Sinterklaas is nog maar net vertrokken uit ons land, maar veel mensen zijn al in kerststemming. Een greep uit de kerstsfeer bij bekende Nederlanders.

"De afgelopen jaren waren de decembermaanden voor mij helemaal niet fijn", aldus Monique Westenberg. "Veel dierbaren verloren in deze maand en veel verdriet gehad." Toch verheugt de vriendin van André Hazes zich op de kerstdagen van 2020 met haar vriend en hun zoon. "Ondanks de COVID-situatie heeft het jaar ons drieën heel veel moois gebracht."

Nikkie de Jager, ook bekend als NikkieTutorials, laat aan de verbeelding over waarvan de YouTuber droomt rond de kerstdagen. Ze vindt dat zij en verloofde Dylan Drossaers een schattig stel zijn voor de kerstboom.

"Niemand pakt Kerst van ons af", aldus presentator Fred van Leer bij een foto van zijn kerstboom.

Radio-dj Fien Vermeulen zwaait Sinterklaas uit met zelfgemaakte kerststukjes

Hoe het er bij haar thuis uitziet laat ze niet weten, maar bij beelden van fotoshoot voor Beau Monde meldt Maxime Meiland dat de familie Meiland helemaal in kerstsfeer is.

Nicolette van Dam werd door haar man Bas Smit verrast met een kerstdorp in haar eigen achtertuin. "Ik weet niet wat ik meemaak!", reageert de presentatrice op Instagram.

Bas Smit verrast Nicolette van Dam met kerstdorp in achtertuin
44
Bas Smit verrast Nicolette van Dam met kerstdorp in achtertuin

Radio-dj Domien Verschuuren heeft zijn eerste glaasje glühwein al op.

"Nu ben ik als een crack addict alleen maar 's nachts bezig te bieden op absurde tapijten, ook voor anderen", aldus presentatrice Eva Jinek over een van de uitkomsten van haar zoektocht naar kerstcadeautjes.