Ozzy Osbourne heeft spijt dat hij in 2016 zijn vrouw Sharon bedroog door een affaire te beginnen met zijn haarstyliste. "Ik heb er heel veel spijt van en zal dat nooit meer doen", vertelt de 71-jarige zanger vrijdag in het Britse tijdschrift GQ.

Ozzy en Sharon Osbourne trouwden in 1982 en hebben samen drie kinderen samen. In 2016 gingen de twee kort uit elkaar vanwege Osbournes affaire.

"Ik heb een aantal verschrikkelijke dingen in mijn leven gedaan. (...) Na mijn affaire had ik een realitycheck en ik mag van geluk spreken dat ze mij niet verliet", vervolgt Osbourne. "Ik heb haar hart gebroken."

Het overspel van de Black Sabbath-zanger leidde tot een gezinscrisis. Sharon Osbourne maakte destijds in haar nationale talkshow The Talk bekend dat ze haar huwelijk na ruim dertig jaar jaar zou verbreken.

Dochter Kelly Osbourne plaatste vervolgens uit woede het telefoonnummer van de minnares van haar vader, Michelle Pugh, op sociale media. Daarbij riep ze haar volgers op dat nummer te bellen wanneer ze behoefte hadden aan "een goedkope kappersbeurt en seksuele handelingen".

Een paar maanden na het incident maakten de twee bekend toch bij elkaar te blijven. Ozzy legde toen uit dat hun huwelijk pieken en dalen kent. "Op de dagen dat het slecht gaat, moet je je rug recht houden en ervoor zorgen dat je sterk terugkomt. Je maakt fouten en het is belangrijk dat je daarvan leert."