Bekende Nederlanders en buitenlandse beroemdheden geven via sociale media regelmatig een inkijkje in hun levens. NU.nl deelt de hele dag door updates die de sterren plaatsen.

gisteren om 16:18
Nicolette Kluijver treurt om doodgereden kat

Verdriet en woede bij Nicolette Kluijver en haar kinderen nadat kat Jina op straat is doodgereden. Kluijver doet een oproep aan de gemeente Ouderkerk om de 'racebaan' voor haar huis nu eindelijk eens aan te pakken.
gisteren om 05:40
Stijn Fransen ontwikkelt eigen koffiemerk vanwege coronacrisis

Voormalig Goede Tijden, Slechte Tijden-actrice Stijn Fransen heeft een eigen koffiemerk ontwikkeld. "Want een goede en lekkere kop koffie miste ik zo tijdens corona", licht ze toe.
gisteren om 05:15
Merel Westrik blij met haar pasgeboren neefje

Merel Westrik is tante geworden van baby Tos. "Groter wordt-ie niet, die glimlach", aldus de presentatrice.
woensdag om 06:22
Estavana Polman kijkt terug op lunch met koning en koningin

Handbalster Estavana Polman was dinsdag een van de gasten van koning Willem-Alexander en koningin Máxima tijdens de uitblinkerslunch 2020 en de wereldkampioene handbal noemt het "een fantastische dag". Ook onder anderen komiek en acteur Jandino Asporaat, vlogger Nienke Plas, actrice Hannah Hoekstra en voormalig tennisser Richard Krajicek waren uitgenodigd voor een lunch met de koning en diens vrouw.
woensdag om 06:13
Rik van de Westelaken neemt afscheid van hond Dirk

Rik van de Westelaken was in het verleden het baasje van de dinsdag overleden hond Dirk en staat stil bij diens overlijden. "Voor deze knapperd naast mij moest ik jaren geleden een ander thuis zoeken toen ik door omstandigheden niet meer zelf voor hem kon zorgen", aldus de presentator van onder meer Wie is de Mol?. "Dirk verhuisde naar een liefdevol gezin - waar hij vandaag zijn laatste adem uitblies, dertien jaar oud. Ik koester de herinneringen. Dag lieve Dirk."
dinsdag om 22:04
Eric Corton ontkomt er niet meer aan

Eric Corton heeft een multifocale bril moeten aanschaffen. "Tja... het is zover. De leesbril was er al een paar jaar, maar nu merkte ik 's avonds dat ik enorm vermoeide ogen had en op afstand wat diepte begon te missen... Dus daar issie dan: de multifocale bril", schrijft de presentator op Instagram. Gelukkig is hij er "eigenlijk best blij mee".
dinsdag om 08:21
André, Roxeanne en Rachel staan stil bij verjaardag André Hazes sr.

André Hazes (1951-2005) zou dinsdag zijn 69e verjaardag vieren. Zoon André junior deelt een oude foto van het gezin, dochter Roxeanne feliciteert haar vader in een bijschrift bij een filmpje van een interview en Rachel laat weten haar overleden echtgenoot te missen.
dinsdag om 06:09
Dolf Jansen verbindt succes Toppers aan psychologie

Dolf Jansen verdiepte zich voor het coronagedeelte van zijn volgende voorstelling in het gedrag van de hamsteraar. "Ik hoorde een psycholoog uitleggen dat mensen het gedrag van anderen kopiëren, ook al weten ze dat het nutteloos gedrag is. Dat lijkt mij de verklaring voor het jarenlange succes van De Toppers", aldus de cabaretier dinsdag in Trouw.
dinsdag om 06:06
Mark Wahlberg ontdekt na 49 jaar zijn allergieën

Mark Wahlberg heeft zich laten testen op allergieën. "Het kostte me slechts 49 jaar om erachter te komen dat ik voor bijna alles allergisch ben", aldus de acteur.
maandag om 22:56
Koos van Plateringen vindt maandagen leuker zonder kater

Volgens presentator Koos van Plateringen zijn maandagen leuker zonder katers. Op Instagram zegt hij: "Hopsa! Het is maandag. Sinds ik dus niet meer elk weekend laveloos ben, zijn de maandagen een stuk leuker. Leven zonder kater is fijn."
maandag om 20:54
Katja Schuurmans dochter 'groeit zo hard'

Katja Schuurman vindt dat haar dochter wel heel snel groeit, dat laat ze weten op haar Instagram. "Kijk deze heerlijke chick! Nog even en ze is groter dan ik. Gelukkig ben ik druk bezig met de productie van weer een minimeisje", aldus Schuurman.
maandag om 12:52
Marieke Elsinga bedankt voor samenwerking met afslankmerk

Marieke Elsinga deelt op Instagram haar frustratie over een aanvraag die ze kreeg om samen te werken met een afslankmerk. "Mijn manager kent me goed en had dus al vriendelijk bedankt, maar stuurde de aanvraag ter controle nog even langs mij. Ik las het, zei: “Nee, idd niks voor mij” en klikte het weg. Maar toen las ik het nog eens en dacht: “Ho eens… dit is eigenlijk helemaal geen leuke tekst!” Er staat dus dat er bij mij wel wat (corona?)kilo’s af kunnen," aldus Marieke.
maandag om 09:04
Arjen Robben maant aannemer grappend tot spoed

Arjen Robben vergezelde de onthulling dat hij zijn in 2019 afgesloten voetbalcarrière opnieuw leven inblaast bij zijn oude liefde FC Groningen met de terloopse opmerking dat de aannemer nog twee maanden nodig heeft om zijn Groningse huis te verbouwen. De profvoetballer geeft maandag in De 538 Ochtendshow grappend toe dat dit was bedoeld om "de druk erop te houden" bij zijn aannemer, over wiens werk hij overigens laat weten tevreden te zijn.
maandag om 07:31
Carolien Spoor geniet bij tweede kind meer van borstvoeding

Carolien Spoor geniet bij haar vijf maanden oude zoontje Elias meer van het geven van borstvoeding dan bij diens driejarige grote broer Otis. Door de lockdown hoefde de actrice minder te kolven wat haar "een hoop gezeul en gedoe heeft bespaard".

"Zolang het goed gaat, geniet ik enorm van deze voedingsmomentjes samen", aldus de actrice. "Ik ben me er enorm van bewust dat borstvoeding niet een vanzelfsprekendheid is en ben dan ook enorm dankbaar dat het zo goed op gang komt. Aan alle mama's: of je nu borstvoeding of flesvoeding geeft, ik ben er heilig van overtuigd dat liefde en knuffels die kleintjes het allerbeste laat groeien."
maandag om 05:44
Dochter Beyoncé en JAY-Z (8) wint BET Award

Blue Ivy, de achtjarige dochter van zangeres Beyoncé en rapper JAY-Z, heeft maandag een BET Award gewonnen. Het meisje deed mee op het nummer Brown Skin Girl van haar moeder, dat de prijs voor beste BET Her-nummer won. BET Her is een kabelzender die zich vooral richt op zwarte vrouwen.
zondag om 17:10
Anouk Hoogendijk krijgt haar broek niet dicht

Voetballer Anouk Hoogendijk is nu 24 weken zwanger en krijgt haar broek inmiddels niet meer dicht. "Als je spijkerbroeken niet meer dicht kunnen, weet je dat het allemaal wel heel echt begint te worden…", schrijft ze bij een foto op Instagram.
zondag om 12:05
Jan Smit herdenkt vriend en manager Jaap Buijs

Zondag is het vijf jaar geleden dat Jan Smit afscheid moest nemen van zijn vriend en manager Jaap Buijs. "Vandaag, vijf jaar geleden verloor ik mijn beste vriend…", schrijft de 34-jarige zanger op zijn Instagram. "Het verdriet slijt gelukkig enigszins, maar het gemis wordt daarentegen elke dag een beetje meer! Desalniettemin hou ik me vast aan de levenslessen en herinneringen die ik voor altijd bij me zal dragen!"

Buijs, die samenwerkte met onder anderen The Cats en The George Baker Selection, werd de manager van Smit toen de zanger twaalf jaar was. In 2012 startten de twee het platenlabel Vosound Records. Buijs overleed in 2015 op 69-jarige leeftijd aan slokdarmkanker.
zaterdag om 21:10

Adele brengt fans in verwarring

Adele plaatst een foto op Instagram waarop ze op een podium staat en fans vragen zich af wat dat betekent. Eerder deze week werd bekend dat de release van haar nieuwe album vanwege de coronacrisis nog even op zich laat wachten. De geruchten gingen dat de zangeres in september met nieuw werk zou komen. 

vrijdag om 20:02
Nick Schilder viert vruchten bruiloft

Nick Schilder is vrijdag vier jaar getrouwd. Belangrijker dan dat dit jubileum 'vruchten bruiloft' heet, vindt de helft van muzikaal duo Nick en Simon dat hij nog niet één seconde spijt heeft gehad.
vrijdag om 19:58
Sander Hoogendoorn op skateboard naar de kroeg

Sander Hoogendoorn heeft een lekke band. Daarom gaat de 3FM-dj met zijn skateboard op weg naar de kroeg
vrijdag om 19:00
André Hazes en Karen Damen nemen samen nummer op

André Hazes en Karen Damen, die bekend is van K3, zijn samen de studio ingedoken om muziek op te nemen. "Lekker in een frisse, donkere studio op deze snikhete dag. En ook het gezelschap maakt veel goed!", schrijft Damen bij een foto op haar instagram. Ze noemt Hazes "De leukste Hollander van Nederland".  

De twee kennen elkaar van het programma Liefde voor Muziek, de Belgische versie van Beste Zangers.
vrijdag 26 juni om 15:30
Rob de Nijs bewondert zijn portret bij expositie

Rob de Nijs heeft een bezoekje gebracht aan de foto-expositie van William Rutten waar een portret van onder anderen de zanger te zien is. De Nijs is vooral onder de indruk van zijn baard.
vrijdag 26 juni om 10:39

Maik de Boer doet een online aanzoek

Maik de Boer heeft de liefde van zijn leven gespot. "Ik wil griep", schrijft hij op Instagram. "En dan wel Anton Griep." Volgens de stylist is Griep, nieuwslezer van Qmusic, een "woest aantrekkelijke man".

vrijdag 26 juni om 07:45
Je vrienden weer zien is natuurlijk heerlijk, maar wat blijkt: 1,5 meter afstand houden is dan best heel lastig. Zelfs voor bekende Nederlanders. Patty Brard, Viktor Brand en Kees Tol gingen samen een hapje eten en konden het niet laten even een selfie te maken op misschien 1,5 centimeter van elkaar. De presentatrice verzekert haar volgers dat er na de foto meteen weer 1,5 meter tussen kwam.
donderdag 25 juni om 21:36
Jan Versteegh zoekt zomerse verkoeling in ijsbad

Om aan de hitte van donderdag te ontsnappen, neemt Jan Versteegh een bad in een kuip vol met ijsblokjes. "Stukje verkoeling op een snikhete dag", schrijft hij bij zijn bericht op Instagram.
donderdag 25 juni om 09:27
Tooske en Bastiaan vijftien jaar getrouwd

Alweer vijftien jaar geleden beloofden Tooske Breugem en Bastiaan Ragas eeuwige trouw aan elkaar. "Vandaag 15 jaar, man. Lief, oprecht, grappig, ongeduldig, romantisch, wijs, creatief... Heel graag nog heeel lang met hem", schrijft de presentatrice.
donderdag 25 juni om 07:01
Chrissy Teigen en John Legend op date in achtertuin

Chrissy Teigen heeft in de achtertuin een diner georganiseerd voor haar echtgenoot John Legend, nu uitgaan al een paar maanden niet mogelijk is.
donderdag 25 juni om 05:27
Monique Westenberg en Roxeanne Hazes delen dezelfde foto

Waar Roxeanne Hazes bij een foto van haar samen spelende zoon Fender en diens neefje André junior "Dankbaar" schrijft, schrijft Monique Westenberg op haar Instagram-profiel "Rijkdom" bij dezelfde foto. André Hazes en zijn zus Roxeanne hadden een tijd een verstoorde relatie, maar Roxeanne liet eerder dit jaar weten het weer "gezellig" te hebben met haar broer en collega-zanger.
woensdag 24 juni om 21:33
Kinderen van André en Roxeanne Hazes spelen samen

André Hazes' zoon André en Roxeanne Hazes' zoon Fender konden woensdag lekker samen buiten spelen. Roxeanne liet op haar Instagram-account weten dat ze zich "dankbaar" voelde voor het moment. Eerder dit jaar liet Roxeanne Hazes al weten het weer "gezellig" te hebben met haar broer, met wie ze lange tijd een verstoorde relatie had.
woensdag 24 juni om 12:09
Bakker Cas is afgestudeerd

Cas Wolters, bekend van het zesde seizoen van Heel Holland Bakt, heeft zijn pabo-diploma binnen. "Met trots mag ik eindelijk vertellen dat ik succesvol afgestudeerd ben als leraar basisonderwijs! De eerste dove leraar vanuit de pabo in Helmond", vertelt Wolters aan RTL Boulevard

De bakker en toekomstig basisschoolleraar vierde zijn afstuderen met Heel Holland Bakt-presentator André van Duin en -jurylid Janny van der Heijden. Wolters was te gast bij de opnames van hun programma Denkend aan Holland.
woensdag 24 juni om 08:54
Natasja Froger 'heel blij' met jarige partner van stiefdochter

Matthijs, de partner van René Frogers dochter Natascha uit diens eerste huwelijk, is woensdag jarig. "Heel blij met jou", aldus Frogers tweede vrouw Natasja over de vader van de twee kinderen van haar stiefdochter.
woensdag 24 juni om 05:31
Sanne Vogel geeft tips over wasbare luiers

Sanne Vogel krijgt naar eigen zeggen veel vragen over haar gebruik van wasbare luiers voor haar tweeling Loewy en Bella en geeft daarom wat tips. "Elke wasbare luier scheelt er één op de vuilnisbelt", aldus de actrice, schrijver en theaterregisseur.
dinsdag 23 juni om 15:05
Trotse Tino Martin feliciteert jarige vriendin

Zanger Tino Martin (36) staat op Instagram uitgebreid stil bij de dertigste verjaardag van zijn vriendin Kimberley Kruiter. "Dertig jaar wat een mijlpaal. Je bent echt een kanjer in alle opzichten, ben supertrots op jou."
dinsdag 23 juni om 07:54
Frans Bauer feliciteert zijn jarige zoon

Christiaan, de zoon van Frans Bauer, is dinsdag negentien geworden. "Hiep hiep hiep hoera!", schrijft de zanger.
dinsdag 23 juni om 07:51
Kelly Rowland kijkt terug op ontmoeting met biologische vader

Zangeres Kelly Rowland kijkt terug op de dag in 2018 waarop ze na dertig jaar haar biologische vader terugzag. "Ik hou van je papa, zelfs op mijn 39e", aldus het voormalige lid van Destiny's Child.
dinsdag 23 juni om 05:55
André Hazes voelt zich 'gelukkiger en sterker dan ooit'

"Los van het verbeteren van mijn leven door gezond eten en drinken en sporten, ben ik alles in mijn hoofd een plekje aan het geven", aldus André Hazes maandag. "Waardoor ik me elke dag fitter voel, mijn relatie beter wordt en ik mij daardoor gelukkiger en sterker voel dan ooit." De zanger bedankt een vriend voor de hulp en is blij met de complimenten die hij krijgt over de andere blik uit zijn ogen.
maandag 22 juni om 19:27
Tygo Gernandt gaat weer aan het werk: hij filmt op 1,5 meter afstand een nieuwe film. En dat gaat prima, zien we in een video.
Tygo is op de set
Tygo is op de set
maandag 22 juni om 12:42
Tim Douwsma geniet met gezin van zonnig weer

Tim Douwsma geniet met zijn vrouw Elske Wind en zoon Dez van het zomerse weer in Nederland. De zanger liet eerder al weten dat de coronacrisis voor hem ook voordelen heeft. Nu meerdere optredens zijn afgelast, kan hij meer tijd doorbrengen met zijn gezin.
maandag 22 juni om 08:19
Jeroen van der Boom feliciteert jarige tweelingzus

Jeroen van der Boom en zijn tweelingzus Iris zijn maandag 48 jaar geworden. "We zijn gewoon een jarige tweeling vandaag!", aldus de zanger en presentator.
zondag 21 juni om 19:19

Dave Roelvink haalt voet open aan badkamertegel

Dave Roelvink moest zondag heel eventjes naar het ziekenhuis. De dj had zijn voet opengehaald aan een badkamertegel in zijn huis, dat op dit moment verbouwd wordt. De snee was dusdanig diep, dat Roelvink de wond even moest laten hechten. Na de medische ingreep kon hij gewoon een vaderdagbezoek aan zijn vader Dries Roelvink brengen.

zondag 21 juni om 15:31
Carice van Houten tovert zichzelf om in kunstwerk

Carice van Houten post sinds zaterdag fanatiek op haar Instagram. In de foto's verandert ze schilderijen in zichzelf en haar volgers kunnen het wel waarderen.