Bekende Nederlanders en buitenlandse beroemdheden geven via sociale media regelmatig een inkijkje in hun levens. NU.nl deelt de hele dag door updates die de sterren plaatsen.

over 3 dagen
Jan Smit feliciteert dochter
Zanger Jan Smit heeft maandag op Instagram zijn dochter Fem gefeliciteerd met haar verjaardag. De dochter van Smit en zijn vrouw Liza is dertien jaar geworden. "Deze knappe, eigenwijze en ondernemende jongedame mag dertien kaarsjes uitblazen", zegt Smit in het bijschrift.
over 3 dagen
Bedankt dat ik geboren ben
Thomas Berge wil op zijn 31e verjaardag eigenlijk vooral zijn ouders bedanken omdat zij hem op aarde hebben gezet. De zanger schrijft bij een foto van zichzelf dat hij tijdens een stormachtige nacht geboren werd, waarin het dak van de schuur afwaaide.
over 3 dagen
Hond Albert werkt dagje mee

Moos, de hond van Albert Verlinde, is volgens zijn baas ook al gewend aan het thuiswerken. De presentator deelt een foto van zijn huisdier, die deelnemer is aan zijn allereerste Zoom-meeting.
over 3 dagen
Adele staat stil bij verjaardag 21

Het is maandag alweer tien jaar geleden dat 21 verscheen, het tweede album van Adele met daarop haar grote hit Someone Like You. "Gek hoe weinig ik me er nog van kan herinneren, en van hoe ik me toen voelde", vertelt de zangeres op Instagram. "Maar vanuit de grond van mijn hart wil ik jullie bedanken dat ik in jullie leven mocht verschijnen en de soundtrack verzorgde van een deel daarvan."
over 3 dagen
Dave Roelvink is, na de klappen van vorige week, zondag toch weer naar het Museumplein gegaan om daar verslag te doen van de demonstratie tegen de coronamaatregelen. De dj deelt op Instagram een compilatie van wat hij daar zoal tegenkwam.
Dave Roelvink doet verslag van rellen op Museumplein
Dave Roelvink doet verslag van rellen op Museumplein
over 2 dagen

Patty Brard heeft beste zondag uit haar leven

Patty Brard kan haar geluk niet op nadat ze met haar dochter Priscilla op bezoek is geweest bij haar dementerende moeder. "De beste zondag uit m'n leven", schrijft ze op Instagram. Aan De Telegraaf vertelt Brard dat er in het verzorgingstehuis een uitzondering werd gemaakt voor het bezoek, omdat er eigenlijk maar één iemand tegelijk mag langskomen. "Ze was zo blij! Ze zag dat het goed was en dat zagen wij ook. Dementie speelt haar parten en ze is heel erg broos, maar dit moment met elkaar..."

over 2 dagen

Nielson laat 'gepingel' horen: 'Perfectie bestaat niet'

Zanger Nielson deelt op Instagram een video van wat 'gepingel'. "Ik heb hier zelf honderd dingen op aan te merken, maar het is gewoon een stukje pingelen in een hok. Dit is wat je duizend keer doet voordat iets goed wordt. Ik moet het delen van mezelf. Gewoon als herinnering dat perfectie niet bestaat."

over één dag
Ruud de Wild feliciteert zijn jarige dochter

"Achttien jaar geleden was ik op slag verliefd op jou", blikt radio-dj Ruud de Wild terug op de geboorte van zijn dochter Toy.
over 20 uur
Chantal Janzen deelt foto's van jarige zoon

Chantal Janzens zoon James viert zaterdag zijn twaalfde verjaardag. "Twaalf jaar maak hij ons al gelukkig, blij, en altijd aan het lachen. Zo zo trots op deze allerliefste leuke jongen!" schrijft Janzen bij een reeks foto's van haar zoon.
een paar seconden geleden
Lisa van OG3NE krijgt prijs voor haar lach
Lisa Vol van de band OG3NE heeft een prijs voor haar aanstekelijke lach gekregen. De award werd uitgereikt door radiozender 100% NL. "Hoe hilarisch is het dat mensen mijn lach hebben ingezonden", schrijft de zangeres op Instagram. "Sowieso de meest originele award die ik ooit gewonnen heb."
een paar seconden geleden
Kaley Cuoco grapt over 'matje' van haar man
Karl Cook, de man van Kaley Cuoco, heeft zichzelf een nieuw kapsel aangemeten. Op Instagram grapt de actrice over het matje dat hij nu op zijn hoofd heeft. "Ik kan me niet herinneren dat ik in voor- en tegenspoed en in het geval van een matje heb gezegd", schrijft ze, verwijzend naar het huwelijk tussen de twee.
een paar seconden geleden
Sanne Vogel dankbaar voor vriend in 'gekke tijd'
Sanne Vogel is blij dat ze er in deze tijd niet alleen voor staat. Op Instagram zet de actrice haar verloofde Melchior even in het zonnetje. "Door dik en dun. Samen uit het diepste dal gekropen, maar vooral op de hoogste bergtoppen gestaan. Ik zou het met niemand zo goed volhouden in deze gekke tijd als met hem", schrijft ze bij een foto van een strandwandeling.
één uur geleden
Toch gewoon een feestje
Terwijl we in Nederland toewerken naar de avondklok, hebben Gregory van der Wiel en zijn vriendin Rose Bertram 'gewoon' een babyshower kunnen houden. Het stel viert het feestje geheel in het roze in Dubai.
4 uur geleden
Al vijftig jaar Wendy van Dijk
Wendy van Dijk viert vandaag een mooie mijlpaal: ze is vijftig geworden. En hoewel ze dat niet met een groot feest zal kunnen vieren, is er toch een reden voor slingers. De presentatrice zegt zelf dat ze de liefste mensen om zich heen heeft.
7 uur geleden
Eindelijk een naam
Gigi Hadid en Zayn Malik zijn al best een tijdje ouders, maar de naam van hun dochter hadden ze nog niet bekendgemaakt. Het model heeft dat nu eindelijk wel gedaan, maar zonder er al te veel aandacht op te vestigen. Ze deed dat namelijk door haar biografie op Instagram aan te passen. Nu weet iedereen dat hun dochter Khai heet.
gisteren om 21:51
Daley Blind en Candy-rae tien jaar samen
Daley Blind en zijn vrouw Candy-rae staan er op Instagram bij stil dat ze vandaag tien jaar samen zijn. De vrouw van de voetballer deelt een foto uit de oude doos. Het stel maakte afgelopen oktober bekend een tweede kind te verwachten. In 2019 werd hun zoon Lowen geboren.
gisteren om 20:19
Martien Meiland doet aan karaoke
Martien Meiland heeft een tip om tijden van lockdown door te komen. Hij raadt je aan om met je huishouden of de vriend die op bezoek mag komen een karaoke-feest te houden. Meiland zelf haalde nog wat verkleedkleren uit de kast om het feest te laten slagen.
gisteren om 12:05
Jas aan tegen de kou
De praktische outfit van Bernie Sanders tijdens de inauguratie van Joe Biden tovert bij veel mensen een lach op het gezicht. Ook acteur Ryan Reynolds kan wel lachen om de winterse kleding van Sanders en deelt een meme op Instagram waarin het door hem gespeelde personage Deadpool naast de Democraat zit.
gisteren om 08:32
Weer aan de thuisschool
De huidige lockdown is voor veel gezinnen lastig: werk en lesgeven combineren, is ingewikkeld voor ouders en de kinderen missen hun leeftijdsgenoten. Ook Froukje de Both vindt het niet makkelijk om te zien dat haar dochter Emma niet naar school kan. De presentatrice steekt andere ouders en hun kinderen een hart onder de riem.
gisteren om 05:55
Een wild feest
DJ Khaleds jongste zoon Aalam viert zijn eerste verjaardag en het thema is wild. Een giraffe, een leeuw, een heleboel ballonnen en een ballenbak hebben de dag tot een onvergetelijk moment voor zijn ouders gemaakt. Aalam zal zich er als hij later groot is waarschijnlijk weinig van herinneren.
woensdag om 20:36

Rob Kemps verdedigt De slimste mens-medekandidaat Tijl Beckand
Rob Kemps, die hard op weg is om de finale van De slimste mens te bereiken, neemt het donderdag op voor zijn medekandidaat Tijl Beckand. De presentator en komiek krijgt op sociale media kritiek op zijn opvallende aanwezigheid in het programma. Maar dat deert de Snollebollekes-zanger allerminst. "Tijl speelt het spel op zijn eigen manier en dat geeft in ieder geval energie aan het programma", schrijft Kemps. "Voor mij was de ironie van zijn commentaar direct duidelijk en we hebben er samen goed om gelachen."

woensdag om 16:49
Ook Christina Curry heeft last van een 'coronakapsel'. Gelukkig kan Patricia Paay de scheve pony van haar dochter weer recht knippen. "Ook maar gelijk de puntjes even meegenomen", schrijft de televisiepersoonlijkheid. "Als kind knipte ik haar haar altijd, maar dat hoeft natuurlijk nu niet meer. Vandaag even een thuiskapsessie in de badkamer. Zo gelachen, maar gelukkig was ze er heel blij mee!"
Patrica Paay knipt haar van dochter Christina Curry
Patrica Paay knipt haar van dochter Christina Curry
woensdag om 11:41
Laurentien leest voor
De Nationale Voorleesdagen zijn weer begonnen en prinses Laurentien geeft vast het goede voorbeeld: in het kinderprogramma Zin in Zappelin leest ze voor uit het boek Coco kan het.
woensdag om 08:50
Met de handen in het haar
Bridget Maasland heeft bijna dagelijks de luxe dat iemand haar make-up en haar doet, maar op sommige momenten moet ze het zelf doen. "Letterlijk met je handen in het haar", aldus de presentatrice, die er direct bij verklapt dat ze dit soort momenten gebruikt voor reflectie.
woensdag om 05:38
Poseren met helden
Chrissy Teigen en John Legend zijn in Washington, want de zanger treedt op tijdens de inauguratie van Joe Biden. Onderweg naar de soundcheck werden ze afgeleid: een groep soldaten wilde maar wat graag met het stel op de foto.
dinsdag om 19:23
Shary-An verstopt babyenvelop

Shary-An, die vorige week bekendmaakte met haar vriendin een eerste kindje te verwachten, wil nog niet weten of het een jongen of meisje wordt. De zangeres ontving vandaag een envelop met daarin het geslacht, maar gaat de brief vooralsnog in huis verstoppen. "We zijn natuurlijk wel heel nieuwsgierig", aldus de Voice of Holland-deelnemer.
Zangeres Shary-An ontvangt envelop met geslacht baby
Zangeres Shary-An ontvangt envelop met geslacht baby
dinsdag om 16:03

Douwe Bob laat 'zijn vrouwen' zien

Een unieke foto van Douwe Bob: de zanger deelt dinsdag een foto waarop hij staat met zijn hondje Tammy en zijn vriendin Anouk. De artiest zou sinds de lente opnieuw samen zijn met zijn vriendin, maar deelt verder weinig over zijn liefdesleven.

dinsdag om 12:53

Ronnie Wood complimenteert Rotterdamse band Roeck

Rolling Stones-gitarist Ronnie Wood prijst de Rotterdamse band Roeck aan. Roeck nam een cover van Woods nummer Outlaws op met Ben Waters, de pianist van zijn soloband. "Heel leuk wat ze gedaan hebben", schrijft Wood in zijn Instagram Stories en op Facebook.  

dinsdag om 10:18
Prinses Margriet viert 78e verjaardag

Prinses Margriet is dinsdag 78 jaar geworden. De tante van koning Willem-Alexander wordt via Instagram gefeliciteerd door het Koninklijk Huis.
dinsdag om 07:24
Gordon grapt: 'Wilde mijn hond naar Gerard Joling vernoemen'

Gordon laat grappend in de uitzending van De 538 Ochtendshow met Frank Dane weten dat hij zijn pup Toto bijna had vernoemd naar Gerard Joling. De zanger heeft het maar druk met de hond die hij sinds kort heeft. Hij moest er in de nacht van maandag op dinsdag naar eigen zeggen vier keer uit om Toto uit te laten.
maandag om 15:51
Presentatoren druk met voorbereiding Eurovisie Songfestival

Presentatoren Jan Smit, Edsilia Rombley, Chantal Janzen en Nikkie de Jager hebben maandag de koppen digitaal bij elkaar gestoken om te praten over het Eurovisie Songfestival. Op sociale media delen ze allemaal dezelfde foto van hun videogesprek. "Eurovision talk", schrijft Rombley bij de foto. "Kan niet wachten!"

Het Eurovisie Songfestival vindt van 18 tot en met 22 mei plaats in Rotterdam Ahoy. Hoewel de vorm nog niet duidelijk is, heeft de organisatie eerder al laten weten dat het evenement sowieso doorgaat.
maandag om 12:52
Toto van Gordon

Gordon heeft een nieuwe huisgenoot: de Franse bulldog Toto. Het kleine hondje maakt de zanger dolblij en daarom heeft hij direct zijn eigen Instagram-account gekregen. Toto lijkt niet erg onder de indruk: hij wil vooral slapen.
maandag om 10:14
Fred kleurt de dag

Maandag is het Blue Monday, maar Fred van Leer trekt zich er weinig van aan. Hij heeft niks met blauw en kiest liever voor roze.
maandag om 08:08
Een tafel vol herinneringen

Kaley Cuoco heeft dit weekend afscheid moeten nemen van haar hond Norman. Na veertien jaar moet de Big Bang Theory-actrice het zonder haar trouwe vriend doen en dat doet pijn. Vrienden en familie steunen haar gelukkig enorm: ze heeft lieve kaartjes, taarten en bloemen opgestuurd gekregen.
maandag om 05:32

Justin Timberlake maakt tweede naam van zijn kind bekend

Justin Timberlake heeft in de talkshow van Ellen DeGeneres de tweede naam van zijn pasgeboren kind bekendgemaakt. DeGeneres bracht het fragment op Twitter naar buiten. Het kind van Timberlake en diens vrouw Jessica Biel heeft Phineas als tweede naam gekregen. 

zondag om 18:17
Daphne Deckers doet coronatest om moeder te zien

Daphne Deckers en haar dochter Emma hebben beiden een coronatest gedaan om de moeder van de actrice en schrijfster te kunnen bezoeken. "Familiebezoek anno 2021", aldus Deckers.
zondag om 18:11
Dochter Chrissy Teigen en John Legend voor het eerst in jeans

Luna, de dochter van Chrissy Teigen en John Legend, draagt voor het eerst een spijkerbroek. Volgens haar moeder heeft het meisje ook haar eerste woedeaanval in jeans achter de rug.
zondag om 16:56
Kid Rock vraagt donaties voor vijftigste verjaardag

Op zijn vijftigste verjaardag roept Kid Rock zijn volgers op om kleine ondernemers in de Verenigde Staten financieel te ondersteunen. "Een beter cadeau bestaat niet", aldus de muzikant.
zondag om 14:33
Dochtertje Maxime Meiland zegt 'papa' tegen haar nieuwe vriend

"Ze zijn zo leuk samen", vertelt Maxime Meiland tijdens een vragensessie op Instagram over de band tussen haar dochtertje Claire en haar nieuwe vriend Leroy. "Leroy doet het heel goed en Claire is heel gek op hem. Ze zegt ook heel vaak papa, steeds meer. Dus ja, ze klikken goed."
zondag om 10:15
Maik de Boer ruimt eindelijk zijn kerstboom op

Maik de Boer heeft eindelijk zijn kerstboom opgeruimd, zo vertelt de zestigjarige stylist op Instagram. "Geloof het of niet, maar ik was een van de eersten met een kerstboom en een van de laatsten om hem weg te halen", zegt De Boer. "Maar nou is het klaar." In een filmpje laat hij zien hoe hij de versiering verwijdert en vervolgens de hele boom laat verdwijnen. In Nederland geldt de ongeschreven regel dat kerstbomen met Driekoningen (op 6 januari) worden weggehaald.
zaterdag om 19:22
Carolien Spoor viert eerste verjaardag van haar zoon

Elias, de jongste zoon van Carolien Spoor en Jon Karthaus, viert zaterdag zijn eerste verjaardag. "Wat ik dacht dat onmogelijk was, bleek gelukkig tóch te kunnen: voor de tweede keer was het liefde op het eerste gezicht en hou ik zo intens veel van jou", aldus de actrice.
zaterdag om 17:10
Jim Bakkum neemt dochter mee naar balkon Idols-huldiging

Jim Bakkum heeft zijn dochter meegenomen naar het Amsterdamse balkon waar hij in 2003, tijdens zijn deelname aan talentenjacht Idols, samen met mededeelnemer Jamai Loman een Dam gevuld met fans toezwaaide. "Mooie herinneringen moet je delen", aldus de acteur en zanger.