Acteur Bryshere Gray, vooral bekend dankzij zijn hoofdrol in de serie Empire, is maandag opgepakt op verdenking van huiselijk geweld. TMZ meldt dat de politie werd ingeschakeld nadat Grays vrouw hulp zocht bij een tankstation.

De politie van Goodyear, een plaats in Arizona, werd zondagavond gealarmeerd nadat een man het noodnummer belde. Hij werd bij een tankstation aangesproken door de vrouw van Gray, die zei daarvoor urenlang te zijn mishandeld door de acteur.

De vrouw had zichtbare verwondingen opgelopen. Ze zegt het bewustzijn tijdelijk te zijn verloren toen Gray haar keel dichtkneep. Ze werd in het ziekenhuis behandeld aan haar verwondingen.

De politie ging naar het huis van Gray om hem daar te arresteren. De acteur weigerde echter om naar buiten te komen. Na onderhandelen kwam hij op maandagochtend toch zijn woning uit, waarna hij meteen gearresteerd werd. Hij wordt verdacht van wurging en huiselijk geweld.

Gray speelde sinds 2015 de rol van Hakeem Lyon in de serie Empire. De serie kwam eerder dit jaar na zes seizoenen tot een einde.