Op NU.nl elke week een overzicht van de meest actuele roddelbladen Privé, Weekend, Party en Story. Met daarin deze week dat je voor een èchte ster flink in de bus moet blazen, Jort niet met Georgina wil trouwen, waar blijven die Gooise Vrouwen nou toch, Tooske een kat in de zak blijkt en waarom Froukje de Both een hele maand droog staat. Kortom: lees mee in de roddelbladen van deze week.

Duur, duurder, duurst

In Weekend een overzichtje van wat BN'ners kosten voor een avondje. Daaruit blijkt dat je behoorlijk in de beurs moet tasten als je een avondje privé vermaak wilt hebben. Marco Borsato is de absolute top. Voor een mini concert van 1,5 uur vraagt hij maar liefst –houd je vast- 55.000 euro. Hij neemt daarvoor wel een eigen orkestje mee. De mindere goden zijn een stuk goedkoper, maar bijna 30.000 euro voor een optreden is nog altijd niet niks. Frans Bauer en Gordon zitten rond de 24.000 euro, good old Rob de Nijs kost een dikke 20.000 euro. De dames doen het voor een stuk minder. Zowel Do, Liesbeth List, Laura Fygi en Willeke Alberti zitten tussen de 5- en 6000 euro, Anita Meyer bungelt een beetje onderaan het lijstje met haar 3875 euro. Nee, dan de sterren uit het B- en C-circuit, die heb je al voor een prikkie. Dries Roelvink himself komt je verblijden voor nog geen 1500 euro en Bonnie ‘Kom je buiten spelen’ St Claire kost ook zoiets. Er wordt niet vermeld of dat inclusief of exclusief alcoholische versnaperingen is. En dat maakt bij Bonnie, die van een ferme slok houdt, behoorlijk wat uit.

Geen ring voor Georgie

Ex-soapie Georgina Verbaan staat tegenwoordig op het toneel. In het toneelstuk ‘De Barones’ mag ze naast diva Kitty Courbois een klein rolletje spelen. Volgens Weekend ‘geeft het haar veel voldoening’. Trots staat ze dan ook met een glaasje champagne op het prèmierefeestje. Lover Jort Kelder –nooit weg van een leuke publiciteitsfoto- staat er guitig kijkend naast. Al twee jaar vormt het opmerkelijke duo een setje en vooralsnog lijkt het de twee goed te gaan. Maar een trouwpartij zit er waarschijnlijk niet in. Hoewel Georgina drie jaar geleden nog met een Amerikaanse acteur verloofd was en dólgraag wilde trouwen, zal Jort haar geen ring omschuiven. “Bah, ik vind trouwen echt stom, zo burgerlijk. Ik hou er gewoon niet van. Bovendien is trouwen uit de tijd.” Zou Georgie dit al weten van haar geliefde? Of slikt ze juist daarom af en toe een anti-depressivaatje?

Gooisch smullen

Waar blijft ‘ie nou, die nieuwe serie over Gooise Huisvrouwen? Al weken wordt er over de tv-serie geschreven en hij is nog steeds niet op de buis. We kunnen niet wachten om de perikelen van de Gooise huisdames te kunnen zien, het lijkt ons geweldig. Linda de Mol zal de beetje ordi vrouw van een smartlappenzanger vertolken, een soort Natasha Froger dus. Annet Malherbe (de stevige actrice, o.a. uit Jiskefet) wordt ingezet als Goois Boegbeeld. Echt een ouderwetse kak-mevrouw, met pareloorbellen, plooirok en diadeem in het boblijn-haar. Beau van Erven Dorens komt opdraven als playboy die hier en daar even ‘aanwipt’ om de verveelde vrouwen te behagen. Baantjer acteur Victor Reinier speelt niet zo’n grote rol. Weekend weet te verklappen dat hij laveloos zijn dood tegemoet duikt in een leegstaand zwembad. En dat allemaal tegen een prachtig decor van dure Gooise huizen. Hup, snel op tévé ermee!

Tooske toch…

Als een prinsesje prijkt Tooske Breugem, oh pardon, Tooske Ragas, deze maand op de cover van Beau Monde. Compleet met glitterkroontje en baljurk. Maar Privé weet ons te melden dat de omroep van de presentatrice wat minder blij is met hun goudlokje. Ze werd met veel tam tam bij de Avro binnengehaald en moest daar het boegbeeld worden. Het nieuwe kijkcijferkanon. Maar dat valt enorm tegen. Haar programma ‘Help, ik word vader’ heeft het laagste kijkcijferaandeel van de hele avond. Kort daarvoor maakte ze het tv-programma ‘Ticket’, maar dat verdween al kort na aanvang geruisloos weer van de buis. En erg diplomatiek blijkt de lief lachende Toos ook niet te zijn. In Privé spuit een kwade vader zijn gal: Tooske zou hem ten onrechte als ‘kluns’ hebben willen neerzetten in het programma. Daarbij stookte ze ook nog in de relatie door de vader en zijn vriendin tegen elkaar uit te spelen. Volgens Privé heeft de Avro met Tooske een kat in de zak gekocht. En dat klinkt toch net wat minder positief dan de glamourreportage in de Beau Monde.

De hele maand droog

Ex-Costa! babe en huidig Talpa presentatrice Froukje de Both schreeuwde van de daken dat ze zo happy was met haar nieuwste vriendje. Helemaal in love was de 33 jaar oude blondine met haar 19-jarige lover. En dat hij moslim was, dat vond ze geen enkel probleem. “Ja, ik heb een vriend die moslim is en ik vind het allemaal erg leerzaam” zei ze daar over. Maar nu de Ramadan voor haar Fehd El Ouali is aangebroken, blijkt er niet alleen gevast te worden op eet- en drinkgebied. Ook qua bedpret moet er worden gewacht tot de zon weer onder is. Zomaar een tussendoortje na de lunch mag niet tijdens de Ramadan. Froukje blijkt behoorlijk ontsteld: “Ik ben er nu achter gekomen dat seks ook een belangrijk onderdeel vormt. We kunnen overdag geen seks hebben. Mijn vriendje mag daarnaast geen lustgevoelens hebben, hij moet zijn ogen daar dus voor sluiten,” vertelt ze. Hoe wil het jonge verliefde stelletje dat voor elkaar krijgen? Moet Frouk haar strakke truitjes en korte rokjes verruilen voor een allesbedekkende Burka? Of komt ze pas weer ’s avonds aanwaaien als de zon onder is? Party vraagt zich af of de prille relatie de lange periode van de Ramadan wel zal overleven en geeft haar een nieuwe bijnaam. Deze maand is ze de ‘Seksloze Moslima’. Bijzonder leerzaam, hoor Froukje.