Bekende Nederlanders en buitenlandse beroemdheden geven via sociale media regelmatig een inkijkje in hun levens. NU.nl deelt de hele dag door updates die de sterren plaatsen.

een paar seconden geleden

Douwe Bob laat 'zijn vrouwen' zien

Een unieke foto van Douwe Bob: de zanger deelt dinsdag een foto van waarop hij staat met zijn hondje Tammy en zijn vriendin Anouk. De artiest zou sinds de lente opnieuw samen zijn met zijn vriendin, maar deelt verder weinig over zijn liefdesleven.

een paar seconden geleden

Ronnie Wood complimenteert Rotterdamse band Roeck

Rolling Stones-gitarist Ronnie Wood prijst de Rotterdamse band Roeck aan. Roeck nam een cover van Woods nummer Outlaws op met Ben Waters, de pianist van zijn soloband. "Heel leuk wat ze gedaan hebben", schrijft Wood in zijn Instagram Stories en op Facebook.  

een paar seconden geleden
Prinses Margriet viert 78e verjaardag

Prinses Margriet is dinsdag 78 jaar geworden. De tante van koning Willem-Alexander wordt via Instagram gefeliciteerd door het Koninklijk Huis.
een paar seconden geleden
Gordon grapt: 'Wilde mijn hond naar Gerard Joling vernoemen'

Gordon laat grappend in de uitzending van De 538 Ochtendshow met Frank Dane weten dat hij zijn pup Toto bijna had vernoemd naar Gerard Joling. De zanger heeft het maar druk met de hond die hij sinds kort heeft. Hij moest er in de nacht van maandag op dinsdag naar eigen zeggen vier keer uit om Toto uit te laten.
gisteren om 15:51
Presentatoren druk met voorbereiding Eurovisie Songfestival

Presentatoren Jan Smit, Edsilia Rombley, Chantal Janzen en Nikkie de Jager hebben maandag de koppen digitaal bij elkaar gestoken om te praten over het Eurovisie Songfestival. Op sociale media delen ze allemaal dezelfde foto van hun videogesprek. "Eurovision talk", schrijft Rombley bij de foto. "Kan niet wachten!"

Het Eurovisie Songfestival vindt van 18 tot en met 22 mei plaats in Rotterdam Ahoy. Hoewel de vorm nog niet duidelijk is, heeft de organisatie eerder al laten weten dat het evenement sowieso doorgaat.
gisteren om 12:52
Toto van Gordon

Gordon heeft een nieuwe huisgenoot: de Franse bulldog Toto. Het kleine hondje maakt de zanger dolblij en daarom heeft hij direct zijn eigen Instagram-account gekregen. Toto lijkt niet erg onder de indruk: hij wil vooral slapen.
gisteren om 10:14
Fred kleurt de dag

Maandag is het Blue Monday, maar Fred van Leer trekt zich er weinig van aan. Hij heeft niks met blauw en kiest liever voor roze.
gisteren om 08:08
Een tafel vol herinneringen

Kaley Cuoco heeft dit weekend afscheid moeten nemen van haar hond Norman. Na veertien jaar moet de Big Bang Theory-actrice het zonder haar trouwe vriend doen en dat doet pijn. Vrienden en familie steunen haar gelukkig enorm: ze heeft lieve kaartjes, taarten en bloemen opgestuurd gekregen.
gisteren om 05:32

Justin Timberlake maakt tweede naam van zijn kind bekend

Justin Timberlake heeft in de talkshow van Ellen DeGeneres de tweede naam van zijn pasgeboren kind bekendgemaakt. DeGeneres bracht het fragment op Twitter naar buiten. Het kind van Timberlake en diens vrouw Jessica Biel heeft Phineas als tweede naam gekregen. 

zondag om 18:17
Daphne Deckers doet coronatest om moeder te zien

Daphne Deckers en haar dochter Emma hebben beiden een coronatest gedaan om de moeder van de actrice en schrijfster te kunnen bezoeken. "Familiebezoek anno 2021", aldus Deckers.
zondag om 18:11
Dochter Chrissy Teigen en John Legend voor het eerst in jeans

Luna, de dochter van Chrissy Teigen en John Legend, draagt voor het eerst een spijkerbroek. Volgens haar moeder heeft het meisje ook haar eerste woedeaanval in jeans achter de rug.
zondag om 16:56
Kid Rock vraagt donaties voor vijftigste verjaardag

Op zijn vijftigste verjaardag roept Kid Rock zijn volgers op om kleine ondernemers in de Verenigde Staten financieel te ondersteunen. "Een beter cadeau bestaat niet", aldus de muzikant.
zondag om 14:33
Dochtertje Maxime Meiland zegt 'papa' tegen haar nieuwe vriend

"Ze zijn zo leuk samen", vertelt Maxime Meiland tijdens een vragensessie op Instagram over de band tussen haar dochtertje Claire en haar nieuwe vriend Leroy. "Leroy doet het heel goed en Claire is heel gek op hem. Ze zegt ook heel vaak papa, steeds meer. Dus ja, ze klikken goed."
zondag om 10:15
Maik de Boer ruimt eindelijk zijn kerstboom op

Maik de Boer heeft eindelijk zijn kerstboom opgeruimd, zo vertelt de zestigjarige stylist op Instagram. "Geloof het of niet, maar ik was een van de eersten met een kerstboom en een van de laatsten om hem weg te halen", zegt De Boer. "Maar nou is het klaar." In een filmpje laat hij zien hoe hij de versiering verwijdert en vervolgens de hele boom laat verdwijnen. In Nederland geldt de ongeschreven regel dat kerstbomen met Driekoningen (op 6 januari) worden weggehaald.
zaterdag om 19:22
Carolien Spoor viert eerste verjaardag van haar zoon

Elias, de jongste zoon van Carolien Spoor en Jon Karthaus, viert zaterdag zijn eerste verjaardag. "Wat ik dacht dat onmogelijk was, bleek gelukkig tóch te kunnen: voor de tweede keer was het liefde op het eerste gezicht en hou ik zo intens veel van jou", aldus de actrice.
zaterdag om 17:10
Jim Bakkum neemt dochter mee naar balkon Idols-huldiging

Jim Bakkum heeft zijn dochter meegenomen naar het Amsterdamse balkon waar hij in 2003, tijdens zijn deelname aan talentenjacht Idols, samen met mededeelnemer Jamai Loman een Dam gevuld met fans toezwaaide. "Mooie herinneringen moet je delen", aldus de acteur en zanger.
zaterdag om 15:11
Boer Geert Jan klaar voor sneeuwpret

"Nu het zo hard gaat sneeuwen, heb ik mijn ski's ook maar gepakt", zegt voormalig Boer zoekt Vrouw-deelnemer Geert Jan. In de loop van de dag wordt in het hele land code geel van kracht.
zaterdag om 12:54
Gordon heeft nieuwe huisgenoot

Vol trots laat Gordon zijn nieuwe huisdier zien, de Franse buldog Toto. "Welkom in mijn leven", aldus een dolblije Gordon, die zegt verliefd te zijn op zijn huisgenoot.
Gordon showt zijn nieuwe hondje Toto
Gordon showt zijn nieuwe hondje Toto
zaterdag om 08:12
Jody Bernal viert huwelijksjubileum

Jody Bernal en zijn vrouw Melissa waren vrijdag precies zes jaar getrouwd. "Een relatie is niet altijd rozengeur en maneschijn, en ja: we kunnen elkaar af en toe achter het behang plakken. Maar supertrots dat we vandaag weer samen een jaar erbij kunnen schrijven", aldus de Que Si, Que No-zanger. Het stel heeft samen twee dochters: Olivia en Poppy June.
vrijdag om 21:34
Zwangere Jennifer Hoffman heeft geen tafel meer nodig

Met een tweetal foto's laat de hoogzwangere actrice Jennifer Hoffman zien dat ze een drankje kan neerzetten zonder dat er een tafel in de buurt is. In september werd bekend dat Hoffman in verwachting is van haar eerste kind.
vrijdag om 20:48
Bracha van Doesburgh mist 'juffies en meesters'

"Zoveel respect voor onze juffies en meesters", schrijft actrice Bracha van Doesburgh onder een foto waarop te zien is hoe ze thuisonderwijs geeft. "Jullie worden gemist door de kinderen en ook door mij." Van Doesburgh heeft samen met haar echtgenoot, acteur Daan Schuurmans, drie kinderen.
vrijdag om 17:28
Famke Louise grapt dat ze de nieuwe premier wordt

Op de dag dat het kabinet-Rutte III is afgetreden vanwege het rapport over de toeslagenaffaire, deelt Famke Louise de grap dat ze de baan van demissionair premier Mark Rutte gaat overnemen. De zangeres was, nadat opnames van een videoclip waaraan ze meewerkte leidden tot 66 coronaboetes, trending op sociale media onder de hashtag #kabinet.
vrijdag om 15:39

Kris Jenner feliciteert kleindochter Chicago (3)

Kris Jenner is in de wolken met haar kleindochter Chicago, de dochter van Kim Kardashian en Kanye West. Chicago viert vrijdag haar derde verjaardag. "Gefeliciteerd kleine engel", schrijft Jenner op Instagram. "Je bent de beste dochter, de beste kleindochter, de beste zus en het beste nichtje en ik ben ontzettend trots op je."

vrijdag om 10:29
Gerard Joling op de koffie bij herstelde moeder

Gerard Joling doet vrijdag een bakje koffie bij zijn moeder Janny. Gelukkig gaat het weer goed met haar, sinds ze eind december in het ziekenhuis werd opgenomen wegens een gebroken borstbeen. "Gezellig bij mijn lieve moedertje op de koffie geweest", aldus de zanger.
vrijdag om 05:32
Céline Dion richt zich tot vijf jaar geleden overleden echtgenoot

Céline Dion staat er op Instagram bij stil dat haar echtgenoot René Angélil precies vijf jaar geleden overleed. "Er gaat geen dag voorbij dat we niet aan jou denken", schrijft de zangeres. "We hebben het nu meer dan ooit nodig dat je ons leidt, beschermt en over ons waakt. We bidden dat jouw licht over de hele wereld zal schijnen en vooral over hen die op dit moment zware tijden doormaken. Je bent voor altijd in ons hart en leven."
donderdag om 18:40

Nick Carter geeft kijkje achter de schermen

De familiefoto die Nick Carter met zijn vrouw en kinderen maakte, kwam niet zomaar tot stand. De Backstreet Boy, die onlangs bekendmaakte dat zijn vrouw weer zwanger is, laat op Instagram zien hoe lastig het is om met twee kinderen een kiekje te nemen.

donderdag om 13:23
Macaulay Culkin vindt verwijderen scène van Trump in Home Alone 2 goed idee

Macaulay Culkin heeft positief gereageerd op tweets waarin het idee wordt geopperd om een scène van Donald Trump te verwijderen uit Home Alone 2: Lost in New York (1992).

In de film is de Amerikaanse president kort te zien wanneer hoofdpersonage Kevin (Culkin) hem de weg vraagt naar de lobby van het Plaza Hotel, waar Trump destijds zelf eigenaar van was. 

Op een bericht waarin wordt geëist dat de cameo van Trump digitaal wordt verwijderd en vervangen wordt door een oudere versie van Culkin zelf, reageert de veertigjarige acteur met een goedkeurend "Verkocht". Op een fotobewerking waarop Trump simpelweg vervangen is door lege ruimte reageerde Culkin met "Bravo".
donderdag om 08:19
Niet boos, wel bang

Fien Vermeulen heeft kanker gehad en krijgt weleens de vraag of ze boos was op haar lijf. Ze is eerlijk: niet boos, wel bang. Lange tijd heeft de radio-dj een heel slechte relatie met haar lichaam gehad, maar door therapie en de opdrachten die ze daar meekreeg is de liefde weer gegroeid. Vorig jaar heeft ze de periode afgesloten met een intieme fotoshoot waarvan ze de beelden wel zou willen delen, maar toch maar niet doet.
donderdag om 05:27
Maan oefent voor 'duet met John Mayer'

Maan droomt groot. Ze deelt op Instagram een foto van zichzelf met haar gitaar, waarbij ze schrijft dat ze aan het oefenen is voor haar duet met John Mayer. "Als die ooit komt. Denk het niet. Maar zou wel leuk zijn", aldus de 23-jarige zangeres die in ieder geval goed voorbereid is voor het geval haar droom ooit uitkomt.
woensdag om 20:06

Fred van Leer denkt terug aan goede oude tijd met Nikkie de Jager

Fred van Leer gaat in gedachten terug naar andere tijden met zijn goede vriendin Nikkie de Jager. "Weet je nog Nikkie, toen kon dit nog...", schrijft hij bij een foto waarop de twee dicht bij elkaar zitten.

woensdag om 13:58

Ali B pareert gerucht over vechtpartij met Waylon

In een post op Instagram weerspreekt Ali B het gerucht dat hij en Waylon tijdens de opnames van The Voice met elkaar op de vuist zijn gegaan. Naast een foto waarop de ondernemer en presentator zijn collega knuffelt, schrijft hij: "Don't believe the lies."

woensdag om 13:07
Dochter van Rico Verhoeven alweer zes jaar

Jazzy, de dochter van Rico Verhoeven, is alweer zes jaar geworden. De 31-jarige kickbokser vindt dat de afgelopen jaren snel voorbij zijn gegaan. "Ik heb letterlijk geen idee waar de tijd is gebleven, maar je bent alweer zes jaar geworden. Ik hou ontzettend veel van je en kan niet trotser zijn."
woensdag om 09:58
Gefeliciteerd Orlando!

Katy Perry heeft iets te vieren: Orlando Bloom, haar partner en de vader van haar kind, is jarig. De acteur wordt 44 jaar en om dat te vieren plaatst de zangeres een fotoreeks op Instagram. Zo weten haar volgers ook meteen hoe het eruitziet als het stel samen tanden poetst.
woensdag om 07:07
Gigi Hadid geeft Zayn Malik speelhal cadeau

Gigi Hadid heeft de 28e verjaardag van haar vriend Zayn Malik niet ongemerkt voorbij laten gaan. Het model laat op haar Instagram Stories zien dat ze in hun eigen garage een speelhal met allerlei verschillende spelletjes voor de zanger heeft gecreëerd. Ook feliciteert ze hem met een foto op het sociale medium. "Ik hou van je. Bedankt dat je me moeder hebt gemaakt van het beste meisje ooit. Ik wens je iedere dag het allerbeste", schrijft het model, dat in september beviel van een dochter.
dinsdag om 21:16
Lars Veldwijk ligt voor onderzoek in ziekenhuis

Voetballer Lars Veldwijk ligt sinds maandag in het ziekenhuis. De ex van Monica Geuze zegt dat zijn opname niets met corona te maken heeft. Ook heeft hij geen last van zijn knie. De precieze reden voor zijn ziekenhuisverblijf noemt Veldwijk echter niet. Hij zegt alleen dat er enkele onderzoeken worden uitgevoerd.
dinsdag om 16:06

Nicole Richie plaatst babyfoto van jarige dochter

Nicole Richie plaatst een foto waarop haar dochter Harlow, die net dertien is geworden, nog maar drie maanden oud is. "Niets is mooier dan zien hoe jij opgroeit tot een jonge vrouw. Ik ben zo blij dat ik je moeder mag zijn", aldus Richie op Instagram. 

dinsdag om 13:27
Spice Girls feliciteren jarige Mel C

Melanie Chisholm, oftewel Sporty Spice, mag dinsdag alweer 47 kaarsjes uitblazen. Haar Spice Girls-collega's feliciteren hun bekende vriendin met lieve berichten op Instagram. Ook Victoria Beckham, die de groep al jaren terug verlaten heeft, wenst Mel C een fijne verjaardag. "Op vele mooie herinneringen samen. Vanavond proost ik op je."
dinsdag om 11:39
Weinig om het lijf

Waar de meeste mensen hun thuiswerkdagen doorbrengen in joggingbroek, pakt Olcay Gulsen het heel anders aan: zij werkt graag in lingerie. Bij een foto schrijft ze dat ze maar wat dankbaar is dat ze in deze tijd geen kinderen les hoeft te geven vanuit huis. Dan had ze waarschijnlijk ook iets anders aangetrokken.
dinsdag om 08:28
Met de Franse vriendinnen

Estelle Cruijff kon volgens haar advocaat maandag niet in de rechtbank aanwezig zijn omdat ze voor werk in Dubai is. Op sociale media zien we de voormalig voetbalvrouw vooral genieten van dure diners, enorme jachten en gezellige onderonsjes zonder 1,5 meter afstand te houden. Ook met haar Franse vriendinnen, onder wie de ex van David Guetta, brengt ze graag restaurantbezoekjes.
maandag 11 januari om 21:58
Yolanda Hadid mist haar moeder op verjaardag

Yolanda Hadid vierde vandaag haar 57e verjaardag en miste haar moeder vreselijk op deze "speciale dag", schrijft ze bij een foto van zichzelf en haar kleinkind. "Ik mis mijn moeder heel erg op deze speciale dag die vroeger van ons was. Het eerste telefoontje van mijn dag, twee vrouwen die herinneringen ophalen over het leven en over hoe de dag eruitzag in 1964."

Ook doet haar eerste kleinkind haar beseffen hoeveel haar moeder van haar kinderen hield. "Ik heb altijd geweten dat ze gek was op haar kleinkinderen, maar dit is de eerste keer dat ik echt begrijp hoeveel ze van mijn kinderen hield en hoe gezegend ze waren met haar invloed op hun leven."
maandag 11 januari om 12:44
Even uitrusten na hard werken

Veel ouders zullen de heftige dagen van Bracha van Doesburgh herkennen: werken combineren met thuis lesgeven kan best pittig zijn. Gelukkig zijn er bij de actrice thuis ook rustmomenten en kan ze even lekker op de bank liggen.
maandag 11 januari om 10:06
Frans Bauer knuffelt met ezel

Door de coronamaatregelen wordt er tegenwoordig een stuk minder geknuffeld, maar daar heeft Frans Bauer iets op gevonden. De zanger poseert zondag knuffelend met een ezel, die zijn kop op de schouder van de 47-jarige artiest heeft gelegd.
maandag 11 januari om 05:39
Verdrietig maar ook goed

Een emotioneel moment voor de familie Trustfull: zoon Kayne gaat weer terug naar de Verenigde Staten. Vanwege de coronapandemie was de zoon van Quinty en Orlando tijdelijk in Nederland, maar gelukkig kan hij nu eindelijk terug om weer te gaan studeren in Florida.