Bekende Nederlanders en buitenlandse beroemdheden geven via sociale media regelmatig een inkijkje in hun levens. NU.nl deelt de hele dag door updates die de sterren plaatsen.

9 uur geleden
Iets nieuws van de 3JS
Nu optreden voor groot publiek er niet bij is, hebben de 3JS iets nieuws bedacht: ze gaan een livestream starten. Vanaf begin november keren ze iedere twee weken terug, met veel muziek en meer. Ze vragen fans om mee te denken: wat willen zij zien?
13 uur geleden
Kristen Bell en Dax Shepard vergeten trouwdag opnieuw

"Het is weer de tijd van het jaar", aldus Kristen Bell onder een foto van zichzelf en haar echtgenoot Dax Shepard. "Dat moment waarop we tegen elkaar zeggen: 'Was onze trouwdag niet ergens vorige week?'" De acteurs trouwden op 16 oktober 2013.
gisteren om 13:17
Eloise heeft rijbewijs bijna binnen

Eloise van Oranje, de dochter van prins Constantijn en prinses Laurentien, heeft het theorie-examen voor haar rijbewijs gehaald. De achttienjarige gravin hoeft nu alleen nog maar het praktijkexamen succesvol af te ronden om haar rijbewijs te mogen ontvangen.
gisteren om 11:33
Adele wordt presentatrice

Adele heeft altijd jarenlange pauzes tussen haar albums en dus zou het zo nog wel even kunnen duren voor we een vervolg krijgen op 25 uit 2015. Maar de echte fan kan zijn of haar hart ophalen als ze deze zaterdag de presentatrice van Saturday Night Live is. Wat ze daar gaat laten zien is nog even afwachten, maar de kans op nieuwe muziek lijkt klein; de zangeres is niet de muzikale gast van de aflevering, dat is zangeres H.E.R.
gisteren om 08:54
Wat zit er achter dat masker?

Achter een masker is het heel moeilijk te laten zien wat je nou echt van iets of iemand vindt. Het blijft raden, zo maakt ook actrice Drew Barrymore duidelijk: lach je of kijk je boos?
gisteren om 05:26
Yolanda Hadid geniet van oma zijn

Door de geboorte van Gigi Hadids dochter in september is Yolanda Hadid voor het eerst oma geworden. "Dank voor het mij oma maken, ik geniet van iedere minuut", bedankt de grootmoeder haar dochter en schoonzoon onder een foto waarop de handen van haar kleindochter te zien zijn. De naam van Hadids kleinkind is niet bekend.
zondag om 10:29

Marlijn Weerdenburg voelt zich 'geweldig' tijdens zwangerschap

Marlijn Weerdenburg voelt zich "geweldig goed" tijdens haar tweede zwangerschap, heeft ze haar Instagram-volgers zondag laten weten. "Dank jullie wel voor alle berichten op mijn zwangerschap", schrijft de 37-jarige MolTalk-presentatrice die deze week haar tweede zwangerschap bekendmaakte.

Weerdenburg en haar vriend "zijn vreselijk blij" dat ze nog een kindje mogen krijgen. "Het is nogal wat; alles nog een keer mee te mogen maken. Ik voel me geweldig goed en koester elk moment. En Teun (haar driejarige zoon, red.) vraagt elke dag 'of de baby dan vandaag eindelijk komt'. Lesje geduld kan dus zeker geen kwaad."

zaterdag om 12:10
'Oude' K3 weer bij elkaar

Het 'oude' K3, bestaande uit Karen Damen, Kathleen Aerts en Kristel Verbeke, is vrijdag met elkaar herenigd nadat Aerts, die al een aantal jaar in Zuid-Afrika woont, meedeed aan de Vlaamse versie van The Masked Singer. "Het voelde zo vertrouwd. Een beetje zoals thuiskomen", schrijft Verbeke op Instagram.
vrijdag om 07:37
John Legend bedankt fans voor steun na miskraam

Na zijn optreden bij de Billboard Music Awards, waar hij een nieuw nummer opdroeg aan zijn vrouw Chrissy Teigen, bedankt John Legend zijn fans voor alle steun die hij de afgelopen tijd kreeg. Teigen en hij verloren onlangs hun pasgeboren zoontje. "We voelen en waarderen jullie liefde en steun meer dan jullie weten. We hebben zo veel verhalen gehoord over zo veel andere families die deze pijn hebben ervaren, vaak lijdend in stilte. Het is een club waar niemand bij wil horen, maar het is geruststellend om te weten dat we niet alleen zijn."

"Chrissy zal ongetwijfeld veel meer te zeggen hebben wanneer ze daar klaar voor is", besluit de Amerikaanse zanger. "Maar weet voor nu dat we dankbaar zijn en onze liefde sturen naar jullie allemaal."
donderdag om 20:24
Dennis Weening trots op overleden vader

De vader van Dennis Weening is maandag overleden. Dat deelt de presentator in een bericht op Instagram. Hij schrijft dat hij twijfelde of hij het verdrietige bericht wilde delen met zijn volgers, maar besloot dit toch te doen, omdat hij trots is op zijn vader: "Mijn vader was de sterkste en stoerste vader die je je maar kan voorstellen."

Weening schrijft dat zijn vader in de afgelopen negen jaar veel tegenslagen te verwerken kreeg op het gebied van zijn gezondheid. Twee weken geleden gaf zijn lichaam het op. "Je hebt gestreden als niemand anders die ik ken", aldus de presentator. "En daarom deel ik dit met de hele wereld. Omdat iedereen dus mag weten hoe trots ik op je ben. Om te zeggen hoeveel ik en de meisjes je gaan missen en hoeveel we van je houden."
donderdag om 13:17
Boer Willem weer vrijgezel

Boer Willem, die in de online videoserie van het laatste seizoen van Boer zoekt Vrouw te zien was, is weer vrijgezel. Op de site van het programma vertelt Willem dat hij en Rineke - die hij tijdens de opnames leerde kennen - hebben besloten "dat er helaas niet meer in zit". "We spreken elkaar eigenlijk niet meer. Heel af en toe appen we nog. Maar we zijn vriendschappelijk uit elkaar gegaan."
donderdag om 06:12
Katja Schuurman verwijdert kritische posts over coronamaatregelen

Katja Schuurman vindt het coronavirus samen verslaan belangrijker dan haar mening over de coronamaatregelen. Daarom heeft de actrice en presentatrice naar eigen zeggen twee kritische Instagram-berichten over de coronamaatregelen verwijderd. "Laten we er samen voor gaan", stelt Schuurman voor. "In godsnaam. In de hoop dit kutvirus er zo snel mogelijk onder te krijgen."

Maandag was Schuurman op sociale media niet te spreken over het ingrijpen van politie bij de restaurants van haar echtgenoot Freek van Noortwijk. Diens restaurant Breda kreeg zondagavond een waarschuwing, omdat er enkele minuten na 22.00 uur nog gasten in de zaak waren, wat in strijd was met de toen geldende coronaregels.
woensdag om 06:05
Marlijn Weerdenburg blijft op afstand bij zoons kennismaking met sprinkhaan

Teun, de driejarige zoon van Marlijn Weerdenburg, ziet voor het eerst een sprinkhaan. Op veilige afstand geniet de actrice en presentatrice mee.
dinsdag 13 oktober om 17:48
Maan laat passie van opa en oma voortleven

Maan laat in de nieuwe videoclip van Zo Kan Het Dus Ook Part 2 haar danskunsten zien. De zangeres schrijft op Instagram dat ze hiermee de passie van haar opa en oma laat voortleven. "Mijn opa en oma waren vroeger Nederlands stijldanskampioen, in 1948 en 1949, en hadden hun eigen dansschool in Utrecht", vertelt ze. Maan, die haar oma helemaal niet heeft gekend en haar opa slechts drie weken, schrijft dat ze hoopt dat haar grootouders trots op haar zijn.
dinsdag 13 oktober om 13:15
Gordon zegt sorry tegen Johnny de Mol

Gordon heeft Johnny de Mol zijn excuses aangeboden, omdat hij ongeveer twintig jaar geleden diens vader John de Mol belde om te zeggen dat Johnny te veel feestte en slecht voor zichzelf zorgde. Dat zegt de presentator in het SBS6-programma Waar is De Mol? Volgens Johnny had Gordon destijds beter naar hem toe kunnen komen, maar Gordon vond dat hij zich niet direct met Johnny's leven mocht bemoeien. De presentator heeft de excuses aanvaard.
dinsdag 13 oktober om 11:11
Geheimzinnige dingen

Ruud de Wild en Olcay Gulsen gaan samen iets doen, maar wat? Op Instagram hinten de twee op een samenwerking, maar ze zeggen niet meer dan dat ze iets bekend gaan maken. De volgers van de radio-dj en de presentatrice speculeren er lustig op los: een huwelijk, een breuk of misschien een baby? Uiteindelijk komt daar het verlossende woord: de twee moeten samen in quarantaine. Het stel is op vakantie geweest naar Lissabon en kan nu niet anders.
dinsdag 13 oktober om 06:40
Bewakingscamera Jan de Hoop filmt hert bij voordeur

Vlak voordat presentator Jan de Hoop dinsdag naar zijn werk bij het RTL Ontbijtnieuws vertrok, bleek zich een hert op te houden voor zijn voordeur. Een bewakingscamera legde het dier vast.
maandag 12 oktober om 22:26
Britney Spears geeft levensadviezen

Britney Spears deelde maandag wat wijze woorden met haar Instagram-volgers. "Als je ooit overweldigd raakt in het leven... doe een stap achteruit... haal diep adem... en zet letterlijk babystapjes", schrijft de zangeres bij een foto waarop ze kleine gekleide slippers vasthoudt.
maandag 12 oktober om 14:51

Patricia Paay: 'Natuurlijk nog samen met Robbert'

Robbert Hinfelaar, de echtgenoot van Patricia Paay, is niet dol op de media en verschijnt dus ook zelden met zijn vrouw op feestjes en op sociale media. Zijn afwezigheid leidde bij sommige fans van de televisiepersoonlijkheid tot de vraag: is het stel nog wel samen? "Natuurlijk zijn wij dat nog, alleen Robbert houdt niet van de publiciteit, dus blijft hij altijd liever op de achtergrond", schrijft Paay maandag op Instagram.

Het koppel woont inmiddels in Rotterdam en heeft het daar naar hun zin. "Robbert werkt in Den Haag, dus dat scheelt enorm in de reistijd", besluit de presentatrice.

maandag 12 oktober om 10:37
Katja Schuurman boos over waarschuwing voor restaurant van haar man

Katja Schuurman is niet te spreken over het ingrijpen van politie bij de restaurants van haar echtgenoot Freek van Noortwijk. Zijn restaurant Breda kreeg op zondagavond een waarschuwing, omdat er enkele minuten na 22.00 uur nog gasten in de zaak aanwezig waren, wat in strijd is met de coronaregels. "Een officiële waarschuwing dat je je niet aan de regels - 22.00 sluiten - houdt om 22.03 uur? Omdat je gasten, met jassen aan op weg naar buiten - een laatste propt een hapje dessert naar binnen - niet exact 22.00 uur buiten staan?", aldus Schuurman.

Ook bij restaurant Guts kwam controle langs. Schuurman plaatst een video waarin te zien is hoe het personeel verzocht wordt naar huis te gaan, omdat het anders lijkt alsof de zaak nog open is. "Het lijkt mij sterk dat verwacht wordt dat je je gasten eruit bonjourt, de deur direct ook achter jezelf dichttrekt en de volgende ochtend wel weer verder kijkt. Ik kan me voorstellen dat het voor onze handhavers van de wet ook allemaal nog lastig te volgen is, maar de toon van deze politiedame - "Ik vind het heel irritant, dus doe gewoon je lampen uit en ga weg" - komt op mij nogal lomp en zonder enig inlevingsvermogen over", aldus de actrice en presentatrice.

"Als we deze ellendige crisis inderdaad 'samen' moeten oplossen, moet er consequent beleid worden gevoerd. Bij voorkeur gebaseerd op kennis en feiten. Waardoor eenieder begrip kan en wil opbrengen voor regels en restricties", vindt Schuurman.
maandag 12 oktober om 08:00
Even niet doen alsof

Nielson heeft het momenteel zwaar. De zanger schrijft op Instagram dat zelfs als hij een goede dag heeft, de dag vaak eindigt in tranen. "Ik doe mijn best. Samen met de mensen om me heen. En we maken echt wel stappen. Maar die stilte aan het einde van de dag... die gaat nooit wennen denk ik." De zanger zegt zijn verdriet om te zetten in muziek.
maandag 12 oktober om 05:52
Jennifer Aniston heeft er een nieuwe huisgenoot bij: pup Lord Chesterfield. Op Instagram schrijft de actrice dat haar nieuwe hondje uit het asiel komt. Lord Chesterfield is een toevoeging aan de dierenfamilie van Aniston: ze heeft ook hond Clyde.
Jennifer Aniston toont nieuwe pup
Jennifer Aniston toont nieuwe pup
zondag 11 oktober om 16:37
Roxeanne Hazes en Monique Westenberg fantaseren over gezamenlijke toekomst

Roxeanne Hazes en haar vriend Erik zijn nog altijd woonachtig in Vinkeveen, maar daar zou in de toekomst wel eens verandering in kunnen komen. Op haar Instagram-story fantaseert Hazes over een leven op de boerderij later. "Ik hoop dat we binnen nu en vijf jaar (tien mag ook) onze eigen boerderij kunnen kopen. Het liefst hier in de buurt", schrijft de zangeres.

Haar schoonzus Monique Westenberg heeft daar ook wel oor naar en reageert vervolgens dat zij wel een boerderij daarnaast zou willen bouwen. "Zullen we hier dan een dubbele boerderij van maken?' Dit is ook zó mijn toekomstdroom", voegt ze er aan toe.
zondag 11 oktober om 16:33
Kim Kötter na lang twijfelen toch op vakantie met kindjes

Kim Kötter is momenteel op een "last-minute vakantie" met haar twee zoontjes, Muck en Youp. Op Instagram toont ze hoe de twee kleintjes hun zwembandjes aan het opblazen zijn. "De kindjes hebben de bandjes vast opgeblazen. Zodat ze direct het zwembad straks in kunnen. Hahaha. Ze kunnen niet wachten!"

De presentatrice twijfelde eerst of ze wilde gaan door de coronacrisis. "We hebben het tot het allerlaatst afgewacht", schrijft ze. De streek waar ze verblijft, Algarve, is code geel en daarom besloot Kötter toch te gaan. "We zitten in een familie hotel en hebben een eigen huisje daar."
zaterdag 10 oktober om 08:34
Mariska Bauer verrast gezin met deelname aan The Masked Singer

Mariska Bauer bleek vrijdagavond in The Masked Singer de zangeres in het muizenpak te zijn. Dat was niet alleen voor de panelleden een grote verrassing, maar ook voor haar eigen gezin: zij wisten van niets, zo was te zien in een filmpje dat Mariska op Instagram deelde.
Mariska Bauer verrast gezin met deelname aan The Masked Singer
Mariska Bauer verrast gezin met deelname aan The Masked Singer
vrijdag 9 oktober om 17:03
Yolanda Hadid feliciteert jarige dochter

Bella Hadid mag vrijdag 24 kaarsjes uitblazen en wordt op Instagram gefeliciteerd door haar (Nederlandse) moeder Yolanda. "Ik ben zo trots op je en de geweldige dingen die je al hebt bereikt", schrijft het voormalige model. "Dank voor alle liefde die je in mijn leven brengt en in dat van alle anderen die jouw pad kruisen."
vrijdag 9 oktober om 11:07
Emotionele André Hazes vereerd met wassen beeld van zijn vader

Sinds deze week is in de vestiging van Madame Tussauds in Amsterdam een wassen beeld van André Hazes sr. te zien. Zijn zoon André Hazes jr. is daar onwijs trots op. Binnenkort komt er ook wassen beeld van hem bij. "Vreemd en prachtig tegelijk", aldus de 26-jarige zanger. Hij laat weten het een enorme eer te vinden en deelt alvast een foto van het beeld van zijn in 2004 overleden vader.
donderdag 8 oktober om 15:36
Angela Schijf slaat Televizier-gala over

Donderdagavond maakt Angela Schijf kans op een Televizier-Ster, maar de actrice laat weten niet bij het gala in Carré aanwezig te zullen zijn. "Voor mij persoonlijk is het een situatie die ik niet kan verantwoorden", laat Schrijf via Instagram weten. "Ik woon met mijn gezin in Antwerpen, België. Amsterdam is voor Antwerpen code rood, België is voor Nederland code oranje. Logistiek wordt dat al lastig."

De 41-jarige actrice vertelt daarnaast dat ze een verantwoordelijkheid heeft richting haar collega's van Flikken Maastricht, met wie zie momenteel het vijftiende seizoen opneemt. "Aan hen heb ik beloofd geen feesten en partijen op te zoeken in mijn vrije tijd. De huidige stand van zaken rond het coronavirus is er eentje om serieus te nemen. Ik wil zo voorzichtig mogelijk zijn en de richtlijnen volgen. Hopelijk snappen jullie dat. Geen galajurk voor mij vandaag, maar ik wens alle collega's plezier en succes!"
donderdag 8 oktober om 12:30
Nikkie Plessen even met het vliegtuig naar Ibiza

Nikkie Plessen reist wat af: als ze niet fashionable staat te poseren in Amsterdam, vliegt ze wel naar Ibiza om vanaf haar luxe plek een foto te delen van weer een nieuwe outfit. Het reisje is dit keer voor werk en het lijkt erop dat ze niet al te lang op het Spaanse eiland zal blijven.
woensdag 7 oktober om 05:24
Jochem Myjer 'bezorgd' over gelijkenis zoon en beste vriend

Jochem Myjer kreeg naar eigen zeggen vijf berichten dat zijn zoon wel erg op cabaretier en presentator Klaas van der Eerden, een van zijn beste vrienden, lijkt. "Ik begin me pas echt zorgen te maken als hij hetzelfde hartvormige borsthaar als Klaas krijgt", aldus de komiek en schrijver bij jeugdfoto's van beiden.
dinsdag 6 oktober om 11:53
Jarige Quinty Trustfull in het zonnetje gezet

Quinty Trustfull viert dinsdag haar 49e verjaardag en ze deelt een aantal felicitaties. De presentatrice werd met zang, dans, bloemen en een versierde make-uptafel in het zonnetje gezet op de set van het door haar gepresenteerde programma Koffietijd. Ook ontving Trustfull van radio-dj Fien Vermeulen een briefje en een exemplaar van haar boek Het regent zonnestralen.
dinsdag 6 oktober om 06:15
Bettina Holwerda moet haar kinderen door werk missen

Bettina Holwerda slaapt vanwege een theatervoorstelling een kleine week niet thuis. De actrice zal haar drie kinderen missen, maar vindt troost in het vooruitzicht dat ze kan uitslapen. "Daarbij hebben ze de liefste vader van de wereld die lekker bij ze is", zegt ze over haar echtgenoot Jim Bakkum.
maandag 5 oktober om 20:25
Dionne Stax vraagt volgers om hulp bij keuze voor jurk Televizier-Ring Gala

Dionne Stax presenteert net als vorig jaar het Gouden Televizier-Ring Gala, ditmaal samen met Frits Sissing. De presentatrice wil tijdens de show natuurlijk leuk voor de dag komen, maar ze weet nog niet welke jurk ze gaat dragen. Op Instagram roept ze maandag de hulp van haar volgers in. Ze laat twee jurken zien en vraagt haar volgers te stemmen op de jurk die ze donderdag in de uitzending willen zien.
maandag 5 oktober om 13:01
Nieuwe foto's van prins Constantijn en prinses Laurentien

De Rijksvoorlichtingsdienst heeft maandag nieuwe foto's gedeeld van prins Constantijn en prinses Laurentien. De foto's zijn in september gemaakt door Martijn Beekman in het Koninklijk Paleis Amsterdam.
maandag 5 oktober om 09:08

Giel Beelen verliest buitenband op weg naar eerste uitzending

Giel Beelen heeft in de auto op weg naar de eerste uitzending van zijn nieuwe ochtendshow op Radio 2 een tijdlang op een velg gereden. De buitenband van het desbetreffende wiel was geklapt, maar dat had de 43-jarige dj pas laat door. Zijn auto moest worden weggesleept, maar Beelen was nog net op tijd om de eerste aflevering van Giel te presenteren.

maandag 5 oktober om 06:39
Zoontje Amy Schumer zegt tot haar verbazing 'papa'

Tijdens het maken van een videoboodschap voor haar echtgenoot had comédienne Amy Schumer niet verwacht dat haar eenjarige zoon Gene ook echt "papa" zou zeggen. Door het daaropvolgende spontane applaus moet het jongetje wel even huilen.
zondag 4 oktober om 09:51
Michelle en Barack Obama 28 jaar getrouwd

"Ik hou van Barack vanwege zijn glimlach, zijn karakter en zijn medeleven", schrijft Michelle Obama bij een romantische foto van hen samen. "Zo dankbaar dat ik hem als partner heb bij alles wat het leven ons te bieden heeft."
zaterdag 3 oktober om 21:17
Kate Middleton en prins William delen video van kinderen

In de video is te zien hoe George (7), Charlotte (5) en Louis (2) vragen stellen aan bioloog en televisiemaker Sir David Attenborough. "Welk dier zal als eerste uitgestorven raken?", vraagt George. Charlotte wil vervolgens graag weten of Attenborough ook zo van spinnen houdt als zij en Louis is benieuwd naar het lievelingsdier van de bioloog.
Kate Middleton en prins William delen video van kinderen
Kate Middleton en prins William delen video van kinderen
zaterdag 3 oktober om 17:02
Patty Brard neemt afscheid van hondje Lulu

Patty Brard heeft afscheid moeten nemen van haar hondje Lulu. "Met pijn in ons hart hebben wij je alsnog moeten laten gaan. Weet dat je voor altijd in ons hart blijft voortleven!", deelt ze op Instagram.
zaterdag 3 oktober om 11:23
Douwe Bob werkt in haven bij gebrek aan optredens

Nu zanger Douwe Bob door de coronacrisis zonder optredens zit, steekt hij vrolijk zijn handen uit de mouwen in een jachthaven in Amsterdam.
vrijdag 2 oktober om 17:50
Trump in quarantaine in Madame Tussauds

De medewerkers van Madame Tussauds in Amsterdam hebben het wassenbeeld van de Amerikaanse president Donald Trump in het raam gezet. Trump is besmet met het coronavirus en zit momenteel in quarantaine.
vrijdag 2 oktober om 12:49
Diederik Gommers nieuw op Instagram

Diederik Gommers, voorzitter van de Nederlandse Vereniging voor Intensive Care, heeft een Instagram-profiel aangemaakt. Vanwege zijn gesprekken met Famke Louise tijdens en na een uitzending van de talkshow Jinek bedacht hij via het sociale medium meer mensen te kunnen bereiken. "Een Instagram-pagina stond niet bepaald op mijn to do list, maar ik merk dat het een mooi platform is om bepaalde zaken te delen en bespreken. Dat zal ik hier dan ook doen. En heel misschien deel ik een keer een foto van een speciaalbiertje", aldus Gommers.
vrijdag 2 oktober om 07:55
Freek Vonk neemt een frisse duik

Freek Vonk bezoekt de mooiste plekken op aarde en ook dit keer deelt hij een plaatje van een prachtig oord. Hij is bij de Azoren, de Portugese eilanden in de Atlantische Oceaan. Het lijkt om een frisse duik te gaan, want de bioloog houdt zijn muts op.