandemie getroffen Italië en dachten: dit gaat misschien niet gebeuren", herinnert Lopez zich over de al geplande bruiloft in juni. "We probeerden het vervolgens later in het jaar door te laten gaan, maar ook toen was het niet het juiste moment."

De sinds maart 2019 verloofde zangeres en voormalige honkballer zouden aanvankelijk in juni in Italië trouwen. In mei werd bekend dat ze hun bruiloft vanwege de coronacrisis hadden uitgesteld.

Jennifer Lopez laat honkbalkunsten zien vanuit achtertuin
43
Jennifer Lopez laat honkbalkunsten zien vanuit achtertuin