Bekende Nederlanders en buitenlandse beroemdheden geven via sociale media regelmatig een inkijkje in hun levens. NU.nl deelt de hele dag door updates die de sterren plaatsen.

2 uur geleden
Niemand die je kent
In Nederland wordt Maik de Boer ongetwijfeld constant herkend op straat, maar in Barcelona, waar hij meerdere keren per jaar heen gaat, heeft hij daar geen last van. Even anoniem op een terrasje een boek lezen wordt zo een stuk makkelijker.
6 uur geleden
'Ik kwam gewoon even langs'
Nick Schilder en Simon Keizer moeten zaterdagavond verrast hebben opgekeken toen ze een wel heel bekend persoon ontdekten tussen de luisteraars van hun miniconcert: acteur Woody Harrelson was aanwezig. Simon kon het niet laten en vroeg de acteur om een selfie, maar vergat in zijn enthousiasme heel even 1,5 meter aan te houden. #anderhalvemetervergeten en #voorbeeldfunctiefail schrijft hij er zelf bij.
8 uur geleden
Donny Roelvink verlaat ziekenhuis na neusoperatie

Donny Roelvink heeft zich aan zijn neus laten opereren. Hij vertelt niet of het ging om een cosmetische of medische ingreep maar laat via Instagram wel weten inmiddels ontslagen te zijn uit het ziekenhuis. Begin juli liet Roelvink zijn tanden wegslijpen voor een nieuw gebit.
gisteren om 15:47

David Beckham is dolblij met verloving zoon

Oud-voetballer David Beckham laat via Instagram weten dolblij te zijn met de verloving van zijn zoon. Brooklyn Beckham kondigde zaterdag aan dat hij gaat trouwen met met actrice Nicola Peltz. Eerder reageerde moeder Victoria al via Instagram op de verloving. "We hadden niet blijer kunnen zijn", schreef de zangeres.

gisteren om 12:46
Zangeressen OG3NE herdenken overleden moeder

Drie jaar nadat haar moeder overleed, haalt OG3NE-zangeres Amy Vol herinneringen op met een oude foto. "Jij bent zo'n enorm groot gedeelte van mijn hart. Al zo lang moeten we je missen en iedere keer herbeleef ik vandaag weer. De pijn, het gemis en verdriet, de angst voor de toekomst zonder jou. Een lach en een traan zitten zo pijnlijk dicht bij elkaar. Ik mis je mammie."

Ook Lisa Vol deelt een oude foto op Instagram. "Nog steeds leer ik van je", schrijft de zangeres. "Steeds weer kom ik tot nieuwe inzichten dankzij jou, dit zal nooit stoppen."

OG3NE deed in 2017 mee aan het Eurovisie Songfestival met het nummer Lights and Shadows, dat het trio zong voor hun doodzieke moeder. Isolde Vol overleed twee maanden later.
gisteren om 10:12
Monica Geuze en Lars Veldwijk vieren verjaardag dochter

"Vandaag ben je alweer twee jaar geworden en realiseer ik me hoe ontzettend snel de tijd gaat", schrijft Monica Geuze op de verjaardag van haar dochter Zara-Lizzy. "Ik hoop dat je nog honderd verjaardagen mag vieren, maar vooral dat ik nog honderd jaar van je mag genieten want wat ben je de allerleukste, liefste, grappigste en knapste van de wereld."

Ook Geuzes ex-vriend Lars Veldwijk plaatst een bericht op Instagram om de verjaardag van Zara-Lizzy te vieren. "Happy Bday babygirl", schrijft de voetballer naast een serie foto's met zijn dochtertje.
zaterdag om 17:22
Sylvie Meis viert vrijgezellenfeest in bruidsbikini
 
Sylvie Meis viert zaterdag en zondag haar vrijgezellenfeest in de omgeving van Hamburg. Meis en haar verloofde Niclas Castello zouden eigenlijk in juni met elkaar trouwen, maar zagen zich genoodzaakt de ceremonie uit te stellen vanwege de coronacrisis. De ex van voetballer Rafael van der Vaart, die ook na de bruiloft als vrouw van de kunstenaar Meis wil blijven heten, vermeldt bij de foto van zichzelf in witte bruidsbikini met sluier en een grote opblaasbare verlovingsring niet wat de nieuwe trouwdatum is.
zaterdag om 13:47
Gestolen scooter Tony Junior binnen dag weer terecht

Tony Junior deed vrijdagavond een oproep op Instagram omdat zijn scooter was gestolen. Zaterdag was het vervoersmiddel van de dj weer terug dankzij een van zijn volgers.
donderdag om 18:13
Renate en Winston Gerschtanowitz vieren trouwdag

Negen jaar geleden stapten Renate en Winston Gerschtanowitz in het huwelijksbootje. "Vandaag precies negen jaar geleden zei deze beauty ja tegen mij", schrijft Gerschtanowitz bij een foto van zijn trouwdag. Ook zijn echtgenote deelt een foto. "Mijn clown, man, papa van mijn kinderen en sexy motherfucker", schrijft de presentatrice.
donderdag om 11:28
Zoon Chantal Janzen in ziekenhuis

James, de elfjarige zoon van Chantal Janzen, is opgenomen in het ziekenhuis met een blindedarmontsteking. "Stom! Maar zoals James zelf zegt: 'Het komt vast snel weer goed.' En zo is 't! Trots op onze lieve dappere munchkin", schrijft de presentatrice op Instagram.
donderdag om 06:36
Trijntje Oosterhuis kijkt terug op 75e verjaardag moeder

De moeder van Trijntje Oosterhuis vierde dinsdag haar 75e verjaardag en de zangeres kijkt terug. "Inmiddels hebben wij zelf prachtige kinderen gekregen en die zijn vaak liever bij oma dan thuis", aldus Oosterhuis over haar "muzikale bron" bij een foto van het familiefeest, waarbij ook muzikale broer Tjeerd en zingende schoonzus Edsilia Rombley aanwezig waren.
woensdag om 10:15
Monica Geuze deelt foto met nieuwe vriend

Voor het eerst plaatst Monica Geuze een foto met haar nieuwe vriend Robbert. Hij kwam al eerder voorbij in haar realityserie Like Monica. De twee leerden elkaar kennen op de datingapp Raya, die alleen toegankelijk is voor BN'ers en andere mensen die rijk en succesvol zijn. Geuze had eerder een relatie met voetballer Lars Veldwijk, met wie ze dochtertje Zara Lizzy kreeg.
woensdag om 05:43
Jada Borsato deelt beelden van ouders samen

Jada Borsato heeft dinsdag beelden gedeeld van haar ouders samen op het feestje ter ere van de 75e verjaardag van Marco Borsato's moeder Mary. Sommige media speculeren dat de zanger zijn ex Leontine erg mist. Begin juli meldden media dat de vrouw met wie Borsato ruim twintig jaar getrouwd was zich weer identificeert onder haar meisjesnaam Ruiters.
dinsdag om 22:47
Daphne Deckers trots op man Richard Krajicek

Daphne Deckers dacht dinsdag nog eens terug aan een opvallend moment uit de carrière van haar man Richard Krajicek. De tennisser won op 7 juli 1996 de Wimbledon-finale, ondanks de afleiding van een streaker. "Goeie blikrichting wel, altijd in de ogen kijken", schrijft Deckers bij haar foto op Instagram.
dinsdag om 17:27
Leontine Borsato feliciteert ex-schoonmoeder

Leontine Borsato mag dan officieel niet meer samen zijn met Marco Borsato, maar ze slaat de verjaardag van haar ex-schoonmoeder niet over. Op Instagram feliciteert ze Mary Borsato namens het gezin.
dinsdag om 13:42
Jess Glynne boos op restaurant na weigering wegens kleding

Jess Glynne uit op Instagram haar onvrede over het restaurant Sexy Fish in Londen. De zangeres zegt op onbeschofte wijze te zijn geweigerd, omdat ze een trui met een capuchon aan had. Ze vertelt dat meerdere medewerkers naar haar en haar vriendin kwamen kijken en toen besloten dat ze niet mocht komen eten. "De houding van jullie personeel moet veranderen, want dat was pure discriminatie", schrijft Glynne, bekend van hits als Hold My Hand en Rather Be. 

De volgers van de zangeres zijn het echter niet allemaal met haar eens. Zij wijzen haar erop dat de site van het restaurant een kledingvoorschrift heeft, waarin staat dat sportkleding niet is toegestaan.
dinsdag om 13:40
Dave Roelvink verwacht 'voorspelbare grappen' na aanschaf auto

Dave Roelvink heeft een nieuwe auto en verwacht "Voorspelbare auto grappen in 3, 2, 1..". In juni had Roelvink een ongeluk met een van zijn vriend Mo Bicep geleende auto ter waarde van bijna 300.000 euro.
dinsdag om 13:40
Paris Hilton wil ook president worden

Paris Hilton ziet het ook wel zitten om president van de Verenigde Staten te worden. Nadat Kanye West eerder al meldde zich kandidaat te stellen, plaatste Paris een foto op Instagram met haar hondje voor het Witte Huis, dat voor de gelegenheid roze is gemaakt. "President Paris, dat klinkt goed", schrijft ze. Hilton bedacht ook al haar eigen variant op de leus van President Trump: "Make America Hot Again."
dinsdag om 13:38
Waylon staat stil bij verjaardag vriendin Bibi Breijman

Bibi Breijman viert maandag haar 29e verjaardag en Waylon staat daarbij stil. "Ik ben blij dat ik die met jou mag vieren. Anderzijds is het ook zo dat elke dag met jou op een verjaardag lijkt want elke dag is een cadeautje", aldus de singer songwriter.