Scott Disick en Sofia Richie zijn na een relatie van drie jaar uit elkaar. Volgens bronnen van E! News is er sprake van een een vriendschappelijke breuk.

"Ze zijn uit elkaar, maar houden wel contact. Er is geen ruzie geweest, of iets anders vervelends. Sofia wil gewoon tijd voor zichzelf, terwijl Scott aan zichzelf werkt", aldus een ingewijde.

De 21-jarige dochter van Lionel Richie en de ex-vriend van Kourtney Kardashian kregen drie jaar geleden een relatie. Hoewel de relatie eerst op veel problemen stuitte vanwege het leeftijdsverschil en de boze ex van Disick, werd het stel de laatste jaren omarmd door de realityfamilie.

Disick (37) liet zich onlangs inchecken in een kliniek vanwege mentale problemen, maar verliet de kliniek weer toen bleek dat een medewerker gelekt had dat hij daar zat. Richie zou besloten hebben dat Disick zich op zichzelf moet concentreren en dat een breuk daarom beter is.

"Het zou niet de eerste keer zijn dat ze uit elkaar gaan en weer bij elkaar komen, dus we verwachten allemaal dat ze wel weer samen komen", aldus de bron.