De FBI is tijdens een grootschalige zoekactie het huis van Jake Paul binnengevallen. TMZ meldde woensdag op basis van luchtfoto's van ABC7 dat er wapens zijn gevonden in de woning van de YouTuber in de Californische plaats Calabasas.

Op beelden is te zien dat agenten na de inval met wapens naar buiten komen. Ze lopen met vuurwapens, waaronder een jachtgeweer, op de oprit van Pauls huis. Waarom de FBI het huis van de YouTuber binnenviel, is nog niet bekendgemaakt.

TMZ weet te melden dat in Las Vegas een vergelijkbare inval werd gedaan in een huis van een kennis van Paul. In deze zogeheten Graffiti Mansion was Paul vorige maand nog te gast. Foto's van zijn bezoek zijn verschenen op Instagram.

Pauls advocaat zegt op de hoogte te zijn van de huiszoeking in Calabasas en zegt dat de YouTuber op dat moment niet aanwezig was. Hij zegt dat de YouTuber zal meewerken aan het onderzoek.

Paul is bekend als YouTuber en publiceert wekelijks nieuwe video's. Zijn YouTube-kanaal telt meer dan twintig miljoen abonnees.