Bekende Nederlanders en buitenlandse beroemdheden geven via sociale media regelmatig een inkijkje in hun levens. NU.nl deelt de hele dag door updates die de sterren plaatsen.

gisteren om 16:53
Anouk Hoogendijk weer thuis na bevalling zoontje

Anouk Hoogendijk is na twee weken in het ziekenhuis te hebben gelegen weer thuis. De voetbalster toont op Instagram hoe haar pasgeboren zoontje Sonny er vredig bij ligt. "Woehoe wij zijn lekker thuis!! Dat betekent: herstellen, genieten en heel veel bonbons met gestampte muisjes eten", schrijft de 35-jarige bij het bericht. In de de reacties wordt ze overladen met liefdevolle berichten van onder anderen Anouk Smulders en Annemarie Keizer.
gisteren om 15:59
Patricia Paay prijst zangtalent dochter

Patricia Paay en dochter Christina spenderen de vrijdagmiddag samen. "Lekker veel lol hebben en zingen, samen met mijn knappe dochter. Want zingen dat kan ze, geloof me. Hoop dat zij daar nog iets mee gaat doen", schrijft de televisiepersoonlijkheid op Instagram.
gisteren om 07:41
Kim Kardashian krijgt hologram van overleden vader cadeau

Kim Kardashian is op 21 oktober veertig jaar geworden en dat werd gevierd met een speciaal cadeau. Haar echtgenoot Kanye West gaf haar een hologram van Robert Kardashian, Kims vader die in 2003 overleed. De digitale reconstructie vertelt zijn dochter hoe trots hij op haar is, en op haar man en kinderen. "Ik ben altijd bij je", zegt het hologram. "Ik hou van je. Ik mis jullie allemaal."

Kim schrijft dat het hologram levensecht is, en dat de familie er al veel naar heeft gekeken. "Gevuld met tranen en emoties. Ik kan niet beschrijven wat het betekent om dit samen met mijn zussen, mijn broer, mijn moeder en mijn beste vriendinnen te beleven. Ontzettend bedankt Kanye, voor deze herinnering die een leven lang zal blijven bestaan."
donderdag om 23:03
Terwijl heel Nederland denkt dat Loretta Schrijver iedere ochtend bij Koffietijd met een kop koffie in haar handen zit, bekent de presentatrice hele andere drankjes te drinken in de ochtend.
Loretta Schrijver onthult inhoud van haar kopje bij Koffietijd
Loretta Schrijver onthult inhoud van haar kopje bij Koffietijd
donderdag om 20:23
Nikkie de Jager baalt ervan dat haar lichaam niet meewerkt. Via Instagram deelt de make-upartiest dat ze te horen heeft gekregen dat ze eens per twee weken aan een infuus moet om medicatie toegediend te krijgen. De YouTuber kreeg eerder dit jaar te horen dat ze aan een chronische darmziekte lijdt. "Mijn lichaam haat me", aldus De Jager. Ze zegt dat ze hoopt dat haar fans een betere dag hebben dan zij.
Nikkie de Jager baalt van lichaam door ziekte
Nikkie de Jager baalt van lichaam door ziekte
donderdag om 15:12

Jim en Jamai gaan terug in de tijd

Jim Bakkum deelt op Instagram een oude foto van zichzelf en Jamai Loman, met wie hij zeventien jaar geleden in de finale van talentenjacht Idols stond. "Peppi en Kokki, 2003", is het bijschrift.

Lange tijd hadden de twee geen contact, maar sinds kort sturen ze elkaar weer berichten, vertelde Jamai afgelopen weekend aan Het Parool. "Hij bleek het net zo jammer te vinden. We hebben meteen een afspraak gemaakt om te gaan eten en bij te praten", aldus Loman. "Maar goed, toen brak de coronatijd aan. Dus dat is er nog niet van gekomen."

donderdag om 09:57
Barry Atsma blij dat hij zijn moeder ondanks coronaregels kan rondrijden

Barry Atsma is blij dat hij lekker kan lachen met zijn moeder, terwijl hij haar rondrijdt. Ondanks het mondkapje dat haar mond verbergt en de anderhalvemeterregel voelt de acteur zich gelukkig.
donderdag om 06:12
Giel Beelen verbaasd over speculaties van Eddy Zoey

Donderdag stond Giel Beelen in zijn vroege ochtendshow nogmaals stil bij het missen van de uitzending in de nacht van dinsdag op woensdag. De radio-dj was er niet bij, omdat hij zich had verslapen. Beelen overhandigde zijn collega's die toen plotseling moesten overwerken een fles wijn. Hij vertelde ook dat hij zich woensdag bij de kassa schaamde met twee wekkers in zijn mandje. De radio-dj was echter vooral verbaasd over de opmerkingen van Eddy Zoey. De presentator van RTL Boulevard speculeerde woensdag in het entertainmentprogramma dat de afwezigheid van Beelen een promotiestunt was.

Woensdag liet Beelen weten het vroege tijdstip van zijn radioprogramma te hebben onderschat. Volgens de radio-dj klopt er niets van het beeld dat hij zijn show niet serieus zou nemen.
donderdag om 05:25
Sam Smith onderging een haartransplantatie

Sam Smith heeft een haartransplantatie ondergaan, meldt de artiest in een dinsdag verschenen make-upvideo van Vogue. Smith, die graag met 'zij' of 'hen' wordt aangesproken, zegt niet wanneer de ingreep heeft plaatsgevonden. "Het is fijn om haar te hebben. Maar als ik kaal was geweest, had ik daar ook mee kunnen omgaan", aldus Smith. "Want kaal is mooi." In 2017 liet Smith weten dat het haar begon uit te vallen van de stress na de Oscar-uitreiking van dat jaar.
woensdag om 11:26
Anouk toont nieuwe look bij opnames The voice of Holland

Anouk is momenteel druk bezig met de opnames van The voice of Holland (TVOH). De zangeres toont op Instagram hoe ze zichzelf daarvoor een nieuwe look heeft aangemeten. "Nog een paar weken en dan begint het weer, The voice of Holland. Verder wil ik jullie veel sterkte en een goede gezondheid toewensen", schrijft ze bij de foto.
woensdag om 09:07
Donny Roelvink staat stil bij een jaar verkering

Donny Roelvink heeft een jaar een relatie met Janice Blok. De twee hebben hun huis voor die gelegenheid versierd met kaarsjes en Roelvink krijgt van Blok een kaartje en een flesje drank. "Vandaag is de dag dat jij zei dat je verkering wilde", richt de mediapersoonlijkheid zich tot zijn vriendin.
dinsdag om 18:19
Kim Kardashian viert veertigste verjaardag op privé-eiland

Kim Kardashian heeft groots uitgepakt voor haar veertigste verjaardag. Op Instagram deelt ze dinsdag een reeks foto's waarop ze in bikini poseert op een eiland dat ze volgens TMZ speciaal heeft afgehuurd voor de gelegenheid.

Bronnen lieten aan de entertainmentsite weten dat Kardashian veertig vrienden en familieleden met een Boeing 777 naar het privé-eiland heeft gevlogen, waar ze sleutels van hun eigen privévilla's ontvingen.

Haar man Kanye West zou door werkverplichtingen niet aanwezig zijn geweest op Kardashians daadwerkelijke verjaardag, maar hij was er de afgelopen dagen wel bij.
dinsdag om 12:47

Art Rooijakkers is niet ziek

Veel kijkers maakten zich zorgen over Art Rooijakkers, omdat hij maandagavond in de uitzending van Jinek snipverkouden leek. De presentator stelt zijn volgers en de fans van het programma nu gerust: hij is net negatief op het coronavirus getest weet dus zeker dat hij bij Eva Jinek aan tafel niet besmet was.

dinsdag om 12:41
Kersttijd in oktober

Voor Maik de Boer kan het niet snel genoeg december zijn: de stylist heeft zijn kerstspullen alvast uit de kast gehaald en dus straalt zijn kerst-Barbie al in haar gouden japon.
dinsdag om 09:53
Renate Gerschtanowitz danst de polonaise op verjaardag

Renate Gerschtanowitz viert dinsdag haar 41e verjaardag en danst met haar gezin de polonaise. "Doen we altijd als er iemand bij ons jarig is", aldus haar echtgenoot Winston.
dinsdag om 09:36
Bobbi Eden zit zonder benzine in dierenpark Beekse Bergen

"Zorg dat je genoeg benzine in je tank hebt, want anders zou het zomaar kunnen dat je stil komt te staan tussen de jachtluipaarden en de breedlipneushoorns", tipt Bobbi Eden na haar bezoek aan dierenpark Beekse Bergen. "Voor de rest geen stress hoor en is het alleen maar genieten. Wij zijn in ieder geval een ervaring rijker", aldus de presentatrice over het bezoek aan de dierentuin met haar zoon Brandon.
dinsdag om 08:01
Jamie Foxx rouwt om overleden zus

Jamie Foxx staat stil bij het overlijden van zijn zus DeOndra Dixon. "Mijn hart is in een miljoen stukjes gebroken", aldus de acteur. Foxx doet geen uitspraken over de doodsoorzaak.

Volgens de Global Down Syndrome Foundation overleed Dixon op 19 oktober op 36-jarige leeftijd. Dixon, die zelf het syndroom van Down had, was ambassadeur van de stichting die het leven van mensen met het downsyndroom wil verbeteren.
dinsdag om 05:14
Dwayne Johnson heeft na zijn training hechtingen nodig

Dwayne Johnson raakte gewond aan zijn gezicht doordat hij tijdens een pittige trainingssessie een ijzeren ketting van ruim 20 kilo in zijn gezicht kreeg. "Proef je bloed, blijf trainen en regel je hechtingen later", zegt de acteur, die zich niet uit het veld liet slaan. Volgens Johnson smaakt zijn bloed naar onder meer Samoaanse saus.
maandag om 21:38
Kim Feenstra heeft slapeloze nachten

Kim Feenstra slaapt tegenwoordig nog maar een paar uur per nacht, vertelt ze op Instagram. "But it's still all good in mommy hood", aldus het 35-jarige model. Feenstra is op vrijdag 16 oktober bevallen van haar zoon Brooklyn Baby Tailor. 

Feenstra en haar 38-jarige vriend Stanley Tailor maakten eind mei bekend een kind te verwachten. De twee hebben sinds 2016 een relatie.
maandag om 16:55
Patty Brard ondergaat maandag een knieoperatie, vertelt ze in een Instagram-video. Ze heeft een gescheurde meniscus en er is een stukje bot van haar knie afgebroken. 

"Ze hadden nog een gaatje bij de Knee Clinic. Dus MRI-scan, röntgenfoto gemaakt", aldus Brard, die onlangs met haar volgers deelde dat ze naar het ziekenhuis moest vanwege een zere knie. "Gelukkig geen nieuwe knie nodig, want dan had het niet direct gekund. Dus daar lig ik dan, klaar voor de operatiekamer. Hup, weg met die knie."
Patty Brard ondergaat knieoperatie
Patty Brard ondergaat knieoperatie
maandag om 13:52
Sylvie over Estavana: 'Wat een vrouw'

Sylvie Meis onderhoudt een goede band met Estavana Polman, de vriendin van Meis' ex Rafael van der Vaart. "Ik heb supergoed contact met Estavana en dat is ontzettend fijn", zegt de presentatrice in gesprek met FHM.

Overigens is de handbalster de favoriete sportvrouw van Meis. "Ik vind haar echt hét voorbeeld van toewijding. Als je haar levensverhaal kent… wauw, wat een vrouw. Ze heeft ooit een gebroken rug opgelopen bij een ongeluk, maar is daarvan ijzersterk teruggekomen. Ik vind haar beyond."
maandag om 12:23
Katja en de moedermaffia

Katja Schuurman en Freek van Noortwijk zijn een stukje gaan fietsen met hun dochter Coco LouLou. Haar volgers vinden het enig, maar waarschuwen haar wel, want de manier waarop Katja op de tandem zit is volgens hen voer voor de moedermaffia die ongevraagd advies geeft over het opvoeden van kinderen.
maandag om 08:16
Bella de paardenfluisteraar

Bella Hadid is dol op dieren en deelt regelmatig plaatjes met honden, katten en geiten. Dit weekend was het model bij haar paard en daar bleek dat ze niet alleen goed kan rijden, maar ook uitstekend paardenhaar kan bijwerken.
maandag om 06:26
Bastiaan Ragas: 'Door geldgebrek mijn zoon als chauffeur'

Door het maximum aantal bezoekers dat theaters vanwege de coronacrisis mogen verwelkomen, houdt Bastiaan Ragas naar eigen zeggen niet genoeg geld over voor een tourmanager. Daarom rijdt de negentienjarige zoon van de zanger en acteur zijn vader rond tijdens diens theatertournee. Regelmatig speelt Ragas twee voorstellingen per avond om zodoende de kosten nog een beetje te kunnen compenseren met inkomsten. "Omdat ik nu twee voorstellingen op één avond doe, ben ik daarna aardig gesloopt", motiveert de zanger zijn keuze voor een chauffeur.

"Al zit er maar één persoon in de zaal, dan is het nog de moeite waard", zegt Ragas maandag in het AD over het toeren ondanks de coronamaatregelen. "Ik heb het niet over grote shows met meerdere acteurs of muzikanten, maar als je dit als soloartiest niet doet, dan ben je dit beroep niet waard. Dan moet je maar een echt vak kiezen."
zondag om 20:48

Iggy Azalea deelt voor het eerst foto's van zoontje

Iggy Azalea heeft voor het eerst beelden gedeeld van haar pasgeboren zoontje Onyx. In mei kreeg de rapster voor het eerst een kindje met rapper Playboi Carti. De Australische had echter nog nooit foto's gepost van het kindje, tot nu. In de comments wordt Azalea overladen met reacties van verheugde fans.

zondag om 15:40
Aangekomen Dave Roelvink toont gewichtstoename met 'buikje'

Dave Roelvink is de afgelopen tijd flink wat aangekomen, maar liefst 15 kilo, zo onthulde hij in weekblad Party. Op Instagram post Roelvink een foto waarop dat goed te zien is, aangezien zijn buikje goed zichtbaar is door zijn strakke trui.  "Arie en Bart op pad. Nog steeds aan het nagenieten van deze dag. P.S. Ik ben niet aangekomen, ik blaas gewoon uit", grapt de 26-jarige.

De zoon van Dries Roelvink was op pad met de dakloze Jesse, die een make-over kreeg van hem.
zondag om 10:13
Ruud de Wild en Olcay Gulsen hebben zaterdagavond de woonkamer omgedoopt tot dansstudio en gooiden de heupen los op het nummer Funkytown van Lipps Inc. "Ruud de robot....... ze noemen mij zo. Ik snap dat dus niet", schrijft de Radio2-dj bij de vrolijke video.
Ruud en Olcay bezoeken Funkytown
Ruud en Olcay bezoeken Funkytown
zaterdag om 14:19
Zoon André Hazes junior viert verjaardagsfeestje in Efteling

Morgen wordt André Hazes III vier jaar oud. Dat viert de zoon van André Hazes jr. en Monique Westenberg vandaag al met zijn vriendjes en vriendinnetjes in de Efteling. "Verjaardagsfeestje van De Grootste", schrijft de zanger bij een foto van de spelende kinderen.
vrijdag 23 oktober om 18:01
WIDM-kandidaten maken zich op voor finale

Zaterdagavond is de finale van het jubileumseizoen van Wie is de Mol? en de kandidaten maken zich alvast op voor de spannende avond. Op Instagram toont Jeroen Kijk in de Vegte hoe hij samen met medefinalisten Nikkie de Jager en Tygo Gernandt onderweg is naar de finale. "Wat een voorrecht om dit spel met deze prachtige mensen gespeeld te mogen hebben. Deze groep gunt elkaar de wereld. We zijn door het leven en het spel gepokt en gemazeld", schrijft hij de foto. Volgens de 46-jarige finalist voelde elk vertrek als een aderlating. "Echt iedereen afzonderlijk had zijn eigen heerlijke aandeel in de groepsdynamiek."
vrijdag 23 oktober om 16:45
Maxime Meiland lacht om pasfoto's dochtertje Claire

Maxime Meiland heeft samen met haar dochtertje Claire nieuwe pasfoto's laten maken. De 24-jarige realityster moet achteraf nogal lachen om de expressie van haar dochter, want ze lijkt er maar weinig zin in te hebben. "De vrolijkheid straalt ervan af", lacht Meiland.
vrijdag 23 oktober om 13:56
Jim Bakkum onherkenbaar na haarexperiment

Jim Bakkum deelt op Instagram een foto waarop hij vrijwel onherkenbaar is doordat hij een nieuwe haarkleur heeft en zijn baard ontbreekt. "Anderhalf jaar geleden is mijn haar wit geverfd en moest mijn baard eraf voor de make-uptest van Onze Jongens in Miami", schrijft Bakkum bij de foto. Hij lijkt met weinig vreugde terug te kijken op het haarexperiment: "Dat waren echt superweken", voegt hij er sarcastisch aan toe.
vrijdag 23 oktober om 12:01
Elise Schaap heeft zestien jaar verkering

Elise Schaap is zestien jaar samen met haar vriend Wouter de Jong, schrijft de actrice vrijdag op Instagram. "Zestien jaar verkering met deze inmiddels grijze ouwe Harry op rechts", aldus Schaap bij twee foto's van het stel. "Op beide foto's knijpt-ie me keihard, some things never change." 

Het acteurskoppel heeft samen een dochter, die in juli 2015 werd geboren.
donderdag 22 oktober om 18:45
André Hazes: 'Een jaar waarin zoveel is gebeurd'

André Hazes heeft in het afgelopen jaar veel meegemaakt en blikt op Instagram terug op zijn innerlijke en uiterlijke transformatie. "Links een jongen die leefde zonder grenzen. Die nergens het gevaar in zag, zichzelf geen rust gunde, geen gezond leven gunde. Waar zijn thuissituatie helemaal overhoop lag. Rechts een jongen die voor zichzelf is gaan zorgen. Waar zijn thuissituatie beter is dan ooit."
donderdag 22 oktober om 11:11
Nieuw plaatje

Kalvijn had al aardig wat tatoeages, maar heeft toch nog plek op zijn onderarm weten te vinden voor Simba uit The Lion King. De YouTuber had het leeuwenwelpje al op zijn geboortekaartje staan en is blij dat het nu ook op zijn arm staat.
donderdag 22 oktober om 06:34
Carolien Spoor en Jon Karthaus blij met kluswoning

Carolien Spoor en haar echtgenoot Jon Karthaus hebben een kluswoning gekocht. "Ik ga m'n best doen om de handen uit de mouwen te steken, maar kan niet beloven dat dit zonder vloeken en tieren verloopt", aldus Spoor over het klussen in het nieuwe onderkomen van het acteursechtpaar.
donderdag 22 oktober om 05:52
Nicki Minaj viert eerste trouwdag met foto zoon

Woensdag was Nicki Minaj precies een jaar getrouwd met Kenneth Perry. De rapper feliciteert haar echtgenoot onder de eerste foto die ze deelt van haar eind september geboren zoon. Minaj houdt het bij een close-up van een voet van haar zoon, wiens naam niet is bekendgemaakt.
donderdag 22 oktober om 05:42
Lisa Marie Presley staat stil bij verjaardag overleden zoon

Lisa Marie Presleys zoon Benjamin zou woensdag 28 jaar zijn geworden. De kleinzoon van Elvis Presley maakte in juli een einde aan zijn leven. "Ik zal nooit meer dezelfde zijn", schrijft zijn moeder op de verjaardag van haar zoon.
woensdag 21 oktober om 17:44
Meghan en Harry lanceren Archewell-website

De website van Archewell, de stichting die Meghan Markle en de Britse prins Harry in de lente hebben aangekondigd, is woensdag gelanceerd. Veel informatie is nog niet op de site te vinden. Wel wordt op de site de naam van de organisatie verklaard. 'Arche' staat volgens het koppel voor 'bron van actie' en 'well' betekent 'overvloedige bron'.
woensdag 21 oktober om 11:38
Maxim Hartman positief getest op corona

Presentator Maxim Hartman is positief getest op het coronavirus. Volgens Hartman maakt hij het goed. "Ik had drie dagen koppijn en lichte koorts," aldus Hartman. De presentator zegt zich nu alleen nog vermoeid te voelen.
woensdag 21 oktober om 09:07
Gelukkig met de kinderen
Rico Verhoeven is blij: hij brengt tijd door met zijn kinderen Jazzlyn, Vince en Mikayla. Na de scheiding van zijn partner Jacky ziet hij zijn kinderen minder en in interviews vertelde de kickbokser hoe moeilijk hij het vindt van zijn dochters en zoon weg te zijn.
woensdag 21 oktober om 06:45
Tino Martin krijgt waarschuwing voor vliegen met drone

"Ik had een drone gekocht en gisteren dacht ik eindelijk: ik ga ermee vliegen", aldus Tino Martin bij NPO Radio 2. "En toen ging ineens de deurbel en stond de politie voor de deur." De zanger kreeg van de agenten een waarschuwing dat hij niet meer met de drone mocht vliegen en heeft daar begrip voor. "Die dingen kunnen echt gevaarlijk hoog vliegen en ik woon op een aanvliegroute." Martin zegt het wel jammer te vinden dat zijn hobby hem alweer snel ontnomen is.
dinsdag 20 oktober om 23:58
David Beckham maakt herfstkrans met dochter

"Nooit gedacht dat ik wildplukken zo leuk zou vinden", schrijft David Beckham bij een herfstige foto op zijn Instagram waarop hij een rieten mand vasthoudt die tot de nok toe is gevuld met oranje en bruine bladeren.

Hij gaat met zijn negenjarige dochter Harper Seven een herfstkrans maken, aldus de Britse voetballer. "Maak je geen zorgen, ik was niet alleen, ik was met mijn mooie dame."
dinsdag 20 oktober om 21:35
Isa Hoes denkt terug aan zware bevalling

Merlijn Kamerling viert dinsdag zijn 22e verjaardag. Deze gelegenheid brengt zijn moeder Isa Hoes terug naar zijn geboorte. "20 oktober 1998... een dag om nooit te vergeten", schrijft de actrice op Instagram. "De bevalling was zwaar, je ademde in het begin nauwelijks en werd aan de beademing gelegd."

Toen de actrice Merlijn mocht zien, was dat "in een kamer vol nieuwe wondertjes", schrijft ze. "Een paar tellen was ik verward, wie was jij? En in een flits zag ik eŐĀeŐĀn baby die zijn hoofdje draaide en me met zijn donkere kraaloogjes vanuit de couveuse leek te zoeken. Ik ving die - toen al - intens diepe blik en ik wist: jij bent het en het komt goed!"