De broers Dave en Donny Roelvink gaan hun ruzie niet voor de Kerst bijleggen. Dat zei vader Dries Roelvink woensdag in de Shownieuws Podcast.

"Ze zeggen allebei: 'Pa, til het even over de feestdagen heen, anders is het zo geforceerd'", aldus Roelvink, die zegt dat Dave hem op Eerste Kerstdag zal bezoeken en Donny op Tweede Kerstdag langskomt.

De 61-jarige zanger heeft zich erbij neergelegd dat het voor Kerstmis niet meer goedkomt tussen zijn zoons. "Het is niet dat ze extreme ruzie hebben gehad of dat ze zeggen dat het nooit meer goedkomt. Ze zeggen: 'Laten we even wachten.'"

"Moet ik anders Het Familiediner organiseren?", grapte Roelvink, verwijzend naar het EO-programma van Bert van Leeuwen waarin ruzies tussen familieleden worden opgelost.

Het is niet duidelijk waar de ruzie tussen de 26-jarige Dave en de 23-jarige Donny precies over gaat. In september probeerde Roelvink nog te bemiddelen tussen de twee, maar die poging was onsuccesvol. De zanger zei toen dat er sprake was van maandenlange ruis tussen zijn zoons.