Dave Roelvink heeft in de nacht van maandag op dinsdag een auto-ongeluk gehad. De realityster reed in de auto van fitnessvlogger en ondernemer Mo Bicep, toen hij de macht over het stuur verloor.

Op Instagram deelde de 26-jarige Roelvink maandagavond een foto van de auto, een Huracán LP610-4, die total loss is.

"Na het wegslippen van de auto ben ik vannacht de macht over het stuur verloren. Godzijdank ben ik er vrijwel zonder letsel vanaf gekomen."

Mo Bicep (echte naam Mohamed Lemhadi) deelde op Instagram een video van de kapotte auto en schreef erbij dat 'een auto vervangbaar is, maar zijn vriend niet'.

Dave Roelvink rijdt auto Mo Bicep in de prak, vlogger reageert
62
Dave Roelvink rijdt auto Mo Bicep in de prak, vlogger reageert

'Ik ben me zo doodgeschrokken'

Op dinsdagochtend publiceerde Mo Bicep een video op zijn eigen YouTube-kanaal, waarin Roelvink uitlegt wat er precies is gebeurd.

"Ik ben me zo doodgeschrokken. Ik rijd met de auto bij een stoplicht weg. Door de kracht van de auto begint de achterkant te slingeren. Misschien reed ik ook wel over een trambaan. Ik ben die auto niet helemaal gewend. Ik probeer terug te sturen, maar voordat ik het wist zit ik op een paal. Het ging zo snel."

Door de klap activeerden de airbags in de auto. Volgens Roelvink vloog vervolgens "alles alle kanten uit" en kwam er rook uit de auto. Roelvink onderging na de aankomst van de politie een alcoholtest, die negatief uitviel.

Het was de eerste keer dat Mo Bicep zijn nieuwe auto had uitgeleend. Een nieuwe Huracán LP610-4 kost bijna 300.000 euro. Roelvink en Mo Bicep gaan dinsdag met elkaar om de tafel om de schade af te handelen.