Kim Kardashian biedt gewond meisje hulp aan na protest
Achterklap-updates

Kim Kardashian biedt gewond meisje hulp aan na protest

Bekende Nederlanders en buitenlandse beroemdheden geven via sociale media regelmatig een inkijkje in hun levens. NU.nl deelt de hele dag door updates die de sterren plaatsen.

gisteren om 14:50
Sandra Schuurhof pakt een terrasje

Op de dag dat de coronamaatregelen voor de horeca zijn versoepeld, pakt Sandra Schuurhof een terrasje in Scheveningen.
gisteren om 14:46
André Hazes traint bij de openluchtsportschool

André Hazes heeft een openluchtsportschool gevonden. "Heerlijk trainen in de buitenlucht", aldus de zanger.
gisteren om 11:30
Zwangere Channah Koerten past niet meer in haar broek

Channah Koerten is 10 kilo aangekomen en past niet meer in haar broek. De oud-deelneemster van Temptation Island VIPS en haar vriend Quentin Jarrett verwachten hun tweede kind. Koerten beviel afgelopen oktober van een zoon.
gisteren om 11:03
Wolter Kroes viert dertienjarig huwelijk

Wolter Kroes is maandag dertien jaar getrouwd. "Dertien jaar geleden maakte je mij de gelukkigste man op aarde! Dat is nooit meer veranderd", aldus de zanger tegen zijn vrouw Tessa.
gisteren om 08:55
Daniëlle Oerlemans mist haar familie in Nederland

Daniëlle Oerlemans kan vanwege de coronacrisis niet aanwezig zijn bij de vijftigste verjaardag van haar broer en betreurt dat. "Ik ben een trotse dochter en zus", aldus de in Los Angeles wonende echtgenote van ondernemer Reinout Oerlemans bij een foto van haar vader en drie broers.
gisteren om 08:16
Koningin Elizabeth (94) rijdt nog steeds paard

Koningin Elizabeth doet nog steeds aan paardrijden. Op foto's die het Britse Koninklijk Huis vrijgeeft, is te zien hoe de 94-jarige Britse vorstin de veertienjarige pony Fern berijdt in Windsor Home Park.
zondag om 15:20

Igmar Felicia denkt terug aan eerste kus

"Op aardig wat plaatsen in de wereld geweest, maar er zijn maar drie plekken op deze grote aardbodem waar ik echt tot rust kom: Amersfoort, Curaçao en deze plek in Drenthe", schrijft Felicia bij een foto waarop hij aan een meertje zit.

"Kwam hier vroeger bijna elke zomer. Campingdisco, dropping in het bos, playbackshow en voor het eerst speeksel met een meisje uitgewisseld. Werelds!"

zaterdag om 10:29

Nikkie Plessen viert verjaardag van dochtertje

Nikkie Plessen heeft haar tuin feestelijk versierd voor de tiende verjaardag van haar dochter Jolie. Het meisje reageert ontroerd wanneer ze erachter komt dat ze een eigen paard krijgt.

vrijdag om 21:38
Van Dam en Smit genieten op de boot

Bas Smit verrast zijn partner Nicolette van Dam met een boottocht door Amsterdam. "Als iemand het verdient...", schrijft Smit onder de foto vanaf de sloep in de Amsterdamse grachten. Van Dam is mede-eigenaar van een brasserie in Amsterdam en ziet door de coronacrisis een groot deel van haar omzet verdampen.
vrijdag om 15:13
Barry Atsma per ongeluk neergestoken tijdens opname

Dat het leven van een acteur niet altijd over rozen gaat, weet Barry Atsma inmiddels al te goed. Tijdens een opname van een gewelddadige scène voor een nog onbekende film is de 47-jarige acteur per ongeluk door een collega in zijn been gestoken. Gelukkig was er een dokter aanwezig op de set.
vrijdag om 06:53
Naar aanleiding van het dodelijke politiegeweld tegen de ongewapende George Floyd, dat veel onrust heeft veroorzaakt in de Amerikaanse stad Minneapolis, spreekt Jada Pinkett-Smith in een video op Instagram haar volgers toe. "De zwarte gemeenschap in dit land heeft iets bereikt wat nooit eerder is gelukt", zegt de actrice over emancipatie in de Verenigde Staten. "Ook al zijn dit zware tijden, onthoud dat het nog steeds nieuw voor ons is. We zijn nog steeds bezig om onszelf te definiëren, onze eigen kracht te vinden. Laten we dat niet uit het oog verliezen."
donderdag om 21:31
Lady Gaga en Ariana Grande brachten onlangs hun nieuwe single Rain On Me uit. Om de plaat te promoten maakten de zangeressen een filmpje voor Instagram waarin ze het weer presenteren. De twee houden het echter niet droog.
Lady Gaga en Ariana Grande presenteren het weer in de regen
Lady Gaga en Ariana Grande presenteren het weer in de regen
donderdag om 19:18
Sylvie Meis is tegenwoordig actief op het sociale medium TikTok. In haar recentste filmpje steekt ze de draak met haar eigen dateleven. De presentatrice playbackt een scène waarin een vrouw de avances van een man probeert af te wimpelen. Ze schrijft erbij dat het er bij haar altijd zo aan toeging na drie maanden daten.
Sylvie Meis grapt over eigen dateleven
Sylvie Meis grapt over eigen dateleven
donderdag om 12:22
Als vanouds
Jan Smit kampte met een flinke burn-out, maar begint nu langzaam weer de dingen te doen die hij het liefst doet: zingen en muziek maken. Met Jaap Kwakman en Thomas Tol duikt hij de studio in.
donderdag om 09:17
Sylvie Meis feliciteert zoon met veertiende verjaardag

Damián, de zoon van Sylvie Meis en haar ex Rafael van der Vaart, viert donderdag zijn veertiende verjaardag. "De tijd vliegt. Ik ben zo trots om jouw moeder te zijn", aldus de presentatrice.
donderdag om 06:43
Evelien de Bruijn met schrik vrij na verkeersongeval

Evelien de Bruijn kwam woensdag op haar fiets in botsing met een auto, maar hield daar behalve wat schaafwonden geen letsel aan over. "Voor de lieve mensen die me wilden helpen, inclusief de automobilist: DANK!", aldus de presentatrice. "Jullie waren tof. Dat ik gauw doorging, was omdat ik anders maar stom een potje moest janken van schrik."
donderdag om 06:37
Arie Boomsma blij met vervroegde heropening sportscholen

Waar de sportscholen vanwege de coronacrisis eerst tot 1 september gesloten moesten blijven, maakte premier Mark Rutte woensdag bekend dat ze vanaf 1 juli open mogen. "Fantastisch nieuws", aldus Arie Boomsma, die naast presentator ook eigenaar van een aantal sportscholen is.
woensdag om 22:49
Max Verstappen wordt oom

Max Verstappen wordt oom van een neefje. De zus van de Formule 1-coureur, Victoria Verstappen, heeft via Instagram bekendgemaakt dat ze in verwachting is van een zoontje. Ze is in december dit jaar uitgerekend.
woensdag om 17:13
Nicolette Kluijver kust een paard

Nicolette Kluijver trok er op deze zonnige dag op uit en kwam onderweg paard Guus tegen, dat de kussende presentatrice trakteerde op een ouderwetse 'lebber'.
woensdag om 08:32
Maik de Boer deelt eerste persfoto voor RTL 4

Maik de Boer deelt de eerste persfoto van hem bij RTL 4, uit de tijd dat hij nog haar op zijn hoofd had. "Hier begon het allemaal en de rest is geschiedenis", aldus de stylist.
woensdag om 06:44
Claudia de Breij geniet van haar schoolgaande kinderen

Claudia de Breij noemt haar schoolgaande kinderen haar "lievelingsuitzicht". Van haar kroost hoeft de cabaretière niet meer mee te fietsen naar school. Maar omdat ze dat zo leuk vindt, staan haar zoons het toe.
woensdag om 06:42
DJ Khaled bezig met twaalfde album

DJ Khaled werkt in de studio aan zijn twaalfde album. De eerste single is klaar, maar de producer weet niet wanneer die uitkomt.
dinsdag om 18:36
Harige liefde voor Melissa Drost

Actrice Melissa Drost heeft een nogal harige liefde gevonden, in de vorm van Star Wars-personage Chewbacca. Haar Instagram-volgers snappen het wel.
dinsdag om 15:18
Quinty Trustfull niet bij verjaardag van dochter Moïse (25)

Presentatrice Quinty Trustfull kan niet bij de verjaardag van dochter Moïse (25) zijn, meldt ze op Instagram. Trustfull verblijft momenteel in de Verenigde Staten omdat haar man daar werkt. Een aantal weken geleden besloot ze daar voorlopig te blijven.
dinsdag om 11:14
Eminem deelt telefoonnummer op Instagram

Waar veel artiesten snel van telefoonnummer moeten veranderen als hun contactgegevens uitlekken, heeft Eminem expres zijn nummer via Instagram gedeeld. Met een verwijzing naar zijn hit Stan, waarin hij brieven ontvangt van een fanatieke fan, moedigt hij zijn volgers aan om hem een bericht te sturen op het nummer.
dinsdag om 09:10
Prins Charles adviseert: neem kleinkinderen mee naar klassieke muziek

Prins Charles had zijn eerste ervaring met klassieke muziek in 1956, toen zijn grootmoeder Queen Elizabeth I hem meenam naar het Royal Opera House. De Britse kroonprins was direct onder de indruk, vertelt hij in een interview op het Britse Classic FM en adviseert daarom grootouders om hun kleinkinderen al vroeg kennis te laten maken met klassieke muziek.
dinsdag om 08:05
Fotograaf William Rutten vindt negatieven Queen terug

Fotograaf William Rutten was ze twintig jaar kwijt, maar vond op zolder de negatieven terug van de foto's die hij in 1986 als zestienjarige maakte van het optreden dat rockband Queen gaf in Leiden.
dinsdag om 05:41
Davina Michelle kijkt terug op oude covervideo's

Davina Michelle viert het behalen van een miljoen abonnees op haar YouTube-kanaal met backstageverhalen over haar covers van hits. Zo had de vriend van de zangeres tijdens de opnames van haar eerste cover, Rockabye van Clean Bandit, maar één schoen aan terwijl hij haar begeleidde op de gitaar.
maandag 25 mei om 20:47
Fred van Leer draagt een lullig mondkapje

Fred van Leer is al helemaal voorbereid op 1 juni, als mondkapjes in het openbaar vervoer verplicht zijn. "Als je dan een mondkapje moet dragen... dan maar met piemels", aldus de stylist.
maandag 25 mei om 06:32
Ali B steekt Marco Borsato hart onder de riem
 
Volgens Ali B leer je in mindere tijden je echte vrienden kennen. De rapper hoopt de in scheiding liggende Marco Borsato snel weer actief te zien.
maandag 25 mei om 06:18
Tim Hofman draagt tatoeage op aan deelneemster Over Mijn Lijk

Presentator Tim Hofman heeft een tatoeage laten zetten als eerbetoon aan Fabienne, deelneemster aan het programma Over Mijn Lijk, over jonge mensen met een ongeneeslijke aandoening. Toevallig zette Hofman de tatoeage precies een jaar nadat Fabienne overleed.
zondag 24 mei om 17:15
Gezinsuitbreiding voor Nicolette van Dam

Nicolette van Dam is maar wát blij met een nieuw gezinslid: hondje Micky. "Mag ik jullie voorstellen aan ons nieuwe familielid én broertje van Lucky... de enige echte Micky Smit", schrijft de presentatrice bij een foto waarop ze het hondje knuffelt. Het beestje heeft zelfs al een eigen Instagrampagina.
zondag 24 mei om 15:15
Schaakmat voor Nick Schilder

Nick Schilder zit inmiddels zolang thuis, dat hij wel heel creatieve ideeën ontwikkelt voor potentiële kapsels. "Doen of niet?", vraagt de zanger zich af op zijn Instagram. Zijn volgers zijn het er over het algemeen over eens: doen.
zondag 24 mei om 14:01
Ali B viert Suikerfeest

Na de ramadan viert Ali B het Suikerfeest met zijn dierbaren. "Mijn geweldige vrouw heeft weer goed voor ons gezorgd", schrijft de rapper op zijn Instagram. "Eid Mubarek allemaal. Deze periode van onzekerheid heeft mij geleerd hoe gezegend ik was toen ik met mijn moeder en familie bij elkaar kon komen." 

"Ik hoop dat het snel weer teruggaat naar het oude en dat als we weer bij elkaar mogen komen, we beseffen dat het een cadeau is...tot die tijd wens ik iedereen geduld."
zaterdag 23 mei om 17:23
Marly van der Velden op herkansing met pianoles

GTST-actrice Marly van der Velden had op de muziekschool geen geduld om blokfluit te leren spelen, maar gaat nu op herkansing met pianoles. "Nu nog een leuke leraar/lerares", aldus de actrice.
zaterdag 23 mei om 15:20
Badr Hari in training, linkerenkel houdt het

Kickbokser Badr Hari is sinds hij in december tijdens een wedstrijd tegen collega Rico Verhoeven de banden van zijn linkerenkel scheurde weer volop in training. Tijdens het uitvoeren van single leg deadlifts lijkt zijn linkerenkel het te houden.
zaterdag 23 mei om 14:07
Autoliefhebber Chris Zegers heeft keuzestress

Chris Zegers is verklaard liefhebber van oude auto's. De presentator, die met voormalig Formule-1-coureur Jan Lammers in een raceteam zat, kan niet kiezen tussen een Citroën 2CV en een Ford Mustang.
zaterdag 23 mei om 11:46
Twitter-account Estavana Polman gehackt

Het Twitter-account van handbalster Estavana Polman is gehackt. De vriendin van ex-voetballer Rafael van der Vaart die met het Nederlands vrouwenhandbalteam in 2019 wereldkampioen werd, gebruikt geen Twitter meer, maar wil toch dat men weet dat ze niet achter de Arabische teksten op haar Twitter-account zit.
zaterdag 23 mei om 11:04
Alex Klaasen vindt coronaverjaardag voor herhaling vatbaar

Alex Klaasen vierde vrijdag zijn 44e verjaardag en ondanks de beperkingen door de coronamaatregelen beviel het goed. "Volgend jaar doen we het gewoon weer zo", aldus de cabaretier.
zaterdag 23 mei om 10:46
Guus Meeuwis blikt terug op optreden in Londen

Guus Meeuwis kijkt terug naar het optreden dat hij vijf jaar geleden gaf in de Londense Royal Albert Hall. "Een meer dan magische avond", aldus de singer-songwriter.
vrijdag 22 mei om 22:47
Quavo (29) haalt middelbareschooldiploma

Rapper Quavo van Migos heeft na een vertraging van ongeveer tien jaar zijn middelbareschooldiploma gehaald. De 29-jarige muzikant verliet zijn school om zich te richten op een muziekcarrière. Nu poseert hij vol trots met een diploma op Instagram.
vrijdag 22 mei om 21:32
Dennis Weening geniet van moment met dochter

Presentator Dennis Weening geniet met zijn dochter Coco van een toetje op de vrijdagavond.
vrijdag 22 mei om 14:51
Monique Westenberg 'geheeld' van breuk met André Hazes

Monique Westenberg is maar wat blij dat André Hazes bij haar is teruggekeerd na een kortstondige relatiebreuk, zo is te lezen op haar Instagram-account. "Hersteld, geleerd, gegroeid, liefde", schrijft de 43-jarige Westenberg.
vrijdag 22 mei om 12:29
Waylon geniet van gezin, maar begint optreden te missen

Zoals veel Nederlanders zit Waylon door de coronacrisis vooral thuis. De singer-songwriter geniet van de extra tijd met zijn gezin, maar begint het optreden te missen.
donderdag 21 mei om 21:17
Roy Donders vindt de liefde niet in datingshow

De deelname van Roy Donders aan de datingprogramma Lang Leve de Liefde heeft voor de realityster niet tot een match geleid. "Er zijn veel overeenkomsten, misschien wel te veel", aldus Donders in het datingprogramma tegen zijn date Brijan. Maandag werd bekend dat de vrijgezelle Donders wilde meedoen aan Lang Leve de Liefde. "Omdat de andere persoon niet wist dat ik binnen zou komen."
donderdag 21 mei om 17:06
Maan stuurt zelfgemaakte ketting op naar gelukkige

Maan de Steenwinkel borduurde al tafelkleedjes en maakt nu ook zelf kettingen. De zangeres kiest een van de gegadigden voor een door haar gemaakt sierraad uit en stuurt die er eentje toe, belooft ze.

naast tafelkleedjes borduren ben ik nu overgeslagen op zelf kettingen maken lol 🔗 ik wil er graag eentje speciaal voor één van jullie maken. comment ❤️ of tag degene die je een maanketting wil geven, en dan kies ik iemand uit en stuur ik m op 🌸

Avatar
maan.de.st
Auteur
maan.de.st
Moment van plaatsen
16:57 - 21 mei 2020
Tip de redactie
Let op: Je browser is verouderd waardoor de website niet goed wordt weergegeven. Meer informatie over browser ondersteuning