Bekende Nederlanders en buitenlandse beroemdheden geven via sociale media regelmatig een inkijkje in hun levens. NU.nl deelt de hele dag door updates die de sterren plaatsen.

gisteren om 18:13
Renate en Winston Gerschtanowitz vieren trouwdag

Negen jaar geleden stapten Renate en Winston Gerschtanowitz in het huwelijksbootje. "Vandaag precies negen jaar geleden zei deze beauty ja tegen mij", schrijft Gerschtanowitz bij een foto van zijn trouwdag. Ook zijn echtgenote deelt een foto. "Mijn clown, man, papa van mijn kinderen en sexy motherfucker", schrijft de presentatrice.
gisteren om 11:28
Zoon Chantal Janzen in ziekenhuis

James, de elfjarige zoon van Chantal Janzen, is opgenomen in het ziekenhuis met een blindedarmontsteking. "Stom! Maar zoals James zelf zegt: 'Het komt vast snel weer goed.' En zo is 't! Trots op onze lieve dappere munchkin", schrijft de presentatrice op Instagram.
gisteren om 06:36
Trijntje Oosterhuis kijkt terug op 75e verjaardag moeder

De moeder van Trijntje Oosterhuis vierde dinsdag haar 75e verjaardag en de zangeres kijkt terug. "Inmiddels hebben wij zelf prachtige kinderen gekregen en die zijn vaak liever bij oma dan thuis", aldus Oosterhuis over haar "muzikale bron" bij een foto van het familiefeest, waarbij ook muzikale broer Tjeerd en zingende schoonzus Edsilia Rombley aanwezig waren.
woensdag om 10:15
Monica Geuze deelt foto met nieuwe vriend

Voor het eerst plaatst Monica Geuze een foto met haar nieuwe vriend Robbert. Hij kwam al eerder voorbij in haar realityserie Like Monica. De twee leerden elkaar kennen op de datingapp Raya, die alleen toegankelijk is voor BN'ers en andere mensen die rijk en succesvol zijn. Geuze had eerder een relatie met voetballer Lars Veldwijk, met wie ze dochtertje Zara Lizzy kreeg.
woensdag om 05:43
Jada Borsato deelt beelden van ouders samen

Jada Borsato heeft dinsdag beelden gedeeld van haar ouders samen op het feestje ter ere van de 75e verjaardag van Marco Borsato's moeder Mary. Sommige media speculeren dat de zanger zijn ex Leontine erg mist. Begin juli meldden media dat de vrouw met wie Borsato ruim twintig jaar getrouwd was zich weer identificeert onder haar meisjesnaam Ruiters.
dinsdag om 22:47
Daphne Deckers trots op man Richard Krajicek

Daphne Deckers dacht dinsdag nog eens terug aan een opvallend moment uit de carrière van haar man Richard Krajicek. De tennisser won op 7 juli 1996 de Wimbledon-finale, ondanks de afleiding van een streaker. "Goeie blikrichting wel, altijd in de ogen kijken", schrijft Deckers bij haar foto op Instagram.
dinsdag om 17:27
Leontine Borsato feliciteert ex-schoonmoeder

Leontine Borsato mag dan officieel niet meer samen zijn met Marco Borsato, maar ze slaat de verjaardag van haar ex-schoonmoeder niet over. Op Instagram feliciteert ze Mary Borsato namens het gezin.
dinsdag om 13:42
Jess Glynne boos op restaurant na weigering wegens kleding

Jess Glynne uit op Instagram haar onvrede over het restaurant Sexy Fish in Londen. De zangeres zegt op onbeschofte wijze te zijn geweigerd, omdat ze een trui met een capuchon aan had. Ze vertelt dat meerdere medewerkers naar haar en haar vriendin kwamen kijken en toen besloten dat ze niet mocht komen eten. "De houding van jullie personeel moet veranderen, want dat was pure discriminatie", schrijft Glynne, bekend van hits als Hold My Hand en Rather Be. 

De volgers van de zangeres zijn het echter niet allemaal met haar eens. Zij wijzen haar erop dat de site van het restaurant een kledingvoorschrift heeft, waarin staat dat sportkleding niet is toegestaan.
dinsdag om 13:40
Dave Roelvink verwacht 'voorspelbare grappen' na aanschaf auto

Dave Roelvink heeft een nieuwe auto en verwacht "Voorspelbare auto grappen in 3, 2, 1..". In juni had Roelvink een ongeluk met een van zijn vriend Mo Bicep geleende auto ter waarde van bijna 300.000 euro.
dinsdag om 13:40
Paris Hilton wil ook president worden

Paris Hilton ziet het ook wel zitten om president van de Verenigde Staten te worden. Nadat Kanye West eerder al meldde zich kandidaat te stellen, plaatste Paris een foto op Instagram met haar hondje voor het Witte Huis, dat voor de gelegenheid roze is gemaakt. "President Paris, dat klinkt goed", schrijft ze. Hilton bedacht ook al haar eigen variant op de leus van President Trump: "Make America Hot Again."
dinsdag om 13:38
Waylon staat stil bij verjaardag vriendin Bibi Breijman

Bibi Breijman viert maandag haar 29e verjaardag en Waylon staat daarbij stil. "Ik ben blij dat ik die met jou mag vieren. Anderzijds is het ook zo dat elke dag met jou op een verjaardag lijkt want elke dag is een cadeautje", aldus de singer songwriter.