Vrijdag 30 september 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

Prins William en Kate Middleton ontkennen ruzie met Meghan Markle

Prins William en zijn vrouw Kate Middleton noemen de geruchten over een vermeende ruzie tussen Middleton en haar schoonzus Meghan Markle onwaar. Deze reactie volgt nadat het roddelblad Tatler eerder deze week een artikel publiceerde over hoe de ruzie zou zijn ontstaan.
Door NU.nl

"Dit verhaal bevat een hele reeks onnauwkeurigheden en valse informatie die voor publicatie niet zijn voorgelegd aan Kensington Palace", luidt de verklaring.

Volgens de Britse royaltyverslaggever Chris Ship is het ongebruikelijk dat het koppel een dergelijke reactie geeft op een roddelverhaal.

In het betreffende artikel werd geschreven dat Middleton en Markle ruzie kregen voor de bruiloft van de voormalig actrice en prins Harry. Het blad zou hiervoor gesproken hebben met een vriendin van Middleton.

Markle zou gewild hebben dat prinses Charlotte (destijds drie jaar) geen panty droeg naar de huwelijksceremonie. Middleton wilde dit volgens Tatler wel, omdat zij de regels van het protocol wilde volgen. Het tijdschrift spreekt over "hoog opgelopen emoties", die vervolgens escaleerden.

Uiteindelijk droegen de bruidsmeisjes geen panty's naar het huwelijk van de prins en Markle. Ze trouwden op 19 mei 2018 op Windsor Castle, het woonkasteel van koningin Elizabeth.


Lees meer over:

AchterklapKate MiddletonMeghan MarkleBrits koningshuis

Aanbevolen artikelen