Bekende Nederlanders en buitenlandse beroemdheden geven via sociale media regelmatig een inkijkje in hun levens. NU.nl deelt de hele dag door updates die de sterren plaatsen.

29 minuten geleden
Famke Louise op bezoek bij ic-voorzitter Diederik Gommers

Famke Louise is woensdag op bezoek gegaan bij Diederik Gommers, de voorzitter van de Nederlandse Vereniging voor Intensive Care (NVIC). De zangeres zat vorige week tegenover Gommers in Jinek om de #ikdoenietmeermee-campagne toe te lichten. Een dag na de uitzending nam ze haar uitspraken terug, waarna ze beloofde in gesprek te gaan met experts. "Mr. Gommers", schrijft Famke Louise bij de foto, met een emoji van een raket.
5 uur geleden
Beau van Erven Dorens heeft heimwee naar puberjaren

Beau van Erven Dorens deelt woensdag een foto die is gemaakt in 1984, toen de presentator ongeveer dertien jaar was.

"Als ik deze foto zie, denk ik aan zorgeloosheid, tomeloze energie en tientallen onvervulde dromen. Mijn moeder die pasta bolognese maakt met rozemarijntakjes erin, op je achterwiel fietsen, ninjasterren in een schutting gooien, iedere dag hockeyen, Rocky willen zijn, illegaal brommer rijden, krantenwijk, willen tongen maar niemand om het mee te doen, afwassen in restaurant Iepenhove en ouder willen worden. Ik heb heimwee naar toen", blikt de 49-jarige presentator terug.
10 uur geleden
Maxim Hartman 'verwelkomt' nieuwe volgers na Jinek-uitzending

Maxim Hartman was dinsdagavond te gast in de uitzending van Jinek en voerde met Connie Witteman een levendige discussie over het nut van Instagram. Zijn optreden leverde de excentrieke presentator nieuwe volgers op, die hij woensdag 'welkom heet' op zijn Instagram-pagina. Hij legt ze de 'regels' uit die op zijn kanaal gelden.

"Eén: totale gehoorzaamheid, adoratie en loyaliteit. Zo nodig een kleine financiële bijdrage. Kan ook in natura. Afhankelijk van hoe je eruitziet. En twee: eenzijdig respect en eenzijdige onderdanigheid en nooit brutaal worden - laat staan schelden."
12 uur geleden
Jeroen van der Boom tevreden over looks in 2007

"Dertien jaar geleden zagen we er echt nog wel goed uit", zegt zanger Jeroen van der Boom, die het vroegere uiterlijk van zichzelf en zijn producer vergelijkt met dat van nu.
gisteren om 20:27
Douwe Bob vindt zichzelf een paar kilo's te zwaar

Douwe Bob is van plan om af te vallen. Op Instagram schrijft de zanger bij een foto van zichzelf met ontbloot bovenlijf dat hij zichzelf net een paar kilo's te zwaar vindt. "Dit is de before... de after komt...", aldus Douwe Bob.
gisteren om 15:23
Kim Kardashian prijst zichzelf gelukkig met gezin

Hoewel verschillende Amerikaanse media onlangs berichtten over een scheiding tussen Kim Kardashian en haar man Kanye West, prijst de realityster zich op Instagram gelukkig met hem en hun kinderen. "Hoe heb ik het zo kunnen treffen?", vraagt ze zich af bij enkele foto's van West en hun kroost.
gisteren om 12:21
Romantisch in Venetië
Door de coronacrisis is het een stuk rustiger in populaire steden. Victoria Koblenko en Evgeniy Levchenko zijn in Venetië en genieten daar van de rust en elkaar. Al lijkt Levchenko niet per se behoefte te hebben aan de kusjes van zijn vrouw.
gisteren om 08:55
Jarige Nicolette Kluijver 'een beetje melancholisch'

Nicolette Kluijver viert dinsdag haar 36e verjaardag. "Dankbaar, maar ook een beetje melancholisch. Gezondheid is namelijk echt ons grootse goed", schrijft de presentatrice bij een foto van zichzelf. Op de foto is ook haar litteken als gevolg van een longoperatie te zien.

In 2017 kreeg Kluijver te horen dat ze longkanker had. Ook kreeg de presentatrice in het verleden de longziekte tuberculose. Door deze aandoeningen is ze nog banger voor het coronavirus.
gisteren om 07:12
Donny Roelvink neemt volgers mee op weg naar strakker lichaam

Corona gooide voor een strak afgetrainde Donny Roelvink roet in het eten: zijn geplande bokswedstrijd werd afgelast. Roelvink belooft zijn volgers regelmatige updates op weg naar een nog strakker lijf. "Hopelijk hebben jullie wat aan mijn tips en kan ik jullie motiveren om ook jouw doelen te kunnen bereiken", aldus de zoon van zanger Dries Roelvink.
gisteren om 06:12
Kim Feenstra deelt beelden schoppende baby in buik

"Meest wonderbaarlijke gevoel ever", aldus Kim Feenstra bij een filmpje op Instagram over de baby die schopt in haar buik. Eerder was het model openhartig over dat het moeilijk voor haar was om zwanger te worden.
maandag om 09:58
Loiza Lamers 'solliciteert' bij Nederlands elftal

Loiza Lamers deed zondag met onder anderen Nienke Plas mee aan een voetbalwedstrijd voor het goede doel. Dat beviel het model zo goed dat ze maandag een open sollicitatie richtte tot de Oranjevrouwen. "Ik heb lange benen en kan dus snel rennen. Ook ben ik een teamspeler en niet geheel onbelangrijk: bloedfanatiek", aldus Lamers.
maandag om 06:45
Jamai Loman viert twee jaar na ontvangen donornier het leven

Twee jaar geleden ontving Jamai Loman een donornier van zijn zwager. "Vandaag vieren we het leven", aldus de zanger, acteur en presentator.
maandag om 06:33
Sophie Turner deelt foto's van zwangerschap

Sophie Turner deelt foto's waarop te zien is dat ze in verwachting is. In juli meldden verschillende media dat de actrice uit Game of Thrones en haar echtgenoot Joe Jonas ouders waren geworden van hun eerste kind. Turner en Jonas hebben de geboorte van naar verluidt een meisje zelf niet bevestigd.
zondag om 21:18
Max Verstappen heft glas in privéjet terug naar huis

Max Verstappen heeft een goede dag achter de rug, nadat hij zich revancheerde in de Formule 1-competitie en op de tweede plek eindigde bij de Grand Prix in Sotsji. De coureur is inmiddels met zijn privéjet onderweg terug naar Monaco, waar Verstappen woonachtig is. "Bedankt voor alle reacties", schrijft hij, terwijl hij zijn glas heft.
zondag om 18:43
Kim Kardashian beleeft romantische avond samen met Kanye West ondanks scheidingsgeruchten

Kim Kardashian toont op haar Instagram Story hoe zij en haar echtgenoot, Kanye West, genieten van een romantische avond. "Date Night", schrijft de socialite bij een foto van hun schoenen. De afgelopen week werd er in de Amerikaanse media, waaronder Us Weekly, juist volop gespeculeerd over een eventuele scheiding, nadat West opnieuw tekeer was gegaan op Twitter.
zondag om 15:01
Jan Smit en zoon trotseren de modder in hindernisparcours 

Jan Smit en zijn zoon Senn hebben zondagmiddag meegedaan aan de Mud Masters-challenge. De zanger toont op Instagram vol trots hoe hij en zijn zevenjarige zoon de finish hebben bereikt. "We did it!", schrijft hij. In de reacties wordt hij overspoeld met felicitaties van onder anderen Natasja Froger, Chantal Janzen en Kim-Lian van der Meij.
vrijdag om 20:36
Channing Tatum deelt foto: 'Ik ben terug'

Acteur Channing Tatum deelt op zijn Instagram dat hij "terug van weggeweest" is. Na een jaar waarin hij en zangeres Jessie J hun relatie verbraken, voelt hij zich weer goed.
vrijdag om 12:56
Sylvie Meis bedankt vriendinnen voor bruiloft

Zonder haar vriendinnen zou Sylvia Meis nooit haar jawoord hebben kunnen geven aan Niclas Castello, schrijft ze op Instagram. Meis trouwde afgelopen weekend in Italië met de kunstenaar.
donderdag om 22:39
Muurschildering Chadwick Boseman onthuld in Disneyland

In Disneyland Anaheim is donderdag een muurschildering van Chadwick Boseman onthuld. De Black Panther-acteur overleed in augustus aan de gevolgen van kanker. Op het kunstwerk is de acteur met een jonge ziekenhuispatiënt te zien. Boseman bezocht regelmatig jonge fans in ziekenhuizen en illustrator Nikkolas Smith wilde dit graag vereeuwigen in zijn werk. 

"T'Challa (het alter ego van Black Panther, red.) was een grote legende en niemand kon hem beter portretteren dan Chadwick Boseman", schrijft Smith op Instagram.
donderdag om 13:26
Leco van Zadelhoff deelt voor- en nafoto: 'Afvallen is loslaten'

Leco van Zadelhoff deelt twee foto's waarop te zien is dat hij veel is afgevallen: 17 kilo, om precies te zijn. "Afvallen is loslaten", schrijft de visagist en haarstylist bij de foto's. "En wát voel ik dat. Een nieuw fase in alle opzichten." Hij bedankt iedereen die hem heeft gesteund.
woensdag 23 september om 10:00
Rachel Hazes: 'Mis je steeds meer'

Het is woensdag precies zestien jaar geleden dat André Hazes overleed. Weduwe Rachel schrijft op Instagram een bericht aan de beroemde zanger. "Schat, wat mis ik je steeds meer", aldus Hazes, die inmiddels woonachtig is in Barcelona. "Wat had jij het daar ook heerlijk gevonden samen in ons huis en mooie omgeving met Pat en Ros om je heen (Patrick en Rossana Kluivert, red.). Ik woon gewoon bij het stadion en wat had je het fantastisch gevonden om even naar Patrick te lopen om te gaan kijken hoe die jongens aan het voetballen zijn."
woensdag 23 september om 06:45
Froukje de Both geniet op werk na van nazomer

Froukje de Both zit "weer in de studio/boerderij", maar geniet nog na van het mooie nazomerweer de afgelopen dagen. "Het is toch niet te geloven, eind september en in bikini door de grachten van Amsterdam. Genieten hoor dit!", aldus de presentatrice over haar vaartocht.
dinsdag 22 september om 21:42
Kim Feenstra openhartig over relatie tijdens zwangerschap

Kim Feenstra's relatie is lang niet altijd even leuk, vertelt ze op Instagram. "Hier lachen we. En oprecht ook. Maar soms kunnen we elkaar achter het behang plakken. Of gewoon in een muur meemetselen, want behang hebben we niet", schrijft ze bij een foto van zichzelf en haar vriend Stanley Tailor.

Helemaal nu ze zwanger is, botst het soms, vertelt het model. Toch brengt haar zwangerschap de twee ook dichter bij elkaar. "Ondanks alle emotionele rollercoasters zijn we ondenkbaar blij met ons toekomstig wonder. En aan het einde van de dag ook altijd weer met elkaar. En voelt ons kind als een kroon op onze liefde voor elkaar", schrijft ze.
dinsdag 22 september om 10:00
Rico Verhoeven viert derde verjaardag zoon

Vince, de zoon van Rico Verhoeven, is drie jaar oud geworden. "Papa houdt van je tot de maan en weer terug", schrijft de kickbokser bij een foto.
dinsdag 22 september om 05:29
Thomas Acda biedt nu al excuses aan voor nieuwe hond

"Daar zullen wel wat posts mee verschijnen. En dat kan vervelend zijn. Ik weet 't nog uit de tijd dat ik nog geen hondje had", verontschuldigt Thomas Acda over toekomstige sociale media-aandacht voor zijn hond Netflix, die sinds donderdag het nieuwe gezinslid van de acteur is. In een week tijd plaatste Acda vier berichten over hond Netflix op Instagram.
maandag 21 september om 20:55
Hilary Duff vereeuwigd op bil van man

De man van Hilary Duff kan wel van de daken schreeuwen dat hij met haar samen is. Daar lijkt het in ieder geval wel op, aangezien hij haar naam op zijn linkerbil heeft laten tatoeëren. Op Instagram heeft Matthew Koma een foto geplaatst waarop het kunstwerkje te zien is. "Nu zit je eraan vast, jongen", reageert Duff bij de foto.
maandag 21 september om 14:13
Dave Roelvink herdenkt oma op haar verjaardag
Dave Roelvink staat maandag stil bij de verjaardag van zijn oma. Dien, die in 2018 overleed, zou vandaag 92 jaar zijn geworden. "Fijne verjaardag boven, liefde van mijn leven", schrijft Dave op Instagram. Hij plaatst daarbij een fragment uit Dave & Dien op Ibiza, de realityreeks die het duo in 2018 samen maakte. Ook broer Donny plaatst een aantal oude video's op Instagram. "Ik mis je elke dag steeds iets meer", schrijft hij.
maandag 21 september om 12:23
Sylvie deelt trouwfoto's

Sylvie Meis trouwde afgelopen weekend met Niclas Castello in Toscane. De presentatrice deelt maandag de eerste foto's van haar huwelijk, dat mocht rekenen op veel media-aandacht. "Meet The Castello's", schrijft Meis, die het gezicht van haar echtgenoot verborgen houdt.
maandag 21 september om 11:34
Jarige Elise Schaap deelt jeugdfoto

Elise Schaap is maandag 38 jaar geworden en deelt daarom met haar volgers een foto van haar 8e verjaardag. "Precies dertig jaar geleden ging ik in Tirol-look naar school en deelde ik chips uit. Styling by mom", schrijft de Undercover-actrice.
maandag 21 september om 09:17
Loiza Lamers maakt therapeutisch contact met alpaca's

Loiza Lamers heeft dit weekend een stel alpaca's ontmoet. Een heilzame bezigheid, volgens het model: "My kind of therapy", schrijft ze bij de foto op Instagram.
zondag 20 september om 18:21
Katja Schuurman waait uit met pasgeboren dochtertje Coco
Katja Schuurman geniet van wat laatste zonnestraaltjes, terwijl ze haar pasgeboren dochtertje Coco stevig tegen zich aandrukt. In de reacties ontvangt de actrice veel liefde van onder anderen Wendy van Dijk en Lucy Woesthoff.
zondag 20 september om 13:16
Anouk Hoogendijk gerustgesteld over zwangerschap

Na een kort bezoek aan het ziekenhuis is de zwangere Anouk Hoogendijk gerustgesteld. "Je schrikt toch even als de baby dagenlang non-stop de samba aan het dansen is en de volgende dag opeens niet meer beweegt", vertelt de ex-voetbalster. Ze legt uit dat er geen reden tot zorg is, omdat "'Ali' gewoon even een rustdagje had genomen en was gedraaid". In mei maakte Hoogendijk bekend in verwachting te zijn van een jongen.
zondag 20 september om 12:39
Luuk Ikink verwelkomt pup in huis

Een week nadat Luuk Ikink had aangekondigd een nieuwe huisgenoot te krijgen, is pup Claus bij het huis van de presentator aangekomen.
zondag 20 september om 08:41
Jandino Asporaat noemt Rico Verhoeven 'kleine broer'

Door bij het poseren op een bankstel te gaan staan, denkt komiek Jandino Asporaat te kunnen bewijzen dat kickbokser Rico Verhoeven zijn "kleine broertje" is.
zaterdag 19 september om 17:20
Bridget Maasland opgelucht na negatieve coronatest

Bridget Maasland heeft zich samen met haar zoon Mees laten testen op corona. Met een foto op Instagram, waarop Maasland en haar zoon een mondkapje dragen, laat ze weten dat de test negatief was. "Liefde is... samen een coronatest doen. Gelukkig negatief."
zaterdag 19 september om 12:48
Martijn Krabbé viert de liefde

Het is vandaag precies een jaar geleden dat Martijn Krabbé in het huwelijksbootje stapte met zijn Deborah, nadat hij haar eind 2018 ten huwelijk vroeg door middel van een Sinterklaasgedicht. "Alweer een jaar getrouwd met de allerleuksteliefstemooiste", schrijft Krabbé bij een foto van het stralende paar op hun bruiloft.
vrijdag 18 september om 07:44
Sylvie Meis deelt laatste foto's voor trouwweekend

Sylvie Meis deelt via Instagram drie foto's vanuit Florence en laat weten dat ze pas na haar trouwweekend weer een update via sociale media gaat geven. "Ik ben nog nooit zo klaar geweest om 'ja' te zeggen", schrijft Meis. "Ik plaats na het weekend weer iets. Ik wil in het moment leven wanneer ik met mijn grote liefde trouw en elke seconde absorberen."

Meis trouwt dit weekend met kunstenaar Niclas Castello. Het koppel organiseert een meerdaags festijn in een boetiekhotel in Florence.
donderdag 17 september om 22:02
Nieuwe vriend verklaart liefde aan Celine Huijsmans

Joost Hofman is de nieuwe vriend van Celine Huijsmans en dat mag de hele wereld weten. Op Instagram plaatst hij een foto van zijn vriendin waarbij hij schrijft: "Ik ben verliefd op haar en ik voel me goed." De presentatrice maakte eerder deze week in gesprek met Wilfred Genee al bekend dat ze een relatie heeft. Het stel ging onlangs al samen op vakantie.
donderdag 17 september om 12:45
Sylvie Meis met zoon Damián onderweg naar Florence voor bruiloft

Sylvie Meis gaat dit weekend trouwen met haar verloofde Niclas Castello in Florence. De actrice is inmiddels op het vliegveld om samen met haar zoon Damián en haar visagisten naar de zonnige stad te vertrekken. Op haar Instagram vertelt ze dat ze er helemaal klaar voor is.
donderdag 17 september om 12:18
Eloise van Oranje geniet van groot glas wijn

Eloise van Oranje is ontzettend actief op Instagram en deelt daar veelvuldig wat ze aan het doen is. De gravin is blijkbaar fan van Martien Meiland, want op haar story deelt ze een foto met zijn befaamde uitspraak "wijnen, wijnen, wijnen". De achttienjarige toont daarbij hoe ze geniet van een groot glas wijn.
donderdag 17 september om 06:41
Chance the Rapper viert vijfde verjaardag dochter

Chance the Rapper staat met foto's uit de oude doos stil bij de vijfde verjaardag van zijn dochter Kensli. "Happy birthday, Bobby", feliciteert de rapper zijn dochter door haar bij haar koosnaam te noemen.
donderdag 17 september om 06:15
Paris Hilton viert feest met Cara Delevingne en Diplo

Paris Hilton deelt beelden van een feestje dat ze viert met model Cara Delevingne en dj Diplo. De realityster vermeldt niet wanneer de beelden zijn gemaakt.