Monica Geuze heeft kwaad gereageerd nadat ze een privébericht ontving via Instagram waarin stond dat er foto's van haar dochter Zara-Lizzy zijn uitgelekt. Dat zegt de vlogger woensdag in een inmiddels verwijderde Instagram Story.

De 25-jarige vlogger deelt op Instagram een bericht dat ze van een persoon ontving. In het bericht staat dat er iemand waarschijnlijk toegang moet hebben gehad tot het privéaccount waarop Geuze foto's van haar dochter heeft staan.

Geuze laat weten dat ze al 75 berichten over uitgelekte foto's heeft ontvangen. Ook zouden de foto's rondgaan in WhatsApp-groepen.

"Ik heb een account van Zara-Lizzy voor vrienden en familie waar zij foto's van haar kunnen zien. Verder scherm ik haar altijd af van sociale media om haar te beschermen", aldus Geuze.

De vlogger reageert kwaad op het bericht. "Zo kwalijk vind ik dit." Mogelijk heeft iemand die de besloten Instagram-pagina volgt schermopnames van de foto's gemaakt. "Dat er iemand in die kleine groep die haar 'mag' volgen screenshots maakt en heeft verspreid vind ik echt walgelijk", aldus Geuze.

Wie de foto's precies heeft verspreid is niet duidelijk.