Het onderzoek, waarin gezocht werd naar de mannen die René van der Gijp eind april aanvielen met hamers, is stilgelegd. Een politiewoordvoerder meldt maandag aan Shownieuws dat "er een gebrek aan aanknopingspunten is".

De politie heeft geen verdachten kunnen aanhouden. "Bij nieuwe informatie wordt het onderzoek hervat, maar voor nu ligt het stil in verband met het ontbreken van aanknopingspunten", aldus een woordvoerder.

De voetbalanalyticus werd eind april, toen hij in de auto zat, plotseling door drie mannen aangevallen. Hij kwam toen net thuis van opnames van Veronica Inside.

"Ik stond voor het hek, en ineens sprongen er drie gasten vanuit het niets voor mijn auto en begonnen als idioten met hamers op die auto in te slaan", vertelde Van der Gijp destijds.

Hoewel hij erg schrok van het voorval, lukte het hem om achteruit te rijden en weg te komen voordat de mannen zich toegang konden verschaffen tot zijn voertuig.

Wat de mannen van hem wilden, weet Van der Gijp niet. Wel gaat hij ervan uit dat de mannen tot dezelfde groep behoren die in februari inbraken in zijn woning. Toen werden er horloges en zonnebrillen gestolen.

Van der Gijp over aanval: 'Met normale ramen had ik dood kunnen zijn'
181
Van der Gijp over aanval: 'Met normale ramen had ik dood kunnen zijn'