Ellen DeGeneres zou slecht kunnen omgaan met de huidige negatieve publiciteit rondom haar persoon en haar talkshow. Bronnen melden aan Amerikaanse media dat de presentatrice er kapot van is.

"Ze dacht eerst dat het wat zure opmerkingen waren van mensen die een hekel aan haar hebben, maar het blijft maar doorgaan. Inmiddels is ze aan het eind van haar Latijn", liet een ingewijde aan Us Weekly weten.

De Amerikaanse entertainmentsites melden dat het begonnen is toen visagist Nikkie de Jager, beter bekend als NikkieTutorials, zich in De Wereld Draait Door negatief had uitgelaten over haar bezoek aan de talkshow van DeGeneres. De YouTuber zei dat ze een beetje teleurgesteld was en dat de presentatrice haar voorafgaand aan de show niet eens de hand kwam schudden.

Vanaf dat moment zou het balletje zijn gaan rollen en kwamen steeds meer negatieve verhalen over DeGeneres naar buiten. Onlangs werd ze door critici aangesproken, omdat ze de quarantaine in haar huis vergeleek met het uitzitten van een gevangenisstraf. Ook kreeg ze kritiek op het bericht dat ze haar vaste personeel niet doorbetaalt, terwijl haar talkshow wel in een andere vorm is voortgezet.

De bron is ervan overtuigd dat de verhalen uiteindelijk niet al te schadelijk zullen zijn voor de reputatie van de presentatrice. "Ellen komt al zo lang bij mensen in de huiskamer, er is echt meer nodig dan een bodyguard en een blogger om de mening over haar te doen veranderen."