Op Nu.nl elke week een overzicht van de meest actuele roddelbladen Privé, Weekend, Party en Story. Met daarin deze week dat Gordon al met pensioen wil, de mysterieuze schoentjes van Maxima, Connie nog niet bloot gaat maar wel 'bromt', Ruud en Reinout langs de lijn staan, de magere LAT-relatie van Wendy en Chris en dat Jan(tje) Smit bijna vader werd. Kortom: lees mee in de roddelbladen van deze week.

Gordon kapt ermee

Hij wilde eigenlijk stoppen met werken op zijn 35e. Maar dat bleek een beetje te hoog gegrepen voor Gordon. In Party vertelt hij dat hij nog even moet doorwerken voordat hij zijn schaapjes op het droge heeft: 'Ik zeg je eerlijk, dat heb ik nog niet'. Gordon had wilde plannen om Nederland vaarwel te zeggen en zich te settelen in Zuid Afrika. Hij wilde daar met zijn vriendje Jacob een hotel gaan beginnen. Lekker in het warme klimaat gasten ontvangen en ze met zijn eigen vliegtuigje ophalen. Gordon heeft namelijk een vliegbrevet. De relatie met Jacob is sinds kort ten einde, maar de droom laat de zanger niet los. Volgens Party heeft hij een beetje zitten rekenen en volgens ons valt de uitkomst niet tegen. Nog slechts 8 jaar schnabbelen en Gordon kan zijn mediabaantjes aan de wilgen hangen. Dan heeft hij voldoende gespaard om 'met pensioen' te gaan. Helemaal niet gek voor de zingende grapjas. Want zeg nou zelf: welke marktkoopman kan er vòòr zijn 45e mee ophouden?

Schoenentic

In bijna alle bladen staat wel een foto van de schoenen van Maxima. Ze trad op samen met haar kleine Amalia ten behoeve van de kinderpostzegels. Braaf lachend nam Maxima een setje postzegels in ontvangst en alle camera's klikten. Beiden zien er schattig uit, kleine Amalia is aanbiddelijk in haar geruite plooirokje. Maar wie de foto's goed bestudeert, ziet iets vreemds. Maxi droeg een keurig rood pakje met beige schoentjes. Maar haar twee schoenen zijn verschillend! Op haar rechtervoet zit een leren bloemcorsage, aan haar linkervoet zit een 'kale' schoen. Wat is er gebeurd? Is ze de corsage tijdens een speelpartij met Amalia in de paleisgang verloren? Of kondigt de prinses de nieuwste a-symmetrische schoenmode aan? Privé wijdt in elk geval een hele pagina aan de verschillende schoenen en giert het uit van de pret: 'Thuis heeft Maxima nóg zo'n paar' koppen ze gniffelend. Benieuwd of het 'schoenenmysterie' ooit zal worden opgelost?

Broem broem Connie

Hoi, ze heeft weer een hebbeding! In Privé een paar foto's van Connie Breukhoven die een nieuwe gadget heeft ontdekt. Als een kind zo blij scheurt ze op een scootertje door Amsterdam. Ze vindt het he-le-maal geweldig op haar brommer. Nu ze een huis in Amsterdam heeft, moet ze haar collectie auto's in Wassenaar laten. Zelfs voor een diva is het moeilijk parkeren in de hoofdstad. Maar in de scooter ziet ze het ultieme vervoermiddel. 'Ik ga er meteen drie bestellen' jubelt ze gretig, 'Eén voor mezelf en twee voor mijn kinderen of de visite'. Er is echter één klein probleempje: wat draag je op de brom? 'Ik zal er wel andere schoenen bij moeten kopen, want deze sporty sneakers kosten zeshonderd euro en dat is zonde op zo'n motorvoertuig,' aldus la Breukhoven. Helaas zien we de dure gympen niet op de foto, maar ze zullen ongetwijfeld modieus zijn. Maar hoe zit het eigenlijk met een helm? Is dat niet verplicht op een scooter? Want dan zullen Connie's hoog gekapte lokken niet lang in model blijven, maar tot model 'bloempot' worden geplet. En de vraag is of ze dan nog steeds zo enthousiast blijft over haar brommertje.

Langs de lijn

Gezellig staan ze bij elkaar, de BN'ners Reinout Oerlemans en Ruud Gullit. Op een zaterdagochtend in alle vroegte zijn ze gekiekt terwijl ze langs het voetbalveld staan. Want daar spelen hun twee wondertjes: zoontje Thijmen en zoon Maxim van 4 jaar. Helemaal gehuld in piepklein maar piekfijn sporttenue, zoals het rijke BN-kids betaamt. Want reken maar dat Estelle en Daniëlle modebewuste moeders zijn die hun koters helemaal up- to- date aankleden. Story komt natuurlijk met het cliché dat de kleine Maxim het talent van zijn vader Ruud heeft geërfd en een 'genetisch voetbaltalent' is. Het zal de twee Amsterdamse mini's een zorg zijn. Die trappen gewoon gezellig een balletje met elkaar. En hoe vroeg het ook is 's ochtends, de trotse pappa's staan te glimmen langs de lijn. Soms zijn BN'ners net gewone mensen: 's avonds nog een gevierd presentator op tv, 's morgens een doodgewone voetbalvader op het natte gras. Vertederend hoor.

Lekker LAT-ten?

'Hoeveel kans heeft hun liefdesrelatie' vraagt Story zich af. Ze zetten het als kop boven een uiterts romantisch plaatje van een arm in arm lopende Wendy van Dijk met haar Chris Zegers. Want hoewel deze relatie al een hele tijd goed gaat, zoeken de bladen toch naar een barstje in het geluk. Want het kán toch gewoon niet dat moeder Wendy eeuwig happy blijft met haar rondreizende Chris? Hij is voor Yorin Travel 7 maanden per jaar op reis. En als hij thuis is, gaat hij de stad in of met vrienden op stap. Story rekent ons voor dat Chris slechts 6 dagen per maand thuis is. En dat is bar weinig, zeker omdat Wendy de zorg voor zoontje Sem heeft en hem niet zomaar achterna kan reizen. Story heeft blijkbaar meer moeite met deze LAT-relatie dan het paar zelf. Die lijken op alle foto's nog even happy als in het begin. Of komt dat juist omdat ze elkaar zo weinig zien en relatiesleur geen kans krijgt?

Pappa Jan

De Volendamse zanger Jan Smit (19) vermaakt zich kostelijk met de meisjes. Regelmatig zegt hij zich nog niet te willen binden en de ene vriendin na de ander te verslijten. Deze keer is hij echter door meerdere bladen 'betrapt' met hetzelfde blondje. Het blijkt een Volendamse kappersleerlinge van 17 te zijn en dat stemt de bladen tevreden. Want in Volendam is het 'ons kent ons' en meestal ook 'ons trouwt met ons'. Voor Jan gaan dit soort uitspraken nog véél te ver: 'Ooit wil ik een groot gezin, maar nu nog even niet. Ik vind mezelf nog te jong om vader te worden'. Twee jaar geleden echter kreeg Jan een telefoontje van een ex-vriendin, die zei zwanger van hem te zijn. 'Het was een drama. Hoe moest ik dat aan mijn ouders vertellen?' vroeg hij zich af. Een maand lang hield het meisje hem aan het lijntje, totdat ze bekende dat het een grapje was. 'Wat een rotstreek. Ik kan er nu om lachen, maar toen was ik er behoorlijk ziek van,' aldus Jan. Voorlopig dus nog geen pappa Jan. En ondanks de geruchten dat Jan een eigen huis wil kopen (van een miljoen Euro) blijft hij gewoon gezellig bij pa en moe inwonen. Vadertje en moedertje spelen met zijn nieuwste liefje Anne doet hij voorlopig gewoon nog op zijn oude zolderkamertje.