Demi Moore is drie keer getrouwd geweest en elke keer paste ze zichzelf aan om het huwelijk te laten slagen. Uiteindelijk werd ze er zelf doodongelukkig van, vertelt ze in The Jess Cagle Show.

"Ik heb mijzelf zo vaak aangepast om in het plaatje te passen dat iemand anders voor ogen had", vertelt Moore. Volgens de 57-jarige actrice zijn mensen geconditioneerd om aan de wensen van anderen te willen voldoen, maar "mogen ze geen eigen verlangens hebben".

Ze beseft nu dat dit de verkeerde aanpak is geweest. "Ik denk dat het een proces is om - niet om cliché te klinken - van jezelf te houden", legt ze uit. "Accepteren wie je bent."

Ook noemt Moore het "prijzenswaardig" als een stel aan de relatie werkt en problemen oplost en er niet voor wegloopt. "In onze wegwerpmaatschappij is het goed om de liefde te eren die jullie samenbracht en er je uiterste best voor te doen om dat in stand te houden."

Moore was eerst getrouwd met muzikant Freddy Moore (1980 tot 1985), daarna met acteur Bruce Willis (1987 tot 2000) en recentelijk met acteur Ashton Kutcher (2005 tot 2013). Met Willis kreeg de actrice drie dochters.