Mascha Feoktistova, beter bekend als Beautygloss, is voor het eerst moeder geworden. Na een heftige bevalling van zo'n 25 uur werd dochter Mila Poppy geboren, meldt Feoktistova maandag op Instagram.

Bij de bevalling brak Mila Poppy haar arm. "Als we er klaar voor zijn zullen we dit verhaal delen", schrijft Feoktistova bij een foto van de pasgeboren baby.

"Voor nu blijven we even in het ziekenhuis en gaan we daarna lekker cocoonen met ons meisje", aldus de 33-jarige YouTuber.

Feoktistova en haar man Gregor van Vlierden maakten begin dit jaar bekend voor het eerst ouders te worden. Daar waren ze ontzettend blij mee, want dat was voor hen niet vanzelfsprekend.

Open over vruchtbaarheidsproblemen

De vlogger was eerder open over haar vruchtbaarheidsproblemen. Ze lijdt aan de aandoening PCOS, waardoor er minder vaak een eisprong plaatsvindt en het moeilijker is om in verwachting te raken. In haar vlogs deelde Feoktistova dat zij en haar partner een grote kinderwens hadden.

Feoktistova begon in 2007 met video's maken en heeft sindsdien een trouwe groep volgers om zich heen verzameld. Op YouTube heeft ze op haar Beautygloss-kanaal ruim 637.000 volgers. Op haar YouTube-kanaal met persoonlijke vlogs heeft ze 300.000 volgers en op Instagram volgen meer dan 580.000 mensen haar.

De vlogster is sinds 2003 samen met Van Vlierden. Ze trouwden in de zomer van 2017.