Naaz heeft op Twitter met haar fans gedeeld dat ze een relatie heeft. Bij een foto van haar vriend schrijft de zangeres dat hij de ware is.

Naaz, die bekendstaat om haar directe contact met haar volgers op sociale media, schreef dat de vrienden van haar geliefde altijd geïnteresseerd zijn in haar muziek. Hierop vroegen fans zich hardop af wie de geliefde van de zangeres is.

Ze deelde vervolgens een foto van haar vriend met een van hun konijnen. "Dit is hem", schrijft ze. "Ik wilde mijn relatie eigenlijk niet publiek maken, maar hij is de ware dus ik vind het niet erg om het te delen." Ze omschrijft hem als de "beste man" die ze ooit heeft ontmoet. "Voor wie anders zou ik een nummer als Mute Love schrijven?", verwijst ze naar de single die ze onlangs uitbracht.

Naaz vertelt dat ze moest huilen toen ze haar ouders over haar relatie vertelde. "Ik huil regelmatig omdat ik zoveel van hem houd. Ik wist niet dat liefde zoals deze bestaat. Ik wist niet dat twee mensen zo goed bij elkaar konden passen. Liefde bestaat echt."