Bekende Nederlanders en buitenlandse beroemdheden geven via sociale media regelmatig een inkijkje in hun levens. NU.nl deelt de hele dag door updates die de sterren plaatsen.

9 minuten geleden
Je kunt alleen maar naar boven
Manon Meijers bekijkt de dingen positief: zij ziet in dat het alleen maar beter kan worden. De styliste loopt de trap op in de foto om haar tekst 'The Only Way is Up' kracht bij te zetten. Of het gaat om de trap in het 'lelijke' huis van haar en Guus Meeuwis, is niet bekend.
8 uur geleden
John Legend en Chrissy Teigen vieren Thanksgiving

De vierde donderdag in november is traditiegetrouw Thanksgiving in de Verenigde Staten, wat ook door beroemdheden werd gevierd. Zo delen Chrissy Teigen en John Legend foto's en filmpjes van hun uitgebreide feestmaal. Legend plaatst daarnaast een foto van zijn vrouw en twee kinderen. "Zo zo dankbaar voor deze drie", schrijft de zanger. "Vrolijke Thanksgiving!"
gisteren om 20:23
Nicolette van Dam vindt compliment van haar kinderen het mooist

Nicolette van Dam is tevreden met haar carrière, maar volgens de presentatrice draait het uiteindelijk allemaal om haar gezin. Van Dam werd uitgeroepen tot moeder van het jaar door het blad Fabulous Mama en daar voelt ze zich vereerd door. "Alle complimenten zijn leuk maar het mooiste is als je kinderen zeggen 'Mama, je bent de beste en liefste'", aldus Van Dam.
gisteren om 15:03
Dave Roelvink en vriendin gaan samenwonen

Dave Roelvink en zijn vriend Jazzlyn wonen vanaf donderdag samen. De 26-jarige dj en zijn jeugdliefde trekken in het nieuwe appartement van Roelvink in. Op Instagram deelt Roelvink een video van verhuizers bij de woning van zijn vriendin in Amsterdam.
gisteren om 13:10
Nu ook schrijvers
Zussen Amy, Shelley en Lisa zingen al jaren samen, maar vanaf vandaag zijn ze ook officieel schrijvers bij een uitgever van muziek. De zangeressen van OG3NE schreven onlangs hun eerste nummer Handgeschreven Kus en maken dat nu dus officieel met een contract.
gisteren om 08:29
Jan de Hoop werd wakker met wel heel leuke beelden van zijn camera bij de voordeur: de presentator ontdekte dat er wilde zwijnen bij hem langskwamen. De Hoop had sowieso een wilde ochtend: tijdens het ritje naar zijn werk kwam hij herten tegen op de weg.
Wilde zwijnen voor deur van Jan de Hoop
Wilde zwijnen voor deur van Jan de Hoop
gisteren om 05:24
Tooske Ragas neemt afscheid van overleden broer

Tooske Ragas heeft woensdag haar oudste broer Jan-Pieter begraven, laat ze weten op Instagram. De 51-jarige broer van de actrice en presentatrice had het syndroom van Down. Ook had hij de ziekte van Alzheimer.
woensdag om 20:22
Nick Schilder is trotse assistent van zijn vrouw Kirsten

Nick Schilder heeft vandaag de rol van personal assistant van zijn vrouw Kirsten op zich genomen. Ze maakte vandaag haar debuut op live televisie: ze was te gast bij Koffietijd en de zanger stond klaar om haar te helpen. "Je deed het top", schrijft de 'trotse assistent' bij een foto op Instagram.
woensdag om 15:07

Ilse DeLange krijgt eigen plein in Madurodam

In Madurodam is een plein vernoemd naar Ilse DeLange. Het initiatief komt van 100% NL. De radiozenders vroeg luisteraars in september welke artiest een plein in het miniatuurpark verdient.

De zangeres kreeg de meeste stemmen. "Ik ben ontzettend vereerd dat ik vereeuwigd ben in Madurodam", reageert DeLange, die ook zelf op het pleintje te zien is. "Dat er nu voor altijd een mini-me te bewonderen is op mijn eigen plein vind ik echt fantastisch!"

woensdag om 12:12
Gefeliciteerd Maxime!

Martien en Erica Meiland wijden even een momentje aan de verjaardag van dochter Maxime. Zij is vandaag 25 jaar oud geworden.
woensdag om 06:07
Billy Ray Cyrus feliciteert dochter Noah met Grammy-nominatie

Billy Ray Cyrus is trots op zijn dochter Noah, de jongste zus van zangeres Miley Cyrus. De twintigjarige dochter van de countryzanger werd dinsdag bij de Grammy's genomineerd in de categorie beste nieuwe artiest.
dinsdag om 17:44
Miljuschka Witzenhausen viert de liefde met haar Philip

Miljuschka Witzenhausen is nog altijd tot over haar oren verliefd op haar partner Philip van Ierschot. Op Instagram plaatst ze een foto waarop ze hem innig zoent. "Liefde is niet alles, maar zonder liefde is alles niets", schrijft ze erbij.
dinsdag om 12:35
Bibi en Waylon vieren verjaardag van dochter

Teddy, de dochter van Waylon en Bibi Breijman, viert haar tweede verjaardag. De trotse ouders staan op Instagram stil bij haar verjaardag. "Lieve Tedje, met jou schijnt het zonnetje altijd, waar jij huppelt maken de wolken geen schijn van kans", schrijft Breijman. "Vandaag is het feest, want vandaag ben je al pas twee jaar... Ik hou van jou, klein aapje", schrijft Waylon op zijn beurt.
dinsdag om 09:31
Fien Vermeulen heeft haar eerste huis gekocht

"Nu Pinterest uitpluizen, een abonnement nemen op de meubelboulevard en uitvinden hoe je moet klussen", aldus de radio-dj Fien Vermeulen nadat ze voor het eerst een huis heeft gekocht.
dinsdag om 06:40
Ook Nick Schilder baalt van sjouwen met kinderfiets

Net als veel andere jonge ouders moet Nick Schilder soms het kinderfietsje van zijn dochter naar huis dragen, wanneer ze liever te voet verder gaat. "En dan word je er weer aan herinnerd dat een kinderfiets, om een kilometertje of wat te dragen, best wel een onhandige gewichtsverdeling heeft", aldus de helft van het duo Nick & Simon. "Hierdoor is het best wel naar om zo'n ding te tillen. Doe het met liefde, uiteraard."
maandag om 19:44
Gravin Eloise: 'Nooit gedacht dat mensen mij zouden volgen'

"Toen ik dit account begon had ik oprecht nooit gedacht dat mensen mij interessant zouden vinden of het zouden volgen. En nu tweehonderdduizend volgers verder, het is ongelofelijk", schrijft gravin Eloise in een "appreciation post" naar aanleiding van het behalen van tweehonderdduizend volgers.

"Ik heb het nooit voor de 'aantal volgers' of 'aantal likes' gedaan, maar om dit getal te zien is toch echt wel verbazingwekkend. Tweehonderdduizend mensen met wie ik mijn verhalen kan delen. Ik wil jullie allemaal bedanken hiervoor, en weet dat jullie me allemaal zo zo blij maken."
maandag om 14:23
Gigi heeft een nieuwe beste vriendin

Gigi Hadid is moe, maar vooral heel erg gelukkig nu ze moeder is. Op Instagram plaatst ze foto's van zichzelf met haar dochter. Hoewel het model het druk genoeg heeft met de gezinsuitbreiding, was dit weekend het moment om de kerstboom op te zetten. Ook daarvan deelt ze foto's.
maandag om 08:26
Dochter Chris Brown niet bang voor slangen

Royalty, de zesjarige dochter van zanger Chris Brown, knuffelt met een wurgslang die langer is dan zijzelf. "Ik hou van je, liefje, maar nu doe je rare dingen", grapt Brown.
maandag om 05:41
Kim Kardashian denkt terug aan het ontstaan van een album van haar man

Op 22 november 2010 kwam Kanye Wests album My Beautiful Dark Twisted Fantasy uit. Kim Kardashian weet nog hoe haar echtgenoot teksten bij de nummers zocht. Een gedicht dat de rapper voor haar dertigste verjaardag schreef, gebruikte hij volgens haar als inspiratie. Ze heeft de kaart met het gedicht bewaard en deelt een foto ervan op Instagram.
zondag om 20:47
William en Kate nemen afscheid van overleden hond

De Britse prins William en zijn vrouw Kate Middleton hebben afscheid genomen van hun hond Lupo. Afgelopen week is het huisdier van de royals overleden en dat leidt tot veel verdriet bij de twee. "Hij heeft de afgelopen negen jaar diep in ons hart gezeten en we gaan hem zo erg missen", schrijven ze op hun Instagram.
zondag om 20:03

NikkieTutorials en verloofde Dylan vieren de liefde

Nikkie de Jager, beter bekend als NikkieTutorials, heeft zondagmiddag genoten van een boswandeling samen met haar verloofde Dylan. Op Instagram post de make-up artieste een foto van hen samen en schrijft ze: "Charizards zijn rood, Squirtles zijn blauw, als ik een Pokemon was, koos ik jou!" 

zondag om 18:06
Ruud de Wild toont kookkunsten

Ruud de Wild heeft zijn zondagmiddag doorgebracht met het bakken van een appeltaart. De radio-dj is erg trots op het resultaat en toont deze op zijn Instagram. "Never blame a man for bakken een appeltaart", grapt hij in het bijschrift.
zondag om 14:08
Jan Dulles viert eerste communie van zijn nichtje

Een bijzondere dag voor Jan Dulles: zijn negenjarige nichtje Kim heeft haar eerste communie gehouden en daar is haar oom heel trots op. "Deze schoonheid heeft vandaag haar eerste communie gehad. Kim Dulles.... negen jaar oud alweer", schrijft hij bij de familiefoto.
zondag om 12:37

Jim Bakkum viert achtste verjaardag van zijn zoon

Jim Bakkum staat op zijn Instagram-pagina stil bij de achtste verjaardag van zijn zoon Lux. "De tijd gaat veel te snel... onze grote stoere jongen is vandaag alweer acht", schrijft hij bij een foto waarop zijn zoon om zijn nek hangt.

"Ik probeer nog van ieder moment te genieten waarvan ik weet dat ze over een paar jaar niet meer bestaan. Maar dan gaat er ook weer een nieuwe wereld open. Ik kan niet wachten. Wat hou ik intens veel van deze jongen. Mijn innerlijke evenbeeld."

zondag om 10:58
Amber Brantsen krijgt een meisje

NOS Journaal-presentatrice Amber Brantsen maakte in juli bekend in verwachting te zijn en nu laat ze weten dat het een meisje wordt. "Meiden onder elkaar", schrijft Brantsen bij een foto op Instagram. De presentatrice verwacht het kindje samen met haar vriend Rachid Finge. Het is nog niet bekend wanneer ze is uitgerekend.
zaterdag om 16:40
Kinderen Jan Smit kijken naar The Voice Of Holland op groot scherm

De kinderen van Jan Smit hebben op een bijzondere manier naar hun vader gekeken die voor het eerst in de stoel zat bij The Voice of Holland. Ze keken de aflevering op groot scherm en zaten op zelfgemaakte The Voice-stoelen.
vrijdag om 16:43
Renate Gerschtanowitz op de foto met Sarah Jessica

Renate Gerschtanowitz blikt vrijdagmiddag terug op tien jaar geleden, toen de destijds zwangere presentatrice op de foto ging met Sex and the City-ster Sarah Jessica Parker. "Dat je met je zwangere lijf naast mini Sarah Jessica Parker op de foto moet", aldus Gerschtanowitz.
vrijdag 20 november om 11:23
Nog heel even en dan kunnen fans van The Voice eindelijk zien hoe Jan Smit het doet als coach in het programma. Op Instagram laat de zanger weten het een prachtig avontuur te vinden, maar dat het echt anders is als je zelf in die stoel zit.
Jan Smit maakt debuut bij The Voice
Jan Smit maakt debuut bij The Voice
donderdag 19 november om 21:18
Leontine Borsato heeft een nieuw kapsel

Leontine Borsato heeft zich een compleet nieuwe look laten aanmeten door haar vaste stylist, Leco van Zadelhoff. Hij is ontzettend enthousiast over haar veelzijdigheid. "Deze kameleon kan alles hebben: kort of lang, blond of bruin, rood of koper, glad of krul. Voor mij is ze het voorbeeld dat je alles moet doen en proberen!" Haar volgers reageren positief op het nieuwe kapsel.
donderdag 19 november om 10:22
Demi Lovato knipt haar lange lokken af

Demi Lovato heeft zich een nieuw kapsel laten aanmeten. De zangeres heeft haar lange zwarte lokken verruild voor een korte blonde coupe. Ze deelt foto's van het resultaat op Instagram.
donderdag 19 november om 08:32
Carolien Spoor emotioneel na afscheid zoon van speen

Carolien Spoor knipte samen met haar oudste zoon Otis diens speen door en stuurde die op naar de spenenfee. Toen de driejarige Otis vervolgens vroeg of hij nu een grote jongen is, kreeg de actrice naar eigen zeggen een brok in haar keel.
donderdag 19 november om 05:48
André Dongelmans blij met eerste succes Omroep ZWART

Omroep ZWART heeft woensdag 50.000 leden binnengehaald en maakt daarmee kans op zendtijd in het publieke omroepbestel. "Geen woorden voor", reageert de Luizenmoeder-acteur André Dongelmans.
woensdag 18 november om 21:46
Glennis krijgt borstverkleining

Glennis Grace heeft recent haar borsten laten verkleinen. De zangeres vertelt in haar vlog dat ze doodsbang was voor de narcose, maar de operatie viel haar uiteindelijk mee. Na de ingreep heeft ze weinig last. "Geen pijn. Ik voel me goed gelukkig. Alles ziet er ook goed uit, goed gecontroleerd. Ik ben blij. Een blij mens", aldus de zangeres.
woensdag 18 november om 16:50

Patricia draagt liever geen knot

Patricia Paay staat bekend om haar glamoureuze uiterlijk en ook tijdens het vele thuiswerken zit de televisiepersoonlijkheid er altijd verzorgd bij, vertelt ze op Instagram. "Of ik ook wel eens gewoon in een joggingpak op de bank zit met mijn haar in een knot? Het antwoord is eigenlijk nee", aldus Paay. 


"Ik vind uiterlijke verzorging heel belangrijk. Als je er goed uitziet, voel je jezelf ook gelijk beter. Dus ook in deze thuisperiode elke ochtend het vaste ritueel. Douchen, aankleden, klein make-upje, haren gedaan en dan lekker naar buiten."

woensdag 18 november om 09:11
Kim Kötter denkt terug aan spannende zwangerschap

In 2016 braken de vliezen van Kim Kötter na slechts 26 weken zwangerschap. De 38-jarige presentatrice, die in verwachting is van haar derde zoon, denkt terug aan die emotionele tijd. Na vijftien weken in het ziekenhuis te hebben gelegen verwelkomde ze samen met haar partner Jaap Reesema hun gezonde zoon Muck.
woensdag 18 november om 06:10
James van der Beek roept jaar na miskraam op tot doneren bloed

Precies een jaar nadat de zwangerschap van James van der Beeks vrouw Kimberly eindigde in een miskraam, roept het echtpaar fans op om bloed te doneren. "Het heeft Kimberly's leven gered", aldus de acteur en zijn vrouw over bloeddonatie.

In juni kreeg Kimberly van der Beek opnieuw een miskraam. De afgelopen negen jaar overkwam haar dat vijf keer.
dinsdag 17 november om 14:15
Jan Smits 'supertrots' op jarige dochter

Jan Smit is maar wat trots op zijn dochter Emma die vandaag tien jaar is geworden. De zanger en presentator geeft haar een taart met haar eigen portret erop. "Vandaag viert onze lieve, sportieve en altijd vrolijke Emma haar tiende verjaardag! Ik ben supertrots dat uitgerekend ik haar papa mag zijn", schrijft hij op Instagram.
dinsdag 17 november om 05:37
Albert Verlinde pas bij 750 voorkeursstemmen gemeenteraad in

150 tot 200 voorkeursstemmen zouden volgens Albert Verlinde voldoende zijn voor een plek in de gemeenteraad van Vught. Toch zal de presentator en theatermaker na de gemeenteraadsverkiezingen pas gehoor geven aan de wens van de kiezers wanneer 750 personen op hem hebben gestemd, vertelt hij in het radioprogramma WNL Haagse Lobby. "Daar moet je niet voor weglopen en dan moet je in de gemeenteraad gaan zitten", aldus Verlinde, die in de Noord-Brabantse gemeente lijstduwer is voor de VVD.