Hanna Verboom is een jaar geleden in kleine kring in het geheim getrouwd met Ralf Roex. De actrice vertelt op Instagram dat ze het feest daarom dit jaar nog eens wilden overdoen met vrienden, maar dat de festiviteiten tot volgend jaar moeten wachten.

Verboom en Roex trouwden op 25 mei 2019 met elkaar, toen de actrice acht maanden zwanger was. Ze beviel een maand later van hun dochter Sara. De actrice werd tijdens de zwangerschap ziek en het was enige tijd onzeker of ze weer gezond zou worden.

"We wilden altijd al groots trouwen met alle mensen die ons zo dierbaar zijn. Maar het werd heel klein en intiem, zo vlak voordat ons meisje kwam, omdat we voelden dat dit belangrijk was", aldus Verboom. "De dag was magisch, onvergetelijk, in de tuin met enkel familie en getuigen. We vierden de liefde tot diep in de nacht."

Roex en Verboom waren van plan om dit jaar hun huwelijk alsnog te vieren, maar dat zit er vanwege de coronacrisis voorlopig niet in. "Door corona moeten we nog een jaartje wachten, maar dan zal onze 'ja' groots gevierd worden. In een kerkje met al onze vrienden. Dan vieren we het leven met zijn verrassingen, verdriet en vreugde en de liefde die alles overwint."

Hanna Verboom trouwde vorig jaar in het geheim en vertelt op Instagram haar huwelijk alsnog groots te willen vieren. (Foto: Instagram Hanna Verboom)