De ex-vriend van Famke Louise, Trè Samuels, heeft aan Shownieuws verteld dat hij hun relatie mede vanwege haar #ikdoenietmeermee-uitspraken verbrak. Volgens de Australische rapper botsten die met zijn normen en zijn "respect voor zulke situaties".

Er ontstond heibel binnen hun relatie toen Famke Louise de actie promootte op Instagram, vertelt Samuels. "De problemen begonnen toen ze dat bericht over corona online zette. Ze werd ervoor gevraagd door Bizzey."

"Het ging waarschijnlijk vooral om de views, en daar heb ik geen respect voor. Dit was meer om kijkers te trekken dan om te laten zien hoe ernstig de situatie is. Mensen gaan dood."

Vanaf dat moment begon Samuels te twijfelen aan hun relatie, maar op advies van zijn management besloot hij de relatie niet meteen te verbreken.

Uiteindelijk deed hij dit toch, maar hij koestert geen negatieve gevoelens jegens haar. "Ik heb nog steeds niet anders dan liefde en respect voor haar. We hebben verschillen en deze waren te groot voor mij om me overheen te zetten."