Bekende Nederlanders en buitenlandse beroemdheden geven via sociale media regelmatig een inkijkje in hun levens. NU.nl deelt de hele dag door updates die de sterren plaatsen.

gisteren om 14:19
Zoon André Hazes junior viert verjaardagsfeestje in Efteling

Morgen wordt André Hazes III vier jaar oud. Dat viert de zoon van André Hazes jr. en Monique Westenberg vandaag al met zijn vriendjes en vriendinnetjes in de Efteling. "Verjaardagsfeestje van De Grootste", schrijft de zanger bij een foto van de spelende kinderen.
vrijdag om 18:01
WIDM-kandidaten maken zich op voor finale

Zaterdagavond is de finale van het jubileumseizoen van Wie is de Mol? en de kandidaten maken zich alvast op voor de spannende avond. Op Instagram toont Jeroen Kijk in de Vegte hoe hij samen met medefinalisten Nikkie de Jager en Tygo Gernandt onderweg is naar de finale. "Wat een voorrecht om dit spel met deze prachtige mensen gespeeld te mogen hebben. Deze groep gunt elkaar de wereld. We zijn door het leven en het spel gepokt en gemazeld", schrijft hij de foto. Volgens de 46-jarige finalist voelde elk vertrek als een aderlating. "Echt iedereen afzonderlijk had zijn eigen heerlijke aandeel in de groepsdynamiek."
vrijdag om 16:45
Maxime Meiland lacht om pasfoto's dochtertje Claire

Maxime Meiland heeft samen met haar dochtertje Claire nieuwe pasfoto's laten maken. De 24-jarige realityster moet achteraf nogal lachen om de expressie van haar dochter, want ze lijkt er maar weinig zin in te hebben. "De vrolijkheid straalt ervan af", lacht Meiland.
vrijdag om 13:56
Jim Bakkum onherkenbaar na haarexperiment

Jim Bakkum deelt op Instagram een foto waarop hij vrijwel onherkenbaar is doordat hij een nieuwe haarkleur heeft en zijn baard ontbreekt. "Anderhalf jaar geleden is mijn haar wit geverfd en moest mijn baard eraf voor de make-uptest van Onze Jongens in Miami", schrijft Bakkum bij de foto. Hij lijkt met weinig vreugde terug te kijken op het haarexperiment: "Dat waren echt superweken", voegt hij er sarcastisch aan toe.
vrijdag om 12:01
Elise Schaap heeft zestien jaar verkering

Elise Schaap is zestien jaar samen met haar vriend Wouter de Jong, schrijft de actrice vrijdag op Instagram. "Zestien jaar verkering met deze inmiddels grijze ouwe Harry op rechts", aldus Schaap bij twee foto's van het stel. "Op beide foto's knijpt-ie me keihard, some things never change." 

Het acteurskoppel heeft samen een dochter, die in juli 2015 werd geboren.
donderdag om 18:45
André Hazes: 'Een jaar waarin zoveel is gebeurd'

André Hazes heeft in het afgelopen jaar veel meegemaakt en blikt op Instagram terug op zijn innerlijke en uiterlijke transformatie. "Links een jongen die leefde zonder grenzen. Die nergens het gevaar in zag, zichzelf geen rust gunde, geen gezond leven gunde. Waar zijn thuissituatie helemaal overhoop lag. Rechts een jongen die voor zichzelf is gaan zorgen. Waar zijn thuissituatie beter is dan ooit."
donderdag om 11:11
Nieuw plaatje
Kalvijn had al aardig wat tatoeages, maar heeft toch nog plek op zijn onderarm weten te vinden voor Simba uit The Lion King. De YouTuber had het leeuwenwelpje al op zijn geboortekaartje staan en is blij dat het nu ook op zijn arm staat.
donderdag om 06:34
Carolien Spoor en Jon Karthaus blij met kluswoning

Carolien Spoor en haar echtgenoot Jon Karthaus hebben een kluswoning gekocht. "Ik ga m'n best doen om de handen uit de mouwen te steken, maar kan niet beloven dat dit zonder vloeken en tieren verloopt", aldus Spoor over het klussen in het nieuwe onderkomen van het acteursechtpaar.
donderdag om 05:52
Nicki Minaj viert eerste trouwdag met foto zoon
Woensdag was Nicki Minaj precies een jaar getrouwd met Kenneth Perry. De rapper feliciteert haar echtgenoot onder de eerste foto die ze deelt van haar eind september geboren zoon. Minaj houdt het bij een close-up van een voet van haar zoon, wiens naam niet is bekendgemaakt.
donderdag om 05:42
Lisa Marie Presley staat stil bij verjaardag overleden zoon

Lisa Marie Presleys zoon Benjamin zou woensdag 28 jaar zijn geworden. De kleinzoon van Elvis Presley maakte in juli een einde aan zijn leven. "Ik zal nooit meer dezelfde zijn", schrijft zijn moeder op de verjaardag van haar zoon.
woensdag om 17:44
Meghan en Harry lanceren Archewell-website

De website van Archewell, de stichting die Meghan Markle en de Britse prins Harry in de lente hebben aangekondigd, is woensdag gelanceerd. Veel informatie is nog niet op de site te vinden. Wel wordt op de site de naam van de organisatie verklaard. 'Arche' staat volgens het koppel voor 'bron van actie' en 'well' betekent 'overvloedige bron'.
woensdag om 11:38
Maxim Hartman positief getest op corona

Presentator Maxim Hartman is positief getest op het coronavirus. Volgens Hartman maakt hij het goed. "Ik had drie dagen koppijn en lichte koorts," aldus Hartman. De presentator zegt zich nu alleen nog vermoeid te voelen.
woensdag om 09:07
Gelukkig met de kinderen
Rico Verhoeven is blij: hij brengt tijd door met zijn kinderen Jazzlyn, Vince en Mikayla. Na de scheiding van zijn partner Jacky ziet hij zijn kinderen minder en in interviews vertelde de kickbokser hoe moeilijk hij het vindt van zijn dochters en zoon weg te zijn.
woensdag om 06:45
Tino Martin krijgt waarschuwing voor vliegen met drone

"Ik had een drone gekocht en gisteren dacht ik eindelijk: ik ga ermee vliegen", aldus Tino Martin bij NPO Radio 2. "En toen ging ineens de deurbel en stond de politie voor de deur." De zanger kreeg van de agenten een waarschuwing dat hij niet meer met de drone mocht vliegen en heeft daar begrip voor. "Die dingen kunnen echt gevaarlijk hoog vliegen en ik woon op een aanvliegroute." Martin zegt het wel jammer te vinden dat zijn hobby hem alweer snel ontnomen is.
dinsdag om 23:58
David Beckham maakt herfstkrans met dochter

"Nooit gedacht dat ik wildplukken zo leuk zou vinden", schrijft David Beckham bij een herfstige foto op zijn Instagram waarop hij een rieten mand vasthoudt die tot de nok toe is gevuld met oranje en bruine bladeren.

Hij gaat met zijn negenjarige dochter Harper Seven een herfstkrans maken, aldus de Britse voetballer. "Maak je geen zorgen, ik was niet alleen, ik was met mijn mooie dame."
dinsdag om 21:35
Isa Hoes denkt terug aan zware bevalling

Merlijn Kamerling viert dinsdag zijn 22e verjaardag. Deze gelegenheid brengt zijn moeder Isa Hoes terug naar zijn geboorte. "20 oktober 1998... een dag om nooit te vergeten", schrijft de actrice op Instagram. "De bevalling was zwaar, je ademde in het begin nauwelijks en werd aan de beademing gelegd."

Toen de actrice Merlijn mocht zien, was dat "in een kamer vol nieuwe wondertjes", schrijft ze. "Een paar tellen was ik verward, wie was jij? En in een flits zag ik één baby die zijn hoofdje draaide en me met zijn donkere kraaloogjes vanuit de couveuse leek te zoeken. Ik ving die - toen al - intens diepe blik en ik wist: jij bent het en het komt goed!"
dinsdag om 11:00
Iets nieuws van de 3JS
Nu optreden voor groot publiek er niet bij is, hebben de 3JS iets nieuws bedacht: ze gaan een livestream starten. Vanaf begin november keren ze iedere twee weken terug, met veel muziek en meer. Ze vragen fans om mee te denken: wat willen zij zien?
dinsdag om 06:40
Kristen Bell en Dax Shepard vergeten trouwdag opnieuw

"Het is weer de tijd van het jaar", aldus Kristen Bell onder een foto van zichzelf en haar echtgenoot Dax Shepard. "Dat moment waarop we tegen elkaar zeggen: 'Was onze trouwdag niet ergens vorige week?'" De acteurs trouwden op 16 oktober 2013.
maandag om 13:17
Eloise heeft rijbewijs bijna binnen

Eloise van Oranje, de dochter van prins Constantijn en prinses Laurentien, heeft het theorie-examen voor haar rijbewijs gehaald. De achttienjarige gravin hoeft nu alleen nog maar het praktijkexamen succesvol af te ronden om haar rijbewijs te mogen ontvangen.
maandag om 11:33
Adele wordt presentatrice

Adele heeft altijd jarenlange pauzes tussen haar albums en dus zou het zo nog wel even kunnen duren voor we een vervolg krijgen op 25 uit 2015. Maar de echte fan kan zijn of haar hart ophalen als ze deze zaterdag de presentatrice van Saturday Night Live is. Wat ze daar gaat laten zien is nog even afwachten, maar de kans op nieuwe muziek lijkt klein; de zangeres is niet de muzikale gast van de aflevering, dat is zangeres H.E.R.
maandag om 08:54
Wat zit er achter dat masker?

Achter een masker is het heel moeilijk te laten zien wat je nou echt van iets of iemand vindt. Het blijft raden, zo maakt ook actrice Drew Barrymore duidelijk: lach je of kijk je boos?
maandag om 05:26
Yolanda Hadid geniet van oma zijn

Door de geboorte van Gigi Hadids dochter in september is Yolanda Hadid voor het eerst oma geworden. "Dank voor het mij oma maken, ik geniet van iedere minuut", bedankt de grootmoeder haar dochter en schoonzoon onder een foto waarop de handen van haar kleindochter te zien zijn. De naam van Hadids kleinkind is niet bekend.
zondag om 10:29

Marlijn Weerdenburg voelt zich 'geweldig' tijdens zwangerschap

Marlijn Weerdenburg voelt zich "geweldig goed" tijdens haar tweede zwangerschap, heeft ze haar Instagram-volgers zondag laten weten. "Dank jullie wel voor alle berichten op mijn zwangerschap", schrijft de 37-jarige MolTalk-presentatrice die deze week haar tweede zwangerschap bekendmaakte.

Weerdenburg en haar vriend "zijn vreselijk blij" dat ze nog een kindje mogen krijgen. "Het is nogal wat; alles nog een keer mee te mogen maken. Ik voel me geweldig goed en koester elk moment. En Teun (haar driejarige zoon, red.) vraagt elke dag 'of de baby dan vandaag eindelijk komt'. Lesje geduld kan dus zeker geen kwaad."

zaterdag 17 oktober om 12:10
'Oude' K3 weer bij elkaar

Het 'oude' K3, bestaande uit Karen Damen, Kathleen Aerts en Kristel Verbeke, is vrijdag met elkaar herenigd nadat Aerts, die al een aantal jaar in Zuid-Afrika woont, meedeed aan de Vlaamse versie van The Masked Singer. "Het voelde zo vertrouwd. Een beetje zoals thuiskomen", schrijft Verbeke op Instagram.
vrijdag 16 oktober om 07:37
John Legend bedankt fans voor steun na miskraam

Na zijn optreden bij de Billboard Music Awards, waar hij een nieuw nummer opdroeg aan zijn vrouw Chrissy Teigen, bedankt John Legend zijn fans voor alle steun die hij de afgelopen tijd kreeg. Teigen en hij verloren onlangs hun pasgeboren zoontje. "We voelen en waarderen jullie liefde en steun meer dan jullie weten. We hebben zo veel verhalen gehoord over zo veel andere families die deze pijn hebben ervaren, vaak lijdend in stilte. Het is een club waar niemand bij wil horen, maar het is geruststellend om te weten dat we niet alleen zijn."

"Chrissy zal ongetwijfeld veel meer te zeggen hebben wanneer ze daar klaar voor is", besluit de Amerikaanse zanger. "Maar weet voor nu dat we dankbaar zijn en onze liefde sturen naar jullie allemaal."
donderdag 15 oktober om 20:24
Dennis Weening trots op overleden vader

De vader van Dennis Weening is maandag overleden. Dat deelt de presentator in een bericht op Instagram. Hij schrijft dat hij twijfelde of hij het verdrietige bericht wilde delen met zijn volgers, maar besloot dit toch te doen, omdat hij trots is op zijn vader: "Mijn vader was de sterkste en stoerste vader die je je maar kan voorstellen."

Weening schrijft dat zijn vader in de afgelopen negen jaar veel tegenslagen te verwerken kreeg op het gebied van zijn gezondheid. Twee weken geleden gaf zijn lichaam het op. "Je hebt gestreden als niemand anders die ik ken", aldus de presentator. "En daarom deel ik dit met de hele wereld. Omdat iedereen dus mag weten hoe trots ik op je ben. Om te zeggen hoeveel ik en de meisjes je gaan missen en hoeveel we van je houden."
donderdag 15 oktober om 13:17
Boer Willem weer vrijgezel

Boer Willem, die in de online videoserie van het laatste seizoen van Boer zoekt Vrouw te zien was, is weer vrijgezel. Op de site van het programma vertelt Willem dat hij en Rineke - die hij tijdens de opnames leerde kennen - hebben besloten "dat er helaas niet meer in zit". "We spreken elkaar eigenlijk niet meer. Heel af en toe appen we nog. Maar we zijn vriendschappelijk uit elkaar gegaan."
donderdag 15 oktober om 06:12
Katja Schuurman verwijdert kritische posts over coronamaatregelen

Katja Schuurman vindt het coronavirus samen verslaan belangrijker dan haar mening over de coronamaatregelen. Daarom heeft de actrice en presentatrice naar eigen zeggen twee kritische Instagram-berichten over de coronamaatregelen verwijderd. "Laten we er samen voor gaan", stelt Schuurman voor. "In godsnaam. In de hoop dit kutvirus er zo snel mogelijk onder te krijgen."

Maandag was Schuurman op sociale media niet te spreken over het ingrijpen van politie bij de restaurants van haar echtgenoot Freek van Noortwijk. Diens restaurant Breda kreeg zondagavond een waarschuwing, omdat er enkele minuten na 22.00 uur nog gasten in de zaak waren, wat in strijd was met de toen geldende coronaregels.
woensdag 14 oktober om 06:05
Marlijn Weerdenburg blijft op afstand bij zoons kennismaking met sprinkhaan

Teun, de driejarige zoon van Marlijn Weerdenburg, ziet voor het eerst een sprinkhaan. Op veilige afstand geniet de actrice en presentatrice mee.
dinsdag 13 oktober om 17:48
Maan laat passie van opa en oma voortleven

Maan laat in de nieuwe videoclip van Zo Kan Het Dus Ook Part 2 haar danskunsten zien. De zangeres schrijft op Instagram dat ze hiermee de passie van haar opa en oma laat voortleven. "Mijn opa en oma waren vroeger Nederlands stijldanskampioen, in 1948 en 1949, en hadden hun eigen dansschool in Utrecht", vertelt ze. Maan, die haar oma helemaal niet heeft gekend en haar opa slechts drie weken, schrijft dat ze hoopt dat haar grootouders trots op haar zijn.
dinsdag 13 oktober om 13:15
Gordon zegt sorry tegen Johnny de Mol

Gordon heeft Johnny de Mol zijn excuses aangeboden, omdat hij ongeveer twintig jaar geleden diens vader John de Mol belde om te zeggen dat Johnny te veel feestte en slecht voor zichzelf zorgde. Dat zegt de presentator in het SBS6-programma Waar is De Mol? Volgens Johnny had Gordon destijds beter naar hem toe kunnen komen, maar Gordon vond dat hij zich niet direct met Johnny's leven mocht bemoeien. De presentator heeft de excuses aanvaard.
dinsdag 13 oktober om 11:11
Geheimzinnige dingen

Ruud de Wild en Olcay Gulsen gaan samen iets doen, maar wat? Op Instagram hinten de twee op een samenwerking, maar ze zeggen niet meer dan dat ze iets bekend gaan maken. De volgers van de radio-dj en de presentatrice speculeren er lustig op los: een huwelijk, een breuk of misschien een baby? Uiteindelijk komt daar het verlossende woord: de twee moeten samen in quarantaine. Het stel is op vakantie geweest naar Lissabon en kan nu niet anders.
dinsdag 13 oktober om 06:40
Bewakingscamera Jan de Hoop filmt hert bij voordeur

Vlak voordat presentator Jan de Hoop dinsdag naar zijn werk bij het RTL Ontbijtnieuws vertrok, bleek zich een hert op te houden voor zijn voordeur. Een bewakingscamera legde het dier vast.
maandag 12 oktober om 22:26
Britney Spears geeft levensadviezen

Britney Spears deelde maandag wat wijze woorden met haar Instagram-volgers. "Als je ooit overweldigd raakt in het leven... doe een stap achteruit... haal diep adem... en zet letterlijk babystapjes", schrijft de zangeres bij een foto waarop ze kleine gekleide slippers vasthoudt.
maandag 12 oktober om 14:51

Patricia Paay: 'Natuurlijk nog samen met Robbert'

Robbert Hinfelaar, de echtgenoot van Patricia Paay, is niet dol op de media en verschijnt dus ook zelden met zijn vrouw op feestjes en op sociale media. Zijn afwezigheid leidde bij sommige fans van de televisiepersoonlijkheid tot de vraag: is het stel nog wel samen? "Natuurlijk zijn wij dat nog, alleen Robbert houdt niet van de publiciteit, dus blijft hij altijd liever op de achtergrond", schrijft Paay maandag op Instagram.

Het koppel woont inmiddels in Rotterdam en heeft het daar naar hun zin. "Robbert werkt in Den Haag, dus dat scheelt enorm in de reistijd", besluit de presentatrice.

maandag 12 oktober om 10:37
Katja Schuurman boos over waarschuwing voor restaurant van haar man

Katja Schuurman is niet te spreken over het ingrijpen van politie bij de restaurants van haar echtgenoot Freek van Noortwijk. Zijn restaurant Breda kreeg op zondagavond een waarschuwing, omdat er enkele minuten na 22.00 uur nog gasten in de zaak aanwezig waren, wat in strijd is met de coronaregels. "Een officiële waarschuwing dat je je niet aan de regels - 22.00 sluiten - houdt om 22.03 uur? Omdat je gasten, met jassen aan op weg naar buiten - een laatste propt een hapje dessert naar binnen - niet exact 22.00 uur buiten staan?", aldus Schuurman.

Ook bij restaurant Guts kwam controle langs. Schuurman plaatst een video waarin te zien is hoe het personeel verzocht wordt naar huis te gaan, omdat het anders lijkt alsof de zaak nog open is. "Het lijkt mij sterk dat verwacht wordt dat je je gasten eruit bonjourt, de deur direct ook achter jezelf dichttrekt en de volgende ochtend wel weer verder kijkt. Ik kan me voorstellen dat het voor onze handhavers van de wet ook allemaal nog lastig te volgen is, maar de toon van deze politiedame - "Ik vind het heel irritant, dus doe gewoon je lampen uit en ga weg" - komt op mij nogal lomp en zonder enig inlevingsvermogen over", aldus de actrice en presentatrice.

"Als we deze ellendige crisis inderdaad 'samen' moeten oplossen, moet er consequent beleid worden gevoerd. Bij voorkeur gebaseerd op kennis en feiten. Waardoor eenieder begrip kan en wil opbrengen voor regels en restricties", vindt Schuurman.
maandag 12 oktober om 08:00
Even niet doen alsof

Nielson heeft het momenteel zwaar. De zanger schrijft op Instagram dat zelfs als hij een goede dag heeft, de dag vaak eindigt in tranen. "Ik doe mijn best. Samen met de mensen om me heen. En we maken echt wel stappen. Maar die stilte aan het einde van de dag... die gaat nooit wennen denk ik." De zanger zegt zijn verdriet om te zetten in muziek.
maandag 12 oktober om 05:52
Jennifer Aniston heeft er een nieuwe huisgenoot bij: pup Lord Chesterfield. Op Instagram schrijft de actrice dat haar nieuwe hondje uit het asiel komt. Lord Chesterfield is een toevoeging aan de dierenfamilie van Aniston: ze heeft ook hond Clyde.
Jennifer Aniston toont nieuwe pup
Jennifer Aniston toont nieuwe pup
zondag 11 oktober om 16:37
Roxeanne Hazes en Monique Westenberg fantaseren over gezamenlijke toekomst

Roxeanne Hazes en haar vriend Erik zijn nog altijd woonachtig in Vinkeveen, maar daar zou in de toekomst wel eens verandering in kunnen komen. Op haar Instagram-story fantaseert Hazes over een leven op de boerderij later. "Ik hoop dat we binnen nu en vijf jaar (tien mag ook) onze eigen boerderij kunnen kopen. Het liefst hier in de buurt", schrijft de zangeres.

Haar schoonzus Monique Westenberg heeft daar ook wel oor naar en reageert vervolgens dat zij wel een boerderij daarnaast zou willen bouwen. "Zullen we hier dan een dubbele boerderij van maken?' Dit is ook zó mijn toekomstdroom", voegt ze er aan toe.
zondag 11 oktober om 16:33
Kim Kötter na lang twijfelen toch op vakantie met kindjes

Kim Kötter is momenteel op een "last-minute vakantie" met haar twee zoontjes, Muck en Youp. Op Instagram toont ze hoe de twee kleintjes hun zwembandjes aan het opblazen zijn. "De kindjes hebben de bandjes vast opgeblazen. Zodat ze direct het zwembad straks in kunnen. Hahaha. Ze kunnen niet wachten!"

De presentatrice twijfelde eerst of ze wilde gaan door de coronacrisis. "We hebben het tot het allerlaatst afgewacht", schrijft ze. De streek waar ze verblijft, Algarve, is code geel en daarom besloot Kötter toch te gaan. "We zitten in een familie hotel en hebben een eigen huisje daar."
zaterdag 10 oktober om 08:34
Mariska Bauer verrast gezin met deelname aan The Masked Singer

Mariska Bauer bleek vrijdagavond in The Masked Singer de zangeres in het muizenpak te zijn. Dat was niet alleen voor de panelleden een grote verrassing, maar ook voor haar eigen gezin: zij wisten van niets, zo was te zien in een filmpje dat Mariska op Instagram deelde.
Mariska Bauer verrast gezin met deelname aan The Masked Singer
Mariska Bauer verrast gezin met deelname aan The Masked Singer
vrijdag 9 oktober om 17:03
Yolanda Hadid feliciteert jarige dochter

Bella Hadid mag vrijdag 24 kaarsjes uitblazen en wordt op Instagram gefeliciteerd door haar (Nederlandse) moeder Yolanda. "Ik ben zo trots op je en de geweldige dingen die je al hebt bereikt", schrijft het voormalige model. "Dank voor alle liefde die je in mijn leven brengt en in dat van alle anderen die jouw pad kruisen."
vrijdag 9 oktober om 11:07
Emotionele André Hazes vereerd met wassen beeld van zijn vader

Sinds deze week is in de vestiging van Madame Tussauds in Amsterdam een wassen beeld van André Hazes sr. te zien. Zijn zoon André Hazes jr. is daar onwijs trots op. Binnenkort komt er ook wassen beeld van hem bij. "Vreemd en prachtig tegelijk", aldus de 26-jarige zanger. Hij laat weten het een enorme eer te vinden en deelt alvast een foto van het beeld van zijn in 2004 overleden vader.
donderdag 8 oktober om 15:36
Angela Schijf slaat Televizier-gala over

Donderdagavond maakt Angela Schijf kans op een Televizier-Ster, maar de actrice laat weten niet bij het gala in Carré aanwezig te zullen zijn. "Voor mij persoonlijk is het een situatie die ik niet kan verantwoorden", laat Schrijf via Instagram weten. "Ik woon met mijn gezin in Antwerpen, België. Amsterdam is voor Antwerpen code rood, België is voor Nederland code oranje. Logistiek wordt dat al lastig."

De 41-jarige actrice vertelt daarnaast dat ze een verantwoordelijkheid heeft richting haar collega's van Flikken Maastricht, met wie zie momenteel het vijftiende seizoen opneemt. "Aan hen heb ik beloofd geen feesten en partijen op te zoeken in mijn vrije tijd. De huidige stand van zaken rond het coronavirus is er eentje om serieus te nemen. Ik wil zo voorzichtig mogelijk zijn en de richtlijnen volgen. Hopelijk snappen jullie dat. Geen galajurk voor mij vandaag, maar ik wens alle collega's plezier en succes!"